Makale Yaz
1905ultraslan05
Bu haberi yazdır
Beşiktaş - Fenerbahçe kardeşliği!
 Şub
20
 2012

Bu sene futbolda gercekten garip seyler oluyor. Şike yapan takimlar küme düsmüyor, "play-off" maclari icat ediliyor, TFF'nin baskani istifa ediyor..

 

Ama benim ilgimi en cok ceken sey, Besiktas ile Fenerbahcenin birden dogan kardesligi. Tek baslarina Galatasaray ile basa cikamayacaklarini anladilar, birlik olmaya karar verdiler. Bosuna ugrasmayin, buda ise yaramayacak.

 

Biliyorsunuz ki Besiktas Spor Kulübü Baskani Yildirim Demirören TFF'ye baskan olmak istiyor. Bunun icinde Fenerbahcenin destegine ihtiyaci var. "Fenerbahcemiz" lafiyla tüm Fenerbahcelilerin sevgisini kazanan Yildirim Demirören, TFF'ye baskan olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Fenerbahceliler Besiktasi sevmeye basladi, cünkü Demirören'in TFF baskanligindan yararlanmak istiyorlar. "Biz sana destek cikalim, sende bize" hesabi..

 

Besiktaslilar sampiyon olamayacaklarini anlayinca Galatasarayi lekelemek icin Fenerbahcenin "kardeslik teklifini" kabul ettiler. Her ne kadar "Yildirim Demirören yeter!" diye bagirsalarda, gönüllerinden "Varol sayin baskan!" demek geciyor. Zaten Demirören TFF'ye baskan olursa sevgi gösterilerine baslarlar yine.

 

Yillar boyunca ligimizde ki bir kulübün baskanligini yapmis olan birisinin, TFF'ye baskan adayi olabilmesi ne kadar sacma bir sey. Hele ki üc büyük kulüplerden birinin baskanligi yapmis ise. Aslinda böyle seylerin yasaklanmasi lazim. Türk futbolu zaten kaosta, herhalde tamamen batirmaya calisiyorlar. Eger Galatasaray'in baskani aday olsaydi, emin olun ayni tepkiyi gösterirdim, cünkü en ufak bir hata herkesi ayaklandirirdi ve bu Galatasaray Kulübüne zarar verebilirdi. Yildirim Demirören baskan olursa sikca tepkiler olacaktir muhtemelen. Acik acik ortada adamin takim tuttugu ve en önemliside bunu herkes biliyor! Umarim Ünal Aysal bu konuda sessiz kalmaz..

 

Birde bu play-off cikti basimiza. Eger bu maclarda da Besiktas-Fenerbahce kardesligi devam ederse, cok zorlaniriz. Besiktas puan farkini kapatamaz ise Fenerbahce maclarinda "yatar". Ne yapip edip play-off'lara cok iyi hazirlanmamiz lazim. Aslinda bir yandan iyi oldu bu maclar, cünkü insallah sampiyon olursak, seslerini cikaramazlar, cikarirlarsada "pes" derim. "Hakem sayesinde, şikeyle, ..." tarzinda yorumlar yapamazlar, cünkü onlardan güclü oldugumuzu oynadigimiz karsilasmalarda görecekler insallah.

 

Demek ki herkes inaniyor ki Galatasaray'in sampiyon olacagina, simdiden sampiyonlugumuzu lekelemek icin ugraslar basladi. Istediginiz kadar ugrasin, istediginizi söyleyin.. Bizde bu sekilde her seferinde ne kadar büyük bir kulüp oldugumuzu anlariz. Biz kendimize yeteriz, kimsenin destegine, kardesligine ihtiyacimiz yok!

 

Önümüzde bir Besiktas derbisi var. Daha dogrusu Galatasaray-Besiktas/Fenerbahce derbisi var. Tüm Fenerbahceliler cani gönülden Besiktasi destekleyecekler. Hatta belkide toplanip "kardes kardes" izlerler maci. Besiktas son haftalarda cok kötü oynuyor. Genclerbirligi macinda da iyi oynamadi diyebiliriz ama bu maci kazanmalari cok iyi oldu. Eger kazanamasalardi, derbide cok daha agresif oynarlardi ve buda Galatasarayi cok zorlayabilirdi. Biliyorsunuz ki bizimde futbolumuz bu aralar pek parlak degil. Genclerbirligi macini kazanarak biraz daha sakin geleceklerdir. Ayrica UEFA'da Braga'ya karsi oynayacaklari icin yorgun olabilirler. Üstüne birde Fernandes'in cezasi var. Galatasaray bu macta avantajli..

 

Bu derbide fark atsak ne güzel olur.. Hem Besiktasi, hemde Fenerbahceyi susturmus oluruz.

 

BASARILAR GALATASARAY, SIZE GÜVENIYORUZ..

 

Ne yaparsaniz yapin bizi durduramayacaksiniz..

 

Biz büyük bir kulübüz,

 

biz basarili bir kulübüz,

 

biz temiz bir kulübüz,

 

biz Türkiye'nin kulübüyüz,

 

BIZ GALATASARAYIZ !!!

[Seda Açık]





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...