Webaslan Forum
Page 4 of 4 < 1 2 3 4
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476222 - Mon Aug 30 2010 16:57 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
slmgs Offline

Yer: İSTANBUL
bazı arkadaşlar biz iyi değildik eskısehır kotuydu demiş ilk defa mücadele ederek oynadılar yapmayın arkadaslar bakalım ilerki günlerde ne olacak hepberaber gorecegız umarım transferler yetısır

#476302 - Tue Aug 31 2010 11:54 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: slmgs]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Valla Fener maçına kadar kayıpsız gitmek lazım.En ters takım İ.B.B bu süreçte.

#476315 - Tue Aug 31 2010 12:25 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

maçın ikinci yarısını izledim... özellikle Arda mükemmel oynadı... biz çok iyi oynadık... eskişehir de kötüydü diyeceğim ama orada da rıza hocanın hataları vardı... telloyu oyundan çıkartması mesela... batuhana tahammül etmesi... yalnız sağ kanattan iyi yüklendiler... onların sağ kanadı bizim sol oluyor... Ali Turan da bu maçta eskiye göre iyiydi diyebilirim... bence güzel maç oldu... Takımdaki oyuncular bildiğimiz biz Türkler gibi yumurta kapıya dayanınca denilen saatte akılları dank etmiş gibisinden oynadılar.. avrupa gittikten sonra bari lig elimizde kalsın diye var güçleriyle oynadılar... iyi oldu güzel oldu... Ufukun yaptığı hatada golü yedik evet ama güzel kurtarışlar da yaptı... bence kaleci alınmayacaksa kalede hep Ufuk oynamalı... yok alınacaksa Akınfeev alınsın diyorum ben...

#476316 - Tue Aug 31 2010 12:27 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: AslAnibal]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Aynı düşüncedeyim.Akınfeev süper olur.

#476317 - Tue Aug 31 2010 12:28 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

İlk Gönderen: redlion80
... saten GS formasını sahaya koysan bu kadar oynar ...

o forma nedense 2 sezondur oynayamıyordu ama renktaş... en son da 15 yıl evvel oynamıştı o forma...

valla ben katılmıyorum... neticede iyi oynadık.. defans hatalarımız devam ediyor... özellikle yan toplardaki aksaklıklar devam ediyor... onun haricinde iyiydik yani...

#476319 - Tue Aug 31 2010 12:30 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: AslAnibal]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Iyi oynadık, kazandık.. başka bir şey aramanın ne manası ne de mantığı vardır..

#476321 - Tue Aug 31 2010 12:32 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: AslAnibal]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
bi de soyle bi durum var süper dedikleri bjk lig de kimlerle karşılaştı i.b.b. ve karabük birine yenildi biz kimlerle karşılaştık yani fikstür olarak dezavantajlı başladık lig'e erkenden moralimiz bozuldu inşallah bu durum düzelir

Page 4 of 4 < 1 2 3 4

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı