Makale Yaz
yasink
Bu haberi yazdır
Sampiyonlar Ligi kadrosu
 Haz
18
 2018

Mugdat ile Emre Akbaba (resmi olsa) super transfer olur LAKIN lig icin. Trezeguet'de super olur ve o da sadece lig ve kupa icin. Feghouli ile Rodrigues'i zorlayacak sadece Henry var. Sinan'da iyi lakin daha cok pismesi lazim. Bir kanat lazim gibi gorunuyor. Sakatliklari'da dusunmek lazim. Sampiyonlar Ligi'ne Mugdat ile Emre ile Sampiyonlar Ligine cikmak intihar olur. En buyuk ornek Leipzig takimi. Tecrube sart! 

Defans icin hala umidim var transfer icin. Denayer'in gelmesine de. Gelse iyi olur cunku cok genc daha. Yanina bence Juventus'ten ayrilacak olan Fasli oyununcu Mehdi Benatia alinmasi gerek bence. Hem cok tecrubeli (Udinese, Roma, Bayern ve Juventus). Adam'i takip ettim ve tam bir kaptan ve cok iyi bir karakterli bir adamdir! 32 yasinda lakin cok iyidir. Maicon, Serdar Aziz, Denayer ile Benatia cok iyi olur hem cok yorulmazlar hem iyi rekabet olur.  

Kaleci icin altyapidan bir oyuncu olsa super olur. Ismail Cipe var lakin 23 yasinda. Simdi olmaz ise gönderilmesi lazim alt yapidan da ve baska bir kaleciye bakmak lazim. 1m97 boyundave 23 yasinda, hala kaleye onu emanet edemesek hic edemeyiz. Cunku yasi ilerliyor. O olmaz ise baska bir kaleciye bakmak lazim. 

Orta Saha'da ise Tolga ile Selcuk ikisi toplam 5 milyon avro garanti aliyor. Ikisinide göndermek lazim! Yoksa Selcuk icin zaten son seneye. Sezon sonu Yasin gibi gonderilmesi lazim, Tolga'da en kötusu kiralamak ve 50% maasi'ni ödesek en azindan 1 milyon avro kâr ediyor oluruz. Ek olarak Kagawa gelirse ona iyi bir maas verirsek hucum futbol olarak cok iyi ilerleyebiliriz. Ön libero'da Fellaini gibi bir oyuncu tam bir Sampiyonlar Ligi takimi oluruz, olmadi Avrupa Ligi'nin kupa favori bile oluruz. 2000 senenin mutlulugu tekrar yasayabiliriz.

Eren'in de zaten son sezon'u Selcuk gibi sezon sonunda muhatap olmamak gerek. Yine ayni sekilde uzun bir adam olsa super olur. Iddaa'lara göre zaten Galatasaray Isvec'te 18 yasinda gencler ile ilgileniyor. InshaAllah olur. 

Birde son olarak, Nagatomo (+ Kagawa) sayesinde Japon'ya da daha da taraftarimiz oldu. Orada bir magaza yapsak. Bir GSSTORE aczak orada sahane gelirimiz olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...