Webaslan Forum
Page 8 of 15 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#441993 - Sun Nov 30 2008 22:57 PM Re: Milan Baros ***** [Re: Ali_Cetiner]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
2. yarıda bu sezonun şu ana kadarki en iyi oyununu oynadı Baros. İlk yarıda bikaç "tekleme" olduysa da, pek kızmadım Baros'a, suç onun değil çünkü.

Aslında bu maçta çift santrafor oynanmasını istemiyodum; fakat Baros'tan verim almanın tek yolu da çift santrafor oynamaktı. Rakip 10 kişi kalınca bize de çift santrafor oynama şansı doğdu.

Baros 2. yarıda ilk yarıdaki oyunundan kat kat iyiydi. Attığı 2 gole rağmen Baros'u ilk yarıda pek beğenmedim. 2. yarı başlar başlamaz Baros boşluklar bulmaya başladı, Liverpool'daki gibi deparlar, driblingler falan. İlk yarıda kendisine nefes aldırmayan savunma, Ümit'in girişiyle nerede duracağını bilemedi ve Baros yapacağını yaptı.

Bence Ümit - Baros ikilisi iyi oldu ama hala 2 santrafor oynama lüksümüz yok; bunu hak edecek kadar hücum pres yapamıyoruz.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#442040 - Mon Dec 01 2008 11:51 AM Re: Milan Baros [Re: ASTURIAS]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
"Baskılara alışığım"
Galatasaray'ın Hacettepe karşısında aldığı 3-1'lik galibiyette golleri atan isim olan Milan Baros, maçın ardından yaptığı açıklamada baskıya alışık bir oyuncu olduğunu söyledi.

Baros sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maçlar gerçekten çok zor maçlar bizim için. Maç öncesinde üzerimizde baskı vardı, ilk yarıda geriye de düştük. Oyun karakterimizi ilerleyen dakikalarda sahaya yansıttık ve istediğimiz galibiyete uzandık. Futbolda gol attığınız zaman herkes sizi beğenir, atamazsanız da eleştiri alırsınız. Ben baskıya alışığım, Galatasaray'da herkes gol atmanızı bekliyor, diğer oynadığım takımlarda da bu böyleydi. Bir kaç maçta şanssız olduğum için kendimi kötü hissedemezdim, hemen toparlanıp yine goller atmaya başlayacağımı hep düşündüm. Geçtiğimiz hafta Metalist'ten hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık, önümüzdeki hafta Berlin'de en az 1 puan alıp şansımızı sürdürmeliyiz. Nike şu an giydiğim özel ayakkabıları bazı oyuncular için yaptı, ben de bu ayakkabıları giydiğim için çok mutluyum."
Kaynak : Sporx.com

#442271 - Wed Dec 03 2008 13:31 PM Re: Milan Baros [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara

GÖZLER BAROS'DA

Takımımızda gözler Hacettepe maçında üç gol atarak hat-trick yapan Baros'a çevrildi. Uzun süren suskunluğunu geçtiğimiz hafta bozan Çek santforumuz, Hertta Berlin maçıyla ilgili olarak, "Bu maçta kimin gol atacağı değil, kimin kazanacağı önemli. Galip gelelim yeter" dedi.

Kaynak: Pasfotomaç

#442491 - Fri Dec 05 2008 13:38 PM Re: Milan Baros [Re: K@SIRG@]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

ARA VERMEDİ...

Ligde Hacettepe'ye attığı 3 golle suskunluğunu bozan Baros, Hertha Berlin'i de boş geçmedi. Çok çalışmasına rağmen şanssızlıklar yaşayan Çek oyuncu, Almanya'da kullandığı penaltıda kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi. Baros, A.Gücü maçında da takımın en büyük kozu olacak.

Ligde şu anda 8 gole ulaşan Çek yıldız kendi rekoruna da göz dikti. Banik Ostrava'da başlayan ve Liverpool, Aston Villa, Lyon, Porsmouth'ta süren kariyeri boyunca 11 golü geçememişti. Baros 11 golü 2001-2002 sezonunda Banik Ostrava formasıyla atmıştı. Baros, Avrupa'da da 4 gol attı.

Kaynak: Pasfotomaç

#442607 - Sun Dec 07 2008 12:35 PM Re: Milan Baros [Re: realmardinfc]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Kralsın Baros

H. Berlin maçının ardından transfer teklifleri alan yıldız, "Bir yere gitmiyorum" dedi.

Hiç düşünmedi bile
Hacettepe maçında hat-trick yaparak suskunluğunu bozan ve Hertha Berlin karşılaşmasında gollerine devam eden Milan Baros, Avrupalı menajerlerin kıskacında. Özellikle UEFA Kupası maçının ardından İngiliz ve Alman takımlarından teklifler aldığı belirtilen Çek futbolcu, buna karşılık sarıkırmızılı takımdan ayrılmayı kesinlikle
düşünmediğini söyledi. Menajerine kesin talimat veren Baros, "Galatasaray'da çok mutluyum. Hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bana teklif getirme" diye konuştu

Beni çok seviyorlar
Kiralık oynadığı Portsmouth'ta yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından sarı-kırmızılı forma altında eski kimliğine bürünen yıldız futbolcu, "Galatasaray bana kucak açtı ve taraftarlar beni çok seviyor. Burada şampiyonluk yaşamadan ayrılmak istemiyorum" diyerek bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Bu arada Baros, gollerinin yeni kramponlarına bağlanmasıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "son teknoloji ile donatılmış bir kramponla oynamak büyük avantaj ama golleri sadece ona bağlamak da yanlış.
kaynak:fotomaç

#442625 - Sun Dec 07 2008 15:21 PM Re: Milan Baros [Re: ONUR1905]
kewell_baros Offline
Yeni üye

baroş kadar kewelldan da gol beklıyoruz bugun

#442626 - Sun Dec 07 2008 15:22 PM Re: Milan Baros [Re: kewell_baros]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

bende çok istiyorum kewellin atmasını barosunda bir 3lü sallamasını istiyorum...

#442677 - Sun Dec 07 2008 21:25 PM Re: Milan Baros [Re: K@SIRG@]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Baros bugun attığı iki golle beraber gol sayısını 10 a çıkarttı.
Bence Tsl nin gol krallığına en büyük aday Baros.

#442678 - Sun Dec 07 2008 21:28 PM Re: Milan Baros [Re: Ali_Cetiner]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

şu anda birinci 11 golle mehmet yıldız 2. 10 golle baros son haftalarda baros coştu bu gidişle inşallah geçer...

#442697 - Sun Dec 07 2008 22:58 PM Re: Milan Baros [Re: K@SIRG@]
suskun Offline
Müdavim

ASLANIM BENİM. PEMBE KRAMPONLAR UĞURLU GELDİ. TEKRAR COŞTU..
UMARIM BÖYLE DEVAM EDER..

#442714 - Mon Dec 08 2008 03:47 AM Re: Milan Baros [Re: suskun]
kewell_baros Offline
Yeni üye

pınk panther

#442727 - Mon Dec 08 2008 12:12 PM Re: Milan Baros [Re: kewell_baros]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
baroşun ölüsü 20 gol atar inşallah gol kralı olur..

#442732 - Mon Dec 08 2008 13:29 PM Re: Milan Baros [Re: kewell_baros]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: kewell_baros

Tam istediğin olmuş kardeş.

#442742 - Mon Dec 08 2008 16:41 PM Re: Milan Baros [Re: chelik]
kewell_baros Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: chelik
İlk Gönderen: kewell_baros

Tam istediğin olmuş kardeş.

aynen renktas.

#442752 - Mon Dec 08 2008 20:10 PM Re: Milan Baros [Re: enorja_gs]
*/ AHm3T /* Offline

*

Yer: karagümrük
Bendende 3 Wallpaper

#442805 - Tue Dec 09 2008 03:29 AM Re: Milan Baros [Re: */ AHm3T /*]
kewell_baros Offline
Yeni üye

5 hafta gıbı bi süreyi boş gecmemış olsaydı suan acık ara kraldı.ama her oyuncunun gibi onunda durgunluk dönemi olacaktır.ve türkiyede bi 50 sene içinde KRAL HAKANın rekorunu kıracak adam cıkacagına inanmıyorum.

#442814 - Tue Dec 09 2008 11:45 AM Re: Milan Baros [Re: kewell_baros]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

"Lincoln ateşliyor"

Galatasarayımızın son anda kadrosuna kattığı Milan Baros, sarı kırmızılı takımın kurtarıcısı oldu. Sezon başında transferin son gününe girilirken Cimbomun forvet listesinde sıranın en sonundaydı Baros. Diğer golcülerden olumlu yanıt alamayan yönetim transferin bitmesine saatler kala Barosa faks yoluyla imzayı attırdı. O Baros, bugün attığı gollerle hem Galatasarayı sırtlıyor, hem de kendi adına Süper Ligin Gol Krallığı yarışında zirveyi zorluyor.

Son 3 maçta 6 gol atarak patlama yapan Baros önceki gün Ankaragücü ile oynanan maçtan sonra Çek televizyonlarının da gözdesiydi. Ülkesinde Banik Ostravada oynarken lakabı "Maradona" olan, 15 milyon Euro karşılığında gittiği Liverpoolda, ardından Aston Villa, Lyon, Portsmouthta istediğini bulamayan Baros&#8217;un G.Saraydaki patlamasının sırrı neydi?

"Cassio Lincoln herkesi ateşliyor"

Medyanın ilgi odağı olan tecrübeli futbolcu konuyla ilgili şöyle konuştu: "Kendimi ülkemden Avrupaya yeni çıkmış gibi hissediyorum. Liverpoola ilk transferim gerçekleşirken duyduğum o büyük heyecanı yeniden duyuyorum. G.Saray&#8217;da mükemmel bir ortam var. Uyum konusunda en ufak bir sıkıntı çekmedim.

Gol kralı olmak gibi bir iddiam yok. Ancak takımımızda öyle birisi var ki herkesi ateşliyor. Lincoln sahada olduğu sürece gol atmamak mümkün değil. Bugüne kadar oynadığım takımlarda gördüğüm en kaliteli futbolcuların başında geliyor. Bir-iki hafta gol atamadım. Biraz formsuzdum. Ancak son oynadığımız üç maçta 6 gol atarak takımımın galip gelmesine katkı sağladım."

"Galatasarayda bitirmek istiyorum"

Avrupadan da birçok takımdan teklifler aldığını belirten 27 yaşındaki Baros, "Ama görüyorum ki Galatasaraya gelmekle en iyi kararı vermişim. Burada yeniden kendime geldim. Fransada bir takım sorunlar yaşamıştım ve kendime yeni bir sayfa açmak istiyordum. G.Saray ile üç yıllık sözleşme yaptık. Ben futbol hayatımın sonuna kadar burada devam etmek istiyorum. Uygun bir zamanda bunu yöneticilerimiz ile konuşacağım" dedi.

Kaynak: Hürriyet

#442892 - Tue Dec 09 2008 23:00 PM Re: Milan Baros [Re: K@SIRG@]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
32 yaşına kadar GS de kalsın bu adam sonra dandikleşir zaten xD

#442912 - Wed Dec 10 2008 19:27 PM Re: Milan Baros [Re: brkisilak]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Aranan kan Baros

Yönetimimiz 'artık bittiği' iddia edilen Milan Baros transferi gerekçesiyle, teknik direktörümüz Skibbe de tek forvet seçimi yüzünden bolca eleştirildi. Ancak ligde geride kalan 14 hafta; sarı-kırmızılı takımın gol sorunu yaşamadığını, Baros'un da hala önemli bir yıldız olduğunu gösterdi.

Sarı-kırmızılı takımımız, 14. hafta itibariyle 31 gol atarak Süper Lig'in en golcü takımı konumunda bulunuyor. Çoğu maça iki forvetle çıkan geçtiğimiz yılın Galatasarayımızın gol sayısı 27'ydi. Kalli'nin Cimbom'unda forvette görev yapan üç golcümüz Nonda, Hakan ve Ümit sezonu 11'er golle tamamlamışlardı. Baros ise daha ilk yarı tamamlanmadan 10 gole ulaşarak ne kadar etkin bir isim olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz sezonun 14. haftasında Nonda'nın 5, Ümit'in 6, Hakan Şükür'ün ise 4 golü vardı.

BAROS ARANAN KAN

Tüm bu rakamlar; 'işin sırrı'nın forvet sayısında değil, takım bütünlüğü ve özellikle orta sahanın etkinliğinde olduğunu gösterirken, Baros'un da Galatasarayımızn aradığı isim olduğunu ortaya çıkardı. Sarı kırmızılı takımımız, Baros'u Fransız takımı Lyon'dan transfer etmişti.

ÇİFT FORVET DİYE BURADA BAGIRAN ARKADASLAR NEDEN TEK FORVETİ VE BAROSU SAVUNDUGUMU ANLARSINIZ UMARIM...

#443254 - Sat Dec 13 2008 12:31 PM Re: Milan Baros [Re: brkisilak]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

baros bu maçtan kırmızı karttan atılabilirdi hakem penalltı pozisyonunda sarı kart ve el ile almasında ikinci sarı kart göstermesi gerekiyordu bence ama baros tek sarı kartla kurtuldu sadece hakeme itirazdan futbolcularımızın artık hakeme itirazlarını kesmeleri lazım...

Page 8 of 15 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı