#477504 - Thu Feb 03 2011 13:15 PM
Re: Galatasaray 2010-2011 Kadrosu (Aslantepe Kadrosu)
[Re: westsilwer]
|
Yeni üye
Yer: ASY ArenA
|
--------------------Baros------------------ Arda---------------------------------Pino -------------Culio-------Yekta----------- --------------------Cana------------------- Caglar------Neill------Servet----Sabri -------------------Zapata-----------------
|
|
|
|
#477508 - Thu Feb 03 2011 14:57 PM
[Re: karma1905]
|
|
Formica Blackburne transfer oldu, Yeni Batistuta olarak lanse edildi. Arjatinli iturbe veya Araujo, Brezilyali Neymar, Lucas Marcelinho gibi oyuncular futbol piyasasinin gözde genc oyunculari.
Transfer konusunda bir kac kelime etmek istiyorum. Kazim olumlu bir transfer, Sorunlu olabilir, istikrarli olmayabilir lakin Kazim Kazim Serdan Özkandan da Aydin dan da daha iyi bir oyuncu. Bunu kabul etmeliyiz.
Culio, Yekta, Stancu, Zapata olumlu transferler.
Santrafor konusundaki sorun hala cözülmedi. Santrafora bir isim önermek istiyorum. Tam bizim aradigimiz adam. Laziolu Lubor Kozak. 21 yasinda. 1.93 boyunda, ebatina göre teknik ve hizli bir oyuncu, özellikle cok güclü bir oyuncu. Bunun yani sira rakip savunmayi rahatsiz ediyor, pres yapiyor, geriye dönüyor. Savasan, müdacele eden, tekmeye kafa sallayan, taraftarlarin kisa zamanda favorisi olabilecek bir santrafor.
|
|
|
|
|
|
#477636 - Wed Feb 09 2011 18:24 PM
[Re: tunafishgs]
|
Üye
|
herkes kadro kuruyo peki bu ne dersiniz =) bende bi kuriyim dedim  ----------------------- ZAPATA -------------------------- SABRİ ---- NEILL ------------- SERVET --- ÇAĞLAR ------------------------ CANA ------------------------------ -----KAZIIM------------YEKTA -------------CULİO------ ---------------------------ARDA--------------------------- ----------------------- BAROŞ ----------------------------
|
|
|
|
|
|
#477645 - Thu Feb 10 2011 20:35 PM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
Üye

Yer: BURSA
|
BİZİM KALECİ DAHİL YENİ BİR DEFANS HATTINA İHTİYACIMIZ VAR ORTA SAHA VE SANTRAFOR DAN DAHA ACIL VE BANA GÖRE ORTA SAHANIN KÖTÜ OLMASINADA SEBEBP OLUYOR BİRDE ORTA SAHADA MUSTAFA,BARIŞ,AYHAN OLDUMU AMATÖR TAKIMLAR GİBİ OLUYORUZ KESİNLİKLE DEFANS HATTIMIZ GELECEK SEZON İÇİN TAMAMAEN DEĞİŞTİRLMELİ FORVETE HARCANACAK PARA İLE ÇOK İYİBİR DEFANS HATTI OLUŞTRULABİLİR HAKAN,SERVET,GÖKHAN,INSUA,ZAPATA,AYKUT,DEFANSTANGÖNDERİLMELİ,AYDIN,BARIŞ,MUSTAFA,AYHAN,KEWEL, ORTA SAHADAN GÖNDERİLMELİLER
EMRE ÇOLAK KESİNLİKLE KİRALIK İSTANBUL BELEDİYEYE GÖNDERİLMELİ ÇÜNKÜ ORDA ÇOK ŞANS BULUR
ARDA TURAN 'IN 2 SENEDİR TAKIMA KATKISI GERKETİĞİNDEN ÇOK AZ
4 SENEDİR HERSENE YENİ BİR TAKIM ALIYORUZ AMA BİR TAKIM KURAMADIK
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10