Webaslan Forum
Page 57 of 113 < 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458578 - Tue Jun 09 2009 00:59 AM Re: Medyametre ***** [Re: kacarow]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye
***

Kayıt tarihi: Thu Jun 12 2008
Mesaj: 557
Yer: Azerbaycan
Babel ismi cikmis simdide
Hollandali buda

Üst
#458581 - Tue Jun 09 2009 01:30 AM Re: Medyametre [Re: uA_f@tih]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Sat Jul 19 2008
Mesaj: 1977
Yer: İzmir
İlk Gönderen: uA_f@tih
Bilica Sivasspor gibi kapalı savunma yapan ekiplerde oynayabilir aslında iyi bir oyuncu 2000'de Brezilya milli takımıyla Olimpiyatlarda oynamış yaşadığı sakatlıklar olmasaydı şimdi daha üst düzey liglerde görebilirdik Sivasspor'a gelmeden önce Romanya'nın Uni Cluj takımında forma giymiş takımı küme düşmesine rağmen Romanya'da yılın futbolcusu seçilmiş ama fenerbahce için tam bi saatli bomba diyebiliriz..

Brezilyada kaliteli savunma oyuncusu bulmak çok kolay olmadığı için Brezilyalı olan birçok genç savunmacı u19 u21 u23 takımlarında denenir zaten,o nedenle çok da tatmin edici gelmiyor bana bu durum.
_________________________
KRALLARIN OLDUĞU YERDE PRENSLERE LAF DÜŞMEZ!

Üst
#458582 - Tue Jun 09 2009 01:49 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
MesMes Offline
Üye
**

Kayıt tarihi: Fri Mar 13 2009
Mesaj: 874
Yer: Hannover
Cimbom'da tangocu sürprizi
Madrid'e üs kuran Galatasaraylı yöneticilree sürpriz teklif geldi.

Yeni teknik direktör Frank Rijkaard’ı ikna etmek için geçtiğimiz hafta Madrid’te üs kuran Galatasaraylı yöneticilere sürpriz teklif geldi. Cim Bom’un hücum gücünü kuvvetlendirmeyi planladığını bilen menacerler, Aslan’ın kapısını İspanya’da çaldı, çok cazip bir paket sundu. Carrusca’nın bonservis sorununun da çözüleceği garantisini veren menacerler, asıl bombayı ise 2 Arjantinli ile patlattı. Sarı-Kırmızılılar’a önerilen futbolcular, Boca Juniors’ın ve ülkenin parlayan yıldızları Ricardo Daniel Noir ve Osvaldo Fabian Nicolas Gaitan... Orta sahanın değişmez ismi Gaitan 21, takımının gol ayağı Noir ise 22 yaşında ve ikisinin de yakın gelecekte büyük çıkış yapması bekleniyor.

TAM RİJKAARD'A GÖRE

Şimdi top Galatasaray’da. Önceliği teknik direktör konusuna veren ve Rijkaard’ın işini bitiren Cim Bom’un kurmayları, ayaklarına kadar gelen bu teklifi yeni hocalarına iletecekler. Ve daha önceki deneyimlerinde genç yeteneklerle çalışmaya sıcak baktığı bilinen Hollandalı bu transferlere onay verirse, Gaitan ve Noir için İstanbul macerası da başlamış olacak. Oyuncuların maliyeti ise bonservisi halen Galatasaray’da olan Carrusca artı para şeklinde gerçekleşecek.


kaynak: yazete.com


Tarafından düzenlendi chackhaL (Wed Jun 10 2009 16:08 PM)
_________________________
http://www.2288gs.com

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

Üst
#458590 - Tue Jun 09 2009 11:42 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
xl_aslan Offline
Üye
**

Kayıt tarihi: Mon Sep 15 2003
Mesaj: 988
İlk Gönderen: MesMes
Cimbom'da tangocu sürprizi
Madrid'e üs kuran Galatasaraylı yöneticilree sürpriz teklif geldi.

Yeni teknik direktör Frank Rijkaard&#8217;ı ikna etmek için geçtiğimiz hafta Madrid&#8217;te üs kuran Galatasaraylı yöneticilere sürpriz teklif geldi. Cim Bom&#8217;un hücum gücünü kuvvetlendirmeyi planladığını bilen menacerler, Aslan&#8217;ın kapısını İspanya&#8217;da çaldı, çok cazip bir paket sundu. Carrusca&#8217;nın bonservis sorununun da çözüleceği garantisini veren menacerler, asıl bombayı ise 2 Arjantinli ile patlattı. Sarı-Kırmızılılar&#8217;a önerilen futbolcular, Boca Juniors&#8217;ın ve ülkenin parlayan yıldızları Ricardo Daniel Noir ve Osvaldo Fabian Nicolas Gaitan... Orta sahanın değişmez ismi Gaitan 21, takımının gol ayağı Noir ise 22 yaşında ve ikisinin de yakın gelecekte büyük çıkış yapması bekleniyor.

TAM RİJKAARD'A GÖRE

Şimdi top Galatasaray&#8217;da. Önceliği teknik direktör konusuna veren ve Rijkaard&#8217;ın işini bitiren Cim Bom&#8217;un kurmayları, ayaklarına kadar gelen bu teklifi yeni hocalarına iletecekler. Ve daha önceki deneyimlerinde genç yeteneklerle çalışmaya sıcak baktığı bilinen Hollandalı bu transferlere onay verirse, Gaitan ve Noir için İstanbul macerası da başlamış olacak. Oyuncuların maliyeti ise bonservisi halen Galatasaray&#8217;da olan Carrusca artı para şeklinde gerçekleşecek.


kaynak: yazete.com


Yalan dolan haberlere bir örnek daha..
Kim ne yapsın carrusca' yı adam meksikada bile topu topu 4 maç oynayabilmiş.

İlk Gönderen: Shahin Sharifov
Babel ismi cikmis simdide
Hollandali buda


Rijkaard geldiya ne kadar hollandalı ne kadar barcelonalı adam varsa yazarlar şimdi.

İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: uA_f@tih
Bilica Sivasspor gibi kapalı savunma yapan ekiplerde oynayabilir aslında iyi bir oyuncu 2000'de Brezilya milli takımıyla Olimpiyatlarda oynamış yaşadığı sakatlıklar olmasaydı şimdi daha üst düzey liglerde görebilirdik Sivasspor'a gelmeden önce Romanya'nın Uni Cluj takımında forma giymiş takımı küme düşmesine rağmen Romanya'da yılın futbolcusu seçilmiş ama fenerbahce için tam bi saatli bomba diyebiliriz..

Brezilyada kaliteli savunma oyuncusu bulmak çok kolay olmadığı için Brezilyalı olan birçok genç savunmacı u19 u21 u23 takımlarında denenir zaten,o nedenle çok da tatmin edici gelmiyor bana bu durum.


Kaliteli savunmacı olmadığı konusuna katılmıyorum.Brezilyadan çook güzel savunma oyuncuları çıkıyor.Örnek eski psg li alex.

Üst
#458591 - Tue Jun 09 2009 12:10 PM Re: Medyametre [Re: xl_aslan]
Leonserhat Offline
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri May 01 2009
Mesaj: 180
Yer: istanbul
tamam da biz bu arjantinli adamların nasıl oynadığını menejerlerin sözünle mi bilcez bu adamların daha önce izlendiğini sanmıyorum eğer gerçekten 1-2 yıl içinde yıldız olucak oyuncularsa tabiki alınsın ama bunu nerden bilcez ! tüm maç videolarını izlemek lazım !
_________________________
HERŞEY GALATASARAY İÇİN!

Üst
#458592 - Tue Jun 09 2009 12:37 PM Re: Medyametre [Re: kacarow]
uAdiyarbakır21 Offline


Kayıt tarihi: Sun Jun 07 2009
Mesaj: 31
Yer: Diyarbakır
beyler bilica fenerde Düneyin 8 haziranda imzayı actı lig tv acıkladı . o ve bekir ..

Üst
#458611 - Tue Jun 09 2009 16:15 PM Re: Medyametre [Re: xl_aslan]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Sat Jul 19 2008
Mesaj: 1977
Yer: İzmir
İlk Gönderen: xl_aslan


Kaliteli savunmacı olmadığı konusuna katılmıyorum.Brezilyadan çook güzel savunma oyuncuları çıkıyor.Örnek eski psg li alex.


Hiç kaliteli savunmacı çıkmıyor demedim az çıkıyor dedim,Alex dışında Lucio,Luisao,Juan da var şu anda ama bundan 6-7 sene önceye kadar kaliteli savunmacı bulmak çok çok zor bir işti Brezilya'da.Bilica'nın oynadığı zamanları kastediyorum.
_________________________
KRALLARIN OLDUĞU YERDE PRENSLERE LAF DÜŞMEZ!

Üst
#458705 - Wed Jun 10 2009 15:17 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri Nov 07 2008
Mesaj: 309
Yer: İstanbul
Bizim Üstünel Abimiz medyaya nazire yapar gibi sağ gösterip sol vuracak heralde.Medyada asparagas gastelerde her gün yeni bir isim çıkıyor.Şimdide cisseymiş:)Bomba transferleri Üstünel babadan alacaz gazlı haberlerden değil öyle gözüküyor.
_________________________





Üst
#458726 - Wed Jun 10 2009 18:16 PM Re: Medyametre [Re: AseKaN]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Kayıt tarihi: Tue Jun 12 2007
Mesaj: 879
Yer: BUCA
Babel ismi doğru olabilir Hakan Ünsal da ağzından kaçırdı programda Mehmet Topal'ın bu takasta kullanılabilceğini belirtti.

Gelir mi gelmez mi bilemem ama gelirse şimdiden çadırınızı,prefabriğinizi ayarlayın İstanbul en büyük depremine sahne olacak laugh
_________________________
eL mAgO

Üst
#458728 - Wed Jun 10 2009 18:26 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Sat Jul 19 2008
Mesaj: 1977
Yer: İzmir
transferde adı geçen isimleri beklerken Haldun Üstünel öyle çok ters köşe yaptı ki bizi,çıkan isimler hakkında yorum yapmak bile zor gerçekten,ama Babel de Rijkaard'ın taktiğinin adamı.
Liverpool forumlarında gezerim arada,orada Babel'in yerine alınabilecek isimler konusunda birçok üyenin Arda ismini yazdığına şahit oldum.
Hatta bizden bir haber sitesinin yazdığı haber için başlık açmışlar,haberde Arda için Liverpool'un 9 milyon euro önerdiği yazıyor.
Link vermek yasak mı bilmiyorum ama linki de ekliyorum buraya:

http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=243724.msg5823341#msg5823341
_________________________
KRALLARIN OLDUĞU YERDE PRENSLERE LAF DÜŞMEZ!

Üst
#458763 - Wed Jun 10 2009 23:00 PM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
yusufGS Offline


Kayıt tarihi: Mon Jun 08 2009
Mesaj: 13
4 yabancı var zaten...
1 kaleci lazım 1 libero...

babel falan niye alınsın ki bunlar yalan bence....lincoln bu saatten sonra kime satılır...kaça satılır kalır gibi duruyor...
geriyede bişey kalmıyor zaten

Üst
#458764 - Thu Jun 11 2009 00:06 AM Re: Medyametre [Re: yusufGS]
kacarow Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Fri Jul 13 2007
Mesaj: 1260
Yer: Konya
Alıntı:
Arda Turan'ın menajeri Emre Belözoğlu mu?
(SPORX ÖZEL HABER) Milliyet yazarı Mehmet Demirkol'un ortaya attığı, "Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu menajerlik yapıyor, Galatasaraylı yıldız da ona bağlı" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiadan yola çıkan Fanatik Gazetesi'nin, menajerlik yapan futbolcunun Emre Belözoğlu ve menajerliğini yaptığı ismin ise Arda Turan olduğu iddiasınnda bulunması ortalığı karıştırdı. Gazete bugünkü sayısında yer alan haberde Ahmet Bulut'un başında bulunduğu menajerlik şirketinin perde arkasındaki gerçek sahiplerinin ise Emre Belözoğlu ile Okan Buruk olduğunu öne sürdü.
Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, "foot&ball menajerlik şirketi"nin sahibi Ahmet Bulut'a konuyla ilgili sorularını yöneltti.

Bu iddiaları deli saçması olarak niteleyen Ahmet Bulut, bu haberi yaptıranların da kendisini çekemeyen menajerler olduğunu ileri sürdü. Bulut, bu konuyla ilgili yasal yollara başvuracağını da sözlerine ekledi.

Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ın milli takım dışında bile fazla görüşmediğini söyleyen Bulut, bu iddialar karşısında şaşkına döndüğünü ve çok sinirli olduğunu belirtti. Okan Buruk ile futbolculuk yıllarından dostluğu bulunan Bulut, Okan'ın Inter'e gitmesini sağladığını, Beşiktaş'a döndüğünde de menajerliğini yaptığını ancak daha sonra hiçbir bağının bulunmadığını açıkladı ve Galatasaray'a ve İstanbul Belediye'ye geldiğinde hiçbir para almadını söyledi.

"İSPATLASINLAR MENAJERLİĞİ BIRAKIRIM"

Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: "Okan Buruk ile Galatasaray'da futbol oynarken aynı evi paylaştık, daha sonra ben futbolu bırakınca menajerliğini yapmamı önerdiler ve işe böyle başladım. Şu an bir tane futbolcu gelsin, Okan Buruk ya da Emre Belözoğlu menajer sıfatıyla benimle görüştü desin bugün menajerliği bırakırım. Bu iddialar tamamen paranoya. Bana hiçbir futbolcum, başka bir futbolcunun menajerliğini al tarzında öneri de bile bulunmamıştır. Birçok menajer böyle çalışıyor. Bunlar tamamen kıskançlıktan ortaya çıkıyor, çünkü benden korkuyorlar. Her futbolcu bizimle çalışmak istiyor ve bu nedenle bu iddialar ortaya çıkıyor. Mehmet Demirkol ve Fanatik Gazetesi'ni de bu iddiaları açıklamaya çağırıyorum."

Haber: Hilmi SEVER



10.06.2009
Kaynak : Sporx.com
_________________________
webaslan.com bu mesajın içerdiği bilginin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir garanti vermemekte ve içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir.

Üst
#458787 - Thu Jun 11 2009 10:04 AM Re: Medyametre [Re: kacarow]
yusufGS Offline


Kayıt tarihi: Mon Jun 08 2009
Mesaj: 13
emre ile okan kendine ne kariyer yapabilmiş ki ardaya yapacaklar...
emre ile okan bu renkler sayesinde italya gördü..

bunlar klavuz karga.......esas problem menejer BATUR ALTIPARMAK.....

Üst
#458816 - Thu Jun 11 2009 20:20 PM Re: Medyametre [Re: yusufGS]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Mon Nov 26 2007
Mesaj: 1203
Yer: Mersin/Silifke-Mut
Telefonla "Deco müjdesi"!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD tarafından Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen "Şampiyonların Gecesi"nde şarkılar şöylüyor, yüzü gülüyordu...

Peki neydi Başkan Polat'ı bu kadar mutlu kılan?

Henüz gecenin başlarıydı, Başkan Adnan Polat'ın telefon çaldı, arayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'di. Geceye katılması beklenen Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'dan gelen bir haber üzerine soluğu Murat Yalçındağ ile birlikte Amsterdam'da almıştı...

Üstünel, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi Deco'yu ikna ettiğini ve görüşmelerin son derece sıcak geçtiğini Başkan Adnan Polat'a söylüyordu. Bu haber Başkan Polat'ı heyecanlandırmıştı. Çünkü dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Deco'nun transferinde sona yaklaşılmıştı.

Chelsea'de forma giyen Deco'nun gelmesi halinde Lincoln ile yolların kesin olarak ayrılacağı; hatta Başkan Polat'ın yakın çevresine "Üçüne beşine bakmadan vereceğim" dediği öğrenildi.

Bu arada İspanya basını Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Le Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

kaynak: lig tv
_________________________
___________Bir Günde KRAL Olmadık ki BİR Günde Tahttan İnelim___________

Üst
#458819 - Thu Jun 11 2009 21:44 PM Re: Medyametre [Re: cukurbagliyucel]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Wed Aug 27 2008
Mesaj: 1632
Yer: Gabar Dağları
Adnan Polat'ın telefonuda dinleniyo heralde...
_________________________
Şırnak - Güçlükonak/Yağızoymak Ana Üs Bölgesi - Gemi Tepe Yakın Emniyet Üs Bölgesi / Mayın Dedektörü Operatörü

Üst
#458820 - Thu Jun 11 2009 22:08 PM Re: Medyametre [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kayıt tarihi: Sat Jul 19 2008
Mesaj: 1977
Yer: İzmir
Ters köşe olmaya doymadılar bunlar da.
_________________________
KRALLARIN OLDUĞU YERDE PRENSLERE LAF DÜŞMEZ!

Üst
#458839 - Fri Jun 12 2009 09:46 AM Re: Medyametre [Re: gambitxx]
shiroi_ch Offline
Üye
***

Kayıt tarihi: Tue Feb 10 2009
Mesaj: 779
Yer: İzmir
hahah vala az önce okudum bu haberi gülmekten kendimi alamadım. atmasyonda sınır tanımıyoruz artık. eskiden üstruplu sallarlardı ama şimdi kafalarına göre hikaye yazıolar. gülüyoruz ediyoruz ama böyle haberlere prim veriyoruz bu benim çok canımı sıkıyor.
_________________________

Üst
#458840 - Fri Jun 12 2009 09:49 AM Re: Medyametre [Re: shiroi_ch]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Kayıt tarihi: Tue May 13 2008
Mesaj: 982
Bu Lİg Tv kaynaklı haber şimdi gazeteler ve bizim ana sayfamızın başlığını oluşturuyoz. Garip bir dur gerçekten...

Üst
#458843 - Fri Jun 12 2009 10:24 AM Re: Medyametre [Re: 88A88]
xl_aslan Offline
Üye
**

Kayıt tarihi: Mon Sep 15 2003
Mesaj: 988
Bence yıldız filan gelmeyecek.
Rijkaard ın keşfi olan oyuncular göreceğiz.


Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Jun 12 2009 10:24 AM)

Üst
#458846 - Fri Jun 12 2009 10:40 AM Re: Medyametre [Re: xl_aslan]
lewo1905 Offline
Üye
**

Kayıt tarihi: Thu Jul 12 2007
Mesaj: 602
Yer: izmir
hiç kimse gelmiyomuş nasıl bomba olur ozaman smile

Üst
Page 57 of 113 < 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 112 113 >


Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı