Makale Yaz
sizofren
Bu haberi yazdır
İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 11'i
 Haz
15
 2018

Futbolda çok önemli bir kural vardır: Hedefleri olan büyük bir takımsan, elindeki iyi futbolcuları kadroda tutman gerekir. Hele ise bu sene Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda yer alacakken, ''yabancıları yenmek'' üzerine kurulmuş bir kulübün amacı da bu doğrultuda gerçekleşmelidir. Bu yüzden Gomis ve Rodrigues'in Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi müziğini duymaları lazım. Dahası bu da yetmez, bu kulvarda başarılı olabilmek için eksik bölgelere mutlaka kaliteli futbolcular alınmalıdır. 

Mevcut kadro içerisinden gidecek ve kalacaklara yönelik doğru kararlar alabilirsek, minimum hata ve maliyetle transferleri sonuçlandırabiliriz. Doğru teşhis için çok basit bir soru metodu var: Galatasaray'ın ilk 11'ine düşünmeden yazacağınız futbolcular kimlerdir?

1- Muslera

2- Mariano

3- Serdar Aziz

4- Nagatomo

5- Fernando

6- Rodrigues

7- Gomis

Bu kadar. Böylece elimizden kiralama ve satılma yoluyla çıkartacağımız futbolcular belli olduğu gibi, Galatasaray'ın eksik bölgeleri de kendiliğinden ortaya çıkmış oldu. 

Elimizden kiralama ve satılma yoluyla çıkartabileceğimiz futbolcular:

1- Belhanda

2- Feghouli

3- Tolga Ciğerci

4- Eren Derdiyok

5- Tarık Çamdal

Galatasaray'ın transfer yapması gereken eksik bölgeleri:

1- Yedek kaleci

2- Stoper

3- Merkez orta saha

4- Sağ kanat

5- Ofansif orta saha

6- Yedek santrafor

Eksik bölgelere alınması gereken futbolcuların hepsi kiralama yoluyla takıma kazandırılabilir. Gitmesi gereken beş futbolcunun arasında özellikle Belhanda ve Feghouli iyi bir fiyata satılabilirse mali açıdan da çok fazla açık vermemiş oluruz.

Yukarıdaki kadroyu oluşturabilirsek, Şampiyonlar Ligi'nde seviye atlayabilir, tarihimiz boyunca hiç ulaşamadığımız yerlere gelebiliriz. Böylece hem kasamız dolar hem de bu organizasyonda Rodrigues'i parlatabilirsek, gelecek sene rekor bir bedelle kendisinden muazzam bir gelir elde edebiliriz. Bunun için şimdiden gidecek, kalacak ve gelecekler hususunda çok iyi teşhislerde bulunmamız gerekiyor. 

Saygılar...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2023
  2022
  2021
  2020
  2019
  2018
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...