Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Serdar Aziz
 Ara
30
 2018

Nasıl bir taraftar kitlemiz var anlamıyorum ?

Serdar Aziz Kasımpaşa Göztepe Sivas maçlarında yaptıgı davranışları tekrar etmiş hocada gereğini yapmış .Sivas maçında maglup olsak Serdar'ın maçtan tüydüğü ortaya çıksa ne biçim teknik ekip hoca bu geregini yapmıyor oyuncular lakayt diye ortalığı yangın yerine çevirecek kitle hoca geregini yaptı diye hocayı eleştiriyor çok garip bir durum var değil mi ?

Serdar Aziz'in de amacı nedir anlamadım mesela bugün söyle bir açıklaması olmuş bilmediğim bir hata varsa özür dilemesini biliriz ? Bilmediği hatadan kastı nedir ? Ümit hoca tartışma maçtan kaçma ? Gayette biliyor hatasını dikkat ettiniz mi instagram hesabı yoruma kapalıyken yoruma açmış taraftar desteği ile hocayı mı ezmeye çalışıyorsun Serdar amacın nedir maksadın nedir Ultraslan twitini begeneceğine bir yazılı açıklama yapacaktın twit atıp yanlış yaptım özür dilerim hocam diyeceksin sen hala tribünlere oynayıp hocaya meydan okuma peşindesin yazık !

Bir parantezde hoca bir karar vermiş olmasına ragmen bildiri yayınlayan ultraslan için açalım biliyorsunuz en erken futbolu bırakan efsanemiz Hasan Şaş'tır 32 yaşında futbolu bırakmıştır Fatih hoca sahip çıkmasa yedek hoca yapmasa göz göre efsanelerimizden biri yok olacaktı peki nasıl futbolu bıraktı biliyor musunuz ? Hamburg maçı Hasan'ın sözleşmesi bitiyor sene sonunda sakatlıktan çıkmış gireyim birşeyler yapayım diyor giriyor bir top kaybı yapıyor bildiri yayınlayan şu taraftar grubumuz Hasan'ı yuhluyor ne vefakarlar degil mi ? Tam 3 yıl bu taraftar grubumuz küfür yedi Fatih hoca gelene kadar susun dediler taraftar dinlemedi tehtit ettiler taraftar korkmadı en son onların olduğu statta akhisar maçında satılmış taraftar istemiyor diye stad inledi bu müthiş taraftar hani millete transfer günlük taraftar diyen bu grup Dursun Özbek iki üç transfer yaptı diye östenburg maçı öncesinde büyük başkan Dursun Özbek sloganı attı . Fatih hoca gelmese takımı düzeltip şampiyon yapmasa hala küfür yiyecek kendi taraftarı tarafından sallanmayacak bir grup hocanın kararına bildiri yayınlıyor ilginç dogrusu gerçek taraftarın taktirine bırakıyorum .Biz 2001'den öncede Galatasaraylıydık .

Ayrıca şunu çok merak ediyorum Fatih hoca bir oyuncu için gereğiniyaptığında twit atan bu grupla alakalı mesela ;Beyaz tv izleyen şöyledir böyledir dediler gs yönetimi beyaz tvye kebap ısmarladı ses yok, Sen koçsan biz çobanız dediler yalı çocugu dediler başkan vekili çıktı koçla resim attı ses yok , Beinsportu iptal edin dediler Demirören istifa dediler başkan çıktı yerli milli tff dedi ses yok demem o ki bol twit atıp kendin gibi düşünmeyenleri tehtit etmekle taraftarlık olmuyor bünyende bulundurduğun olaylardan bi haber gençlerden bahsetmiyorum .Siz siz olun artık iş çeviyorsanız çevirin Fatih hocadan uzak durun benden tavsiye kendinizi rezil etmenin manası yok 

Ayrıca şu attığım linkleri incelemenizi tavsiye ediyorum nasıl insanlar tribün lideri diye dolaşıyor 

resimag.com/b968bfd4aa6.jpeg

resimag.com/p1/7d379d03f26.jpeg

Serdar Aziz üzerinden Fatih hocanın linç edilmesi üzerine yazma gereği duydum umarım yayınlanır okursunuz ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...