Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476410 - Thu Sep 02 2010 01:35 AM Prekazi'ye yapılanlar
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Belgrad maçında yorumcu olan efsane oyuncularımızdan Prekazi, Partizandan Jovanovic adındaki oyuncudan bahsetmiş ve başkana önermişti.
Medyada yer alan görüntülerle de gördük ki transfer görüşmesi için Prekazi , oyunucu ve menejerleri İstanbul'a gelmişti. Ben oyunucu beğenildiyse transfer kesindir diye düşünmüştüm ama sonra resmi sitemizden yalanlama gelmişti. Çok da üzülmüştüm Prekazi adına. bugün Ligtv Prekazi ile röportaj yapmış ve onu paylaşıyorum. Hiç hoş değil bu Adnan brotherslerin yaptığı.
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=77598
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Prekazi ateş püskürdü!
Prekazi içini Ligtv.com.tr'ye döktü, Adnan Polat ve Adnan Sezgiz'e ateş püskürdü!

Branislav Jovanovic olayının perde arkasını anlatan Cevad Prekazi, sert açıklamalar yaptı. Polat ve Sezgin tarafından İstanbul'a davet edildiklerini ama paçavra gibi bir kenara atıldıklarını söyleyen Prekazi, "Futbolcuyu alırlar, almazlar, önemli değil. Ama bana yapılanlar rezil davranışlar!" dedi.

Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e konuşan Galatasaray'ın unutulmaz ismi Prekazi, Belgrad maçından bu yana yaşananları birer birer anlattı. İşte Prekazi'nin açıklamaları:

RIJKAARD JOVANOVİC'İ BEĞENDİ
OFK maçı sırası ve sonrasında Partizan'ın aslında en iyi futbolcusunun Branislav Jovanovic olduğunu söyledim. Ardından Adnan Polat beni aradı. Ben de kendisine Jovanovic'i anlattım. O da beni İstanbul'a çağırdı, futbolcunun CD'lerini istedi. İstanbul'a geldim, Polat Otel'de misafiriydim, Başkan'ı aradım, telefonunu açmadı. Ardından CD'leri Rijkaard'a yolladım. Ve Jovanovic'in futboluyla adeta Rijkaard'ın kopyası olduğunu, Frank'ın CD'leri izlediğinde kendi futbolculuğunu göreceğini belirttim.

BİZİ İSTANBUL'A ADNAN POLAT ÇAĞIRDI
Rijkaard CD'leri izlemiş ve Jovanovic'i beğenmiş. Bunu Adnan Polat söyledi. Bana futbolcunun fiyatını sordu. Ben de kendisine "Ben menajer değilim, para konuşmam ama sizin için öğrenirim" diye yanıt verdim. Sonra öğrenip aradım Başkan'ı, bonservisinin 1 milyon Euro olduğunu, Jovanovic'in de 50 bin Euro aylık istediğini söyledim. Başkan da "tamam" dedi ve Eskişehirspor maçından sonra yine aradı. Ve bizi İstanbul'a çağırdı.

BU İŞİ ADNAN SEZGİN BOZDU
Bu ana kadarki süreçte Adnan Sezgin hiç yoktu. Onunla hiç konuşmamıştım, hep Başkan ile görüşüyordum.

Zaten işi de Adnan Sezgin bozdu. Eskişehir maçının ertesi günü yani pazartesi sabahı Adnan Sezgin beni aradı. Ve parayı nereye yatıracakları gibi sorular sordu. Ben de ona "Ben menajer değilim, para işlerini bilmem. Gelince menajerlere sorarsın" diye yanıt verdim. Bana telefonda "Bugün İstanbul'a geleceksiniz" dedi. Ama 10 dakika sonra Adnan Sezgin bir daha aradı ve bu kez "Gelmeyin, ben sizi akşam ararım" dedi.

Futbolcu kulübünden bonservisini almıştı ve Adnan Sezgin bize gelmememizi söylüyordu. Ben de Yurdaşen Karahasan'ı aradım. Olayı anlattım, çok kızdı. Telefonu kapattık, 10 dakika sonra Adnan Sezgin yine aradı ve "İstanbul'a geliyorsunuz" dedi.

BENİM BİR ADIM VAR, MENAJERLİK YAPMAM!
İstanbul'a geldik ve görüşmeler başladı. Başkan'a "Ben para konularını konuşmam. 22 sene futbol oynadım, benim bir adım var. Ben menajerlik yapmam. 2 menajeri var, onlarla konuşun" dedim. Bunlar konuştular. Ardından Adnan Polat "Siz otele dönün ben sizi arayacağım" dedi.

BİZİ PAÇAVRA GİBİ ATTILAR
Sonra otele gittik. Ama ne arayan var ne soran. Kendimi çok kötü hissettim. Tamam, futbolcuyu beğenmezsin ya da anlaşamazsın. Herhalde daha büyük transfer bitirdiler. Buna kızmıyorum. Ama insan açar birşey söyler. Bizi paçavra gibi attılar, ortada bıraktılar. Ben sözümü tuttum ama Adnan Polat tutmadı. Beni İstanbul'a çağıran Başkan, sonrasında da aramalıydı.

REZİL BİR DAVRANIŞ!
Tek telimeyle rezil bir davranış!!! Bunlar beni artık ararsa tek laf konuşmam! Beni kullandılar! Cevad Prekazi'nin ismi belli, kimseyi kırmamış. Benim tertemiz bir kalbim var, leke getirmem. Ama onlar beni paçavra gibi kullanıp attı. Davranış rezil! Davranış rezil! Galatasaray'a hiç yakışmıyor! Sonra aradı Adnan Sezgin, kendini temizlemek için. Ama bu işi Adnan Sezgin bozdu.

POLAT ÖZÜR DİLEMELİ
Ben Galatasaray taraftarıyım, Galatasaray'a da Türk halkına da kırgın olamam. Hayatımın en güzel günleriydi Türkiye'de yaşadığım dönemler. Ama Adnan Polat beni arayıp özür dilemeli!

#476411 - Thu Sep 02 2010 05:18 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: rezber]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Yer: İstanbul
ya bu gs ne zaman adam olacak. son 20 yıl içinde bizi kupalardan kupalara, başarılardan başarılara sürüklemiş ne kadar değerli oyuncu varsa hepsini paçavra gibi kenara attılar, bi tanesine bile adam muamelesi yapmadılar. Üstelik buna maruz kalan o insanlar hiç de öyle kötü insan falan da değillerdi. Hagi,hakan şükür,prekazi,bülent korkmaz vs saymakla bitmez hepsi de şuan gs yi idare edenlerden daha galatasaraylı insanlar ve adam gibi adamlar. Artık başımızdakiler de bi an önce biraz adamlık öğrense çok iyi olacak. yazık yaa..

#476414 - Thu Sep 02 2010 10:09 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: KraL_CimBOM]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Blegrad maçında Marko Marko diyordu getirdiği adam Branislav Javanovic.O yüzden bir de işin bu yanından bakmak gerek.Ben çok iyi hatırlıyorum "Marko çok mütij fitbolcu;Ledesma'dan 10 gömlek üstün fitbolcu."diyordu yanında getirdiği 25 yaşındaki Branislav Javanovic.Marko Javanovic daha 21 yaşında ve Branislav'dan kat be kat daha yetenekli ve iyi bir oyuncu.O yüzden almamış olabilirler diye düşünüyorum.

#476415 - Thu Sep 02 2010 11:06 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: sener_83]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
İlk Gönderen: sener_83
Blegrad maçında Marko Marko diyordu getirdiği adam Branislav Javanovic.O yüzden bir de işin bu yanından bakmak gerek.Ben çok iyi hatırlıyorum "Marko çok mütij fitbolcu;Ledesma'dan 10 gömlek üstün fitbolcu."diyordu yanında getirdiği 25 yaşındaki Branislav Javanovic.Marko Javanovic daha 21 yaşında ve Branislav'dan kat be kat daha yetenekli ve iyi bir oyuncu.O yüzden almamış olabilirler diye düşünüyorum.

bende marco diye hatırlıyorum prekazi ile istanbula gelen ile maç esnasında tavsiye ettiği farklı oyuncular

beni prekazi ilgilendirmez arkadaş ben takıma bakarım gelen başarıya bakarım (yönetimi savunmuyorum) öyle yada boyle geç veya erken transfer sezonu bitti

prekaziye yapılan ayıp mı değil mi bilmem ama teşvikçi adnan sezginin hala yönetimde olması klübe ve taraftara yapılan daha büyük ayıp bunun üstüne gidelim bence...

#476417 - Thu Sep 02 2010 13:42 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: xanthos]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
maç yayınında gs ye çok genç bir ön libero önerdim daha 20-21 yaşında adı marco diyordu

#476421 - Thu Sep 02 2010 14:55 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: ONUR1905]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

bir marko jovanoviç diye bir de branislav jovanoviç diye iki ayrı futbolcu mu var yani?..

#476427 - Thu Sep 02 2010 16:02 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: AslAnibal]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Evet bende Marco diye hatırlıyorum ve yaşıda 21 diyordu gerçeği bilmeden kimseyi yargılamayalım

#476428 - Thu Sep 02 2010 17:23 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: redlion80]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Bakın ortada bu haberlerin doğru veya yanlışlığı tartışılıyor. Dikkat ettinizmi sansasyonel haberlerde dahil, sürekli şimdiye kadar duymadığımız rezil haberler okuyoruz. Ama dikkat edilirse bu haberlerin yanında ciddi iddialar var. Fatih altaylı hakkında hukuksal bir girişim oldu mu. Çünkü iddiası yenilir yutulur cinsten değil. Akabinde ahmet Çakar bey efendisi çıktı aynı iddiayı ileri sürdü. Diğer taraftan toroğlu çıktı taraftara para verildi dedi. Kardeşim daha niceleri niceleri. Son zamanlarda hep duyuyoruz. Bünyeniz mi alıştı anlamıyorum ki. Konuşulan koskoca galatasaray. Dikkatinişzi çekerim GALATASARAY. Üstümüze bu kadar geliniyor ve bunlara karşu klüpten herhangi bir karşı tepki gelmediğine göre, nedir bu durum. Çıkın savunun kardeşim kendinizi. Sürekli laf yiyip yiyip duruyorsunuz. Kensinizi savunmaktan acizseniz bari klübü savunun. Siz ne işe yararsınız adnanlar.

Prekaziye yapılanlar gerçektir tabi. Adamı getirdiniz, sonrada kolayca postaladınız. Siz bir kere içinizde galatasaraylılık değeri olsaydı bu şekilde hareket etmezdiniz prekazi gibi bir değere. Merak etmeyin onlar sizden çok daha değerli adnanlar. Size söylenecek söz bile yok. Bu kadar saygınlığını yitirmiş durumdasınız. Daha neyi bekliyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz.

Tarafından düzenlendi ultraking (Thu Sep 02 2010 17:24 PM)

#476430 - Thu Sep 02 2010 19:41 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: ultraking]
LevGS Offline
Yeni üye

yaf adam bonsrivisi ile gelmiş al ve bu senelik super ligden bir takıma bedava kirala , 400bin euro ayıramadın mı yani ? bu adam şimdi takımsız kaldı ortada kaldı , herzaman denen galatasaray geleneklerine hiç yakışmadı...

#476434 - Fri Sep 03 2010 01:22 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: LevGS]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Başkanımız Adnan Polat bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Aç gözlü menajerleri dolayısı ile transfer gerçekleşmemiş. 1.5 Milyon Euro istemişler.

#476435 - Fri Sep 03 2010 01:53 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: Seradonin]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Medyanın oyununa ne yazik ki çok çabuk geliyorsunuz arkadaşlar hemen astınız kestiniz yazıkkk bi taraftar böyle olmamalı

#476436 - Fri Sep 03 2010 11:09 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: redlion80]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

JAVANOVIC NEDEN OLMADI?
Belgrad'a gittiğimiz zaman Prekazi, Javanovic'den bahsetti, kasetlerini verdi. Kaseti teknik heyete verdim. Fransk Rijkaard, 'İyi futbolcu ama son 4 senede 30 maç oynamış. Bunun nedenini bulmamız lazım' dedi. Transfer yoğunluğundan davet edemedik geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye davet ettik. Prekazi 'Bonservisi elinde, menajeri var alıp getireyim' dedi. Geldiler Florya'da oturduk konuştuk. Prekazi mali konuya karışmayacağını bizim görüşmeyi yapmamızı istedi. Rijkaard'ın bize sorduğu soruyu yönelttik. Değişik açıklamalar yaptılar. Açıklama bizi tatmin etmedi. Bonservisine 1 milyon kendisinin 500 milyon dolar alacağını söylediler. Yıllık 500 milyon dolar parasını verelim, 300 bin dolara da kiralayım. Memnun olursak sezon sonu alalım dedik. Menajeri 'Kiralamak için 500 bin Euro verin' dedi. Kime ödeyeceğiz diye sorunca 'Bana ödeyeceksiniz' dedi. Biz bunu kabul etmedik teşekkür ettik. Prekazi'nin kırgın olması için bir neden göremiyorum. Mali kısmına karışmadı, kırgın olmasını gerektirtecek bir durum yok.

ntvspor a.polat

#476440 - Fri Sep 03 2010 14:39 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: ONUR1905]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Ayrıca futbolcu boşta kalmadı meraklanmayın , futbolcunun 2 menejeride alicengiz oyunlarını seviyor anlaşılan.Hemen akabinde futbolcuyu begrada verdiler.Onlar Cin olmuş adam çarpmaya çalışıyorlar bizim renktaşlarda hala diyorki alsaydınız veremedinizmi 400 500 milyon euro.

Onur renktaşın yazısındaki gibi Başkanın bence neler söylediğini çok iyi analiz edin derim.4 senede 30 maç oynayan bir futbolcuya 1.5 milyon euro bonservis istemişler Başkan kapıyı göstermekle az bile kalmış bence.

#476441 - Fri Sep 03 2010 15:00 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: AseKaN]
gsliuur Offline

Yer: izmir
her zamanki gibi Galatasaray taraftarını gaza getiricek yandaş medya haberleri..Doğruluğu veya yanlışlığını tartışmıyorum..Bazı renkdaşlar takımımızı öyle çabuk silip öyle ileri geri suçlamalarda bulunuyolarki bu yandaş medyanın ekmeğine yağ sürmekten başka birşey değil..
1.si Prekazi tamam oyuncu önermiş getirmiş ama her getirilen önerile futbolcuyu almaya kalksaydı yönetim şuan ben bile futbolcuydum G.sarayda..
2.si Olayın perde arkası zaten yalandan ibaret esasında yalan değil de o oyuncunun menajerinin düşündüğü kurnaz bi stratejiden ibaret..ortada bir kulüp yok bir kurum yok sadece kendi adına 1.5 milyon euro isteyen bir menajer var..
Hadi renkdaşlar bu kadar çabuk parlamayın...

#476442 - Fri Sep 03 2010 15:09 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: Seradonin]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
ADNAN POLAT: Belgrad a gittiğimde bana bir futbolcu söyledi CD lerini verdi. Rijkaard da seyrettil İYİ FUTBOLCU ama son dört senede otuz maç oynamış dedi.. Prekazi beni aradı bonservisi elinde getireyim dedi. Prekazi BEN İYİ FUTBOLCU OLDUUNU SÖYLEYEYİM GERİSİ SİZE AİT dedi. Biz de Rijkaard ın sorusunu sorduk. Dört senede nasıl oluyor otuz maç diye.. ONların açıklaması bize tatmim etmedi. Bu arada bonserviz için bir milyon dolar, futbolcuya 500 bin dolar dediler. Bizde sezon sonuna kadar 359 bir dolar kiralayalım. beğenirsek sezon sonunda bir milyon dolar verelim dedik. Menajerleri de bir anda sezon sonunda 1.5 milyor euro istediler. Biz bedelsiz kiralamak istiyoruz dedik olmadı gittiler. Prekazi nin kırgın olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir yaklaşımdan sonra menajerleri ile anlaşamadık gittiler..
KAYNAK:http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=61779

#476445 - Fri Sep 03 2010 18:27 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: cesur_sado]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

başkan konuştukdan sonra içim rahatladı

#476448 - Sat Sep 04 2010 02:07 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: rezber]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Başkanın açıklamalarından sonra hakverdim. ama prekazinin gönlü alınması gerekirdi.

#476449 - Sat Sep 04 2010 12:53 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: rezber]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Ben Prekazi'nin A deyip B'yi kakalamaya çalışacağını zandetmiyorum,Çünkü mutlaka sonunda ortaya çıakacağını düşünüp böyle bir riske gireceğini düşünmüyorum..

#476454 - Sun Sep 05 2010 20:48 PM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: İskender Türk]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Futbolcuyu alırsın almazsın o başka ama Prekazi gibi tarihimizin altın sayfalarında teri olan bir futbolcuya bunları yapamazsın.Monacoya o golü attığı günü hala unutamam.Havaya o kadar zıplamışımki kafa üstü çakılmıştım.O golün değeri milyonlarla ölçülmez.

#476456 - Mon Sep 06 2010 09:38 AM Re: Prekazi'ye yapılanlar [Re: pikalo]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Nedemek renktaş. başkan çıktı konuştu işte. Olay yandaş medyaya patladı. Zaten bizim yöneticiler ortaya çıkıp açıklamalarda bulunuyor. Medya da nasıl olsa eziklerin yandaşı. Çıkan bütün haberlere itibar etmeyelim. nasıl osla düzgün ve güvenilir bir yönetimimiz var çok şükür. Tövbe tövbe.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı