#476077 - Sat Aug 28 2010 15:24 PM
Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY
[Re: antata]
|
|
antata kardeşim;işte bu.olayı müthiş özetlemişsiniz,kutlarım.yok öyle yağma.gelsin cukkalar,bizde gezelim bebek'te,yiyelim istinye masa'da,binelim maserati'lere,fantezileri ruslarla yapalım muhabbetleri son bulmalı elbet.nerdee.. bu düzene dur diyecek zihniyet.bol paralı,göbeğini kaşıyan yönetici tiplemeleri kendi şirketlerinde aynı davranışları gösteren,vermeden alan çıkmaları birgün barındırırlar mı kendi özellerinde.varoşlardan gelip pırıltılı hayatla sınıf atladığını zanneden,alt yapısı eksik,mesnetsiz bu kişilikler ne oldum havasıyla elbet bir gün tüm defolarıyla yüzleşecektir.kafa yapısını beğenmediğim ancak 17 yılda 17 gün sakatlandığını duymadığım h.şükür'ü takdir etmemek mümkün değil.dedim ya;kutsal formaya sadece terini değil ruhunuda verecek anlayışın egemen olması gerek.süt dökmüş kediler gibi sabahın köründe havaalanında kaçacak delik arayan,taksiyle bölgeden sıvışıp ne haliniz varsa görün zihniyetinden ne beklersiniz ki..balık başta mı kokar,at sahibine göre mi kişner,ne ekersen o nu mu biçersin her neyse adını siz koyun ama görüne köy kılavuz istemiyor işte.es-es'in yüzyılın transferi diye lanse ettikleri pele,elano'nun onda birine mal olmuş.bakacağız ve de değerlendireceğiz pazar akşamı nerde yanlış yaptık diye.ilk haftasında sahaları patates tarlası olmuş,hakemleri eyyam uzmanı,yazarları kalemşör,yöneticisi ego tatmincisi,taraftarı at gözlüklü olan bu coğrafyadan çok şey mi istiyoruz acep ? hayır ! sadece herkes işini yapsın istiyoruz.bu güzel oyunun baş aktörleri rolünün gereğini yapsın,dublör kullanmasın yeteneği oranında da olsa kendisi olsun,kaçak güreşmesin istiyoruz.batınında batısında oynanan oyunun aynısını oynayamazsak bile taklit etmesinide mi bilmiyoruz...
|
|
|
|
|
|
#476078 - Sat Aug 28 2010 15:40 PM
[Re: almac]
|
Yer: edirne
|
Eskişehir eski gucunde degil berabere kaliriz buyuk ihtimalle....
|
|
|
|
|
|
#476080 - Sat Aug 28 2010 16:28 PM
[Re: CaptainAdem]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Eskişehir maçı rahat alır lehimize bir hakem hatası olursa en fazla beraberlik.. o da hakem hatasıyla diyorum yoksa o da çok zor.. bu maç futbolcuların Rijkaard'ı satış maçı olacak..
|
|
|
|
#476101 - Sun Aug 29 2010 00:38 AM
[Re: redlion80]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
Çok düşük bi ihtimalle berabere falan kalırız diye düşünüyorum