Carrick o anı anlattı ve G.Saray'ı övdü
Galatasaray'a karşı takımının tek golünü kaydeden Michael Carrick, gol anını anlattı. İşte Carrick'in sözleri...
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'ı Devler Ligi'nde deviren tek golün sahibi olan Michael Carrick, sarı-kırmızılıların çok iyi bir takım olduğunu söyledi. İlk maçlarında galibiyet almanın kendileri için çok iyi olduğunu söyleyen İngiliz yıldız G.Saray'ı da göklere çıkardı.
Maçın 7. dakikasında sarı-kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera' nın çelmesine karşılık neden ayakta kalıp gol atmayı tercih ettiğini açıklayan futbolcu kuübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"Evimizde iyi bir takıma karşı kazanarak başlamak bizim için çok önemliydi, gerçekten çok iyi bir takım Galatasaray. Çok iyi pozisyon aldılar. Biz de özellikle ikinci yarıda onların ataklarını bertaraf ederek iyi savunma yaptık. Bu bizim için iyi bir işaretti. Rakip kontraataklarla zaman zaman kalemizde tehlike yarattı; ama özellikle ikinci yarı ve oyunun geneline baktığımızda iyi oynadık. Bildiğiniz gibi pek gol şansı yakalayamıyorum ve şans o an oradaydı. Şüphesiz kendimi yere bıraksaydım onu attırabilirdim. Ama bu sezon 3 penaltı kaçırdığımızı düşündüğümüzde belki de seçtiğim yol doğru yoldu.."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip
























