Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Vah hocam vah.....
 Eki
29
 2018

Takım revire dönmüş, zaten istediği takviyeleri alamayan hoca ne yapacağını şaşırmış. Eskiden olsa çıkmış omuzla, atmış lifle oynayan, doktorların yürüme izni vermediği halde iğneyle maça çıkan adamlar vardı. Ancak şimdikiler pek bir profesyonel !!!

Hadi oynayamayanlara hoca bir çözüm üretip kendi deyimiyle 11 kişi ile eksiksiz sahaya çıkacak da sağlamların da ruhu sakat. Arkadaş en başta belirtelim şu Serdar Aziz ve Eren Derdiyok denilen vatandaşları değil takımıma arabama bile alıp yola çıkmam. Adamlar asla kötü futbolcu değiller. Belki G.Saray hedef ve beklentilerine tam karşılık değiller, biraz savruk, biraz dengesiz, biraz da sakar olabilirler ama kalitelerine, kariyerlerine de laf etmek haksızlık olur. Ancak asıl handikapları cam adam oluşları, çıtkırıldım yapıları, güvenilmezlikleri. Böyle oyuncuları kadroda barındırmak bile risk, şayet ne zaman varlar ne zaman yoklar papatya falı.

Fernando sakat, Emre zaten devreyi kapattı, Feghouli tam ihtiyaç varken sakatlandı, Onyekuru dan da milli takım kazığı yedik, Japon kamikazemiz bile saçma sapan nazarlara geldi. Hocanın elinde yarım yamalak, parçalı bulutlu 11 adam zor zahmet kalmış. Böyle bir ortamda kimden medet umarsınız ? Elbette takımı oynatacak, yaratıcılık yetilerini ortaya koyacak, oyunun liderliğini alacak maliyeti büyük, forması büyük, kendisine o formayı giydirmek uğruna harcanan isim ise hepsinden büyük olan Belhanda. Ama o beyzade de geldiği günden beri yaptığını yaptı yani hiç bir şey yapmadan başım dönüyor diye sahadan kaçtı. Beni bağlamaz kardeşim, 8,5 milyon euro bonservis ödemişiz, yok menajer parası, yok imzası diye bu meblağ 11,5 milyonu aşmış, osuyla busuyla senelik 5 milyon euroya yakın para alıyor bu adam. Üstelik beyimize 10 numarayı verelim diye Sneijder gibi bir gerçek starın başını yemişiz. Şöyle bir düşünüyorum da o Sneijder Juventus u eleyen golü atarak kasamıza en az 15-20 milyon euro koymuş, Feneri 30 metreden tek başına yıkmış, hemen her derby maçında skor yapmış bir oyuncuydu. Belhanda nın aklımda kalan tek maçı yok oysa. Ya sizin ? Kardeşim takım bu kadar eksik değil başın dönmüş, tansiyonun düşmüş, kafan kopsa o sahada takımına sahip çıkacaksın.

Gelelim sahada ki beyzadelere. Bir kere kimse kusura bakmasın ama Ozan, Selçuk ve Muslera ya tek lafım yok. Donk a  da kızmıyorum asla, elinden gelen hep buydu yine bu. Ozan penaltı yaptırıyormuş. Adam 18 yaşında, birilerinin aksine sorumluluktan asla kaçmıyor. O penaltı yaptırırken Mariano ve Ahmet in hatalarını iyi inceleyin. Selçuk için yanarım yanarım şu Belhanda ya, NDiaye ye örnek olamıyor ya ona yanarım. Eğer Ahmet, Rodrigues, Mariano ve NDiaye biraz becerikli olsalar  G.Saray a 3 puan, Selçuk İnan a da 5 asist yazardı şu maç.

Arkadaşlar Mariano nun cezalı duruma düşmesinden üzüntü ya da tedirginlik duyan bir G.Saray lı var mı ? Ahmet Çalık kardeşim sen cidden milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu olduğuna emin misin ? Hadi defansta fayda yerine zarar vermeni maç oynamamana bağlayalım da hücumda bomboş pozisyonda tam kafana oturan o iki asisti nasıl dağlara taşlara vuruyorsun ? Ömer kardeş sen cidden Akhisar da zevkle izlediğim adam mısın ? Linnes idare etti, tıpkı Donk gibi. Ancak Sinan ve Gary Rodrigues son bir kaç aydır yaptıkları gibi rezili, rüsvayı oynadılar yine ve ısrarla. Bana kalsa bu saatten sonra bu Sinan o farmayı ancak rüyasında görür. Rodrigues in de kalkmış bir taraflarını yerle yeksan etmeden kulübeye bile sokmam. Varsın Yunus gibi gençler hiç birşey yapmadan dolaşsınlar sahada. Adamların ücretlerini yükselttik, futbolu bıraktılar. Böyle rezillik olmaz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...