2000 değil 2008...
Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı.  
Webaslan.com
2000 değil 2008...
Galatasaray'da Fatih Terim izleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Başkan Ünal Aysal'ın talimatları doğrultusunda kadronun üçte birinin değiştiren Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne de yeniden sevgi, saygı ve birliktelik ortamını getirmek için büyük çaba harcıyor.

'Galatasaray ruhunu' canlandırmak için Taffarrel, Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi isimler ile yola çıkan Terim, futbolcuların sevgilisi olan Abdürrahim Albayrak ile müthiş bir sinerji yaratmış durumda...

Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı. Bunlardan biri de Almanya kampında tercih edilen otel oldu.

Fatih Terim'in Galatasaray'ı EURO2008'de A Milli Takım'ın konakladığı otele getirmesi dikkatlerden kaçmazken; o dönemde EURO2008'de forma giyen Galatasaraylı futbolcular Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Arda gibi isimler Terim'in otel konusunda yapmış olduğu tercihi de memnuniyetle karşıladı.

Galatasaray'ın Almanya kampında konaklamak için seçtiği otel, en çok Kazım'ı mutlu etti. EURO 2008 öncesinde, A Milli Takım'ın da bu otelde kaldığını hatırlatan Kazım, "Burada çok iyi zaman geçirmiştik. Ardından EURO 2008'e nasıl damga vurduğumuzu herkes biliyor. Şimdi aynı başarıyı Galatasaray'da da tekrarlamamız gerekiyor. Başımızda yine Fatih Terim var, kaldığımız otel yine burası. Bence bu bize yeni sezon için şans getirecek" diye konuştu.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler