Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476488 - Mon Oct 18 2010 14:41 PM Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Spor Toto Süper Lig

9.Hafta Karşılaşması

Fenerbahçe-Galatasaray

24 Ekim Pazar

19.00

Şükrü Saraçoğlu Stadı

#476489 - Mon Oct 18 2010 16:57 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: 9#Elano]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
ilkdefa korkuyorum bu maçtan...Fark yemessek iyi....

#476492 - Mon Oct 18 2010 23:03 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: westsilwer]
mart07 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Vayy iyiymiş ben başlık açılmaz diyordum yanılmışım. Maalesef fark yiyeceğimizi düşünüyorum o yüzden ters tepsin diye fb ye 100 lira fln basıcam

#476493 - Mon Oct 18 2010 23:07 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: mart07]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
valla aslinda bu sefer ben rahatim cunku onceki maclarda hep umitliydim hep yenildik... bu sefer kesin yenilecez bunu bildigimden dolayi fazla sinirlenerek maci izlememeye calisacam.. umarim bi hezimet daha yasamayiz... yaziklar olsun yaa ruhsuz futbolculara... ankaragucunun ilk yarisinda ayhanin en cok kosan oyuncu oldugunu duyunca, bi kat daha kahroldum... 33luk ayhan bile o kadar kosarken, gencler ne yapiyorlar bilmiyorum ancak tek bildigim sey bazi oyuncular rijkaardin gitmesi icin herseyi yapiyorlar... yaziklar olsun hepsine...( ozlellikle baros haric)

your nightmare is back again

#476495 - Tue Oct 19 2010 05:42 AM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: al_bundy]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Havada fark kokusu var...

Futbolcular zaten takımı satmışlar bilerek oynamıyorlar Rijkaard gitsin diye..!!!

Şimdi ne mi olacak Kadıköy'de en az 3-4 farklı bir maç bizi bekliyor

bakın maç başında goller olmaya başlarda taraftarlarının desteği ile birlikte bizim takım dağılırsa o NİANG STOCH DİA ne yaparlar adamı biliyormusunuz..

takımlarında oynayan her futbolcu başına bir gol düşmemesi için dua edersiniz...!!

Yapılacak ne mi? yenileceğimiz kesin ötesi de fark yememek için kısa vade de hoca değişikliği.. çünkü o zaman oyuncular satışı bırakıp takımda var olma savaşına girişecekler... futbolcu milleti bu güven olmaz BAROS Hariç...

1 gol bile bulabileceğimizi sanmıyorum BAros yok çakma forvet kewel yok bir diğer çakma forvet arda yok.. kim bir Batdal'a kaldık ki Lugano ile Yobo adım attırmayacaktırlar ona..

Siz en iyisimi varınızı yoğunuzu handikap fenere basın teselli..!!

bana kalırsa bu maçta 2-3 handikap 1.50 oran açıklanır..

#476497 - Tue Oct 19 2010 11:34 AM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: branege]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Bırakın yenmeyi düşünmeyi,fark yemeyelim diye dua eder olduk.İşyerinden haftaya izin aldım.Maçtan sonra beni kimsenin bulamayacağı bir yere gideceğim.Teşekkür ederim,yönetim ve futbolculara.Bize tarihin en kara günlerini yaşattığınız için.Bu maça paf takımla çıkalım,hiç uğraşmayalım.Paflar en azından skoru 3-0 da falan tutarlar.Dünkü seyrettiğim fener Ankaradan 10 gömlek üstün.Ankara 4 attıysa fener 8 atar.Stoch-Niang-Dia,karşısında Sarbi (martı avcısı)-Servet (maskeli süvari)-Hakan Balta (sigara tiryakisi)-İnsua (kader kurbanı).Hey yavrum hey,cümbüşe gel.Yobo-Lugano yada çerez olsun diye M.Battal.Acıyorum şimdiden Battal'a.Orta saha Emre-M.topuz.İki genç dinamo,karşılarında Ayhan-M.Sarp.Ayhan takımın en yaşlısı güya ama en çok koşanı,en çok pas yapanı ve en çok top çalanı.Bir tuhaflık yokmu bu işte.Teraziye takımın neresini koyarsanız koyun batıyoruz.
Rijkaard madem futbolcuların kendini sattığını düşünüyor o zaman koyma arkadaş o topçuyu takıma.Her maçtan sonra atma sende futbolcularını gazetecilerin önüne.Ankaragücünden 3 defa aynı golü yemişiz diyor.E sende seyrettin müdahele etsene,bunda seninde suçun var.

#476498 - Tue Oct 19 2010 12:39 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: pikalo]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Servet bu maçta Rijkard ı sabote etmiştir yedigimiz gollerde lütfen dikkatle Serveti izleyin ne demek istedigimi iyi anlarsınız ne olursa olsun Servet Çetin bir daha kadroya girmemeli hatta süresiz kadro dışı bırakılmalı

#476500 - Tue Oct 19 2010 12:45 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: redlion80]
pikalo Offline
Müdavim

Servetin ne suçu var.Yüzünde maskeyle oynuyor adam.Dolaysıyla görüş açısı o kadar iyi değil.1. golde rakibi durmadan kovalayan sadece Servet vardı.Hakan Balta elini kaldırmış ofsayt istemekle meşguldü.

#476501 - Tue Oct 19 2010 12:50 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: pikalo]
redlion80 Offline
Üye

İlk Gönderen: pikalo
Servetin ne suçu var.Yüzünde maskeyle oynuyor adam.Dolaysıyla görüş açısı o kadar iyi değil.1. golde rakibi durmadan kovalayan sadece Servet vardı.Hakan Balta elini kaldırmış ofsayt istemekle meşguldü.

İlk golden bahsetmiyorum 3. ve 4. goller de baktıki seyircide gemileri yaktı bari bu fırsatı kaçırmıyım dercesine yapabilecegi müdahaleleri yapmadı arkadaşım 3. ve 4, golleri tekrar izle lütfen

#476504 - Wed Oct 20 2010 01:14 AM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: redlion80]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
zerre kadar umudum yok.yıllar sonra ilk defa bu kadar umutsuz bir fener maçı haftasındayız.
her şey yetmezmiş gibi arda ve barosta yok.
yönetim şu hoca konusunu da netleştirsin artık.rıjkardla çıkacaksak çıkalım,çıkmayacaksak çıkmayalım.zaten pekbişeyfarketmeyecek.
bizi bu hale getiren, fenermaçı öncesi boynumuzu bükük bırakan herkese (BAŞTA FUTBOLCULARA) yazıklar olsun...

#476505 - Wed Oct 20 2010 09:48 AM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: benimdünyam]
ultraking Offline
Üye
**

Rijkard la bu işin olmayacağı kesindi. Galatasarayı hatırladığım kadarıyla hiç bu kadar çaresiz ve ümitsiz bir şekilde hatırlamıyorum. Biz kadıköyde 6 farkda yedik. En iyi dönemimizde kendi sahamızda tek kale oynamış olsak da 1-0 da yenildik. Ha şimdiki durum sadece kötünün kötüsü. Zaten yenileceğimiz kesin de hani 6-0 dan daha beter olurmu diye insan bir düşünüyor. Ezikler zaten siz realde olsanız sadece bize odaklı bir takım olduğu için, onların sahip olduğu motivasyona ( Galatasaray maçlarındaki) biz sahip olamadığımız sürece asla bu takımı yenmeyi hayal bile edemiyorum. Bu nedenle hiç kafanızı yormaya gerek yok. Sadece takımın şu hali ile ne gibi bir kötü sonuç alına bilir kaygısına ise hiç bişey engel olamaz. Çünkü rijkard ve bu yönetimle gelinen nokta budur. Rijkard elbet gidecek, ama yönetim bu takımın tüm değerlerini satmadan gitmez. Bıugün taraftar mevcut durumu protesto ederek yeni stattaki kombinesini iptal etmeye çalışıyor ise yazıklar olsun gelinen noktaya.

Fener maçı hepsinden daha sıradan bir maç olacak. Boşuna kaygılanmaya tasalanmaya gerek yok diyecem ama....

#476506 - Wed Oct 20 2010 10:41 AM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: ultraking]
tunafishgs Offline
Yeni üye

Yer: Bursa/Türkiye
-------------------- aykut ----------------
sabri ---- a.turan --- neill ---- çağlar
------ elano --- cana --- ayhan-------
pino --------- misimoviç ------- aydın
------------------ kewel ------------------

arda ve baroş yok kesin değil mi?... aydının yerine serdar da oynayabilir.
ne biliim yaa... 11 kişilik kadro bile çıkmıyor anasını satiim.

#476507 - Wed Oct 20 2010 12:01 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: tunafishgs]
antata Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul
Rijkaard ile sözleşme fesh edilmiş inşallah hepimize hayırlı olur

#476508 - Wed Oct 20 2010 12:31 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: antata]
redlion80 Offline
Üye

Yönetimin son çırpınışları bunlar kimi kandırıyorsunuz sıra sizde

#476509 - Wed Oct 20 2010 14:06 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: redlion80]
almac Offline

surinamlıyı yollamışlar iyi güzel de b,c,d,x,w,z planları devrede mi,bilmek gerek.yönetim aciz,şaşkın ve çaresiz.camia baştan kokuyor,taraftar kılçık temizlemekle meşgul.aynı suda değil üç, iki kez yıkanılmaz bilirdik,literatüre terim'i de sokacaklar bu gidişle hayırlara vesile olur inşallah (!). gelen gideni aratır a be dostlar.haykırmak mı gerek !joe louis ''herkes cennete girmek ister ama kimse ölmek istemez''der bilgece.1yıldır yırtınıyorum beylerbeyi'nin penceresinden bakıyor ersun yanal,bir telefonunuza bakar.nayır olamaz sesleri yükseliyor ;''onun yaptığını çorum'lu yapmadı h.şükür'e'' diyerekten.lale devrinde mi yaşıyoruz,çıkarın kafalarınızı kumdan.borç gırtlakta,yönetim Allah'a emanet,arena süslenmiş kimin neyine.çubukluların kadrosuna bir tek baroş girer,parçalılar olmuş paramparça.o halde ? neyi tartışıyoruz anlamsızca.camiamız son sürat fb.lileşiyor dediğimde adımız çıktı hırt'a.bu kafayla daha çok güzel hareketler seyrederiz kadıköy'de...

#476512 - Wed Oct 20 2010 15:15 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: almac]
pikalo Offline
Müdavim

Ersun Yanal gibi bir ip..e fb liyi öneriyorsunuz ya helal olsun.Yüreği galatasarayla atan terim dururken.FB basının gazına gelmeyin.

#476513 - Wed Oct 20 2010 16:10 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: pikalo]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Rijkaardın gitmesi sebebiyle fark yiyeceğimizi düşünmüyorum ama yenileceğiz o garanti.Zaten iyi de oynasak yeniliyoruz.

#476516 - Wed Oct 20 2010 17:59 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
2.Fatih Terim dönemi dışında Kadıköy'e bu durumda çıktığımızı hatırlamıyorum...Çok ilginç bir maç bizi bekliyor...Nedense kazanacağımızı düşünüyorum...

#476517 - Wed Oct 20 2010 19:59 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: 9#Elano]
redlion80 Offline
Üye

İlk Gönderen: 9#Elano
2.Fatih Terim dönemi dışında Kadıköy'e bu durumda çıktığımızı hatırlamıyorum...Çok ilginç bir maç bizi bekliyor...Nedense kazanacağımızı düşünüyorum...

Ben bunu düşünemiyorum bile Nedense.................!

#476518 - Wed Oct 20 2010 20:17 PM Re: Süper Lig 9.Hafta:Fenerbahçe-GALATASARAY [Re: redlion80]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Rijcaard yollandı...

Futbolcularımızında istedigi buydu zaten...

Şimdi rijcaardı istemeyenler kadıköyde canla başla oynayacaklar puan almaya calışacaklar aldıkları takdirdede

demekki sorun rijcaar mış dedittirecekler tüm yönetime ve taraftarlara....

tahminim bu ...rijcaard yollanmasaydı fark beklıyordum bende ama...!!!!!!

ARTIK FENERBAHCE KORKSUN DİYORUM....

.......

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı