Webaslan Forum
Page 58 of 58 < 1 2 ... 56 57 58
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#478436 - Wed Apr 06 2011 12:50 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan ***** [Re: pikalo]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

sacmalik bu yapilan olaya övmek gibi gelir sacmalik cok ama cok iyimser bi görüs

o grupun galatasaray taraftar adi gecmesinden utaniyorum aslinda onlarin ana avrat küfrüne ben burda karsilik vermekte isterim ama o seviyede bulunduramam kendimi

medyanin gaziyla hareket eden sahislar desem bile yanlis olur
cünkü medya bile bukadar ileri gitmedi

adnan sezgini gönderdik, hagiyide gönderdik eeeeeee adnan polatida gönderdik daha kimleri gönderceksiniz hedefiniz ne anlamadim gitti takimdakileri gönderip takimi kapatalim herhalde son nokta bu olcak...

arda milli macta iyi oynamis sahanin yildizi olmus BUNUNLA GURUR DUYACAGINIZA IYI OYNADI DIYE PROTESTO ÜSTÜNE BIDE ANA AVRAT KÜFÜR ne alaka yaa???

#478442 - Wed Apr 06 2011 23:10 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: IsvicreliAslan91]
xl_aslan Offline
Üye
**

taraftar saçmalamaya başladı artık.
Ne istediğini ne yaptığını bilmez bir tavırlar protestolar floryayı basıp hıyar bırakmalar filan noluyor arkadaş!
Takım kötü bir dönem geçiriyor eyvallah ama futbolcuyu bu kadar aşağılarsan bu kadar rencide edersen adamın sahada ne yapmasını bekliyorsun?
Bence son alınan sonuçlarda artık taraftarında payı vardır. Taraftar (ki ben onların taraftar olduklarına inanmıyorum kesin fb taraftarının işiydi) bir an önce saçmalamayı kesip destek vermeli takım yenilsede protestoyu bırakmalı.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Wed Apr 06 2011 23:17 PM)

#478443 - Thu Apr 07 2011 09:05 AM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: xl_aslan]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Bende hep taraftarın aşırı protestosuna karşı çıkıyorum ama Antalya karşısında da öyle bir oyun oynuyorlar ki şeytan diyor ....Adamın formasının ütüsü bozulmadan maçı tamamlıyor.Hagi ile gelen oyunda mücadele hemen gitmiş pufff.

#478446 - Thu Apr 07 2011 11:51 AM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: pikalo]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

pikalo arkadasim, eger sen futbolcu olsan, galatasarayda oynuyo olsan, takimin gidisati saten istedigin gibi olmasa sezgini polati üstüne bide hagiyi koyup hepsini birer birer göndersek ama yetmiyo gibi bide futbolcularin basina dikilirse herkes naparsin?

takimin basina gelen hocalar 1hafta boyu motivasyon calismasi yapiyor ama sonra bi kac (kusura bakmayin artik) akilsiz taraftar senin oynadigin takimi antalyada daha oynanmamis mac öncesi bu sekilde karsilarsa naparsin? o mac benim umrumda bile olmaz artik nekadar profesyonel olursan ol... sonucta sende insansin

ardayi kaybettik artik onu kurtarmanin tek yolu trabzon macinda ve diger maclardi o akilsiz taraftarin üstüne sevgi gösterisi yapmaktir... biz ardayi degil arda bizi kaybeder demekte bana anlamsiz gelir türkiye her yil arda cikarmiyor arda 1kez cikti piyasaya ve biz bu sansi kendi ellerimizle kaybetmekteyiz

Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Thu Apr 07 2011 12:02 PM)

#478456 - Thu Apr 07 2011 21:14 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: IsvicreliAslan91]
xl_aslan Offline
Üye
**

Taraftar statta Arda için tezahurat, gösteri vs yaparak gönlünü almalıdır. Bu çoçuğa yapılan resmen terbiyesizliktir, artık bu yapılanları takımın durumuyla filan bağdaştıramıyorum.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Thu Apr 07 2011 21:15 PM)

#478468 - Fri Apr 08 2011 15:34 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: xl_aslan]
pikalo Offline
Müdavim

Arda çıksın 1 maç çevirsin 1 tane.Çemişgezekle hazırlık maçıda olur.Taraftar onu bağrına basar.El kol hareketleri,surat asmalar.Tribünlere çağrılınca gitmemeler.Bebek büyütüyoruz sank.Yemeğinide biz yedirelim,Arda küsmesin bize.

#478472 - Fri Apr 08 2011 17:37 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: pikalo]
pikalo Offline
Müdavim

Bunlar yazarkende gidip ana avrat küfredelim,hele hele oynanmamış maç öncesi protesto edelim,asla demiyorum.

#478648 - Mon Apr 18 2011 22:49 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: Anonymous]
Ayhan ultraslan Offline

Yer: Muğla
Kim nederse desina Arda galatasaraydır kimse aslan abime ve takımıma bişey diyemez dedirtmeyiz yönetm arda abime sahip çık o vazgeçilmezlerden duyun ARTIK SESİMİZİ ARDA ABİME SAHİP ÇIK BİZ GALATASARAYI NASIL SAHİP ÇIKIYORSAK VE NASIL DESTEĞİMİZİ ESİRGEMİYORSAK SİZDE BUNU YAPIN

#478772 - Tue Apr 26 2011 17:13 PM Kaptanımız Takımda Kalsın ArdaGitmesin !! [Re: Anonymous]
ardagitmesin Offline

ArdaGitmesin
Galatasaray ‘mızın ve Türk Milli Takımı’ mızın süper yıldızı, hem oynadığı futbol hem de sıcakkanlılığı ve içtenliği ile hepimizin gönlünde taht kuran Arda Turan gerçekten İspanya ‘ya gidiyor mu?
Bizler bir yandan sarı kırmızı renklerin bir yandan da büyük kaptanımız Arda ‘nın sevdalıları olarak ondan bu şekilde ayrılmayı hiç içimize sindiremiyoruz.Tabiiki kaptanımız Arda ‘yı dünyanın en büyük kulüplerinde başarılı olurken izlemek bize büyük bir keyif verecektir, ancak sizlerde bizim düşündüğümüz gibi, bunun yanlış bir zamanda acele ile ve erken bir transfer olacağını düşünmüyor musunuz ? Bizler kaptanımız Arda Turan’a buradan şu mesajı vermek istiyoruz : Senin özel hayatın, arkadaşlarınla aranda özel konuşmaların ya da üzerine giydiğin kıyafetler ne bizi ilgilendiriyor ne de sana olan sevgimizi azaltıyor. Daha yeni alışmaya başladığımız Türk Telekom Arena çimlerinde yapılacak çok işimiz olduğunu düşünüyoruz ve bu yüzden sana ve tüm sevenlerine “Arda Gitmesin!” diyoruz … Arda Gitmesin

Page 58 of 58 < 1 2 ... 56 57 58

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı