Bir ihtimal daha var!
Galatasaray'da bu sezon beklentilerin uzağında kalan oyuncu, Manisaspor karşılaşmasında Fatih Terim'den son bir şans elde edebilir.
Webaslan.com
Antrenman sırasında Melo ile Riera arasında çıkan gerginlik sonrasında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim iki futbolcuyu da soyunma odasına gönderdi. Melo ve Riera'nın tartışması soyunma odasında ise kavgaya döndü.
Galatasaray'ın resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;
"Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz."
ALBAYRAK DA AÇIKLAMA YAPTI... (TIKLAYIN)
ALİ DÜRÜST'ÜN AÇIKLAMALARI İÇİN (TIKLAYIN)
ALMANYA'DA BUNLAR YAŞANMIŞTI
YUNANİSTAN'DA OLANLAR...
%%EMBEDVIDEO_3497%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























