#476033 - Fri Aug 27 2010 14:14 PM
Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!!
[Re: pikalo]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
Adnan yönetime geldiğinde ilk icraatı hakan şükürü fb basının gazıyla kovmak oldu.sonraki yılda hasan şaş.ondan sonra takım iskeleti genelde aynı.4 yıldır feldkamp,skibbe,bülent korkmaz,rijkaard td yaptı.değişen ne.sadece feldkampla gelen taktiksel şampiyonluk.o da hakan ve hasanın takımı ite kaka götürmesiyle.sonra skibbe ile devre arasına kadar mükemmel giden bir galatasaray.devre arası kampında tüm futbolcuların içine eden adnan sezgin ve sonra çöküş.bülent geldi fayda etmedi.rijkaard geldi fayda etmedi.futbolcular aynı yönetim aynı.değişen sadece td ve gittikçe batıyoruz.o zaman td lerin hiçbir suçu yok arkadaş.yönetim bu işi beceremiyor.sabotajcı futbolcuları şutlayamıyor.diğerlerini disipline edemiyor.sağlam futbolcu alamıyor. bence yönetim istifa,elebaşı futbolcular derhal kapı önüne ve yeniden yapılanma.2-3 yıl şampiyonluk görmesekte olur.yeterki yürekten oynayan,formasına terini bırakan futbolculardan kurun şu takımı.bir bülent,bir hakan,bir hasan bulun tekrar.namuslu,adam gibi topçular bulun.biz şampiyonluk istemiyoruz.savaşan takım istiyoruz. ADNAN BROTHERS GO TO HELL ŞIIIRRRRRRRRRRRAAAAKKKKKKKKK çaktım imzayı ben de... aynen...
|
|
|
|
#476046 - Fri Aug 27 2010 21:08 PM
[Re: AslAnibal]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
BU dakikadan sonra en hayırlısı yönetimin İstifası... ve bir şekilde ALBAYRAK VE ÜSTÜNEL'in dönmesi...
|
|
|
|
#476110 - Sun Aug 29 2010 02:00 AM
[Re: LevGS]
|
Anti Ezik TeaM
Yeni üye

Yer: İstanbul
|
ben adnan polatın harcanmaması gerektiğini düşünüyorum , tamam futbolda bariz bir başarısızlık var ama işin idare ve mali durumuna baktığımızda polattan önce futbolcu alacaklarını ödüyemiyorduk ! herkes bizimle parasızlığımızla dalga geçiyordu , stad işi dalga konusuydu . Bence işin birde bu boyutunu düşünmek lazım , herkes hata yapar polatın hatasıda profesyonel olacam diye haldun u harcayıp sezgine güvenmesi oldu ama bunun bu sezon için olmasada gelecek sezonlar için telafisi var ama polatın gidişinin telafisi çok zor unutmayın sadece şirket birleşmesine bu sene 60-70 milyon euro verildi bu para bize en az 4-5 senede geri dönecek bu yoklukta işin mali boyutu tıkırında gidiyorsa ben polatta suç bulmuyorum . sezgini 20 gün önce almanyaya göndermişsin adam alamıyorsa polat naapsın yapacağı tek şey kovmak onu yapabilirse kendisini kurtarır gibime geliyor ama yapamazsa ne kadar istemesemde polatında koltuğu sallanacak gibi görünüyor  renktaş öyle diyorsun da bu yönetim değil mi keitayı satan, dos santosu kaçıran, elanoyu küstüren; bu yönetim değilmi haldun üstüneli gönderen ve her ne sebeple olursa olsun yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında uyum sağlayacak birini getirmeyen yada getiremeyen; bu yönetim değilmi teknik heyetle papazolan, futbolcularla papaz olan, taraftarla papaz olan. Ben kesinlikle yönetim başarısız diyorum ve kesinlikle bırakmalılar. Polat iyi bi insan olabilir ayrı konu ama bu işi beceremiyor maalesef.
|
|
|
|
#476330 - Tue Aug 31 2010 15:11 PM
[Re: KraL_CimBOM]
|
Müdavim

Yer: Ankara
|
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? Adnan Öztürk mü? Farklı olmaz... O da, Polat gibi, ekonomik sorunları çözmeye çalışacak, hazırladığı yönetim kadrosuyla gösterdi bunu! Son zamanlarda Ali Dürüst'un adı geçiyor. O da Faruk Süren'in adamı, yani Üstünel geri dönmeyecek. Ekonomik durumu bilemem, ama sportif başarı için bence çözüm kolay ve net... Ama hiçbir yönetim bunu kabul edemez Türkiye'de: her branş için bir direktör... Bu kişinin Feldkamp gibi tecrübeli birisi olması lazım, ama elbette biraz daha genç! Ve mutlaka yabancı olmalı! Bu kişi bu branşın tek sorumlusu olmalı! Yani teknik direktörü o seçmeli, oyuncuları o belirlemeli; yönetimi bu işin içine sokmamalı! Tekrar Kalli örneğini alacağım! Bu görevi yapacak yaşta ve sağlıkta olsa takıma yeniden alman ekolünü getirirdi! Bunun getireceği avantaj nedir? Şöyle ki branş sorumlusu kendisininkine benzer taktik anlayışı olan hocalar getirecektir. Bu sayede her yeni hoca kadroyu yeniden yapmak zorunda kalmayacak! Bu kişinin de yıllarca bu takımda kalması gerekiyor! Ama dediğim gibi, yönetimler bunu asla kabul etmezler. Basketbol, voleybol vs. için olabilir belki ama futbol için asla! Bizim yöneticiler futboldan anladıklarını iddia edip her şeyi mahvediyorlar. Oysa bu yöntemin işe yaradığını zaten Terim döneminde görmüştük! 4 yıl boyunca aynı oyuncularla devam ettik, ve Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başarısını elde ettik!
|
|
|
|
|
|
#476473 - Wed Oct 13 2010 22:07 PM
[Re: arda_galatasaray]
|
Yeni üye
Yer: istanbul
|
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? Adnan Öztürk mü? Farklı olmaz... O da, Polat gibi, ekonomik sorunları çözmeye çalışacak, hazırladığı yönetim kadrosuyla gösterdi bunu! Son zamanlarda Ali Dürüst'un adı geçiyor. O da Faruk Süren'in adamı, yani Üstünel geri dönmeyecek. Ekonomik durumu bilemem, ama sportif başarı için bence çözüm kolay ve net... Ama hiçbir yönetim bunu kabul edemez Türkiye'de: her branş için bir direktör... Bu kişinin Feldkamp gibi tecrübeli birisi olması lazım, ama elbette biraz daha genç! Ve mutlaka yabancı olmalı! Bu kişi bu branşın tek sorumlusu olmalı! Yani teknik direktörü o seçmeli, oyuncuları o belirlemeli; yönetimi bu işin içine sokmamalı! Tekrar Kalli örneğini alacağım! Bu görevi yapacak yaşta ve sağlıkta olsa takıma yeniden alman ekolünü getirirdi! Bunun getireceği avantaj nedir? Şöyle ki branş sorumlusu kendisininkine benzer taktik anlayışı olan hocalar getirecektir. Bu sayede her yeni hoca kadroyu yeniden yapmak zorunda kalmayacak! Bu kişinin de yıllarca bu takımda kalması gerekiyor! Ama dediğim gibi, yönetimler bunu asla kabul etmezler. Basketbol, voleybol vs. için olabilir belki ama futbol için asla! Bizim yöneticiler futboldan anladıklarını iddia edip her şeyi mahvediyorlar. Oysa bu yöntemin işe yaradığını zaten Terim döneminde görmüştük! 4 yıl boyunca aynı oyuncularla devam ettik, ve Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başarısını elde ettik! gelecek olan daha kötü olamaz inan buna rahmetli Özhan başkanı arar olduk hatırlayın o günleri..
|
|
|
|
|
|
#476604 - Sun Oct 24 2010 22:35 PM
[Re: freestyler]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? Adnan Öztürk mü? Farklı olmaz... O da, Polat gibi, ekonomik sorunları çözmeye çalışacak, hazırladığı yönetim kadrosuyla gösterdi bunu! Son zamanlarda Ali Dürüst'un adı geçiyor. O da Faruk Süren'in adamı, yani Üstünel geri dönmeyecek. Ekonomik durumu bilemem, ama sportif başarı için bence çözüm kolay ve net... Ama hiçbir yönetim bunu kabul edemez Türkiye'de: her branş için bir direktör... Bu kişinin Feldkamp gibi tecrübeli birisi olması lazım, ama elbette biraz daha genç! Ve mutlaka yabancı olmalı! Bu kişi bu branşın tek sorumlusu olmalı! Yani teknik direktörü o seçmeli, oyuncuları o belirlemeli; yönetimi bu işin içine sokmamalı! Tekrar Kalli örneğini alacağım! Bu görevi yapacak yaşta ve sağlıkta olsa takıma yeniden alman ekolünü getirirdi! Bunun getireceği avantaj nedir? Şöyle ki branş sorumlusu kendisininkine benzer taktik anlayışı olan hocalar getirecektir. Bu sayede her yeni hoca kadroyu yeniden yapmak zorunda kalmayacak! Bu kişinin de yıllarca bu takımda kalması gerekiyor! Ama dediğim gibi, yönetimler bunu asla kabul etmezler. Basketbol, voleybol vs. için olabilir belki ama futbol için asla! Bizim yöneticiler futboldan anladıklarını iddia edip her şeyi mahvediyorlar. Oysa bu yöntemin işe yaradığını zaten Terim döneminde görmüştük! 4 yıl boyunca aynı oyuncularla devam ettik, ve Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başarısını elde ettik! gelecek olan daha kötü olamaz inan buna rahmetli Özhan başkanı arar olduk hatırlayın o günleri.. aman renkdas, canaydini cok sevedim ama canaydini aramiyorum...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|