Webaslan Forum
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476103 - Sun Aug 29 2010 00:59 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
Tsubasa Ohzora Offline

Galatasarayımız yenilirse
bu yönetimin artık macı sonu direkt istifa etmesini istiyorum
yenilmesede istifa etsinler
TAKIMI BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYAMAYAN GERİYE GÖTÜREN YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
ADNAN POLAT ADNAN SEZGİN YÖNETİM İSTİFA !

#476104 - Sun Aug 29 2010 01:04 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: Tsubasa Ohzora]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
İlk Gönderen: Tsubasa Ohzora
Galatasarayımız yenilirse
bu yönetimin artık macı sonu direkt istifa etmesini istiyorum
yenilmesede istifa etsinler
TAKIMI BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYAMAYAN GERİYE GÖTÜREN YÖNETİM İSTEMİYORUZ !
ADNAN POLAT ADNAN SEZGİN YÖNETİM İSTİFA !

Bu yönetim degil bu hafta 3 hafta daha kazanamazsak da istifa etmez ancak camia genel kurula giderse bişeyler olur başka türlü bişey beklemeyin derim ben

#476105 - Sun Aug 29 2010 01:32 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
YÖNETİMİ DEĞİL DE RAİJKARD I ELEŞTİRENLERE YUH DİYORUM, KUSURA BAKMAYIN.. !!

#476108 - Sun Aug 29 2010 01:41 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
slmgs Offline

merhaba arkadaşlar ne yazık ki bende eskişehir maçı için pek şans veremiyorum takıma. hem çok kötüyüz hemde ters geliyorlar öyle üzülüyorum ki halimize inşallah birkaç takviye yaparız da takım toparlanır eski günlerimize geri döneriz.

#476109 - Sun Aug 29 2010 01:44 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
yönetimi zaten karışmış, elenmiş gitmişiz biri çıkıp konuşamiyor bile eleştirsek ne olur. Olanüstü kongre kararı alsalar bile en erken yönetim değişimi 1 ayı bulur. Rijkaar'ı sonuna kadar eleştiririm şuan bu başarızlığı futbolculara yıkıp geçti. diğer herşeyi geçerim turu geçmek için sadece ve sadece galibiyete ihtiyacın olduğu maçta 2 şut çekebilmişsin baltayı eleştirip dursak ne yazar 2 şutun var kaleye biri dakika 60'da barışın vurduğu şut, diğeri gol olan aydın'ın şutu... Takımın kalitesini konuşup kadro dışını konuşup takımı içerden sabote eden adam Rijkaard'dır. Kovulmak istiyor çünkü kovulursa opsiyon olarak geçen gelecek senenin parasını almak var aklında mukavelesini ben yapmadım, ama mukavelesinde bu maddenin olduğunu biliyorum...

Giden kadroya bakıp sonra Rijkaard'ı eleştirelim.

Galatasaray Eskişehir&#8217;de

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı için bugün Eskişehir'e gitti.

THY'nin 1481 Incentive Organization tarafından düzenlenen özel seferiyle Eskişehir&#8217;e ulaşan Galatasaray kafilesi, hava alanından kamp yapacağı otele geçiş yaptı.

Başkan Adnan Polat da Galatasaray Futbol Takımı ile birlikte Eskişehir&#8217;e geldi. Bu akşam saat 19.30&#8217;da Eskişehirspor Tesisleri&#8217;nde basına ve taraftara kapalı bir çalışma gerçekleştirecek olan Galatasaray Futbol Takımı hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasaray'ın 20 kişilik futbolcu kadrosundaki isimler şu şekilde:

KALECİLER
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan

DEFANS
Ali Turan
Lucas Neill
Gökhan Zan
Servet Çetin
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Ahmet Kesim

ORTA SAHA
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Ayhan Akman
Musa Çağıran
Serdar Özkan
Arda Turan
Emre Çolak
Elano Blumer
Aydın Yılmaz

FORVET
Milan Baros

kadron yetersiz tek forvetin baros , diyelim 10 dakikada sakatlandı. KİM GOL ATACAK. HİÇ OLMADIK YANINDA OTURT GÖSTERMELİK CEM SULTANI GÖTÜR. ALT YAPIYA ÖNEM VERİRMİŞ BU ADAMIN YÜZÜNDEN ALT YAPIDAKİ BÜTÜN HOCALARI KOVDUK. kalitesiz ürünleriyle yine gitmiş Eskişehir'e yenilince olağan sonuç malzemem bu diyecek....

#476112 - Sun Aug 29 2010 02:06 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Futbol takımı tarihinin en kötü sezonunu geçirecek yönetime tü kaka diyeceğiz, futbolculara tü kaka diyeceğiz takımın hocasını bağrımıza basacağız....yok öyle bir bolluk ....

Takım dökülecek bırakın gol atmayı gol pozisyonuna giremeyecek. kağıt üzerinde sezonu resmi maçlarıyla ilk açan klüp olacak, ligde en son toplanan en son antremanlara başlayan takım olacak, hiç bir futbolcusu 90 dakika top oynayacak güçte ve kuvvette olmayacak ADAMIN ADI F.RİJKAARD diye bağrımıza basacağız. HOCA dediğin karakterli olur kişilikli olur zor günde taşın altına elini ilk koyacak kişi olur, öne geçip yenik duruma düştüğü ilk lig maçında diğer takımın yardımcı antranörünün üstüne yürümez kalitesiz takımım var demez. Bu oyuncularla daha 32 maça daha çıkacağını unutmaz. Alternatif üretmeye çalışır. Bakalım o kadar karaladığı ve aşağıladığı futbolcuların kaç tanesini değiştirip 11 oluşturacak. Götürdüğü isimler aynı isimler

#476138 - Sun Aug 29 2010 12:48 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Bu sakatlık olayları bana hiç inandırıcı gelmiyor.Bu kadar uzun süreli ve sık sakatlık olamaz yani.Takım ruhu, özgüven 0.Taraftarın da morali ve sabrı 0.Allah sonumuzu hayır etsin.

#476147 - Sun Aug 29 2010 16:21 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
careca Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
İyi bir seri yakaladık!
Geçen yıl altıda altı yapmıştık.Devam edecektik ki;Faranko Francci ayhan beyi farketti,takıma koydu ve işi bitirdi.
Bu seri eminim ki ayhan sakatlanıncaya kadar devam eder.

#476148 - Sun Aug 29 2010 16:42 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: careca]
srkn Offline

Bu sezon daha başından ne yazık ki gitti. İnanç ile de alakası yok. Her şey ortada. Geçmiş sezonlardan biliyoruz. 3-5 yıldır beceriksizlikler talihsiz yenilgiler olarak lanse edildi. İstedikleri adamı alsınlar bu saatten sonra... Daha yaz mevsiminde Avrupa'dan eleniyorsa Galatasaray o sezon hayır gelmez. Ya devre arasında yada sezon sonunda Rijkaard gönderilir. Daha önce kıymeti bilinmeyip istedikleri yapılmayan teknik direktörler gibi. Ama yönetim aynen devam eder.

Umarım düşüncelerimde yanılırım ve takım toparlayıp şampiyonluğa oynar ama benim için bir mucize olur açıkçası...

#476158 - Sun Aug 29 2010 22:49 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: srkn]
sanerturan Offline
Aslan Parçası
Yeni üye
*

Yer: Bursa
pozisyonumuz yok.

Tarafından düzenlendi sanerturan (Sun Aug 29 2010 22:49 PM)

#476159 - Sun Aug 29 2010 22:52 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: careca]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: careca
İyi bir seri yakaladık!
Geçen yıl altıda altı yapmıştık.Devam edecektik ki;Faranko Francci ayhan beyi farketti,takıma koydu ve işi bitirdi.
Bu seri eminim ki ayhan sakatlanıncaya kadar devam eder.

Hala milletin dilinde bir Ayhandır gidiyor.. ilk yarıyı iyi izlediysen Ayhan ın takım savunmasındakı önemini anlarsın.. anlayamıyorsan, futbol bilgini gözden geçirmen lazım..

#476162 - Sun Aug 29 2010 22:55 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
redlion80 Offline
Üye

Bay Mustafa ilk yarı boyunce ne yaptı biri bana bunu söyleyebilirmi Musa Çağıran ın en kötü oyunu bu adamdan daha iyi olmaz mı yaa ne var bu Bay Mustafa da be Rijkard vazgeçemiyorsun şu adamdan ayakta duracak hali yok be herifin resmen bi kişi eksik oynuyoruz

#476163 - Sun Aug 29 2010 22:56 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: redlion80
Bay Mustafa ilk yarı boyunce ne yaptı biri bana bunu söyleyebilirmi Musa Çağıran ın en kötü oyunu bu adamdan daha iyi olmaz mı yaa ne var bu Bay Mustafa da be Rijkard vazgeçemiyorsun şu adamdan ayakta duracak hali yok be herifin resmen bi kişi eksik oynuyoruz

Aynen katılıyorum.. Ayhan orta sahada savunma yüküne tek başına almak zorunda kalıyor.. mustafa sarp bu takımda oynayacak en sonuncu futbolcu

#476164 - Sun Aug 29 2010 22:57 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

İlk yarı itibariyle kaleye tek şutumuz var, o da kaleci hatası ne yazık ki. Ufuk inanılmaz bir top çıkarıp, ardından çok kötü bir hata yaptı. Serkan solda en azından çaba gösteriyor. Bu tempoda giderse maç ya berabere biter, ya da Sivas maçında olduğu gibi bir gol yeriz, ve 2-1 biter. Ne yazık ki bugün de böylesine önemli maçta tablo aynı.

#476165 - Sun Aug 29 2010 23:00 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: Seradonin]
redlion80 Offline
Üye

Çok merak ediyorum Adnan Polat maçı izlerken aklından neler geçiriyor acaba

#476166 - Sun Aug 29 2010 23:02 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: Seradonin]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: Seradonin
İlk yarı itibariyle kaleye tek şutumuz var, o da kaleci hatası ne yazık ki. Ufuk inanılmaz bir top çıkarıp, ardından çok kötü bir hata yaptı. Serkan solda en azından çaba gösteriyor. Bu tempoda giderse maç ya berabere biter, ya da Sivas maçında olduğu gibi bir gol yeriz, ve 2-1 biter. Ne yazık ki bugün de böylesine önemli maçta tablo aynı.

eskişehir atağa kalktığı zaman dikkat ettiysen bir keresinde büyük bir boşluk verdi arkada ama pasda ofsayta yakalandık.. ikinci yarıda maç berabere giderken kazanmak için yüklenebilirler, o zaman aynı boşlukları tekrar verebilirler.. inşallah onlar gelir ama biz atarız..

#476167 - Sun Aug 29 2010 23:02 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
careca Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
Oyuna hiç etkisi olmayan Ayhan,M.Sarp,H.Balta ile takım 8 kişi ile
oynuyor.
Futbolu bilsen ne yazar?
Tüm taraftarlar futbol bilgilerini gözden geçirirken
Elin oğlu habire başka yerden geçiriyor.

#476168 - Sun Aug 29 2010 23:08 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: careca]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: careca
Oyuna hiç etkisi olmayan Ayhan,M.Sarp,H.Balta ile takım 8 kişi ile
oynuyor.
Futbolu bilsen ne yazar?
Tüm taraftarlar futbol bilgilerini gözden geçirirken
Elin oğlu habire başka yerden geçiriyor.

Hakan balta yedek külübesinde.. maçı nasıl izlediğin belli oluyor..

#476170 - Sun Aug 29 2010 23:15 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: redlion80
Çok merak ediyorum Adnan Polat maçı izlerken aklından neler geçiriyor acaba

bence sarp ın bölgesinde oynayacak çok ucuz bir oyuncu transfer etmek

#476171 - Sun Aug 29 2010 23:20 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
kurtarıcımız aydın da oyunda

Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı