Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#479428 - Fri Sep 09 2011 14:07 PM Güney amerika'ya açılıyoruz :)
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
G.Saray'dan dev adım
9 Eylül 2011

Galatasaray, Brezilya’nın Londrina takımına ortak olarak genç yetenekleri bünyesine kazandırmak için önemli bir adım attı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Ağustos ayının ilk haftasında bir araya gelen iki takım yöneticilerinin geçtiğimiz hafta tekrar bir araya gelerek ortaklığı netleştirdiği ifade edildi.Londrina kulübü başkanı Claudio Canuto isteği üzerine ünlü menajer Juan Figer’in ortağı olan Sergio Malucelli tarafından yapılan müzakereler sonucunda Galatasaray’ın, Brezilya kulübünün hisselerinin %50’sine ortak olduğu belirtildi.

Anlaşmanın Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Kaynak:Hürriyet.com

#479429 - Fri Sep 09 2011 14:46 PM Re: Güney amerika'ya açılıyoruz :) [Re: malik_dixon]
xl_aslan Offline
Üye
**

Yalan işler onlarrr...
Önceki projelere de ( Senegal aslanları ) bir bakarsan anlarsın.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Sep 09 2011 14:47 PM)

#479430 - Fri Sep 09 2011 16:43 PM Re: Güney amerika'ya açılıyoruz :) [Re: xl_aslan]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Baktım senegal aslanlarınada mesajınada emin ol senin gibi at gözlüğüyle baksaydım bende hemen kesip atardım smile

#479522 - Thu Sep 29 2011 10:15 AM Re: Güney amerika'ya açılıyoruz :) [Re: malik_dixon]
xl_aslan Offline
Üye
**

At gözlüğü taktığımı da görmüşsün ya, ne diyim sana bilmiyorum. Senden önce bazı şeyleri sorgulayan benim ama at gözlüğü takan da ben oluyorum.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı