ligde inanılmaz şaibe kokuları var..denizlispor dan GALATASARAY maçında çok yakınmıştım o sert ve kasıtlı futbola nasıl izinverildiğinden..denzili-kayserierciyes maçında bariz bir eyyam vardı..önce denizli abuk sabuk bir penaltı kazandı ki böyle bir penaltı görmedim ama yusuf kaçırdı sonra cenk alakasız bir biçimde oyundan atıldı..denizlispor maçın başında 10 kişi kalmıştı ama kartın verilmesini isteyen ortadeğil yan hakemdi!!ortahakemde kırmızı verdikten sonra(ki buna mecbur kaldı) oyunu çok güzel çevirdi..İ.EGE DENEN KASAP YİNE FUTBOL KATİLLİĞİ YAPTI kart görmedi,FEDERASYON PDFK NEYSE ARTIK..BU ADAM DERHAL UYARILMALI YADA CEZALANDIRILMALI BEN ÖMRÜMDE BUKADAR ÇİRKEF BİR OYUNCU GÖRMEDİM SAHA İÇİNDE BUNLARI YAPAN BİR ADAMIN SAHA DIŞINDA DAHA ÖNCE YAPTIKLARINI ŞİMDİ YADIRGAMIYORUM.halbuki medyaya şiri ngözükmek için acıların çocuğunu oynuyordu..trabzon göndermekte haklıymış bu adamı..sonuç olarak CAN ÇOBANOĞLU BAĞLANTILARINI İYİ KULLANIYOR