Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Yönetime tepki var!
 Ağu
31
 2018

Evet arkadaşlar bir transfer döneminin sonuna geldik ve yönetimin alenen Fatih Hocayı Ahmet Çakarların Ulusoyların Rıdvanların Rüştülerin hocanın  düşmesi için pusuda bekleyen leş kargalarının önüne attığına şahit olduk etkisiz eleman konumundaki yönetim tek yapması gereken işi pişkince yapmadı tabi onlara bu cesareti verende biziz .

Geldikleri gün Ndiaye satıldı hoca sesini çıkarmadı rezervedeki donku çıkarıp oynattı takım şampiyon oldu cl geliri aldı şampiyonluk geliri aldı böylece borçlar azaldı etkisiz eleman konumundaki yönetim bununla övündü .

Basketbol şubede yönetim gelmeden evvel tıpkı Fatih hoca gibi gelen Oktay Mahmuti takımı küme hattından alıp playoff sınırına getirmişti sudan bahanelerle sene sonunda kovuldu yerine fenerli bir koç getirildi . 

Teknokent projesi yalan oldu seçim vaatleri yalan oldu takımın 4 aydır forvete ihtiyacı varken yan gelip yatıldı takıma yararlı transferlerden onyekuru ve nagamato bizzat terim tarafından bulundu yönetimin haberi dahi yoktu etkisiz eleman konumunda bekledi durdu emre akbabayı nef ve taraftar tepkisi olmasa zaten almayacaktı oyuncu zaten satmak bilmiyor Gomis'i bile son hafta sattı son gün oyuncu arama utanmazlığında bulundular .

2015 yılındaki seçimde 150 imza toplayamayıp aday olmak isteyip olamayan Cengiz sosyal medyadaki eleştiler realitik sorgulayan bakış açısı sayesinde yıldızının parladığını unuttu sosyal medyayı şeytanlaştırdı yardımcıları pervasızca utanmadan 16 yıl edebiyatı yaptı twit atarak .

Yönetim ne işe yarar sahi ? Merak ettim doğrusu mesela Dursun Özbek ilk geldiği gene skandal kadro kararları verse gene kevin için boş imza yollasa ama teknik direktör Fatih hoca olsaydı ne olurdu ? Hoca halleder derdi sırtını geriye yaslardı hoca bir şekil şampiyon olunca da pişmiş kelle gibi ortalıkta dolaşırdı değil mi ? Sahi önceki yönetimin bu rezilliğini örtecek bir Terim'i yoktu medya önüne atacak güçlü bir figürü yoktu ondan sürekli hoca değiştirmek zorundaydı ve yıpranmak zorundaydı . Peki sizin Dursun Özbek'ten farkınız tek Fatih Hoca ise bırakın başkan o olsun o zaman siz ne işe yararsınız .

Fatih hoca Galatasaylılık gereği çıkıp ne başkanı ne yönetimi alenen eleştirmez kan kussa kızılcık şerbeti içer Canaydın dönemi yapılan skandal transferlerde hepsinde farklı talepleri vardı rui costa istendi pratu petre geldi ne oldu hoca çıkıp Canaydın'a birşey mi dedi hayır üstüne üsttlük istifa ederken dahi teşekkür etti gitti hoca edep gereği yönetimi eleştirmez taraftar eleştirecek , eleştirecek ki sene sonunda olan taraftara ve hocaya olmasın .

Yönetim şu kısa sürece Galatasaray'ı yönetecek kapasitesi olmadığını her alanda gösterdi Fatih hocanın sözünün yemesine utanmasına vesile oldu hiçbir zaman elini taşın altına koymadı hoca halleder deyip kaçtı sizin futbol şubesi diğer şubelerin durumundan haberiniz var mı hepsi kara bayrak çekmiş durumda tabi orada üstüne atıp kaçacak bir terim yok futbol medya önünde onuda Terimle götürür.

Gs taraftarı sonuna kadar takıma hocaya sahip çıkmalı fakat sahip olduğu girebildiği her platformda yönetimi istifaya çağırmalıdır bu yönetimin kesinlikle Gs yönetecek kapasitesi yoktur kaldığı her dakika Fatih hocanın sırtına basmaya devam ederler olan Fatih hocaya olur benden söylemesi .

Kol yaralanırsa pansuman yaparsınız pansuman yapmazsanız kangren olur kangren olursa kesersiniz kesmezseniz ölürsünüz bunu Özbek döneminin başında söylemiştim 2.5 kayıp senemiz oldu hala kol yaralıyken taraftar skore bakmamaksızın yönetimi istifa çagırmalıdır her alanda kaldığı her dakika hocaya bir yük misalidir .

Yazdıklarımın forvet transferi ilede alakası yok forvet transferinde taraftara yalan atmaları hocayı yanıltmaları plansızlıkları işbilmezlikleri tabii bir şekilde ortada ama genel olarak diger şubelere de baktığımızda külubü yönetecek kapasiteleri olmadıklarını belli ettiler bizim de ciddi özeleştiri yapmamız gerek Özbekten kurtulalım derken ciddi bir yanlışa yok açmışız gs taraftara kansere erken müdahale ile durumu kontrol altına almalıdır .

Galatasaray taraftarı algılara gelmemelidir Fatih hocayı ön plana süreceklerdir hadi birlik olalım lig başladı diyeceklerdir takımın moralini bozmayın diyeceklerdir bunu en son mustafa denizli hocayken Özbek yönetimi diyordu sonuç ortada hadi lazio maçı hadi şu hadi bu bunlar tamamen algı operasyonudur taraftarın bu evrede uyanık olup duruma müdahale etmesi elzemdir unutmayın ki taraftar olmasaydı Albayrak Eray ile bu sene sözleşme uzatacaktı .

Gs taraftarı hamasete ve demogojiye düşmeyecek kadar akıllı bir taraftar olduğunu umuruyorum yaşanan transfer rezaletinin ffp ile alakasının olmadığını tamamen plansızlık programsızlıktan kaynaklandığını görecek kadar zeki bir taraftar olduğunu umuyorum , gs taraftarının mevcut yönetimin her başarısızlığından sonra Özbek dönemine atıf yapıp algı operasyonu ile günümüz örtbas etmesini izin vermeyeceğini umuyorum , gs taraftarının çıkıp taraftardan özür dilemeye yüksünen Fatih hocayı zor durumda bırakan kendini eleştirenleri takımı tutma diyecek kadar kendini beğenmiş tavır takınanlara tepkisini koyacağını düşünüyorum , Taraftarın borç ödüyoruz adı altında etkisiz eleman olarak her topu hocayı atıp becerisiz yönetim sergileyenlere gerekli tavrı koyacağını umuyorum .

Bide şu biz olmasak Uefa bize ceza verirdi masalı var diyelim siz olmasaydınız Özbek denen şahış devam etseydi Fatih hoca zaten teknik direktördü , ndiayeyi tıpkı sizin satsaydı Fatih hocada takımı şampiyon yapsaydı cl ve lig geliri gelseydi ne olurdı ? Senin bu noktaya artın nedir sponsor mu buldun ? Cebinden para mı koydun bizim mi haberimiz yok aydınlat bizi ? Mesela ne artı yaptın da ceza almadık biz taraftar merak ediyoruz yönetim açıklasın .

Dursun Özbek geldiği yılı taraftar hatırlıyor mu ? En iyi kritik oyuncuları satıp kiraladı saçma sapan demeçler verdi soru sorunca da ffp var Aysaldan enkaz devraldık denmedi mi ? Şu anki yönetimden farkı yaptığının tek farkı hoca Fatih hocaydı hamza hoca gibi acemi degil hem daha iyi hoca hem taraftarca ilah konumunda şu anki yönetim Fatih hocayı siper yapıp çıkıyor işin içinden peki bunu yapmaya hakkı var mı ? Olası bir başarısızlıkta Terim suçsuz diyecez evet ama adamın itibarı çizilmeyecek mi ardalar hocanın arkasında gülmeyecek mi yazık degil mi taraftar azıcık hocayı seviyorsa zaten hocanın gslilik gereği dillendiremediklerini dillendirir yönetimi istifaya çağırır yönetimden hocayı kurtarır .

Gs taraftarının birlik olalım adı altında ayıp örtme kurnazlığına düşmeden erkenden kansere müdahale etmesi dilekleriyle görüşlerim bunlar umarım yayınlanır iç sesiniz olabildiysem ne mutlu bana !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...