Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475984 - Fri Aug 27 2010 04:43 AM !!Yeter Artık İstifa Edin!!
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Yer: İstanbul
Tüm gs taraftarlarını yönetimin bi an önce istifa etmesi için protesto etmeye davet ediyorum. Bi takım daha ne kadar rezil edilebilir ki. Ne türkiyede ne avrupada yüzümüz kalmadı. 05.08.2010 dan itibaren oynadığımız hiç bir resmi maçı kazanamadık. Ligin son 2 sırasındayız. Avrupadan elendik. Herşeyi geçtim oynadığımız futbol zerre kadar umut vermiyor. Geçen sene kaçan şampiyonluğu ve şampiyonlar ligini saymıyorumbile...

#476012 - Fri Aug 27 2010 11:31 AM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: KraL_CimBOM]
LevGS Offline
Yeni üye

ben adnan polatın harcanmaması gerektiğini düşünüyorum , tamam futbolda bariz bir başarısızlık var ama işin idare ve mali durumuna baktığımızda polattan önce futbolcu alacaklarını ödüyemiyorduk ! herkes bizimle parasızlığımızla dalga geçiyordu , stad işi dalga konusuydu . Bence işin birde bu boyutunu düşünmek lazım , herkes hata yapar polatın hatasıda profesyonel olacam diye haldun u harcayıp sezgine güvenmesi oldu ama bunun bu sezon için olmasada gelecek sezonlar için telafisi var ama polatın gidişinin telafisi çok zor unutmayın sadece şirket birleşmesine bu sene 60-70 milyon euro verildi bu para bize en az 4-5 senede geri dönecek bu yoklukta işin mali boyutu tıkırında gidiyorsa ben polatta suç bulmuyorum . sezgini 20 gün önce almanyaya göndermişsin adam alamıyorsa polat naapsın yapacağı tek şey kovmak onu yapabilirse kendisini kurtarır gibime geliyor ama yapamazsa ne kadar istemesemde polatında koltuğu sallanacak gibi görünüyor frown

#476014 - Fri Aug 27 2010 11:39 AM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: LevGS]
xl_aslan Offline
Üye
**

Yönetim şu basiretsizlikle herşeyi hak eder hale geldi.
Takıma aldığın transferlerin alayı sakat!Takımın yarısı sakat revirde yatıyor, elde kalanlarla da sonuç ortada!
Transfer ha bugün ha yarın diye diye avrupa kupalarından elendik hala! transfer yapılacak pes artık ya!Yapılmasın artık o transfer!!!

#476024 - Fri Aug 27 2010 12:49 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: xl_aslan]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
allah rızası için için a.polat ve saz ekibi istifa edin

#476026 - Fri Aug 27 2010 12:55 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: ONUR1905]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

evet bence de artık yeter istifa etsinler double adnanlar...

Abdürrahim Albayrak, Haldun Üstünel bu kulübe yeniden kazandırılsınlar...

#476030 - Fri Aug 27 2010 13:31 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: AslAnibal]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Adnan yönetime geldiğinde ilk icraatı hakan şükürü fb basının gazıyla kovmak oldu.sonraki yılda hasan şaş.ondan sonra takım iskeleti genelde aynı.4 yıldır feldkamp,skibbe,bülent korkmaz,rijkaard td yaptı.değişen ne.sadece feldkampla gelen taktiksel şampiyonluk.o da hakan ve hasanın takımı ite kaka götürmesiyle.sonra skibbe ile devre arasına kadar mükemmel giden bir galatasaray.devre arası kampında tüm futbolcuların içine eden adnan sezgin ve sonra çöküş.bülent geldi fayda etmedi.rijkaard geldi fayda etmedi.futbolcular aynı yönetim aynı.değişen sadece td ve gittikçe batıyoruz.o zaman td lerin hiçbir suçu yok arkadaş.yönetim bu işi beceremiyor.sabotajcı futbolcuları şutlayamıyor.diğerlerini disipline edemiyor.sağlam futbolcu alamıyor.
bence yönetim istifa,elebaşı futbolcular derhal kapı önüne ve yeniden yapılanma.2-3 yıl şampiyonluk görmesekte olur.yeterki yürekten oynayan,formasına terini bırakan futbolculardan kurun şu takımı.bir bülent,bir hakan,bir hasan bulun tekrar.namuslu,adam gibi topçular bulun.biz şampiyonluk istemiyoruz.savaşan takım istiyoruz.
ADNAN BROTHERS GO TO HELL

#476033 - Fri Aug 27 2010 14:14 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: pikalo]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: pikalo
Adnan yönetime geldiğinde ilk icraatı hakan şükürü fb basının gazıyla kovmak oldu.sonraki yılda hasan şaş.ondan sonra takım iskeleti genelde aynı.4 yıldır feldkamp,skibbe,bülent korkmaz,rijkaard td yaptı.değişen ne.sadece feldkampla gelen taktiksel şampiyonluk.o da hakan ve hasanın takımı ite kaka götürmesiyle.sonra skibbe ile devre arasına kadar mükemmel giden bir galatasaray.devre arası kampında tüm futbolcuların içine eden adnan sezgin ve sonra çöküş.bülent geldi fayda etmedi.rijkaard geldi fayda etmedi.futbolcular aynı yönetim aynı.değişen sadece td ve gittikçe batıyoruz.o zaman td lerin hiçbir suçu yok arkadaş.yönetim bu işi beceremiyor.sabotajcı futbolcuları şutlayamıyor.diğerlerini disipline edemiyor.sağlam futbolcu alamıyor.
bence yönetim istifa,elebaşı futbolcular derhal kapı önüne ve yeniden yapılanma.2-3 yıl şampiyonluk görmesekte olur.yeterki yürekten oynayan,formasına terini bırakan futbolculardan kurun şu takımı.bir bülent,bir hakan,bir hasan bulun tekrar.namuslu,adam gibi topçular bulun.biz şampiyonluk istemiyoruz.savaşan takım istiyoruz.
ADNAN BROTHERS GO TO HELL

ŞIIIRRRRRRRRRRRAAAAKKKKKKKKK çaktım imzayı ben de... aynen...

#476046 - Fri Aug 27 2010 21:08 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: AslAnibal]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
BU dakikadan sonra en hayırlısı yönetimin İstifası... ve bir şekilde ALBAYRAK VE ÜSTÜNEL'in dönmesi...

#476066 - Sat Aug 28 2010 12:07 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: branege]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Haldun Üstünel istifa etdiğinde belliydi böyle olacağı.. işlerin doğru gitmediği kesindi.. Zaten Üstünelin gücünden korkduğu için yönetim istifasını istedi..
Yeter artık,yönetim gitsin, Raijkard kalsın.. İnşallah !
YÖNETİM İSTİFA !!!!

#476110 - Sun Aug 29 2010 02:00 AM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: LevGS]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

İlk Gönderen: LevGS
ben adnan polatın harcanmaması gerektiğini düşünüyorum , tamam futbolda bariz bir başarısızlık var ama işin idare ve mali durumuna baktığımızda polattan önce futbolcu alacaklarını ödüyemiyorduk ! herkes bizimle parasızlığımızla dalga geçiyordu , stad işi dalga konusuydu . Bence işin birde bu boyutunu düşünmek lazım , herkes hata yapar polatın hatasıda profesyonel olacam diye haldun u harcayıp sezgine güvenmesi oldu ama bunun bu sezon için olmasada gelecek sezonlar için telafisi var ama polatın gidişinin telafisi çok zor unutmayın sadece şirket birleşmesine bu sene 60-70 milyon euro verildi bu para bize en az 4-5 senede geri dönecek bu yoklukta işin mali boyutu tıkırında gidiyorsa ben polatta suç bulmuyorum . sezgini 20 gün önce almanyaya göndermişsin adam alamıyorsa polat naapsın yapacağı tek şey kovmak onu yapabilirse kendisini kurtarır gibime geliyor ama yapamazsa ne kadar istemesemde polatında koltuğu sallanacak gibi görünüyor frown

renktaş öyle diyorsun da bu yönetim değil mi keitayı satan, dos santosu kaçıran, elanoyu küstüren; bu yönetim değilmi haldun üstüneli gönderen ve her ne sebeple olursa olsun yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında uyum sağlayacak birini getirmeyen yada getiremeyen; bu yönetim değilmi teknik heyetle papazolan, futbolcularla papaz olan, taraftarla papaz olan.
Ben kesinlikle yönetim başarısız diyorum ve kesinlikle bırakmalılar. Polat iyi bi insan olabilir ayrı konu ama bu işi beceremiyor maalesef.

#476330 - Tue Aug 31 2010 15:11 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: KraL_CimBOM]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? Adnan Öztürk mü? Farklı olmaz... O da, Polat gibi, ekonomik sorunları çözmeye çalışacak, hazırladığı yönetim kadrosuyla gösterdi bunu! Son zamanlarda Ali Dürüst'un adı geçiyor. O da Faruk Süren'in adamı, yani Üstünel geri dönmeyecek.
Ekonomik durumu bilemem, ama sportif başarı için bence çözüm kolay ve net... Ama hiçbir yönetim bunu kabul edemez Türkiye'de: her branş için bir direktör... Bu kişinin Feldkamp gibi tecrübeli birisi olması lazım, ama elbette biraz daha genç! Ve mutlaka yabancı olmalı! Bu kişi bu branşın tek sorumlusu olmalı! Yani teknik direktörü o seçmeli, oyuncuları o belirlemeli; yönetimi bu işin içine sokmamalı! Tekrar Kalli örneğini alacağım! Bu görevi yapacak yaşta ve sağlıkta olsa takıma yeniden alman ekolünü getirirdi! Bunun getireceği avantaj nedir? Şöyle ki branş sorumlusu kendisininkine benzer taktik anlayışı olan hocalar getirecektir. Bu sayede her yeni hoca kadroyu yeniden yapmak zorunda kalmayacak! Bu kişinin de yıllarca bu takımda kalması gerekiyor!
Ama dediğim gibi, yönetimler bunu asla kabul etmezler. Basketbol, voleybol vs. için olabilir belki ama futbol için asla! Bizim yöneticiler futboldan anladıklarını iddia edip her şeyi mahvediyorlar. Oysa bu yöntemin işe yaradığını zaten Terim döneminde görmüştük! 4 yıl boyunca aynı oyuncularla devam ettik, ve Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başarısını elde ettik!

#476331 - Tue Aug 31 2010 15:27 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: arda_galatasaray]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: arda_galatasaray
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? ...

Koskoca Galatasaray Kulübü bir tane yönetici çıkartamıyorsa yazıktır yani...

#476336 - Tue Aug 31 2010 16:40 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: AslAnibal]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Kesinlikle gitmeli Özhan Canaydin sayesinde mali durumumuz iyiye gidiyor bunu unutmayalim ve bu saat'den sonra kim gelirse gelsin artik kötüye gitmez yani stat , sponsor gelirleri derken bütcemiz gittikce iyilesiyor kisaca artik istifa zamani gelmistir .
Yeni gelecek olan yönetimin icinde Haldun Üstünel mutlaka yer almalidir ve her yönetime girmek isteyen sahisdan belirli miktar para alacaksin Transfer icin öyle kulübün kendi bütcesiyle herkez transfer yapar önemli olan kendinden birseyler katmak . 33 yasima geldim ve bu güne kadar hic bir yönetici veya baskanin cebinden maddi yardimda bulundugunu görmedim , herkim geldiyse ancak kendi reklamini yapmak icin yani kendi menfati icin orada bulunmustur , bu zihniyet artik degismelidir.

#476403 - Wed Sep 01 2010 20:13 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: arda_galatasaray]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek?

dostum iyi de camiamızda adnanlardan başka yöneticilik yapacak aday olacak kimse yokmu. ben sana şu isim diyemem herkesi tanımıyoruz ama mutlaka vardır. bence yeni isimler gelmeli. son 10 yılda 2 şampiyonluk gördük onlarda biri hediye oldu diğeri de hakan gibi müdavimlerin ite kaka desteklemesiyle. adam gibi bi şampiyonluk yaşayamadık. gs bu hallere düşecek takımmıydı.

#476424 - Thu Sep 02 2010 15:06 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: KraL_CimBOM]
AslAnibal Offline
Müdavim

Düşünün daha düne kadar Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçip de şampiyonlar ligine kapağı attık mıydı gelsin paralar diye ağzı sulanarak bekleşen kanaryacıkları... onların ağzı açık bekledikleri o ligte biz kaç sene üst üste oynadık.. onların sıfır çektikleri o ligte biz gruplardan çıktık çeyrek final oynadık yetmedi uefa kupasını aldık yetmedi şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip süper kupayı aldık yetmedi o sene ligte de şampiyon olduk yetmedi aynı sene bu fenev pendiğe elenirken biz türkiye kupasını aldık...

yahu kupa başına 5 milyon verseler yine kasamız ağzına kadar dolardı.. ben anlamadım gitti... üstelik o sene bir sürü oyuncumuzu da hatta hocamız da dahil sattık... ama kasa ben bildim bileli boş.. nasıl oluyorsa artık...

ama elin oğlu bir galibiyet alınca bile kasam doldu diye kafasına huni geçirip dil çıkartaraktan sokaklarda sevinç turları atıyor...

#476472 - Wed Oct 13 2010 22:05 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: AslAnibal]
freestyler Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Adnan polat derhal istafa et ve giderken lütfen rejkaardi da götür...Her başarısız sonucun ardından yok seyrantepe yok riva...bırakın artık bu işleri yeter yönetim yeter bu taraftar en büyük destekçindi ADNAN POLAT ama sabrımız kalmadı YÖNETİM İSTİFAAAAA

#476473 - Wed Oct 13 2010 22:07 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: arda_galatasaray]
freestyler Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Diyelim ki bu yönetim istifa etti, yerine kim gelecek? Adnan Öztürk mü? Farklı olmaz... O da, Polat gibi, ekonomik sorunları çözmeye çalışacak, hazırladığı yönetim kadrosuyla gösterdi bunu! Son zamanlarda Ali Dürüst'un adı geçiyor. O da Faruk Süren'in adamı, yani Üstünel geri dönmeyecek.
Ekonomik durumu bilemem, ama sportif başarı için bence çözüm kolay ve net... Ama hiçbir yönetim bunu kabul edemez Türkiye'de: her branş için bir direktör... Bu kişinin Feldkamp gibi tecrübeli birisi olması lazım, ama elbette biraz daha genç! Ve mutlaka yabancı olmalı! Bu kişi bu branşın tek sorumlusu olmalı! Yani teknik direktörü o seçmeli, oyuncuları o belirlemeli; yönetimi bu işin içine sokmamalı! Tekrar Kalli örneğini alacağım! Bu görevi yapacak yaşta ve sağlıkta olsa takıma yeniden alman ekolünü getirirdi! Bunun getireceği avantaj nedir? Şöyle ki branş sorumlusu kendisininkine benzer taktik anlayışı olan hocalar getirecektir. Bu sayede her yeni hoca kadroyu yeniden yapmak zorunda kalmayacak! Bu kişinin de yıllarca bu takımda kalması gerekiyor!
Ama dediğim gibi, yönetimler bunu asla kabul etmezler. Basketbol, voleybol vs. için olabilir belki ama futbol için asla! Bizim yöneticiler futboldan anladıklarını iddia edip her şeyi mahvediyorlar. Oysa bu yöntemin işe yaradığını zaten Terim döneminde görmüştük! 4 yıl boyunca aynı oyuncularla devam ettik, ve Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başarısını elde ettik!
gelecek olan daha kötü olamaz inan buna rahmetli Özhan başkanı arar olduk hatırlayın o günleri..

#476599 - Sun Oct 24 2010 22:04 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: freestyler]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Nihayet Rijkaard istifa etti. İstifa sonrası ilk maçımızda kadıköyden aldığımız ilk puan gösterdi ki arkadaşlar bu takım takım olmaktan çıkmış birbiriyle alakasız insanlar topluluğu haline gelmiş. maç sonrası hagi aynen şöyle dedi: "takım olmaya çalışıyoruz." hagi de gördü ki ortada takım diye bişey yok. bu adamları istifaya çağırmakta ne kadar haklı olduğumuz artık gün gibi ortada. inşaallah en kısa sürede adnan sezgin illetinden de kurtuluruz. kazamız mübarek olsun laugh diyorum.

#476604 - Sun Oct 24 2010 22:35 PM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: freestyler]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: freestyler
gelecek olan daha kötü olamaz inan buna rahmetli Özhan başkanı arar olduk hatırlayın o günleri..

aman renkdas, canaydini cok sevedim ama canaydini aramiyorum...

your nightmare is back again

#476610 - Mon Oct 25 2010 10:37 AM Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! [Re: al_bundy]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: al_bundy

aman renkdas, canaydini cok sevedim ama canaydini aramiyorum...

Zaten kabus gibi geçen Canaydın dönemini kimse aramasın bence.
Galatasaray tarihinin en başarısız başkanıdır herhalde.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı