Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465431 - Thu Sep 03 2009 01:21 AM Re: UFUK GALATASARAYDA ***** [Re: husnubayrak]
ForzaCimbom Offline

Bence iyi transfer oldu hayırlı olsun Galatasarayımıza bu arada haberi ilk biz vermiştik sanala smile

#465432 - Thu Sep 03 2009 01:52 AM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: ForzaCimbom]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İlk Gönderen: ForzaCimbom
Bence iyi transfer oldu hayırlı olsun Galatasarayımıza bu arada haberi ilk biz vermiştik sanala smile

kardeş fcn blog un sahibimisin

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465434 - Thu Sep 03 2009 12:11 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: sami dayı]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Süper bir transfer,önümüzdeki 10 yıl kaleci ihtiyacımız olmayacak.
Ve M.Güven ve Yaser'in bonservisi ile verildiğine sevindim kurtulmuş olduk çünkü onlardan topçu olmaz...Aykut'un yerine de Orkun'un verilmesine üzüldüm fakat her ikiside 3. kaleci olacağı için farketmez...

#465435 - Thu Sep 03 2009 12:12 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: malkocoglu_DK]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: malkocoglu_DK
öncelikle hayirli olsun diyelim, ufuk yeterli sans bulursa kalemizi uzun yillar basari ile koruyabilecek bir kaleci.

Rıjkaard varken kesinlikle çok oynama fırsatı bulur...

#465436 - Thu Sep 03 2009 12:16 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: husnubayrak]
İskender Türk Offline
Üye
**

Önceki sene Manisa'da oynanan ve 2-2 kaldığımız maçı çıplak gözle izlemiştim 6-7 tane gol atacağımız bir maçtı fakat Ufuk kalsinde devleşmişti hayran kalmıştım dev gibi kaleci..Hatta H.Şükür rekor golünü atmıştı o maçta..

#465448 - Thu Sep 03 2009 15:44 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: sami dayı]
ForzaCimbom Offline

İlk Gönderen: sami dayı
İlk Gönderen: ForzaCimbom

kardeş fcn blog un sahibimisin

Yok başka smile

#465449 - Thu Sep 03 2009 15:47 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: husnubayrak]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
hayırlı olsun.hem geleceğe yatırım hem de mevcut durumda güvenilebilecek bir yedek kaleci...

ayrıca takasta kullanılan futbolcularda mantıklı.

her yönüyle olumlu ve başarılı bir transfer...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Thu Sep 03 2009 15:48 PM)

#465480 - Thu Sep 03 2009 23:41 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: benimdünyam]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
Hayrılı olsun camiamıza .ama bende yan toplardaki başarısını merak ediyorum.??

#467306 - Wed Oct 21 2009 16:05 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: dişi aslan]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
çok eğitimli ve disiplinli bir çocuk... yaptığımız en iyi onu almak oldu... ileride bize çok yarar sağlar... artık yabancı kontenjanımızı kaleciden yana kullanmak zorunda kalmayız böylece ama arada bir oynaması lazım... bence bucaspor maçında oynatılmalı....

#467313 - Wed Oct 21 2009 18:06 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: AslAnibal]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
evt bnce de bucaspor maçnda pynatılmalı.zaten eğer iyi bi performans sergilerse rijkaard diğer maçlara da çıkarır.geç kaldı zaten iyice...

#467321 - Wed Oct 21 2009 20:14 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal
çok eğitimli ve disiplinli bir çocuk... yaptığımız en iyi onu almak oldu... ileride bize çok yarar sağlar... artık yabancı kontenjanımızı kaleciden yana kullanmak zorunda kalmayız böylece ama arada bir oynaması lazım... bence bucaspor maçında oynatılmalı....

kesinlikle katılıyorum. ileride GALATASARAYın vazgeçilmez kalecisi olacak seviyede UFUK. ben onu bir an önce ilk 11 de görmek istiyorum.

#476690 - Mon Nov 15 2010 19:59 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: suskun]
xl_aslan Offline
Üye
**

Ya bu Ufuk'a iyi kaleci diyenlere şaşırıyorum!
Adamın kurtardığı 1 tane pozisyon hatırlamıyorum. Her boyu uzundan kaleci olmuyormuş bunu anladım. İyi kaleci olmak için en az 10 fırın ekmek yemesi lazım, bu ekmekleri yediği yerde galatasaray olmaya devam ederse bizde ayvayı yeriz.

#476814 - Tue Nov 30 2010 22:51 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: xl_aslan]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Kale direklerinin kurtarış sayısının Ufuktan fazla olduğunu tahmin ediyorum.Federasyona başvuralım,kalenin ortasına bir kalas dikelim,kalecisiz oynayalım.Valla Ufuktan az gol yeriz.

#476871 - Tue Dec 07 2010 14:29 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: pikalo]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Verseler bari Emirhana formayı , Aykut , Ufuk olmadı onların yiyeceği golü yesin Emirhan zaten yiyoruz bir yığın.En azından derizki kendi değerimiz , altyapıdan kaleci çıkardık , sahi en son nezaman çıktı altyapıdan kaleci , bizi bırak büyük takımların hiçbirinde alttan kaleci kale devralamıyor olaya bakınız.Ne olur bakarsın bir Onur etkisi yapar kötümü olur.En azından yabancı kaleci düşünülüyorsa , o olana kadar versin kaleyi Emirhan'a kimse birşey kaybetmez.

Tarafından düzenlendi AseKaN (Tue Dec 07 2010 14:32 PM)

#476915 - Thu Dec 16 2010 05:21 AM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: AseKaN]
BBB Offline
Üye
**

Hayal kırıklığı...

#476919 - Thu Dec 16 2010 07:55 AM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: AseKaN]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: AseKaN
Verseler bari Emirhana formayı , Aykut , Ufuk olmadı onların yiyeceği golü yesin Emirhan zaten yiyoruz bir yığın.En azından derizki kendi değerimiz , altyapıdan kaleci çıkardık , sahi en son nezaman çıktı altyapıdan kaleci , bizi bırak büyük takımların hiçbirinde alttan kaleci kale devralamıyor olaya bakınız.Ne olur bakarsın bir Onur etkisi yapar kötümü olur.En azından yabancı kaleci düşünülüyorsa , o olana kadar versin kaleyi Emirhan'a kimse birşey kaybetmez.

Şu mantık yüzünden ufuğa şans verildi ve kaleci alınmadı sonuç? Hepimiz sahada gördük.
Aman artık adam yetiştirmeyelim ona buna şans vermeyelim. Tabi küme düşmek kimsenin derdi umurunda değilse o başka.
Bu işler (Alt yapıdan adam yetiştirmek) öyle kolay olan al alt yapıdaki her adamı koy a takıma oynasın şeklinde olan bir şey değildir. Alt yapıdan 10 tane a takıma aday oyuncun varsa ve her sezon bunlardan biri a takıma girmeyi ve oyunuyla kendini kabul ettirmeyi başarırsa büyük başarıdır.

#476932 - Fri Dec 17 2010 14:43 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: BBB]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Hayal kırıklığı...

..nın da ötesi.

#476940 - Sat Dec 18 2010 11:22 AM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: xl_aslan]
pikalo Offline
Müdavim

İlk Gönderen: xl_aslan
İlk Gönderen: AseKaN

Şu mantık yüzünden ufuğa şans verildi ve kaleci alınmadı sonuç? Hepimiz sahada gördük.
Aman artık adam yetiştirmeyelim ona buna şans vermeyelim. Tabi küme düşmek kimsenin derdi umurunda değilse o başka.
Bu işler (Alt yapıdan adam yetiştirmek) öyle kolay olan al alt yapıdaki her adamı koy a takıma oynasın şeklinde olan bir şey değildir. Alt yapıdan 10 tane a takıma aday oyuncun varsa ve her sezon bunlardan biri a takıma girmeyi ve oyunuyla kendini kabul ettirmeyi başarırsa büyük başarıdır.

Aynen katılıyorum arkadaş.Bu mantık yüzünden H.Şükür'ü harcadık.Neymiş,gençlerin önünü tıkıyormuş.Hakan gideli yıllar oldu,hani nerde tıkanıpta çıkamayan gençler.Milli takımda dahil.Yeri dolmadı.

#476948 - Mon Dec 20 2010 15:08 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: pikalo]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

tamam arkadaslar bekledigimiz gibi cikmadi bizim ufuk... ama bisey sormak istiyorum bizim takim iyimi oynuyorda biz ufuk kötü oynuyo diyebiliriz? takim saten temelli kötü oynuyor gidipte ufuku yargilamak yanlis olur bence...

#476953 - Mon Dec 20 2010 20:54 PM Re: UFUK GALATASARAYDA [Re: IsvicreliAslan91]
pikalo Offline
Müdavim

Trabzon maçında Servet hata yaptı ama Ufukta hatalı çıkarak tuz biber oldu.Gençler maçı,bismillah 1. şut gol,2. golde çıkışı,duruşu hep hatalı.BJK ve Trabzon maçlarında kalecileri değiştirin Galatasaray bu 2 maçıda rahat kazanırdı.Kaleye gelen şutun 2 sini yersen tabi ki takımın morali bozulur ve çöker.Oyuncular kaleciye güvenmediğinden savunmada kalıyorlar.Adam kaçırırsın karşı karşıya kalır tamam ama uzaktan atılan şutuda yersen kusura bakma KOVA sın arkadaş.

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı