Rakibimiz Eskişehirspor
Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde lider Galatasaray, zorlu Eskişehirspor deplasmanında galibiyet arayacak.
NIKON'UN SÖZÜ VAR!
Bu nokta transferlerden birinin de; Keisuke Honda olduğu iddia edildi. Japon firması Nikon ile 3 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalayan Galatasaray'ın bir süredir Honda ile ilgilendiğ ve bu transfer için de Nikon'un devreye girmesini talep ettiği biliniyor.
CSKA Moskova ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Honda, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada; takımdan ayrılacağını açıklamış ve en büyük hedefinin de Avrupa'da mücadele eden bir takımda oynamak olduğunu açıklamıştı.
ASIL HEDEF ASYA PAZARI
Japon yıldız Honda için bir süredir nabız yoklayan Galatasaray Yönetimi'nin sezon sonunda Nikon'u da devreye sokarak transfere nokta koymayı planlıyor. Honda transferi ile Asya pazarına da girmek isteyen sarı-kırmızılı kulübünün Tokyo'da GSStore açma düşüncesi ve Japonya'da GSTV projesinin hayata geçirilmesi gibi kritik konuların da işlerlik kazanması sağlanacak.
Bu sezon başında Endenezya'da düzenlenecek olan kampa katılmayı planlayan Galatasaray, burada Endonezya ve Malezya Milli Takımları'nın yanı sıra Everton ile de karşılaşacaktı ancak son anda yapılan değişiklik ile kamp iptal edilmişti. Sarı-kırmızılı kulübün önümüzdeki sezon başında kesin olarak Uzak Doğu seferi düzenlemesi bekleniyor.%%EMBEDVIDEO_8496%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı

Fulham'da Raul Jimenez'e veda karar

İşte Jose Mourinho'nun transfer planları

Real Madrid, Bernardo Silva için devrede!

Divock Origi'dan futbola veda kararı




























