Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Başkana Sorular Fatih Hocaya Sitem !
 Eyl
23
 2018

Şimdiden bize başkan açıklasın istiyorum hem taraftar olarak gs genel kurul üyelerinin bunları bilmeye hakkı var şimdeden bir plan yapmıştır heralde başkanımız ?! 

Soru şu hani borç ödüyoruz ilk kez kâra geçtik diyor ya mesela gelsin genel kurula açıklasın futbol takımı şampiyon olmaz yada şampiyon ligine kalmazsa nasıl kâr sağlayacak bunları bilmek hakkımız değil mi başkan  ?

Mesela takım bu yıl ilk ikiye girmezse gene kombinelerin en ucuzunu 1200 liradan satacak mısın ? Malum bu sene clye gidiyor diye iki kat zam yapıldı seneye gidilmezse heralde bu fiyata satmayacaksın oradan gelecek parayı nereden sağlayacaksın ? Localar yenilenmezse  o açığı kapatacak parayı nerden bulacaksın ?

Soru iki mesela seneye şampiyon ligine gidilmez oradan gelecek 20 milyondan fazla parayı hatta galibiyetlerle birlikte daha yüksek gelecek bir parayı nereden karşılacaksın ? En iyi bildiğin işi yapıp oyuncu mu satacaksın az karla ya da sponsor mu bulacaksın clye gitmeyen takıma ? Ne yapacaksın gelip bunları genel anlatman gerek kâra geçtim diyorsun seneye clye gitmezse bu takım ordan gelecek 20 30 milyonluk açığı nerden kapatacaksın nasıl kapatacaksın bunları şimdiden bilmek hakkımız değil mi ? Şampiyon olmuş takımın Store geliri ile olmamış takımın bir değil aradaki açık nasıl kapanacak bunları açıklasın başkan bize dinlemek istiyoruz ?

Anladığım kadarıyla başkan herşeyi bütçeyi şampiyonluk üzerine kurmuş ee bir forvet almadın hoca bir şekil kopmamazı önlüyor ligden ama bu demek şampiyon olacaz ki görüyoruz bi hafta 4 yiyoruz bi hafta 3 yiyoruz clde kazanıyoruz ligde yeniliyoruz hoca bir şekil bizi lig yarışı içinde tutar bundan eminim ama şampiyon olamama ihtimalimizde var olamazsak ne yapacaksın geliri nasıl sağlayacaksın Fatih hoca halleder mi diyeceksin ? Basket şubeyi mi kapatacaksın ? Tüm takımımı satacaksın ne yapacasın bunları açıkla evvela ?

Ah Fatih hocam ah biz sana demedik ki bir forvet alınmamayla öldük bittik bizim seni sevdiğimiz için yazdıklarımızı sen yanlış anlamazsın bize yanlış sitem etmişsin hocam sende iyi bilirsin ki şampiyon ya 3 puan farkla olursun ya 1 puan farkla geçen sene kaç puan farkla olduk sene sonunda hoca halleder diyenler biz borç ödüyoruz diyip ortalıktan tüydükleri vakit skor taraftarının hedefi olacaksın taraftar çok değişti be hocam önce hocaya saygımız sonsuz ama diyecekler yavaş yavaş mırıldanmalar başlayacak başarısızlık gelince hedef sen olacaksın be hocam bunu görmüyor musun bunu görüyorum Galatasaraylılığımdan susuyorum diyorsan eyvalalh ama o laf attığın sosyal medya yada biz seni sevdiğimiz için bunları söyledik ha sen diyorsan ki yönetim hataları benim hatalarımdır sen bilirsin ...Eren 2 maç üste oymaması gereği raporu var bir maç dinlenmesi gerek sakatlığını hepimiz biliyoruz 3 kulvarda oynuyoruz bakalım ne olacak inşallah başarılı olursunda gene üzülmezsin hocam biz seni sevdiğimiz için söyledik yoksa sene sonunda kaybedersense kebapçı espirisi yapacak seninle medyada dalga geçecek olanlar biz değiliz ki gene de sen bilirsin siz sosyal medyasınız sus diyorsan eyvalllah hocam ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...