Bu Adnan Polat ve Adnan Sezgin bu kulübün başından gidinceye kadar ben GALATASARAY'ı bırakıyorum....
Bitmiştir abi.... Galatasaray benim aşkımdır... Hayatımın anlamını söndürdünüz ulan ... Bu ne rezilliktir ya.... Koskoca Galatasaray camiasının düştüğü hallere bakın... Arena bombası dediğiniz bu muydu yani... o bomba sizin bi taraflarınızda patlar... Emana-Mamana da istemiyorum artık sadece siz gidin yeter... sadece gölge etmeyin başka ihsan istemez...
Kazım kim ya delireceğim akşamdan beri.... Sen disiplinsiz diye Misimoviç'i takımdan kov ondan sonra Eziklerin disiplinsiz diye kovduğu adama tonla para ver al... afedersiniz ama bu taraftarla ..şak mı geçiyorsunuz... Meydanı boş mu buldunuz... Kimse merak etmesin hiçbir zalimin yaptığı zulüm yanına kâr kalmaz... bu ne zulümdür ya... gavur muyuz biz... nedir bizden istediğiniz....
ALIN SİZE WEBASLAN.COM'UN TARAFTARIN SESİ KISMINDAN ALTINA HER TÜRLÜ İMZAMI BASACAĞIM, HATTA KAZIYACAĞIM BİR YAZI...
Utanıyorum
04.01.2011
ergn75
Sevgili Galatasaray'a gönül vermiş arkadaşlarım, abilerim bu benim ilk yazım ve daha önce yaşadığımız hiç bir olay beni Galatasaray hakkında bir yazı yazmak zorunda bırakmamıştı. Galatasarayla yaşadığım üzüntülerin hiç biri beni bu kadar çaresiz bırakmamıştı. 1987 doğumluyum ben, inanır mısınız ilk hatırladığım ve tamamiyle izlediğim maç Barcelonayı 2-1 yendiğimiz, şampiyonlar liginde ilk galibiyetimizi aldığımız maçtı. Arif'in attığı golden sonraki şaşkınlığım ve sevincimi unutamıyorum. Sonra Hakan Şükürlü kadro sayesinde ilk defa şampiyonluk için sokaklara çıktığım zamanlar... Hiç unutmuyorum Chelsea'den kendi sahamızda yediğimiz 5 golden sonra yatağıma gidip battaniyenin altında saatlerce ağladığımı. Milan maçında Ümit'in atacağı penaltıya bakamadığım için televizyonu kapattıp dua ettiğim zamanları hiç unutmuyorum. Tarhimizdeki en büyük maçtan sonraki 10 yılı anlatmanın aslında çok bir gereği yok ama ikinci fatih terim dönemiyle başlayan ve sonra devam eden Türkiye liginde ne kadar kenara atılmış oyuncu varsa bunların transferi beni rahatsız etmeye başladı. Ben 6 kasım da yediğimiz 6 golden sonra bile bu kadar ümitsiz olmamıştım. O dönem sabrettik dayandık, sonuçta o zamanki yönetim bir şeyler denedi ve başarısız oldu. Ama bunlardan hiç ders alınmadı alınmıyor. Babam, Fenerbahçe'nin her devre arasında teknik direktör değişiminden sonra şöyle derdi; “ Bak oğlum bunlar için önemli tek şey sadece başarıdır iki-üç mağlubiyette hemen teknik direktör gider ama Galatasaray farklıdır, Galatasarayda devre arasında teknik direktör değiştirilmez. Biz 13 yıl şampiyon olamadık bir sezon daha olmazsak bir şey değişmez bizim için derdi. Biz ahlaksız, düzgün çalışmayan sporcu almayız derdi”. O babam Baliç'in Galatasaray'a gelmesiyle Galatasaray'ı takip etmeyi bıraktı Hakan Ünsal ve Okan Buruk'un tekrar takıma dönmesiyle Galatasaraylılığını bıraktı. Kimse bana kalıcı olan camialardır demesin kalıcı olan camialar ise son on yıldır bizim camiamız,kültürümüz nerede? Son 10 yılda gönderdiğimiz bütün teknik direktörlerde hata yok mu sizce de? Detaylı anlatmaya gerek yok Lucescu, Gerets, Skibbe, Rijkaard. Skibbe ve Rijkaard için negatif düşünenler olabilir ancak söylemek istediğim tek şey şu anda o ikisinden birisi olsa bundan daha umutusz olabilir miydik? Bence hayır dipteyiz ve çıkmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha geçen sezon Gökhan Zan’ın transferindeki başarısızlık unutulmadan bu sezon Serdar özkan alındı; genç dedik belki biz yanılıyoruz dedik ama durum ortada şimdi ise isterse dünyadaki en iyi futbolu oynasa bile o parçalıyı hiç bir zaman giymemesi gereken bir insan Kazım Kazım transfer edildi. İnanın ben son bir aydır mutluydum yönetim telaşa kapılmadı yaşı geçmiş yıldızlar alınmadı, genç adı duyulmamış futbolcu alacaklar diye seviniyordum. İki Arjantinli oyuncu almayacağımız belki de alamaycağımız benim için süper transferlerdi sonuçta tanınmıyorlardı. Unutmayın ki biz Capone’yi de, Fleurquin’i de, Perez’i de geldiklerinde tanımıyorduk, yıldız değillerdi ama kadrodaki görünmeyen en önemli oyunculardandılar. Şimdi Emana bile beni heycanlandırmıyorken, çünkü bu kadar yılan hikayesine dönen transfer yararlı olmaz, Kazım Kazım nedir kimdir? Adı her türlü rezil olaya karışmış, tutarsız davranışlar konusunda bir numara hayatta en son yapabildiği şey futbolu düşünmek olan birisi.Umarım Necati’yi de alırlar ve bu zincir tamamlanır. Kimse Kazım Kazım ile Necati’yi kıyasladığımı zannetmessin Necati zamanında Galatasaray’a çok faydalı olmuştur ve bu adam faydalı olurken onu kelimenin tam anlamıyla kovduk, hiç bir şey açıklamadan, söylemeden şimdi ne değiştide tekrar geliyor bu oyuncu. Ama artık önemi yok ben de babam gibi eskiden Galatasaraylıydım şimdi ise o camia yoktur, her önüne gelenin parçalıyı giydiği bir kulup vardır.
(Hatırlatma Baliç bir röportajında Galatasaray Forması ancak kefenim olur demiştir, Hakan Ünsal Blackburn’e transfer olurken bu takım benim için bitti demiştir, Okan Buruk bedava gittiği Inter’den ülkeye döndüğünde 150 bin dolar için beşiktaşa gitmiştir ve sonra Glatasaray’a gelmiştir. Son on yılda böyle sayısız örnek bulunabilir bkz: Revivo, Abdullah Ercan vb.)
Kaynak:
http://www.webaslan.com/taraftar/10208/utaniyorum.php