Webaslan Forum
Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476172 - Sun Aug 29 2010 23:30 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
goolll 2-1 oldu

#476173 - Sun Aug 29 2010 23:31 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Goool.. Volkana yazılır gol ama bana göre Arda attı.. akıllıca dokundu.. Afferim...

#476174 - Sun Aug 29 2010 23:32 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

gooooooooooooooooolllllllllllllllllllll 3-1

#476175 - Sun Aug 29 2010 23:34 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Gooooll.. 1-3 .. Baroş, Arda helal.. .!!!

#476176 - Sun Aug 29 2010 23:34 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

servet attı

#476177 - Sun Aug 29 2010 23:39 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: ONUR1905
servet attı

Zor pozisyonda Baroş Arda ya harika pas attı.. Arda da akıllıca ortaya çevirdi.. Servet de kıpırdadı sonunda smile

#476178 - Sun Aug 29 2010 23:55 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Bitti, kazandık.. 3 puanımız hayırlı olsun inşallah.

#476179 - Mon Aug 30 2010 00:14 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
evet arkadaşlar gayet önemli bi 3 puan aldık.ilk yarıda gayet istekli oynadık.bu maçta beni en çok sevindiren serkan kurtuluşun iyi oyunu oldu en azından çocuk çok mücadele etti aynı zamanda ali turanda.en azından bu çocuklar hakan balta gibi oyunu izlemiyor.ali turan hakkındada çok şeyler beklememek lazım bu adam kanat adamı değil alacak topu 20 metre sürecek al ver yapıp orta açacak bir adam değil bu adam sabri veya uğur uçarın yerine alınmış bir adam değil.bu adam göbekteki defans oyuncularına alternatif rotasyon için alınmış bir oyuncudur.

#476180 - Mon Aug 30 2010 00:24 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: los_galactiGS_07]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Bence galibiyete rağmen değişen hiç bişey yok bu sefer biraz şanslıydık o kadar saten GS formasını sahaya koysan bu kadar oynar evet önemli bi 3 puan ama açıkcası umut veren hiç bişey yok

#476181 - Mon Aug 30 2010 00:26 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Servet in verdiği raportaja bakım spiker soruyor bu sezon ilk galibiyetinizi aldınız ne diyeceksin diye Servet gülerek ne üzücü dimi gayet rahat bi şekilde sıkılmadan utanmadan valla gıcık oldum işte bu adamlarla oynuyoruz malesef

#476183 - Mon Aug 30 2010 00:33 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: los_galactiGS_07]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
maça bedava bir golle başladık, sahada hiç bir varlık gösteremiyoruz. Dakika 60'a kadar şutumuz bile yok. eskişehir'in oyundan düşmesi ve Rıza'nın her Galatsaray maçında olduğu gibi Galibiyeti çok istemesinden dolayı yaptığı deşikliklerle oluşan boşluklardan golü bulduk.
Kanayan yaranın üstüne sargı bezi basılmasını sağladı bu galibiyet milli maç arasıyla yük biraz hafifleyecek ama takım hala takım değil. Elonaya pas vermemeye yemin etmişler Sağda başladığı maçta soldan ataklarla başladık sola geçtiğinde sadece sağdan gittik. Elimizdeki en değerli yabancı futbolcu hiç olmadı brezilya milli takımında direk oynayabiliyor elimizdeki değeri ancak böyle yok edebiliriz.
Takımda ters giden birşey %100 var 2-1 öne geçtiğimiz maçta Arda'yı tebrik etmeye kimse gitmiyor Arda seyirci ile gol sevinci yaşıyor. Servet 3. golü atıyor bütün takım kenetleniyor, ArDa istenmeyen adam pozisyonuna mı geçiyor? Maç bitiyor seyirciye giden 3lü çektiren isim yine tek başına Arda...Seyirciyle başırma fırsatını tepiyorlar...
Rijkaard'ın maçı sonı yorumunu izleyemedim acaba ne söyleyecek acaba merak ediyorum...

#476191 - Mon Aug 30 2010 01:13 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Maçtan önce Eskişehir banko demiştim.Skor olarak takım beni utandırdı fakat oyun olarak değişen birşey yok.Artık Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız gitmek lazım.Çünkü Kadıköy de malum biliyorsunuz bir türlü olmuyor.Aslında bir de Fener i orada yenersek ancak o zaman kendilerini biraz da olsa affettirirler.

#476193 - Mon Aug 30 2010 01:30 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
slmgs Offline

cok sukur ılk galıbıyetımızı aldık ınsallah devamı gelır toparlanırız yuzumuz gulsun artık rakıplerımız guclendırdıler kendılerını cunkı

#476199 - Mon Aug 30 2010 02:55 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: slmgs]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
yine ayni tas aynı hamam. cok şukur puan ile tanıştık.bakalim nereye kadar

#476207 - Mon Aug 30 2010 09:07 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ultraking]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Kazandık ama sevinmedim.Takım aynı tas aynı hamam.Tek fark sol kanatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan Serkan.Adam sağbek ama Baltadan daha iyi savundu sol kanadı.Elano ilk 11 başladı ama sanki Eses futbolcusu gibi hiç pas alamadı.Nerdeyse esesli futbolcular acıyıp pas verecekti.Baroş ilerde çok yalnız kalıyor,orta saha destek veremiyor.Takımda kondisyon olmadığından futbolu tek yönlü oynuyorlar.Savunduk durduk.Galatasaray sahasında bekledi ve kontra oynamaya çalıştı.Büyük takımız ya,sahamıza kapandık.En fazla koşan yine en yaşlıları Ayhandı.Neil çok kritik 2 top kaptırdı,şanslıydık gol olmadı.Ali Turan top oynamaya yavaş yavaş başlıyor.Bu adamın kumaşı iyi,bence harcamayalım.Arda gol attı ama illa 3 kişinin arasına dalması,topu ayağında tutması çıldırtıyor beni.
Nedir bu kaleciden çektiğimiz anlamadım gitti.BJK 3. kaleciyle oynuyor adam harika,biz daha 1. kaleciyi belirleyemedik.Ufuk ne saçma gol yedi öyle.Amatörlerde bile o ortaya atlayacak kaleci bulamazsın.Adam kalesinin nerde olduğunu bilmiyor.
Rijkaardın Bülent Korkmazdan tek farkı ,daha iyi ıslık çalıyor olması.Ha Bülent durmuş takımda ha Rijkaard.Takım eksik ,takım eksik.Yenildiğimiz takımlar kim.Sivas,Bursa,Karkiv.Evet hepside üst düzey futbolculara sahipte,bizim takım bunlara karşı eksik kaldı.Bizim beğenmediğimiz Ayhan-M.Sarp-Barış üçlüsünü bunlara verin havada kaparlar.Adamların orta sahası bizden kötü ama oynuyorlar işte.Fenere,beşiktaşa ,milana yenilsekde takım eksik dese Rijkaard anlayacağımda ,bu takımlara karşı paf takımını çıkarsan yenmen lazım arkadaş.Takımın hiç kondisyonu yok.Senden önce bizim takımın özelliği 60'dan sonra rakibi boğmasıydı.Şimdi biz 45 den sonra boğulan takım olduk.Tamam futbolcuların kalitesiz diyelim ama bunlar koşamıyorlar,çalıştırılmamışlar.Bu da senin suçun Rijkaard efendi.Tembelsin.
Son sözüm :ADNAN BROTHERS GO HELL !

#476208 - Mon Aug 30 2010 09:48 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: pikalo]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
iyi değildik eskişehir kötüydü takım aynı tas aynı hamam devam ediyor + takımda sanki ardaya karşı bi cephe alış var gol sevincinden sonra kimse kutlamaya gitmedi tek başına kutladı arda golu ama servetin golunden sonra bütün takım kutladı bana enteresan geldi bu durum inşallah tesadüfen öyle olmuştur

#476210 - Mon Aug 30 2010 11:38 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: 147black]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: 147black

"Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var"
EN CAN ALICI CÜMLEDE BU KİMSEYİ KADRO DIŞI BIRAKACAK LÜKSÜM YOK. BİR TAKIMDA OYUNCU NEDEN KADRO DIŞI BIRAKILIR OYUNU SABOTE EDİYORSA, OYUNCULARIN MAÇI SABOTE ETTİĞİNE GOL SONRASI SEVİNCİ TEKRAR SEYRETTİĞİMDE BENDE SABOTAJI FARK ETTİM. TURU GETİREN GOLÜ MAÇIN BİTİMİNE 3 DK KALA ATMIŞSIN VE GOL SEVİNCİNİ AYDINA SARILIP YERE YIKILAN İKİ KİŞİ DAHA VAR BAROS-BARIŞ. TAKIMIN KALANI RESMEN GOLE SEVİNMEMİŞ BİLE.

BUNU GÖRÜP SEN BU TAKIMDAN KADRO DIŞI FUTBOLCU YAPAMIYORSAN HİÇ DURMA GİT KARDEŞİM HEMDE HEMEN BUGÜN GİT ARKANA BİLE BAKMADAN GİT....

EĞER KUYUNU KAZDIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜN FUTBOLCULAR OLDUĞU BİLİP SEN HALA ONLARLA YOLA DEVAM EDECEKSEN TÜKÜREYİM SENİN HOCALIĞINA....

al gençleri yanına, karakterli bir mücadele göster bizden tam destek.... maçtan sonra başarısızlığını yıkacaksan oyuncularına yazıklar olsun hocalığına

Benden tam destek alamaz.Neden? çünkü gençleri alıp oynamaya kalkarsa küme düşeriz!O kadar net ve eminim bundan.
Altyapımızdaki eğitim yerlerde ve yetenek diye gelenleri a takıma koyunca hepsi dökülüyor.Örnek mi istersin aydın, emre çolak (ki bunlar baya zaman alt yapıda kaldılar, uluslararası turnuvalara katıldılar, sayısız ümit milli oldular) hele emre maça çıktığında ne yapacağını nereye oynayacağını bilemeyip egoistçe toplara bam güm asılınca arda ve kewell dan yediği fırçaları da hatırlayın.Aslında suç altyapıdaki gençlerde de değil bence.Alt yapıda eğitim yok!Gelen yetenek kafası çalışırsa allah vergisi ile bir yerlere gelebilirse geliyor, yoksa alt yapıda aldığı eğitimle kimsenin a takıma çıkıp oynaması mümkün değil.Milli takımın oyuncusu arda bile tutupta 4-4-2 nasıl oynanır ben milli takımda öğrendim derse esasen problemin eğitim veren bir alt yapınızın olmaması olduğu net bir şekilde ortaya çıkar.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Mon Aug 30 2010 11:47 AM)

#476212 - Mon Aug 30 2010 12:59 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: xl_aslan]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Neill beni şaşırtmaya devam ediyor.Çok pas hatası yapmaya başladı.Adamı da kendilerine benzettiler.Zaten en güvendiğim adamlardan birisi.Aman Neill uyma sen bunlara, kendine gel.

#476213 - Mon Aug 30 2010 13:19 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Arda istediği zaman mükemmel oynuyor ama istediği zaman.Ben bunu anlamıyorum işte.Niye istediği zaman müthiş oynuyor?Ben bunu çözemedim.

#476217 - Mon Aug 30 2010 15:08 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

balta bugün yedek di ondan kazandık

Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı