#476103 - Sun Aug 29 2010 00:59 AM
Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY
[Re: 147black]
|
|
Galatasarayımız yenilirse bu yönetimin artık macı sonu direkt istifa etmesini istiyorum yenilmesede istifa etsinler TAKIMI BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYAMAYAN GERİYE GÖTÜREN YÖNETİM İSTEMİYORUZ ! ADNAN POLAT ADNAN SEZGİN YÖNETİM İSTİFA !
|
|
|
|
|
|
#476108 - Sun Aug 29 2010 01:41 AM
[Re: GS_Tahir]
|
Yer: İSTANBUL
|
merhaba arkadaşlar ne yazık ki bende eskişehir maçı için pek şans veremiyorum takıma. hem çok kötüyüz hemde ters geliyorlar öyle üzülüyorum ki halimize inşallah birkaç takviye yaparız da takım toparlanır eski günlerimize geri döneriz.
|
|
|
|
|
|
#476148 - Sun Aug 29 2010 16:42 PM
[Re: careca]
|
Yer: İstanbul
|
Bu sezon daha başından ne yazık ki gitti. İnanç ile de alakası yok. Her şey ortada. Geçmiş sezonlardan biliyoruz. 3-5 yıldır beceriksizlikler talihsiz yenilgiler olarak lanse edildi. İstedikleri adamı alsınlar bu saatten sonra... Daha yaz mevsiminde Avrupa'dan eleniyorsa Galatasaray o sezon hayır gelmez. Ya devre arasında yada sezon sonunda Rijkaard gönderilir. Daha önce kıymeti bilinmeyip istedikleri yapılmayan teknik direktörler gibi. Ama yönetim aynen devam eder.
Umarım düşüncelerimde yanılırım ve takım toparlayıp şampiyonluğa oynar ama benim için bir mucize olur açıkçası...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24