Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
El Sallarken....
 Şub
03
 2019

Boş lafa gerek yok, bu sene şampiyonluk uçup gitti. Bu saatten sonra Başakşehir in bu kadar vahim hata yapmasını beklemek hayalden öte geçmez. Elbette 2. lik de önemli ama kimi mutlu eder derseniz cevabı bende yok. Yönetim transferleri yaptı, kadro oldukça güçlü hale geldi ama testi de kırıldı. Bu forvet transferlerinden en az 1 tanesi 31 Ağustos ta diğeri ise devre arası kampına başlarken yapılmalıydı. İşte o zaman puan cetvelinde en az 5-6 puanımız daha olurdu. Ayrıca belki şampiyonlar ligi gurubunda sıralamamız değişmezdi ama puan başı 1.2 milyon eurodan 6 milyon euroda kasamıza fazladan girerdi. Yani sayın yöneticilerimiz kameralara sırıtıp zafer pozları vereceklerine kulübe verdikleri zarara üzülseler daha iyi olur. Evet başımızda Fatih Terim gibi bir sihirbaz olabilir ama kimseyede bu kadar yüklenilmez.

Alanya da ki oyunda 2 puanı kaybeden asla Galatasaray değildi. Alanyaspor hakkı olan 3 puan yerine 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Galatasaray gerçekten sahada rakibine boyun eğdi, ezildi. Alanya adına sahada vasat oynayan, az mücadele eden tek isim yoktu. Galatasaray da ise 2 yeni stoperimiz haricinde vasat diyebileceğim tek oyuncu göremedim maalesef. Hele ilk yarıda ki Feghouli ve Belhanda için Alanya nun en iyi oyuncuları diyebilirim. Futbol çyle adaletsiz ki beraberlik golünde bu 2 berbat adamın adı asist ve gol olarak yazdı. Ancak ayaklarına gelen istisnasız her topu rakibe verdikleri gerçeğide değişmez. Linnes geldiğinden beri en kötü oyununu oynarken, Ömer bildiğimiz gibiydi. Mariano yokları oynarken gerçekten yok oldu. Fernando kötü, NDiaye berbattı. Onyekuru için söylenecek tek iyi söz yok, Mitroglou ise zaten sahada hiç yok. Sinan a söyleyecek lafım bile yok, arkadaş bunca senedir futbol oynuyorsun, hergün idmana çıkıyorsun, şu sağ ayağınla vurmaya değil topu itmeye çalışsaydın her gün 5 dakika 3 puanı almıştık hiç bir şey oynamadan.

Galatasaray için giden şampiyonluktan ziyade sahada oynanmayan futbol, rakibe karşı ezilen, hiç bir şey yapamayan sözde yıldızların kirlettiği forma canımı sıktı. Şu Alanya takımından tek adama para verip almazsın. Ancak bu maçın özelinde tüm Alanyalı oyuncular aynı mevkide oynadıkları sarı kırmızılı renktaşlarına bariz üstünlük kurdular. Beğenmediğimiz Ceyhun süper yıldızımız Fenando ya ders verdi. Kalede güven veren isim aynı golü son bir yılda 3. defa yiyen Muslera değil Haydar dı. İşte asıl can sıkıcı olan durum da bu benim açımdan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...