Makale Yaz
harunaltay
Bu haberi yazdır
Akıl Tutulması ve Sorular
 Şub
08
 2012

Gün geçmiyor ki Galatasaray’a yeni asılsız iddialar istinat edilmesin… Fenerbahçeli Cihan Kamer’den ve Kığılı’dan sonra Beşiktaşlı eski yönetici Celal Kolot da mesnetsiz bir iddia ortaya attı. Kendileri şikeyi Galatasaray’dan öğrenmişler, öyle buyurmuşlar bir canlı yayında. O halde soralım; şike yaparak mı maç kazandınız o yıllarda? Bu aleni bir itiraf değil mi Kolot? Başkan’ınızdan mı alıyorsunuz bu akılları anlamak mümkün değil. Eğer öyleyse babasının şirket emanet etmeye çekindiği adama siz kulüp emanet ettiğinizden midir bu gaflet!

Sıkça dillendirilen 1993 yılındaki Galatasaray – Ankaragücü maçına değinelim biraz. Arif’lerin, Hakan Şükür’lerin, Falco’ların Galatasaray’ı var sahada. Rakip güçsüz, güçsüz olduğu kadar da dirençsiz. İlk yarısı 5 – 0 bitiyor maçın. İkinci yarıda rakip takım kalecisini değiştiriyor, Arif geçiyor kaleye. Anlaşılan rakip teknik adam faturayı kalecisine kesmiş. Ama Arif de Ankaragücü’nün yarasına merhem olmuyor ve maç skoru 8 – 0 oluyor,  yeni giren kaleci de 3 gol yiyor Galatasaray’dan.  Doğaldır, o senenin Ankaragücü takımı bedbaht.

Şimdi ortalarda bir takım yöneticinin çığırtkanlık yaptığı maç bu! Deniyor ki, sen nasıl yenersin Ankaragücü’nü 8-0?

Eh, biz de soralım o zaman onlara. Aynı sezon Fenerbahçe 4, Beşiktaş 6 gol atarken sormuşlar mı Galatasaray’a ki biz onlara attığımız 8 golün hesabını verelim? Hele hele Beşiktaş’a! Hele hele heyyamcı Celal Kolot’a! Beyefendi katıldığı programda aynı esnada şöyle de buyurmuşlar; “Benim gençlik şampiyonluklarımı Galatasaray çaldı.” Sen gençsin, Beşiktaşlısın diye Galatasaray şampiyon olmayacaktı tabi Celal Kolot, sana ayıp etmişler. Kuyruk acınızın kamuflaj zamanı gelmiş sizin.

Asıl istenen Galatasaray’ı da bu iğrenç şebekenin içine çekmek istemeleridir. Biz sustukça, dostane yaklaştıkça eski defterler açılmak, Galatasaray oyunun içine çekilmek istenmekte. Sürekli tekrar ederek bu konuyu gündemde tutup “Biz yaptık ama geçmişte onlar da yaptı.” mesajı aşılanmak isteniyor. Kendi pisliklerini unutturmak için Galatasaray’ın haklı galibiyeti kamuflaj olarak kullanılıyor. Madem teşvik vardı yirmi yıl neden beklediniz? Kendiniz 4 – 0, 6 – 0 yenerken Galatasaray’ın 8 – 0 yenmesine neden takıldınız? Planlı kurgularınızla Türk futboluna ettiğiniz zulüm yetmedi mi? İki güzide ve kardeş takımı düşürdüğünüz durumlardan utanmadan, Galatasaray gibi çınara bugün yüklenmeniz geçmişin kuyruk acısı ve düştüğünüz durumla ne kadar alakalı? Büyük bir camiaya atacağınız çamur sizi ne kadar temize çıkaracak? Unutmayın çamur atanların elleri balçıkla kaplıdır, gün gelir unutursunuz, balçığı üstünüze silersiniz! Şerefli kulüpleri rahat bırakın, kendi işinize bakın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...