Makale Yaz
bin-dokuz-yuz-bes
Bu haberi yazdır
Fenerbahçeye Yardım Paketi !
 Mar
03
 2020

Galatasarayın kendisine rakip olması için kurduğu tek kulüp, Fenerbahçedir. Her ne kadar bu durum gizlenmeye çalışılsa da bu tarihi gerçek değiştirilemez. Evet, Fenerbahçeyi biz kurduk, isminizi biz koyduk, renginizi de biz verdik. Fakat bize nankör evlat oldunuz. Son örneği de, SENİ DE SENİ SEVENİ DE SEVMİYORUZ pankartıydı. Halbuki biz olmasaydık, siz de olmayacaktınız. Biraz saygılı olmanız gerekmez miydi?

Fakat madem siz bizim eserimizsiniz, ne kadar nankör olsanız da zor gününüzde şefkatli bir baba gibi size yardım elimizi uzatacağız ki, belki biraz insanlıktan nasip alarak utanırsınız diye. Aslında hata biraz da bizde, bu zamana kadar sizi yeteri kadar terbiye edememişiz demek ki... Adamlığı öğretememişiz.

Gelelim yardım konusuna, ilk yardım maddi olacak. Bizzat Ali Koçun hesabına, misafir tuvaletlerinin bakımı için 1er liralık bağışta bulunacağız ki, bundan sonra gelecek misafir seyirciler insanlık dışı muamele görmesinler diye. Önce hijyen diyoruz. Sizi inşallah terbiye edeceğiz.

Asıl yardım ise akli olacak. Çünkü şu anda tam bir akıl tutulması yaşıyorsunuz. Ligin sonuna kadar takımı kimin çalıştıracağının hiç bir önemi yok. Çünkü lig artık sizin için bitti. Asıl hamleniz ise lig biter bitmez yeni hocanızı açıklamak olmalı. Igor Tudor.

Evet, aradığınız kan kesinlikle Igor Tudor. Bazen bir bitki bir toprakta çıkmaz fakat başka bir toprakta çıkar. Igor Tudor bizde çabuk parladı ve çabuk söndü fakat sizde ışıl ışıl parıldayacaktır. Çünkü kimyanızla birebir uyuşuyor. Yeni sezonda Igor Tudoru getirirseniz işte o zaman bizim gerçek bir rakibimiz olabilirsiniz. 

Son 10 hafta ise el freni olan futbolcuları kesmeniz gerekecek. Biz Babeli nasıl kestiysek, siz de Kruseyi kesmelisiniz ki yeni sezon öncesi herkes ayağını denk alsın. Mevcut stoperlerin de tamamını kesmeniz lazım. Çünkü kaydebedek bir şeyiniz zaten kalmadı.

------------------------Altay------------------------

Dirar---------Gustavo-------Falette------Hasan A.

-------------------------Emre------------------------

--------------Ozan T.-----------Tolga C.-------------

----Mehmet E.------------------------Rodrigues----

------------------------Vedat M.---------------------

Son 10 haftayı bu şekilde oynarsanız, savunmadan pasla çıkar ve dönen topların da yüzde 70ini kazanırsınız. Vedat, Rodrigues ve etkili şutlarıyla Mehmet Ekici de size skor üretmiş olurlar. Böylece ligi en iyi yerde tamamlayabilirsiniz. Igorla şimdiden anlaşabilirseniz de müthiş bir iş çıkarmış olursunuz.

Hadi bakalım cik cikler yine iyisiniz. Bu kadar nankör olmanıza rağmen size maddi manevi destek oluyoruz. Değerimizi bilin ve bize minnettarlıkı duyun ! Sizi biz kurduk. Bu yüzden akıl hocanızın önünde saygıyla eğilin !

Bir gün siz de 4. yıldızı takacaksınız, üzülmeyin. Bunu başardığınızda biz, eserimizle gurur duyarız. Umarım bir gün Avrupada da kupa kaldırırsınız. İşte o zaman eserimizle gerçekten gurur duyarız, bundan emin olun. Çünkü bizde sevgi kültürü var. Haset ve nefret kültürü yok. Bu kötü kültür maalesef yıllar boyunca içinize o kadar derinden işlemiş ki ezik olmuşsunuz. Fakat artık size el atmanın zamanı geldi. Çünkü sizi biz kurduk. Bizim eserimizsiniz. Bu yüzden zor zamanlarınızda size yardım elimizi uzatacağız ve sizi adam edeceğiz. 

Evet cik cikler, sizi ayağa kaldıracak tek isim Igor Tudordur. Milyon dolarlarla başarabileceğiniz bir işi sadece Igor Tudoru getirerek başarabilirsiniz. Fakat bu bilgiden önce edinmeniz gereken ahlaki bir olgu var. O da bize minnettarlık duyup, saygılı olmayı öğrenmenizdir. Çünkü unutmayın biz olmasaydık, siz de olmayacaktınız. Hey gidi günler hey...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...