Diego'ya onay çıkmadı
Galatasaray'da 10 numara pozisyonu için ismi gündeme gelen Diego transferi için Fatih Terim'in onay vermediği belirtildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim vefa konusunda farkını bir kez daha gösterdi. Terim, sarı-kırmızılı kulübün efsane ve sembol ismi Metin Oktay'ın kendi ismini taşıyan Florya tesislerindeki heykelini bakımsız buldu ve yenilenmesi için talimat verdi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin bahçesine 2000 yılında monte edilen Metin Oktay heykelininin geçen 12 yıllık sürede ihtişamını yitirmesi Terim'i harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Florya'ya giden kongre üyelerine tesisleri gezdiren sarı-kırmızılıların hocası, ana binanın önündeki Metin Oktay heykelinin yanına gelindiğinde projesini açıkladı.
‘O bizim ruhumuz'
Fatih Terim'in, “Metin Oktay, Galatasaray'ın efsanesidir. Onun ruhu bu tesislere hayat veriyor. Bütün sporcularımızın da onu örnek alarak, formayı terletmesini istiyoruz. Bu yüzden bu heykel basit ve sıradar kalıyor” dediği bildirildi.
Fatih Terim, Florya'da sahaların çimlerinden meyve ağaçlarına, altyapı binasından tesislerde konaklayan genç sporcuların ihtiyaçlarına kadar her konuyla yakından ilgilenmişti. Üyelerin Terim'e tesislere havuz yapılması teklifi sundukları ve olumlu yanıt aldıkları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























