Kazandık ama sevinmedim.Takım aynı tas aynı hamam.Tek fark sol kanatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan Serkan.Adam sağbek ama Baltadan daha iyi savundu sol kanadı.Elano ilk 11 başladı ama sanki Eses futbolcusu gibi hiç pas alamadı.Nerdeyse esesli futbolcular acıyıp pas verecekti.Baroş ilerde çok yalnız kalıyor,orta saha destek veremiyor.Takımda kondisyon olmadığından futbolu tek yönlü oynuyorlar.Savunduk durduk.Galatasaray sahasında bekledi ve kontra oynamaya çalıştı.Büyük takımız ya,sahamıza kapandık.En fazla koşan yine en yaşlıları Ayhandı.Neil çok kritik 2 top kaptırdı,şanslıydık gol olmadı.Ali Turan top oynamaya yavaş yavaş başlıyor.Bu adamın kumaşı iyi,bence harcamayalım.Arda gol attı ama illa 3 kişinin arasına dalması,topu ayağında tutması çıldırtıyor beni.
Nedir bu kaleciden çektiğimiz anlamadım gitti.BJK 3. kaleciyle oynuyor adam harika,biz daha 1. kaleciyi belirleyemedik.Ufuk ne saçma gol yedi öyle.Amatörlerde bile o ortaya atlayacak kaleci bulamazsın.Adam kalesinin nerde olduğunu bilmiyor.
Rijkaardın Bülent Korkmazdan tek farkı ,daha iyi ıslık çalıyor olması.Ha Bülent durmuş takımda ha Rijkaard.Takım eksik ,takım eksik.Yenildiğimiz takımlar kim.Sivas,Bursa,Karkiv.Evet hepside üst düzey futbolculara sahipte,bizim takım bunlara karşı eksik kaldı.Bizim beğenmediğimiz Ayhan-M.Sarp-Barış üçlüsünü bunlara verin havada kaparlar.Adamların orta sahası bizden kötü ama oynuyorlar işte.Fenere,beşiktaşa ,milana yenilsekde takım eksik dese Rijkaard anlayacağımda ,bu takımlara karşı paf takımını çıkarsan yenmen lazım arkadaş.Takımın hiç kondisyonu yok.Senden önce bizim takımın özelliği 60'dan sonra rakibi boğmasıydı.Şimdi biz 45 den sonra boğulan takım olduk.Tamam futbolcuların kalitesiz diyelim ama bunlar koşamıyorlar,çalıştırılmamışlar.Bu da senin suçun Rijkaard efendi.Tembelsin.
Son sözüm :ADNAN BROTHERS GO HELL !