#479550 - Sat Oct 29 2011 12:46 PM
Re: ŞİKE SKANDALI

[Re: xcvbnm]
|
|
arkadaşlar aslında türk futbolunu uzun zamndır yönetmekte olan derin MAFİA yapılanmasında sona yaklaşıyor...Kamuoyunda FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ YADA ÇETESİ olarak bilinen yapılanmada sona yaklaşıyor...bu organize suç örgütünün bir ayağı metriste bir ayağı ise futbol fedarasyonu içersinde bugünde yaşamına devam etmektedişr....bu çete olşumunda salı yada çarşamba günü iddianamenin açıklanması bekleniyor...bir görüş ise cuma günü açılanacağı yönünde 500 sayfalık iddianamede FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ ÇETESİNİN futboldaki etkinlikleri rakip futbolcuların menajerler üzerinden nasıl satın alındıkları hakemler üzerinde nasıl baskı ve otorite kurdukları anlatılacak....Aziz Yıldırım önderliğndeki SUÇ ÇETESİ türk futbolunu 2001 yılından beri yönetmektedir.....bu büyük şike örgütlenmesinin boyutları tüm çıplaklığı ile gözler önüne sürülecek.....AYRICA ALİ KOÇ TARAFINDA BAZI FENER MEDYASI ÜYELERİNE ISMARLAMA HABER YAPMALARI İÇİN BANKA HESAPLARI BA YÜKLÜCE PARA YATIRILDI...SATILMIŞ KALEMŞÖRLER SAVCIYI VE İDDİANEMEYİ HEDEF ALMAK İÇİN ŞİMDİDEN TETİKTE BEKLEMEKTEDİRLER....KENDİLERİNE KAMUOYU YARATMAK İÇİN FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ VE ŞİKE ÇETESİ HAZIR KITA BEKLEMEKTEDİR....son 2 yıldır GALATASARAY üzerinde inanılmaz oyunlar hakemler tarafından oynanmaktadır.....adım adım hedeflerine ulaşmaktadırlar....bu süre içinde FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR HAKEMLERİ DÖVDÜLER,HAKARET ETTİLER,TÜKÜRDÜLER,KASTİ TEKME ATTILAR,DİRSEKLER ATTILAR,HER TÜRLÜ REZALETİ YAPTILAR....FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER SOYUNMA ODALARINI BASTILAR,TEHDİT VE ŞANTAJLA HAKEMLERİ BASKI ALTINA LADILAR,NERDEYSE HAKEMLERİN YATAK ODALARINA GİRİP HAKEMLERİN KARILARINI TACİZ EDECEKLERDİ....futbol fedarasyon başkanlarının tutumları sonucu istedikleri sonuca ulaştılar....maalesef bunlar yaşandı....maalesef ki yaşandı....halada yaşanıyor ....organize şike örgütü hala türk futbolunda etkinler....MAFİA YAPILANMASI hala futbolda etkinler... ancak önümüzdeki günler savcı 500 sayfalık iddiname açıklanacak....bakalım bu şike örgütlenmesi tam anlamıyla son bulacakmı göreceğiz...HAKEMLERİN SOYUNMA ODALARI BASILACAKMI,MAÇLAR SATIN ALINACAKMI,ŞAİBE DEVAM EDECEK Mİ GÖRECEĞİZ....hakemler fenerli futbolcularda azar yemeye,tokat yemeye devam edeceklermi göreceğiz.....öyle bir hal almıştıki AZİZ YILDIRIM MAHMUT ÖZGENERİN KARISINI TACİZ ETSE KİMSENİN SESİ DAHİ ÇIKMAYACAKTI...şaka gibi ama gerçek türk futbolu bu hale gelmişti....bakalım önümüzdeki süreçte neler yaşanacak hep beraber göreceğiz....ancak şimdiye kadar hiçbir önlem alınmadı...alınmayacak gibi gözüküyor....bu derin mafia yapılanması türk futbolunu 40 yıl geriye götürmüştü.....savcı berkin iddinamesinden sonra bakalım futbol fedarasyonu aynı kör-sağır-dilsiz tutumuma devam edecekmi göreceğiz....ancak yaşananlar hiç normal değil...futboldaki şike örgütlenmesinin manajerler üzerinde yapılanması ve örgütlenmesi hüç kuşkusuz türkiyeye özgü bir durum olsa gerek....hakemler işin içinde değil çünkü hakemler zaten yoğun baskı altındalardı....türk futbolunu geriye götüren bu yaklaşımlar bakalım süreç sonunda nasıl bir yol izleyecek.....hakemler fenerli futbolculardan dayak yemeye devam edecekmi,rakipler gene fenere yatmaya devam edeceklermi hepberaber göreceğiz....süreç işlemeye devam ediyor....GELİLİM AZİZ YILDIRIMIN SİYASİ BAĞLANTILARINA PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DİYARBAKIRIN LİCE İLÇESİ FİS KÖYÜNDE KURULURKEN ERGANİLİ AZİZ YILDIRIMDAN KURULUŞTA HİÇ KUŞKUSUZ DESTEK GÖRMÜŞTÜ.....SİLAH KAÇAKÇISI AZİZ YILDIRIM 1990 YILLARDA PKK YA SİLAH DESTEĞİ SAĞLADIĞI ZATEN BİLİNİYOR.....FENERBAHÇENİN ESKİ BAŞKANI EMİN CANKURTARANDA ZAMANINDA PKKYA PARASAL DESTEK SAĞLADIĞI ZATEN BİLİNEN GERÇEKLERDİ....MEDYA FENERLİ OLDUĞU İÇİN BU GERÇEKLERE HİÇ DEĞİNİLMEMİŞTİ.....OLAYIN BİRDE SİYASİ BAĞLANTILARI VAR.....YANİ AZİZ YILDIRIM SADECE BİR MAFİA RESİ YADA SİLAH KAÇAKÇISI DEĞİL.....HER TÜRLÜ PİSLİĞE BATMIŞ BİRİ.....MEDYA FENERLİ OLUNCA GERÇEKLERİN ÜSTÜ KOLAYCA KAPANIYOR....FENER TARAFTARLARI KOLAYCA KANDIRILIYORDU....AMA GERÇEKLER ÇOK ACIYDI....VE DEĞİŞTİRİLEMEZDİ.......500 sayfalık iddinamede önümüzde araştırılıyor....ayrıca aziz yıldırımın siyasi bağlantıları içinde ayrı bir iddianame hazırlanmalı.....çünkü tuz kokmaya başladı....olayların nasıl bir süreçte yol alacağını hep beraber göreceğiz.....inşallah güzel günler,temiz günler yakında başlar.....
|
|
|
|
|
|
#479552 - Sun Oct 30 2011 12:31 PM
[Re: olden]
|
|
Türk futbolunu sarsan şike iddianamesinden çarpıcı ifadelerin bazılarını aşağıda kısa özetlerde şeklinde okuyacağız....ancak önce bir ön söz olarak bazı açıklamalarda bulunayım....bu ORGANİZE SUÇ ÇETESİ YADA ORGANİZE ŞUÇ ŞEBEKESİ TAM BİR MAFİA ÖRGÜTLENMESİ HALİNDE MEDYA MENSUPLARINI DA İÇEREN GALATASARAYI HAKEMLERLE ÇÖKERETEN FENERBAHÇE KISMINDA İSE HEM HAKEMLERLE KAZANAN HEMDE FENERBAHÇEYE KARŞI MÜCADELE EDEN RAKİP TAKIMLARIN FENERBAHÇEYE SÜREKLİ YATMASI ŞEKLİNDE VUKU BULAN FUTBOL FEDARASYONLARINI DA BASKI ALTINA ALAN BÜYÜK ORGANİZE ŞİKE ÖRGÜTLENMESİDİR...işin acı yanı ŞU ANDAKİ FUTBOL FEDARASYONU-TAHKİM KURULU-VE PFDK NIN BU AZİZ YILDIRIM ÖNDERLİĞİNDEKİ ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ TARAFINDAN ŞEKİP MOSTUROĞLU TARAFINDAN KURULMASIDIR.....YANİ OYUN İÇİNDE OYUN....TAM BİR ORTA OYUNU ŞEKLİNDE VUKU BULAN BÜYÜK BİR ŞİKE ORGANİZASYONUDUR....şimdi savcı BERKİN iddianamesinden çarpıcı başlıklar....ESKİŞEHİR-TARABZON MAÇI iddianamede aziz yıldırım fenerbahçe yöneticisi ilhan ekşioğluna talimat veriyor....TEŞVİK PRİMİ BAĞLANTISI ondan eskişehire giden ALİ KIRATLIYA ondan da menajerlere ve son olarak eskişehirspor da o dönem futbolcu olan ümit karan verilen paralar ve bir sürü organiazayon yapılanması detaylı bir şekilde anlatılacak...iddinamede fenerbahçenin ibrahim akına ulaşması menajerler üzerinden gene ilhan ekşioğlu tarafından şike organizasyonun tamamlanması.....gene bucaspor-fenerbahçe maçında menajerler üzerinden yürütülen başarılı bir şike oluşumu mevcut.....BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ hakem bizzat iddinamede göreceksinizki maçın hakemleri aziz yıldırımın talimatı doğrultusunda mahmut özgenere ve mhk başkanına kadar ulaşan başarılı bir şike oluşumu hakem tayini bizzat aziz yıldırım tarafından yapılıyor....ayrıca medyaya fener hakemlerle kaybediyor tarzında kamuoyu yaratmak için yapılan yalan-asparas haber talimatları....gene sivasspor-fenerbahçe maçında mecnur odyakmaz ve aziz yıldırımla ilgili dakikalarca yapılan telefon trafiği sivasspor-fenerbahçe şampionluk maçının başarılı bir şekilde şike organizasyonun yapılması ....iddinamedeki örgüt şeması basit gibi gözüküyor...ancak iddinamedi örgüt şemasında hakemlerin nasıl baskı altına alındğı fenerbahçeli futbolculara kırmızı kart gösterilmemesi yönünde telkinler....yani fenerli futbolculara her türlü hareket serbest hale geliyor....örgüt şeması dikkatli izlendiğinde bu şike örgütlenmesinin günümüzdede mehmet ali aydınlar tarafından uygulandığı gözler önüne serilecek....bu büyük şike orgazasyonunda mehmet berk fenerbahçenin oynadığı bütün maçlarda mutlak ŞİKE ORGANİZAYONU mevcut durumda....en azından şike teşebbüsü bütün lig maçlarında mevcut durumda....büyük bir mafia yapılanması halinde adım adım hedefe giden yol.....şike örgütlenmesin bir ayağında fenerbahçeli futbolcularda mevcut...alex brezilyalı hemşerilerine mecazı anlamda fenere karşı asılmayın talinmatları da mevcut durumda.....bu şike örgütlenmesinde hakem yapılanmasıda şu şekilde mevcur şikeyi organize eden güçler fenerbahçe her puan kaybettiği maçta fedarasyon başkanları ve mhk başkanları yoğun bir telefon trafiğine uğramış ve baskı altına alınmışlar....sürekli tam saha pres var.....herşey mükemmel olarak organize edilmiş....üstelik fenerbahçeye ceza almadığı için şike örgütlenmesi bu senede devam ediyor....ALİ KIRATLI BİR TELEFON KONUŞMASINDA AZİZ YILDIRIMA BU SİSTEMLE FENERBAHÇEYİ EN AZ 15 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİON YAPARIZ DİYOR....aslında şike delilleri mevcut durumda ancak futbol fedarasyonu başkanı mehmet ali aydınlar sürekli öteleme yaparak fenerbahçeye zaman kazandırmış....bu şike örgütlenmesi hakem bağlantılarına gelince aziz yıldırım 1998-2011 yıllarında başkan olduğu dönemde adım adım hakem komitesine tahkime ve pfdk ya hakim olmuş....hakemlerin büyük bölümü aziz yıldırım döneminde hakemliğe başlamış insanlar....bu çok önemli bir tespit....yani aziz yıldırımı hapse atmak bu şike organizayonunu çökertmek için yeterli değil .....daha fazla önlem alınmak zorunda bu şike örgütlenmesinin şematik bağlantıları arasında bazı medya mensuplarının da olduğu açık bir şekilde ortadadır...bu şematik bağlantıda uzun süreli yıllara yayılan bir şebekeleşme mevcut durumda....----bu saat gibi sistematik bir şekilde inceleyen sistemde bu yapılanmayı yok etmek o kadar kolay değil...savcı berkde bunun farkında....aslında çok hızlı ve kesin önlemler alınmassa bu tür yapılanmalar bütün spor branşlarına yansımasından korkuluyor.....ayrıca ankaragücü-fenerbahçe maçı hakemi 6-0 lık maçın hakemi mhk tarafından özel olarak atanmış....o maçta bir kırmızı kart ve 3 penaltı mevcut durumda....sahaya yansıyan oyunun şeklinin önceden belirlendiği bu sistemde mehmet ali aydınların hala bir önlem almaması onun da bu oluşumun bir parçası olduğunu açık ve net bir şekilde gösteriyor....dünyanın hayretle izlediği bu şike örgütlenmesinde furfol fedarasyonun karşı tedbir alması bir yana birde destek vermesi inanılır gibi değil....ancak dünya bu TİYATRO OYUNUNU ACIKLI BİR ŞEKİLDE İZLEMEKTEDİR.....yunanisyanda 2 takım 4. lige düşürüldü.....türkiyede hiç bir şey yapılmıyor....bu gerçekten türkiyeye has şikeye karşı duruş şekli olarak tarihe geçmiş durumda...GALATASARAY İÇİN EN İYİ YOL BU ŞİKELİ LİGTEN SONUCU ÖNCEDEN BELLİ LİGDEN EN KISA SÜREDE ÇEKİLMEKTİR....bu şike örgütlenmesine karşı UEFA VE FİFA önümüzdeki süreçte nasıl yol izleyecek...hep beraber göreceğiz....tüm dünyada şike çetelerine karşı etkin önlem alınırken TÜRKİYEDE FUTBOL FEDARASYONU BAŞKANLARI ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN SEÇİLMEKTEDİR.........bu şike örgütlenmesine karşı taraftar grupları olarak özel bir duruş sergilenmesi önümüzdeki dönemlerde elzemdir...bu şike örgütlenmesi türkiyede epey yol almış durumda....aslında türk futbolunuda özellikle son 10 yılda epey ilerleyen şike organisazyonlarında bu son olaylar artık tahammül edilebilir bir durum olmaktan çıkmıştır....dünyada şike çetelerine karşı nasıl önlem alınıyorsa türkiyede o şekilde önlem almak artık zaruri bir hal almıştır......savcı berk önümüzdeki günlerde açıklayacağı 500 sayfalık iddianamede geçen seneki şike yapılanmasını ayrıntılı bir şekilde inceleycek....bu şike örgütlenmesinin önümüzdeki dönemlerde etkin bir yol almaması için TÜRKİYETİ CUMHURİYETİ BAŞBAKANI TAYYİP ERDOĞANI ACİL OLARAK FUTBOL FEDARASYONUNA MÜDAHALE ETMEYE DAVET EDİYORUZ.....BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇIDA GÖREVE DAVET EDİYORUZ....anladığımız kadarıyla CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL BU ŞİKE YAPILANMASINA KARŞI YUMUŞAK DAVRANILMASIN İSTEMİŞ.....CUMHURBAŞKANINI TALİMATLA ŞİKE SORUŞTURMASINA MÜDAHELE EDEREK SORUŞTURMAYI ÖRTBAS ETME ÇALIŞMALARI 22 EKİMDE GİZLİ BİR TOPLANTIDA ELE ALINMIŞ....ANLAŞILAN SORUŞTURMAYI ÖRTBAS ETMEK İSTEYEN GÜÇLER sayın ABDULLAH GÜLÜ DEVREYE SOKMUŞ....ANCAK UEFA VE FİFA BU DURUMUN NET BİR ŞEKİLDE FARKINDA......BU KADARINA PES DOĞRUSU......BU ŞİKE YAPILANMASINA KARŞI DUYARSIZ KALINIRSA OLACAĞI SON ŞEKİL ŞİKE MADALYASI VERİLMESİDİR......bu şike yapılanmasında cumhurbaşkanının kullanılmak istenmesi hayret verici bir gelişmedir....ancak pis kokular çabuk yayılır...buda duyuldu....hiçbir şey gizli kalmaz....
|
|
|
|
|
|
#479554 - Mon Oct 31 2011 12:49 PM
[Re: gizli gerçek]
|
|
şike iddinamesi açıklanıyor...15-16 kasım 2011 tarihlerinde açıklanacağı tespit edildi...iddianamede FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ YADA ÇETESİ olarak bilinen ŞİKEBAHÇE MAFİA ÖRGÜTLENMESİNİN açıklanmasına az kaldı....aziz yıldırımın önderliğinde yapılan mafia örgütlenmesinde gelişmeler şu şekilde ....fenerbahçeli yöneticiler nihat özdemir ve ali koç bazı üst düzey bürokratlarla temasa geçmişler....bürokratların UÇKURLARINI YALAMAYA BAŞLAMIŞLAR.....tarih boyunca iktidar yalaması olan bir klüpten ne beklenebilir ki....hangi iktidara karşı dik duruş sergilemişlerki AK PARTİYEDE SERGİLESİNLER....gelişmeler fenerbahçenin küme düşürüleceği yönünde ancak PAZARLIKLARBAŞLAMIŞ.....fenerbahçe yönetcisi nihat özdemir -15 puan teklif etmiş....ANCAK UEFA VE FİFA KABUL ETMEMİŞ....mehmet ali aydınların uçkurunu yalayarak küme düşmekten kurtulmaya çalışılıyor....beşiktaşa -10 puan fenerbahçeye -15 puan teklif edilmiş...ANCAK ŞİKE TALİMATNAMESİ DEĞİŞMEDİĞİ İÇİN UEFA VE FİFA BUNU KABUL ETMEMİŞ....belki ali koç PLATİNİN uçkurunu yalarsa küme düşmekten kurtulabilirler....pazarlıklar tam hız devam ediyor....İŞİN GARİBİ LİG BU HALİYLE ŞAİBELİ FENERBAHÇE BU SEZON BÜTÜN PUANLARI HAKEM YARDIMIYLA KAZANDI...YANİ ŞİKE DEVAM EDİYOR....şike örgütlenmesi tam hız devam ediyor....bakalım pazarlıklar nasıl son bulacak....
ŞİKEBAHÇENİN KÜME DÜŞME İHTİMALİ GÜN VE GÜN ARTIYOR....UEFA DAN SONRA FİFADA DEVREYE GİRMİŞ DURUMDA...ancak pazarlıklar da tam hız devam ediyor....FENERBAHÇELİ İDARECİLER MEHMET ALİ AYDINLARIN VE CUMHURBAŞKANININ UÇKURUNU YALAMAYA DEVAM EDERLERSE KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIRLAR....ZAMANINDA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNUN UÇKURUNUN AZ YALAMADILAR...bakalım göreceğiz....şike talimatnamesi değişmediği için acı son adım adım yaklaşıyor...ZATEN FENERBAHÇE KARŞI RAKİPLER YATMAYA DEVAM EDİYOR....YATIŞ TAM GAZ SÜRÜYOR....15-16 kasımda çıklanmasının HIRVATİSTAN MAÇI İPTAL EDİLMESİN....MİLLİ TAKIMA BİR ŞEY OLMASIN DİYE....ancak bu mafia örgütlenmesi hakemler üzerinde hala etkinler....bakalım sonuçları ne olacak....şike talimatnamesini değiştirmeyi başaramayan şikebahçe başka oyunlar peşinde...sonuç itibarıyla türk futbolu hala kara bulutlar üstünde sonunçların biran önce açıklanması türk futbolu için faydalı olacak...şike olaylarının sürümcede kalması artık doğru olmayacağı ortaya çıktı...yakında küme düşme kararı açıklanır....İSTİHBARAT UEFA VE FİFA KANALIYLA KESİNLEŞTİ....ancak fenerbahçeli yöneticiler son tiyatrolarını sergiliyoırlar....bu tiyatrolarda onları kurtaramayacak gibi gözüküyor.....
|
|
|
|
|
|
#479556 - Tue Nov 01 2011 13:34 PM
[Re: iddinameaçıklanı]
|
|
iddianamenin açıklanacağı 16-17 kasım 2011 tarihinde önce küçük bir hatırlatma yapalım...fenerbahçe organize suç çetesinin SİLAHLI KANADINI olgun peker yapmaktadır...mafia lideri SEDAT PEKERİN ESKİ ADAMI....organize suç örgütünün 2. kolunu ise AZİZ YILDIRIM ismindeki MAFİA reisi yapmaktadır...AYRICA ÖRGÜT ÇOK SAYIDA HARAÇ -SANTAJ-KAÇAKÇILIK-RÜŞVET-ADAM KAÇIRMA-SENET İMZALAMA işine karışmış durumda...OLGUN PEKER VE AZİZ YILDIRIM İLE İLGİLİ 13 TELEFON KONUŞMASI tespit edilmiş... AZİZ YILDIRIM TERÖR ÖRGÜTLERİNE SİLAH SATMIŞ....SİLAH KAÇAKÇISI AZİZ YILDIRIM....şimdi biz FUTBOLDAKİ PKK YAPILANMASI na bakalım...İLLEGAL YASADIŞI FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNÜN FUTBOLDAKİ YAPILANMASI İDDİANAMEDE AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YAZACAK...şimdi biz örgütün dışardaki bağlantılarına gelelim...şike soruşturmasının başladığı 3 temmuzdan itibaren başlayan telefon konuşmaları...istihbarat bilgiler.- TARİH 3 TEMMUZ SAAT 14.00 SULARI TELEFONDAKİ SES NİHAT ÖZDEMİR KARŞIDA FUTBOL FEDARASYON BAŞKANI MEHMET ALİ AYDINLAR...KONUŞMALAR BAŞLIYOR...mehmet ali aydınlar telefonu açıyor...efendim nihatçım beni aradın ama aramamalısın telefonlarımız dinleniyor olabilir....nihat özdemir diyor boşver şimdi bu işi nasıl öerbas edebiliriz...mehmet ali aydınlar cevap veriyor...BÜTÜN DÜNYA DUYDU....ne öetbas etmesi...NİHAT ÖZDEMİR DİYOR...basına yasak getiririz....sonra da şike talimatnamesini değiştiririz.....mehmet ali aydınlar diyor....uefa ya ne diyeceğiz....nihat özdemir sen bir yolunu bulursun---iş ayyuka çıkmadan bitirelim....mehmet ali aydınlar konuşuyor çok zor be dostum,,,federasyondaki diğer üyeleri nasıl kandırabiliriz.....şimdilik zor....nihat özdemir konuşuyor sen bir yolunu bulursun....mehmet ali aydınlar cevap veriyor...6222 sayılı yasayı değiştirirseniz bende kamuoyu desteğiyle şike talimatnamesini değiştiririm....nihat özdemir cevaplıyor....ben bizim kalemşörlere ısamarlama haberler yaptırım....1-2 televizyon programı biraz gaz yasayı değiştirirsek bu iş güzel sonlanır.....MEHMET ALİ AYDINLAR CEVAPLIYOR...çalışmalar hemen başla.....ben yasayı aralık ortasında değiştirim....sana söz veriyorum.....nihat özdemir telefonu kapatıyor.......tarih 5 temmuz 2011 saat 15.00 bu sefer telefonda ALİ KOÇ var ...bir sorun var...medya bu işin üstüne çok gitmeye başladı....MEHMET ALİ AYDINLAR CEVAPLIYOR...kalemşörlere talimat ver..karşı haberler yapsın....ALİ KOÇ cevaplıyor çok zor be dostum ...çete faaliyetleri kapsamında gazetecileride içeri alırlar...bizim kalemşörlerin de telefonları dinleniyor olabilir....mehmet ali aydınlar cevaplıyor o zaman ne yapacağız....o zaman tarabzonspor ve beşiktaşa da gaz verelim ataşin altına biraz kömür verelim....ali koç cevaplıyor tamam o zaman.....tarih 10 temmuz 2011 saat 12.00 ALİ KOÇ ACİL OLARAK ODASINA lube ayarı çağırıyor....galatasarayla olayın içine alalım...lube ayar cevaplıyor...2006 daki tewşvik primini devreye sokalım...ali koç cevaplıyor....ancak 2006 yılında teşvik primi şike sayılmıyordu...ordan bir şey çıkmaz....lube ayar cevaplıyor...bir şansımızı deneyelim bakalım belki birşeyler çıkartabiliriz....20 TEMMUZ 2011 sırada rıdvan dilmen var telefonda ali koç var....en iyisi kamuoyu yaratalım....metrise insanları yığalım....ali koç cevaplıyor...bakalım yapabilecekmiyiz.....rıdvan dilmen cevaplıyor 6222 sayılı yasayı değişltirmek için ben propangandaya başlarım....sonra mehmet ali aydınlar zaten korkak biri o da şike talimatnamesini değiştirir olay böylece kapanır.....ALİ KOÇ cevaplıyor ancak uefada devrede herşeyi ince ayarlamak lazım...lütfiyle uefa yetkilileri gizlice görüşmüş....durum krtik yani.....RIDVAN DİLMEN CEVAPLIYOR..ben kamuyoyu yaratmaya başladım bile başkanım....ALİ KOÇ CEVAPLIYOR TAMAM O ZAMAN...tarih 20 eylül 2011 ALİ KOÇ TELEFONDA işler yolunda gitmiyor....MEHMET ALİ AYDINLAR cumhurbaşkanı zayıf biri onu kafaya alın tamam mı...ALİ KOÇ CEVAPLIYOR...sadece onla olmaz ki...mehmet ali aydınlar cevaplıyor...artık sizi ben bile kurtaramam....en kötüsüne hazırlıklı olun....yalandan medya üzerineden kavgalı bir görüntü verelelim...mağduru oynamak için.....mehmet ali aydınlar cevaplıyor bu şikeyi artık örbas edemeyiz....delilleri çok sağlammış...tarih 20 ekim 2011 özel bir hattan ali koç konuşuyor durum nasıl...mehmet ali aydınlar cevaplıyor....delilleri gördüm...çok sağlam....FİFA BAŞKANINA GÖNDERECEKLER...örgütlü suç olduğu için....işe interpol de karışabilir....ali koç cevaplıyor...kaçış yok mu o zaman mehmet ali aydınlar cevaplıyor delilleri yok etmek...ali koç cevaplıyor o iş yaş...olay dallanıp budaklandı bile...mehmet ali aydınlar ben gene bir şeyler yapmaya çalışacam...ali koç cevaplıyor....kamuoyu yaratmamız lazım...hapistekiler için MAĞDUR TİYATROSU üzerine bir senaryo hazırlayalım....mehmet ali aydınlar bir şansınızı deneyin bakalım....ali koç cevaplıyor...beni gelişmleden haberdar et tamam mı...MEHMET ALİ AYDINLAR cevaplıyor gizli hattan konuşmaya devam ederiz...ortam dinlenmesine dikkat et tamam mı...ALİ KOÇ konuşuyor...ben önlemimi aldım bile...tamam mı....tarih 24 ekim saat 15.30 ali koç konuşuyor...durumlar nasıl bir gelişme varmı MEHMET ALİ AYDINLAR CEVAPLIYOR...durum kritik vehametini koruyor...ali koç cevaplıyor...kalemşörlere talimat verdim....haberler servis edilmeye başlandı bile...mehmet ali aydınlar cevaplıyor...medyayı kukla yapmak kolayda kamuoyu hala aleyhte ...ali koç cevaplıyor hala uefa işini halledemedin mni ya....MEHMET ALİ AYDINLAR 15 kasımdan sonra ortalık toz-duman olacak....HAZIRLIKLI OLALIM...ali koç cevaplıyor...artık şeriatın kestiği parmak acımaz ne yapalım....sonuna kadar mücadeleye devam....mehmet ali aydınlar cevaplıyor 17 kasıma kadar beni arama durum daha da ciddileşiyor....durum çok vahim hale geliyor.....kapatıyorum.......yukarıdaki konuşmalar şike soruşturmasından sonra geçen gerçek konuşmalardır....bu da şunu gösteriyor....şikeye karşı ciddi bir organizasyon öteleme hatta örtbas etme çalışmaları hala devam ediyor....medyayıda hala kullanmaya devam ediyorlar...işlerin daha da karışacağı ortada....ancak neyin hedeflendiği belli FENERBAHÇEYİ PUAN SİLME İLE KURTARMA ÇALIŞMALARI bu yönde çalışmnalar yapılıyor....
|
|
|
|
|
|
#479558 - Fri Nov 04 2011 13:21 PM
[Re: saklıgercek]
|
|
ŞİKE ORGANİZASYONU-AZİZ YILDIRIM öncelikle şike soruşturmasındaki gizli pazarlıklardan bahsedelim...mehmet ali aydınlar-ali koç-nihat özdemir arasındaki gizli toplantı da önecelikle bürükraside muhalet partileri kullanılarak 6222 sporda şiddet yasası değiştirilecek....daha sonrada futbol fedarasyonun şike talimatnamesi değiştirilecek....aşama aşama adımlar atılacak...yani BÜYÜK OYUN başlıyor....yapılması gereken sozon sonuna kadar bu iki aşamanın medyada kullanılarak kamuoyu yaratılarak değiştirilmesi olayı...bilindiği gibi fedarasyon başkanları geçmişte fenerbahçenin kuklası olmuş...FENERBAHÇE ORGANİZE SUÇ ÇETESİ bu atmosfer içinde istediği şike örgütlenmesini rahat bir şekilde tapmıştı.... 2. DOSYA MAFİA ÖRGÜTLERİ VE AZİZ YILDIRIM BAĞLANTISI bilindiği gibi aziz yıldırıımın MAFİA örgütleriyle bağlantıları öteden beri biliniyor...sedat peker ve olgun peker bağlantıları...sedatpekerin sayesinde 1998 de fenerbahçeye başkan seçilmişti...ayrıca alattin çakıcı bağlantısı da 1980 yıllarda başlamıştı...mafia lideri alattin çakıcıyla bağlantısı o yıllara dayanmaktadır....3 AZİZ YILDIRIM VE SİLAH KAÇAKÇILIĞI....aziz yıldırımın bir silah tüccarı olduğu çok sayıda bağlantısı olduğu biliniyor...bilindiği gibi ahmet çakarı vurdurmuş....erman toroğlunu da işten attırmıştı....daha sonra soyunma odalarını basması hakemleri dövmesi ve tehdit etmeside bunlardan sadece bir kaçı....4.DOSYA AZİZ YILDIRIM VE PKK BAĞLANTISI....terör örgütleriyle bağlantısı 1970 yıllara dayanır...1990 yıllarda PKK ya silah satmıştı.....5. DOSYA AZİZ YILDIRIMIN KARDEŞİ ALİ AYILDIRIM....türkiyenin en büyük uyuşturucu baronu....uyuşturucu mafianın yurt dışı bağlantlarını kontrol ediyor....mafiazade kardeşler....6. AZİZYILDIRIM FUTBOL FEDARASYONU BAĞLANTILARI...şu andaki tahkim ve pfdk aziz yıldırım tarafından seçilmiş birer kukla yönetimlerdir....başkanlar mahmut özgener ve mehmet ali aydınlar birer kukla başkanlardır....5.AZİZ YILDIRIM MEDYA BAĞLANTILARI medya tamammen fenerli itaatkar kalemşörlerden oluşmaktadırlar....aziz yıldırırıma biat etmişlerdir....onun kölesidirler....lube ayar-selçık yula-ercan saatçi-bedri baykam v.b...hepside aziz yıldırım tarafından geçmişte iş yada maaşlı olarak bağlantıları mevcuttur....talimatla yazılar yazdıkları bilinmektedir....satılık kalemşörler.....bundan sonraki adımları büyük bir komedi filmi izler gibi seyretmeye devam edeceğiz.....bakalım bu komedi film ne zaman nasıl sonuçlanacak....fenerli taraftarların mağdur tiyatrosu...acıklı başkan aziz yıldırım...kukla medya...satılık kalemşörler...bu filmde her şey mevcut..ama sadece komikler ve yapmacıklar...fazla yapmacıklar....2 ARALIK DA UEFA TÜRKİYEDEKİ ŞİKE İLGİLİ RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPACAK....VERİLECEK MESAJ BEYLER YUNANİSTAN 2 TAKIM AMATÖR KÜMEYE DÜŞÜRÜLDÜ....SİZ NE YAPTINIZ....EVET BEYLER SİZ NE YAPTINIZ.......
|
|
|
|
|
|
#479561 - Tue Nov 08 2011 04:15 AM
[Re: ultraking]
|
|
BETER OLSUNNNNNNNN FENERRRR..#
|
|
|
|
|
|
#479562 - Wed Nov 09 2011 16:32 PM
[Re: 05448542494]
|
|
ama hala bisi yapmadilar ya dusurmuycekler galiba
|
|
|
|
|
|
#479591 - Sat Dec 31 2011 00:43 AM
[Re: KraL_CimBOM]
|
|
http://www.58edokunma.com/Default.aspx 58. maddeyi değiştirmeye çalışanlara karşı boş durmayalım. Bu madde değişirce neler olucak vb bilgilere ulaşmak için ve daha da önemlisi BU PİS KOMPLOYA KARŞI İNTERNET ÜZERİNDEN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR. HEPİNİZİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ. LÜTFEN KATILALIM VE YAYALIM. SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
#479625 - Mon Feb 06 2012 01:38 AM
|
|
bu şike olayı gerçeten üzücü bir durum
|
|
|
|
|
|
#479636 - Mon Feb 20 2012 19:58 PM
|
|
Yeni konu açabilsem bunu yeni konu olarak eklerdim:
TRABZONSPOR-GALATASARAY FİKSTÜRLERİNDE BARİZ DÜZENLEME
Bunun kimse tarafından fark edilmediğini veya hiç bir açıklaması olmadığına inanamıyorum. Çünkü çok bariz ve açık birşey.
Bu sezonki bütün maçlar (her fikstür için geçerli), G.Saray hangi takımla oynarsa, Trabzonspor aynı takımla bir sonraki hafta oynuyor. Örneğin, G.Saray 12. hafta diyelim Kayseri ile oynadı, 13. hafta Trabzon Kayseri ile oynuyor.
Bu HER MAÇ için geçerli ve matamatiksel olarak şans veya tesadüf olma ihtimali YOK.
İlk maç o zaman ne olur derseniz, bizim ilk maçımız Manisaspor, Trabzonun son maçı Manisaspor.
Trabzon-G.Saray maçıda şöyle oluyor: Biz 31. haftada Fenerbahçe ile oynuyoruz (bu hafta Trabzon bizim 30. hafta oynadığımız Gençlerbirliği ile oynuyor), 32. hafta G.Saray-Trabzon, 33. hafta ise Trabzon Fenerbahçe ile oynuyor.
Hangi haftaya baksanız bu geçerli. 27. hafta biz Mersin ile oynuyoruz, 28. hafta Trabzon Mersin ile.
Fikstürler kura ile çekilmiyormuydu? Bunun bir açıklaması yapıldida benmi kaçırdım? Hiç bir yerde doğru düzgün cevap yok lütfen birisi bunu cevaplasın.
Şike ise ne amacı olabilirki, ve niye bu kadar bariz yaparlar? Düşüncelerinizi bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#479646 - Wed Mar 14 2012 21:57 PM
[Re: LevGS]
|
|
Bizide için işine sokmaya çalişiyorlar..
|
|
|
|
|
|
#479655 - Wed Mar 28 2012 18:23 PM
[Re: ex1969]
|
|
Tamamda cok garip yani neden bu boyle? Yani maclar kurada cekiliyordu hani ve boyle bariz seylere niye kimse birsey demiyor?
Yani tamam takilmiyalimda yinede cok garip birsey ve amacini anliyamiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and