Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476694 - Tue Nov 16 2010 01:32 AM MEHMET HELVACI ? ***
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Arkadaslar son günlerde Baskan Adnan Polat Bangkoka tatile gidince,
bir anda ortalikta Mehmet Helvaci furyasi kopuyor...

Adam ne yapmak istiyor anlamadim,
firsat bu firsat medyayimi yönlendirmeye calisiyor?
Yoksa "GÖREVi" olan Baskanvekilliginimi uyguluyor?

Divan´dan bu güne gelen bir furya var...
benim sahsi fikrim sanki, Adnan Polatin arkasindan bir ugras veriyormus gibime geliyor,
ilk günden bu yana sevmedim bu adami...

düsünceleriniz nedir?

#476710 - Thu Nov 18 2010 01:41 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: DESPO]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
renkdaş bunların hepsi aynı al birini vur ötekine..

#476711 - Thu Nov 18 2010 10:51 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: papaz1905]
aslan bey 67 Offline

Yer: Zonguldak/Ereğli
Son zamanlarda yaptığı enterasan açıklamalar , 2. başkanlık görevinin önüne geçmiş gibi görünüyor.Başkan Adnan Polat'ın Türkiye'ye döndüğünde vereceği tepkiyi merak ediyorum.

#476741 - Sun Nov 21 2010 00:40 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: aslan bey 67]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

abilerim ve arkadaslarim belki buraya yazmak dogru degil ama nerede sormam gerek onuda bilmiyorum... gecen hafta olaganüstü toplanti vardi ben o toplantidaki olan bitenleri takip edemedim sezgin istifa edecekmis üstünel geri döncekmis diye duydum dogrumu bunlar?

birisi biraz anlatabilirse o toplantidakileri sevinirim

#477319 - Fri Jan 21 2011 11:14 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: IsvicreliAslan91]
yönetici Offline
Üye
**

Dogru insan degilsin..

Bolunmuslugu koruklemek Galatasaraylılıkla bagdasırmı ?

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#477337 - Sat Jan 22 2011 14:01 PM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: yönetici]
DESPO Offline
Müdavim

Hayret ya,
Baskan resmen "MEHMET HELVACI istifa etmeli" dedi, bu ne arsIZLIK, bu ne haysiyetsizlik bu ne bicim !ADAMLIK! adam utanmadan "Görevimin basindayim" diyor.

Nerde görülmüs bir Baskanin ismini vererek istifa etmeli dedigi üyenin,
böyle birsey dedigi/yaptigi...
Bu ne ya...söyleyecek söz bulamiyorum...ADAMLIGIN SONU = MEHMET HELVACI

Hani derler ya okumakla adam olmuyor diye,
iste acik örnegi...

#477340 - Sat Jan 22 2011 14:48 PM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: DESPO]
LevGS Offline
Yeni üye

ya ben adnan polatın alp yalman zamanındaki yönetiminide biliyorum o zamanda bazı sıkıntıları oldu liseden çıkma değil diye hep ona içten içe bir muhalefet var , çoğunluk liseden çıkınca kendi arkadaşlarını görmek istiyor yaş grupları da farkederseniz hep birbirlerini tutuyor neden belli liseden beri arkadaşları ama genede adnan polata haksızlık yapıldığını düşünüyorum alp yalman başkan ken o zamanı çok iyi hatırlıyorum adam her sene borçsuz kongre yapardı son kaybettiği seçimde karşısına faruk süren çıkacak diye o dönemin parasıyla 500 milyar borçla gidildi kongreye ki sene 96 o zamanda adnan polat çıkıp başkan adayıyım diyemedi çünkü liseli değildi ve karşısında faruk süren vardı bir liseli ve kendisinden yaşlı tayfadan neyse faruk süren geldi 5 sene muhalefet çıkmadı kongrelerde zaten o zamanını hepimiz biliyoruz ardından mehmet cansun geldi gene liseli ama diğerlerine göre gençti ve istenmedi ilk seçimde yerini yaşça büyük herkesin abi dediği özhan canaydına bıraktı gene ortalık duruldu mehmet cansunun 1-2 denemesi boşa çıkınca o da yıldı en son klübün halini gerçekten hatırlıyorum alp başkanın kogreye kimse girmesin diye borçlandırmasıyla başlayan o 500 milyar tl faruk başkanın AIG ye klüp hisselerini satması şirketin 2 parça olması ve klübün kar getiren hisselerinin verilmesinden dolayı gelirlerin bölünüp borçların bize kalması durumu ardından özhan başkanın paramız yok diye 30 tane bedava futbolcu alması ,bunlara ödenen paraların kaliteli furbolcu parasını geçmesi , gelirlerin alayının temlikler altında erimesi kredilerin ödenmemesi heryerden icraların gelmesi futbolcuların parasının ödenememesi riberynin bundan fayda sağlıyıp gitmesi iyi hatırlayın bunları borcun 200 milyon $ ın üstüne çıktığı zamanları hatırlayın çok uzun zaman olmadı en fazla 5-6 sene önceydi ne çabuk unuttuk bunları bu stat olayı 94 te ortaya atıldı o zamanlar lisedeydim sabahlları serviste fanatik gazetesi okurdum tam sayfa manşetini hatırlarım stadın bitmiş halinin resmini felan laugh kim yapabildi ? kimse o stadı bence sahiplenmesin o proje mustafa sarıgülün projesi kabul ettirtene kadar neler çektiğinide yakınen takip ettim medyadan artık ne kadarı doğruysa ama o adamın çıkıpta daha bu proje bnm sayemde oldu dediğini görmedim helal olsun gerçek galatasaraylı işte , neyse adnan başkan önce özhan başkanın yönetimine girdi hatırlayın para kampanyası yaptı taraftardan para istendi acil borçlar için sonra başkan olduğunda gelirleri direk arttıracak projeler yaptı GS-TV üyelikli olmadan evvel digiturkün en çok izlenenleri arasındaydı şifre kondu 5tl ayda ama kaç gslı aldı bunu bilmiyorum galatasaraylıyım diyen ve evinde digiturku olan her galatasaraylının bence alması lazım , gs-bonus , gs-mobile , yeni stadın isim satışı ,store mağazaların çeşitliliği vs... bir çok gelir getirici projeyi oturttu , şirketler birleşti artık sadece geliriyle değil geliriyle gideriyle bütün bir şirketimiz var ki en önemlilerinden biri de buydu , sonrasında kim göreve gelse rivayı satardı o borç yükünün altında başkan satmadı 3. köprü ile değerini en az 3 e katladı , mali durum ortada artık mali konreler gizli sakli bile yapılmıyor artık rant kapısı olmaya başladı galatasaray yeniden tabiiki ortalığı sulandıracak bu ranta ortak olmak isteyenler olacak ama biz bu oyuna alet olmayalım sabredelim tamam adnan polat gitsin ama görev süresinin sonunda gitsin kongrede seçildikten 9 ay sonra oyunlarla altedilmesin bu en çok bizi yaralar zamanında mehmet cansuna yapılanlar adnan polata yapılmasın adamın ailesinin oturduğu eve galatasaray yüzünden icra gitti biz onu ve ismini tarihe gömdük bu kadar mı vefasızız başkanlar gelir geçer her başkanın yaptığı iyi şeyler var kötü şeyler var ama yapılanların tamamını görmiyip sadece sportif başarısızlığın yüzünden medyanın ve medyanın içindeki konre üyelerinin(fatih altayı) kesip önümüze attığı başkanımıza sahip çıkalım oyuna gelmeyelim istemiyorsak bile kongrede gitsin bir takım oyunlarla değil heleki helvacının başkana ibra olmayız istifa et demesi kadar büyük bir ihanet olamaz tepki verilecekse bunlara verilmeli Galatasaray Başkanına değil...

#477343 - Sun Jan 23 2011 06:48 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: LevGS]
DESPO Offline
Müdavim

Görünen o´ki Mehmet Helvaci ve Liseli Tayfa önümüzdeki Kongre´de Ali Dürüst ismi altinda bulusacak...
Son günlerde faruk sürenin girisimleri ile hep "ALi DÜRÜST" ismi atiliyor ortaya...

Ne yazikki bir Liseli gercegi var Kulüp´de...

#477641 - Thu Feb 10 2011 10:49 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: DESPO]
yönetici Offline
Üye
**

Bu insanın son zamanlardaki durusu iyiden iyiye sinir bozmaya basladı.

Muhalifsen neden devam eden yönetim altında istifa etmem diyorsun.

Ayrılıkcıysan cek git dısardan muhalefet yap iyisiyle kotusuyle mevcut baskanın kuyusunu kazma..Baskanın senden istifanı istiyor nerde Galatasaraylılık onuru durusu.. ?
Faydasız adam..Bu cıkısınla yapılan hatalarda hic payı olmayan sutten cıkmıs akkasık hesabına devam et dısarda..Mert insan kime denir hukukta bunun yeri varmıdır git arastır biraz..

Sayende tum medya cumle aleme galatasaray camiasını, galatasarayda yonetime kadar yukselmıs galatasaraylı profilini tum cirkin yonleriyle malzeme etti.

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#478582 - Fri Apr 15 2011 15:10 PM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: yönetici]
murat özmen Offline

Vallahi bu ne yüzsüzlüktür ya ilk önce arkasından vur adamı şimdi de onun yerine geçmeye calıs adnan polat yönetimindeki ve helvacı'ya destek veren o 2-3 yönetici eger helvacı secilirse kesin onun yönetiminde de olur .. bu adamı kim baskan olarak göstermişte aday oluyor ya yazıklar olsun ... En büyük baskan yönetiminde abdürrahim albayrak' ı bulunduran baskandır o kadar !...

#478705 - Thu Apr 21 2011 04:30 AM Re: MEHMET HELVACI ? [Re: murat özmen]
DESPO Offline
Müdavim

Ve beklenen oldu,
Mehmet Helvaci adayligini acikladi...

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı