Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#477767 - Tue Feb 22 2011 13:43 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: al_bundy]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Alnindaki Kan´a ragmen kendini yere atmayan ve ilk sezonu olmasina ragmen,
galatasarayliligin geregini yapan Teknik Direktörümüz Eric Gerets´i en dogru alternatif olarak görüyorum!
Hagi ona kiyasla teknik direktör ve insan olarak galatasarayimiza on gömlek kücük!

#477768 - Tue Feb 22 2011 15:07 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: DESPO]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Gerets bir alternatif olabilir ama yanına Adnan Sezgin yerine Bülent Tulun olmalı.İlk sezonda Bülent Tulun ile rekor puan aldı,ikinci sezonda Bülent Tulun gitti Adnan geldi ,aynı kadro ile 50 küsür puan aldık.

#477771 - Tue Feb 22 2011 18:55 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: pikalo]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Baba Gerets gibi futbol oynatsin, gerets kadar adam olsun!
Ben ikincilige´de raziyim,
Geretsin kadrosunda elanomu vardi? Keitami vardi? 5 Milyon dolara alinan ismi bilinmeyen adamlarmi vardi?
Takim 3 yiyorsa 5 atiyordu! Bazilari bunun üzerine Lucescu diyecektir!
Lucescuyu getirmek Mourinhoyu getirmek kadar zor,adam shaktarda avrupanin zirvesine oynuyor ve o kulübün zengin isadami sahibi var...yani imkansiz...
Bence fazla sürpriz ve tehlike aranmasin, gerets getirilsin yanina´da tugay kalsin,
o geretstiki sampiyonluk macinda tüm riskleri aldi solbeke ferhati sagbeke 18lik ugurlari oynatti (4-0 yenildik o maci) ama sonucta adam biseyleri göze alabiliyor...
Takimin iddiasi kalmamis, 3 yese ne olacak 2 yese ne olacak bir hale gelmisiz,
adam 32 yasinda kaleci getiriyor...Ayhan akmanlara sarplara bagliyor basiretini...
Yahu be adam oynat genc cocuklari bu taraftar 2 atacagin takimdan 3 yesen bile sana sahip cikar!
Biz bu kadarmi aciziz! Her maglubiyetten sonra sinir küpüne giriyor, her galibiyetten sonra kendine bagliyor...
Ben haginin futbolculugunu kimseyle tartismam, ama adamligi beni düsündürüyor...
Gerets adam gibi adamdi! Demek istedigim olay oydu...

#477774 - Tue Feb 22 2011 21:46 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: DESPO]
pikalo Offline
Müdavim

Geretsle ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ama Adnan sezgin kesinlikle olmamalı.

#477808 - Fri Feb 25 2011 07:33 AM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: pikalo]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA

your nightmare is back again

#477848 - Mon Feb 28 2011 12:03 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: al_bundy]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL
YETER TAKIMA VERDİĞİN ZARARLAR YETEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR
DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

#477855 - Mon Feb 28 2011 22:58 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: İskender Türk]
pikalo Offline
Müdavim

Hagi ilk geldiğinde fener maçıyla herşey ne güzel başlamıştı.Sonra Kayseride beraberlik.Olacak olacak dedik.Trabzonda iyi futbol oynamış,Orkunun müthiş kurtarışları ve Servet'in hatası ile yenilmiştik.Sonra Misi kadro dışı bırakıldı.Günah keçisi sensin dendi.Sezon başladıktan sonra gelen doğru dürüst ilk 11 bile oynatılmayan Misi suçluydu bu durumdan.İyi dedik.Sonra Elano,satın gitsin o da suçluydu.Sonra,sonra hepten tepetaklak olduk.Ayağı top yapan Elano ve Misi yerine şimdi Sarbi-Neil veya Sarbi-M.Sarp oynuyor.Hagi'nin müthiş buluşu.Önlerinde de 10 Misimoviç ettiği söylenen Culio (bence 1/10 ).Baroş iyileşti döndü adam 2 maçta çılgına döndü.Pas alamıyor.Takımın yarısı pas atamayacak kadar beceriksiz,diğer yarısıda top ayağına geçer geçmez şut çekiyor.2 yarıdaki takımı Hagi kurdu ve hala bu benim takımım değil diyor.Bende rahmetli Erbakan gibi "Hadi ordan,hadi ordan" diyorum Hagi.Senden futbolcu olur başkada bi cacık olmaz.İ love you Hagi ama go home Hagi.

#477866 - Tue Mar 01 2011 14:00 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: pikalo]
Ozal Offline

Hagide TD olmaz demistim ilk geldiyinde, sonra yanildigimi zanetmistim ama dogru çikti......

#477876 - Wed Mar 02 2011 22:13 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: Ozal]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Hade HAGİ bakam dön oteline TURİZM sezonu açılıyor HADEEEEEEEE..!!

#478969 - Tue May 24 2011 22:15 PM Re: yeni teknik direktörümüz Gheorghe HAGİ .. [Re: branege]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Hagi'nin Galatasarayımıza verdiği büyük zararlar;
1-Stancu gibi sıradan bir futbolcuyu ülkesine para aktarılsın diye 5-6 milyon euroya aldırıp büyük kazık attı.
2-Romeo gibi kaleci dururken futbolu bırakıp evinde yatan Zapata'yı kaleci diye getirdi.
3-Bir haftada 3 kez G.Antep'le maç yapıp 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldırıp kupa maçında 2-1'den 3-2 maç verip kupadan etti.Hi mi analiz edemedin rakibi kazma herif.
4-Aslantepede mağlubiyet almayan takımımıza üstelik fenerden mağlubiyet aldırdı.
5-106 yıllık tarihimizde asla kırılamayacak rekora imza attı mağlubiyet rekoru kırdırdı. Daha neler neler.. Yazıklar olsun buna ve daha önce bu takımı
tabana indirmesine rağmen bunu getiren Adnan Polat'a

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı