2016-2017 sezonu sonuna kadar...
Spor Toto Süper Lig'in maçlarını yayınlayan Digiturk ile sürdürülmekte olan ligin yayın haklarıyla ilgili sözleşme, 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıldı.  
Anadolu Ajansı
2016-2017 sezonu sonuna kadar...

Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin kararını verdi. Digiturk, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar maç yayınlarının tek adresi olmaya devam edecek.

Türkiye’nin lider televizyon yayıncılığı platformu olan Digiturk, 2001 yılından bu yana yayın haklarını elinde bulundurduğu Spor Toto Süper Lig maçlarını 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar yayınlamayı sürdürecek.

Digiturk, son olarak 2010 yılında yapılan ihalede yaklaşık 2 milyar dolarlık en yüksek teklifi vererek 5 yıl süreyle yayın haklarını aldığı Süper Lig maçlarını, dünya standartlarında HD görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra 3D olarak da futbolseverlere ulaştırıyor. Rekabet Kurulu tarafından 24 Ekim 2013 tarihinde açıklanan karar sonrasında Spor Toto Süper Lig maçlarını yayınlama hakkı 2 yıl daha uzatılmış oldu.

Böylece, ligimizin yayın hakları aralıksız 16 yıl süre ile Digiturk tarafından gerçekleştirilmiş olacak. Digiturk, liglerin yayın hakları konusunda İngiliz BskyB’nin ardından aralıksız en uzun süre yayın yapan platform özelliğini kazanarak Türk futbolunun ana sponsoru olmaya devam edecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler