#476077 - Sat Aug 28 2010 15:24 PM
Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY
[Re: antata]
|
|
antata kardeşim;işte bu.olayı müthiş özetlemişsiniz,kutlarım.yok öyle yağma.gelsin cukkalar,bizde gezelim bebek'te,yiyelim istinye masa'da,binelim maserati'lere,fantezileri ruslarla yapalım muhabbetleri son bulmalı elbet.nerdee.. bu düzene dur diyecek zihniyet.bol paralı,göbeğini kaşıyan yönetici tiplemeleri kendi şirketlerinde aynı davranışları gösteren,vermeden alan çıkmaları birgün barındırırlar mı kendi özellerinde.varoşlardan gelip pırıltılı hayatla sınıf atladığını zanneden,alt yapısı eksik,mesnetsiz bu kişilikler ne oldum havasıyla elbet bir gün tüm defolarıyla yüzleşecektir.kafa yapısını beğenmediğim ancak 17 yılda 17 gün sakatlandığını duymadığım h.şükür'ü takdir etmemek mümkün değil.dedim ya;kutsal formaya sadece terini değil ruhunuda verecek anlayışın egemen olması gerek.süt dökmüş kediler gibi sabahın köründe havaalanında kaçacak delik arayan,taksiyle bölgeden sıvışıp ne haliniz varsa görün zihniyetinden ne beklersiniz ki..balık başta mı kokar,at sahibine göre mi kişner,ne ekersen o nu mu biçersin her neyse adını siz koyun ama görüne köy kılavuz istemiyor işte.es-es'in yüzyılın transferi diye lanse ettikleri pele,elano'nun onda birine mal olmuş.bakacağız ve de değerlendireceğiz pazar akşamı nerde yanlış yaptık diye.ilk haftasında sahaları patates tarlası olmuş,hakemleri eyyam uzmanı,yazarları kalemşör,yöneticisi ego tatmincisi,taraftarı at gözlüklü olan bu coğrafyadan çok şey mi istiyoruz acep ? hayır ! sadece herkes işini yapsın istiyoruz.bu güzel oyunun baş aktörleri rolünün gereğini yapsın,dublör kullanmasın yeteneği oranında da olsa kendisi olsun,kaçak güreşmesin istiyoruz.batınında batısında oynanan oyunun aynısını oynayamazsak bile taklit etmesinide mi bilmiyoruz...
|
|
|
|
|
|
#476078 - Sat Aug 28 2010 15:40 PM
[Re: almac]
|
Yer: edirne
|
Eskişehir eski gucunde degil berabere kaliriz buyuk ihtimalle....
|
|
|
|
|
|
#476080 - Sat Aug 28 2010 16:28 PM
[Re: CaptainAdem]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Eskişehir maçı rahat alır lehimize bir hakem hatası olursa en fazla beraberlik.. o da hakem hatasıyla diyorum yoksa o da çok zor.. bu maç futbolcuların Rijkaard'ı satış maçı olacak..
|
|
|
|
#476101 - Sun Aug 29 2010 00:38 AM
[Re: redlion80]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
Çok düşük bi ihtimalle berabere falan kalırız diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#476103 - Sun Aug 29 2010 00:59 AM
[Re: 147black]
|
|
Galatasarayımız yenilirse bu yönetimin artık macı sonu direkt istifa etmesini istiyorum yenilmesede istifa etsinler TAKIMI BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYAMAYAN GERİYE GÖTÜREN YÖNETİM İSTEMİYORUZ ! ADNAN POLAT ADNAN SEZGİN YÖNETİM İSTİFA !
|
|
|
|
|
|
#476108 - Sun Aug 29 2010 01:41 AM
[Re: GS_Tahir]
|
Yer: İSTANBUL
|
merhaba arkadaşlar ne yazık ki bende eskişehir maçı için pek şans veremiyorum takıma. hem çok kötüyüz hemde ters geliyorlar öyle üzülüyorum ki halimize inşallah birkaç takviye yaparız da takım toparlanır eski günlerimize geri döneriz.
|
|
|
|
|
|
#476148 - Sun Aug 29 2010 16:42 PM
[Re: careca]
|
Yer: İstanbul
|
Bu sezon daha başından ne yazık ki gitti. İnanç ile de alakası yok. Her şey ortada. Geçmiş sezonlardan biliyoruz. 3-5 yıldır beceriksizlikler talihsiz yenilgiler olarak lanse edildi. İstedikleri adamı alsınlar bu saatten sonra... Daha yaz mevsiminde Avrupa'dan eleniyorsa Galatasaray o sezon hayır gelmez. Ya devre arasında yada sezon sonunda Rijkaard gönderilir. Daha önce kıymeti bilinmeyip istedikleri yapılmayan teknik direktörler gibi. Ama yönetim aynen devam eder.
Umarım düşüncelerimde yanılırım ve takım toparlayıp şampiyonluğa oynar ama benim için bir mucize olur açıkçası...
|
|
|
|
|
|
#476172 - Sun Aug 29 2010 23:30 PM
[Re: ONUR1905]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#476176 - Sun Aug 29 2010 23:34 PM
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#476179 - Mon Aug 30 2010 00:14 AM
|
Yer: muğla
|
evet arkadaşlar gayet önemli bi 3 puan aldık.ilk yarıda gayet istekli oynadık.bu maçta beni en çok sevindiren serkan kurtuluşun iyi oyunu oldu en azından çocuk çok mücadele etti aynı zamanda ali turanda.en azından bu çocuklar hakan balta gibi oyunu izlemiyor.ali turan hakkındada çok şeyler beklememek lazım bu adam kanat adamı değil alacak topu 20 metre sürecek al ver yapıp orta açacak bir adam değil bu adam sabri veya uğur uçarın yerine alınmış bir adam değil.bu adam göbekteki defans oyuncularına alternatif rotasyon için alınmış bir oyuncudur.
|
|
|
|
|
|
#476193 - Mon Aug 30 2010 01:30 AM
[Re: 147black]
|
|
cok sukur ılk galıbıyetımızı aldık ınsallah devamı gelır toparlanırız yuzumuz gulsun artık rakıplerımız guclendırdıler kendılerını cunkı
|
|
|
|
|
|
#476207 - Mon Aug 30 2010 09:07 AM
[Re: ultraking]
|
Müdavim

Yer: ASY
|
Kazandık ama sevinmedim.Takım aynı tas aynı hamam.Tek fark sol kanatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan Serkan.Adam sağbek ama Baltadan daha iyi savundu sol kanadı.Elano ilk 11 başladı ama sanki Eses futbolcusu gibi hiç pas alamadı.Nerdeyse esesli futbolcular acıyıp pas verecekti.Baroş ilerde çok yalnız kalıyor,orta saha destek veremiyor.Takımda kondisyon olmadığından futbolu tek yönlü oynuyorlar.Savunduk durduk.Galatasaray sahasında bekledi ve kontra oynamaya çalıştı.Büyük takımız ya,sahamıza kapandık.En fazla koşan yine en yaşlıları Ayhandı.Neil çok kritik 2 top kaptırdı,şanslıydık gol olmadı.Ali Turan top oynamaya yavaş yavaş başlıyor.Bu adamın kumaşı iyi,bence harcamayalım.Arda gol attı ama illa 3 kişinin arasına dalması,topu ayağında tutması çıldırtıyor beni. Nedir bu kaleciden çektiğimiz anlamadım gitti.BJK 3. kaleciyle oynuyor adam harika,biz daha 1. kaleciyi belirleyemedik.Ufuk ne saçma gol yedi öyle.Amatörlerde bile o ortaya atlayacak kaleci bulamazsın.Adam kalesinin nerde olduğunu bilmiyor. Rijkaardın Bülent Korkmazdan tek farkı ,daha iyi ıslık çalıyor olması.Ha Bülent durmuş takımda ha Rijkaard.Takım eksik ,takım eksik.Yenildiğimiz takımlar kim.Sivas,Bursa,Karkiv.Evet hepside üst düzey futbolculara sahipte,bizim takım bunlara karşı eksik kaldı.Bizim beğenmediğimiz Ayhan-M.Sarp-Barış üçlüsünü bunlara verin havada kaparlar.Adamların orta sahası bizden kötü ama oynuyorlar işte.Fenere,beşiktaşa ,milana yenilsekde takım eksik dese Rijkaard anlayacağımda ,bu takımlara karşı paf takımını çıkarsan yenmen lazım arkadaş.Takımın hiç kondisyonu yok.Senden önce bizim takımın özelliği 60'dan sonra rakibi boğmasıydı.Şimdi biz 45 den sonra boğulan takım olduk.Tamam futbolcuların kalitesiz diyelim ama bunlar koşamıyorlar,çalıştırılmamışlar.Bu da senin suçun Rijkaard efendi.Tembelsin. Son sözüm :ADNAN BROTHERS GO HELL !
|
|
|
|
#476222 - Mon Aug 30 2010 16:57 PM
[Re: ONUR1905]
|
|
bazı arkadaşlar biz iyi değildik eskısehır kotuydu demiş ilk defa mücadele ederek oynadılar yapmayın arkadaslar bakalım ilerki günlerde ne olacak hepberaber gorecegız umarım transferler yetısır
|
|
|
|
|
|
#476317 - Tue Aug 31 2010 12:28 PM
[Re: redlion80]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
... saten GS formasını sahaya koysan bu kadar oynar ... o forma nedense 2 sezondur oynayamıyordu ama renktaş... en son da 15 yıl evvel oynamıştı o forma... valla ben katılmıyorum... neticede iyi oynadık.. defans hatalarımız devam ediyor... özellikle yan toplardaki aksaklıklar devam ediyor... onun haricinde iyiydik yani...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|