Makale Yaz
elazig
Bu haberi yazdır
Toplu vurdukca yürekler, onu top sindiremez...
 Tem
04
 2020

Tüürkiye süper liginin kralını pusuya düşürüp parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ünal Aysal döneminde 2 yıl üstüste şampiyon olmuştuk ve taş gibi kadromuz varken TFF hocamızla yönetimin arasını açtı ve takım dağıldı. Ozaman çok iyi hatırlıyorum o kadroya sadece sol bek lazımdı; Telles’i alsaydık ve Fatih Terim kalsaydı bizi durduramazlardı.

Bu yıl yine aynı şeyler; yabancı sayısı, tek türk yok v.s. diye algı yapıyorlar. Zorluda görüşüyorlar normal, Vedat Muriqe G.S gelmek istiyor çocuğu zorla Fenerbahçeye veriyorlar. Aynı başka silahım olsaydı hakemi vururdum diyor. Anlayın G.S. düşmanlığını. Yine 17 kulup birleşip bildiri yapıyorlar. Fatih Terime verilen cezalar ortada, diğerlerine verilenler ortada… Elinizden geleni ardınıza koymayın, sizin saldırılarınız bizi ancak kenetler. FB, Beşiktaş, TFF, İstanbulspor, Ç.Rizespor… topunuz gelin, alayınız gelin.

Bunlarla başa çıkmanın yolu bellidir. Ne güzel demiş M.Akif Şair:

“… Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;

Toplu vurdukca yürekler, onu top sindiremez...”

Mustafa Başkandan Allah (c.c) razı olsun. 2 şampiyonluğumuz var. Ama yönetimi zayıf. Ayrıca sağlık sorunlarıda var. Galatasrayın önünü açmalı. Son bir hizmet daha yapmalı ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturulması için çalışma yapmalı. Biz dışardan görüyoruz. Biz taraftarız. İçeriyi bilemeye biliriz. Ama çok sevdiğimiz insanlar var. Bakınız Abdurrahim Albayrakta yıpratıldı. Fatih Terimin sizce zamanı gelmedi mi? Başkan olur, ceo olur, sportif a.ş.’den sorumlu başkan yardımcısı olur. Kısaca fatih hoca biraz daha yukarlara çıkmalı. Gönlümüzde olan yöneticiler var; Ali Dürüst, Haldun üstünel, Adnan Öztürk, Ali Sabancı yönetime alınabilir. Haluk Ulusoy olabilir, Enka holding’den birileri olabilir. Yine eski yönetimlerden; Ali Gürsoy, Burak Elmas, Özer Saraçoğlu gibi genç isimler vardı, Eski başkanlardan İsmail Sarıkaya olabilir. Yani herkesi kucaklayacak ve camiada sevilen ve sempatik isimlerden bir ekip oluşturulabilir. Eski sporcu ve gazetecilerden biri alınabilir. Levent Tüzemen veya Hakan Ünsal olabilir.

Önce sağlam yönetim oluşursa aşağısıda toparlanacaktır. Çünkü balık baştan kokar. En basiti yönetimin zayıf olunca bak oğulcan için ne yapıyorlar. Görüyoruz. Kadroya gelince; Marcao, Luyindama ve Emin Bayramı beğeniyorum. Ama talipleri varsa 2 si satılabilir. Eminin yanına onu tamamlayacak ve geliştirecek birisi alınabilir. Onyekuru ve Emre kılınç kesinlikle alınmalı. Mert hakan ve Vedat Muriqe ‘i kaptırmamalıydık. Eğer Yusuf Yazıcıyı alabilirseniz o zaman golün kralını atarsınız. Y.Yazıcı bizim 10 numara sorunumuzu ve kornerleri etkili kullanma problemimizi çözecektir. Fatih hoca teknik direktörlükten yukarı çıkarsa Haldun beyle beraber transfer sorunlarımızı çözecektir.

Başarılar Galasaray, başarılar süper ligin kralı…

Galatasaray sevdalısı





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...