ya ben adnan polatın alp yalman zamanındaki yönetiminide biliyorum o zamanda bazı sıkıntıları oldu liseden çıkma değil diye hep ona içten içe bir muhalefet var , çoğunluk liseden çıkınca kendi arkadaşlarını görmek istiyor yaş grupları da farkederseniz hep birbirlerini tutuyor neden belli liseden beri arkadaşları ama genede adnan polata haksızlık yapıldığını düşünüyorum alp yalman başkan ken o zamanı çok iyi hatırlıyorum adam her sene borçsuz kongre yapardı son kaybettiği seçimde karşısına faruk süren çıkacak diye o dönemin parasıyla 500 milyar borçla gidildi kongreye ki sene 96 o zamanda adnan polat çıkıp başkan adayıyım diyemedi çünkü liseli değildi ve karşısında faruk süren vardı bir liseli ve kendisinden yaşlı tayfadan neyse faruk süren geldi 5 sene muhalefet çıkmadı kongrelerde zaten o zamanını hepimiz biliyoruz ardından mehmet cansun geldi gene liseli ama diğerlerine göre gençti ve istenmedi ilk seçimde yerini yaşça büyük herkesin abi dediği özhan canaydına bıraktı gene ortalık duruldu mehmet cansunun 1-2 denemesi boşa çıkınca o da yıldı en son klübün halini gerçekten hatırlıyorum alp başkanın kogreye kimse girmesin diye borçlandırmasıyla başlayan o 500 milyar tl faruk başkanın AIG ye klüp hisselerini satması şirketin 2 parça olması ve klübün kar getiren hisselerinin verilmesinden dolayı gelirlerin bölünüp borçların bize kalması durumu ardından özhan başkanın paramız yok diye 30 tane bedava futbolcu alması ,bunlara ödenen paraların kaliteli furbolcu parasını geçmesi , gelirlerin alayının temlikler altında erimesi kredilerin ödenmemesi heryerden icraların gelmesi futbolcuların parasının ödenememesi riberynin bundan fayda sağlıyıp gitmesi iyi hatırlayın bunları borcun 200 milyon $ ın üstüne çıktığı zamanları hatırlayın çok uzun zaman olmadı en fazla 5-6 sene önceydi ne çabuk unuttuk bunları bu stat olayı 94 te ortaya atıldı o zamanlar lisedeydim sabahlları serviste fanatik gazetesi okurdum tam sayfa manşetini hatırlarım stadın bitmiş halinin resmini felan

kim yapabildi ? kimse o stadı bence sahiplenmesin o proje mustafa sarıgülün projesi kabul ettirtene kadar neler çektiğinide yakınen takip ettim medyadan artık ne kadarı doğruysa ama o adamın çıkıpta daha bu proje bnm sayemde oldu dediğini görmedim helal olsun gerçek galatasaraylı işte , neyse adnan başkan önce özhan başkanın yönetimine girdi hatırlayın para kampanyası yaptı taraftardan para istendi acil borçlar için sonra başkan olduğunda gelirleri direk arttıracak projeler yaptı GS-TV üyelikli olmadan evvel digiturkün en çok izlenenleri arasındaydı şifre kondu 5tl ayda ama kaç gslı aldı bunu bilmiyorum galatasaraylıyım diyen ve evinde digiturku olan her galatasaraylının bence alması lazım , gs-bonus , gs-mobile , yeni stadın isim satışı ,store mağazaların çeşitliliği vs... bir çok gelir getirici projeyi oturttu , şirketler birleşti artık sadece geliriyle değil geliriyle gideriyle bütün bir şirketimiz var ki en önemlilerinden biri de buydu , sonrasında kim göreve gelse rivayı satardı o borç yükünün altında başkan satmadı 3. köprü ile değerini en az 3 e katladı , mali durum ortada artık mali konreler gizli sakli bile yapılmıyor artık rant kapısı olmaya başladı galatasaray yeniden tabiiki ortalığı sulandıracak bu ranta ortak olmak isteyenler olacak ama biz bu oyuna alet olmayalım sabredelim tamam adnan polat gitsin ama görev süresinin sonunda gitsin kongrede seçildikten 9 ay sonra oyunlarla altedilmesin bu en çok bizi yaralar zamanında mehmet cansuna yapılanlar adnan polata yapılmasın adamın ailesinin oturduğu eve galatasaray yüzünden icra gitti biz onu ve ismini tarihe gömdük bu kadar mı vefasızız başkanlar gelir geçer her başkanın yaptığı iyi şeyler var kötü şeyler var ama yapılanların tamamını görmiyip sadece sportif başarısızlığın yüzünden medyanın ve medyanın içindeki konre üyelerinin(fatih altayı) kesip önümüze attığı başkanımıza sahip çıkalım oyuna gelmeyelim istemiyorsak bile kongrede gitsin bir takım oyunlarla değil heleki helvacının başkana ibra olmayız istifa et demesi kadar büyük bir ihanet olamaz tepki verilecekse bunlara verilmeli Galatasaray Başkanına değil...