Golün yeni adı 'Umut'
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında ise Kasımpaşa'yı geçerken Umut Bulut patlaması sürdü
Anadolu Ajansı
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. TV8 ekranlarında yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Çebi, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisine ilişkin konuştu.
Galatasaraylı yönetici ve taraftarlara İnönü'nün kapılarının kapalı olduğunu belirten Çebi, "Bizi stadında görmek istemeyen Galatasaray yönetimini önümüzdeki hafta derbide görmek istemiyorum. Evet bu sözleri ben söyledim yineliyorum. Galatasaray taraftarlarını ve yöneticilerini istemiyoruz." ifadelerini kullandı.
Son dönemde gündemden düşmeyen Quaresma-Baros takasına ilişkin açıklamalarda da bulunan Çebi, "Quarema - Baros teklifini aldık. Ancak bu teknik heyetin kararı, biz karışamayız." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı

Fulham'da Raul Jimenez'e veda karar

İşte Jose Mourinho'nun transfer planları

Real Madrid, Bernardo Silva için devrede!

Divock Origi'dan futbola veda kararı





























