#476045 - Fri Aug 27 2010 21:05 PM
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat
[Re: yönetici]
|
|
Kadrosunu cok acil gozden gecirmek zorunda. Bir baskan futbol takiminin her seyine kosturamaz, Adnan Sezgin cekilmeli ve futboldan gercek anlamda anlayan isimlerle yola devam etmeli Polat, profosor, ekonomist olmasina hic gerek yok , goz onunde olacak icraat ve soylemleriyle birlestirici bir kac isim getirmeli futbol takimi icin cok acil. arkadaşlar hala neyi konuşuyorsunuz siz ? İSTİFA ETSİNLER DÜNKÜ REZİLLİĞİN SORUMLUSU KİM ? BEN GALATASARAYIMI DÜN TANIYAMADIM AVRUPA FATİHİ BİR TAKIM AGUSTOS AYINDA 3.SINIF BİR TAKIMA KAYBETTİ UTANDIRDILAR TARAFTARI ADNAN SEZGİN ADNAN POLAT İSTİFA ETSİNLER YÖNETİM İSTİFA ETSİN !
|
|
|
|
|
|
#476235 - Mon Aug 30 2010 18:43 PM
[Re: xl_aslan]
|
|
FATİH ALTAYLI BUGUNE KADAR HİÇ KİMSEYE CAMUR ATMADI ATMAZDA YAKINDA CIKACAK KOKUSU DİYOR SADECE BEKLEYİN DİYOR REZİLLİK YA GALATASARAY KİMLERE KALDI
|
|
|
|
|
|
#476462 - Thu Oct 07 2010 22:47 PM
[Re: Tsubasa Ohzora]
|
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
|
Büyük Baskan Adnan Polat ne zaman istifa edecek diye beklemeye gectim ama Stat bitmeden bir yere gitmez herseyi kendi menfatine göre uyguluyor Rant davasi . Rahmetli Özhan Baskan'i hemen elestiren medya ve Muhalefet citini cikarmadi onca yanlisa ragmen kücük bir haber sonra Polatin gündem degistirmesi bana Aziz Yildirimi hatirlatiyor ! Oysa Galatasaray Baskani yeri geldiginde masaya yumrugunu vuracak,Futbolcusunun (sporcusunun) T.D., yöneticisinin falan hakkini arayacak . Pino'ya ettigi o küfürden sonra Mustafa Sarp'i kovacak !
Ama gel görki beyefendi herseyi kendi cikarina göre yapiyor Adnan Sezgin,Yigit Sardan laf söyletmez. Adnan Polat gitmeden Galatasaray'a ümit baglamamiza gerek yok ,Keita gibi futbolcuyu hangi mantikla satti hala anlamis degilim ?? Elimizde Aydin varken Serdar Özkani transfer etmenin ne anlami vardi , Caner'i elinde tutma git Caglar'i al üste 4 tane futbolcu + 1,5 milyon ver akil alacak is degil.Uefa kupasinda turu gecememe pahasina Elano'yu satma politikasina girmeler ve nitekim elendik, avrupa kupalarina hüsranla veda ettik. Baros ve Arda kadroda olmayinca siradan bir takim haline geldigimizi göremeyecek kadar aciz bir yönetim neden bu futbolculara alternatif almadilar illa dünya yildizi olmasi gerekmezdi yeterki takima katkilari olsun (bana) bize yeterdi !! Misimovic denen futbolcudan ne bekliyorsun kamp dönemi gecirmemis takima adapte olmasi uzun sürecek gibi ayriyetten Misimovic gibi oyuncun varsa yaninda kosan , ayaga isabetli pas atan Misim. icin de kosacak adamlar lazim bizde kim var Sarp,Baris,Ayhan,Cana ( bu Cana icinde ayri bir paragraf acmak lazim aslinda ama yazi bayagi uzun oldu ) yanindaki adama pas atacak kadar acizler.... Kisaca Adnan Polat ve yönetimi GIT-ME-LI
Tarafından düzenlendi mr_yozgatli (Thu Oct 07 2010 22:48 PM)
|
|
|
|
|
|
#476684 - Mon Nov 15 2010 04:45 AM
[Re: freestyler]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Onlar istifa eder mi be.. koltuk sevdalıları bunlar güzelim Galatasaray'ımız her geçen gün biraz daha eriyip gidiyor.. 
|
|
|
|
#476760 - Mon Nov 22 2010 16:28 PM
[Re: pikalo]
|
|
senin yerine aziz yıldırım gelse galatasaraya bu kadar zarar veremezdi tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24