Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476049 - Sat Aug 28 2010 00:07 AM 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Tarih:29 Ağustos Pazar
saat:22.00
stad:Eskişehir Atatürk Stadı

#476058 - Sat Aug 28 2010 02:45 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: ONUR1905]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Banko Eskişehir.

#476061 - Sat Aug 28 2010 11:54 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: UMUT 88]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Bence de banko eses...
rezilliğe bak ne hale geldik.. kendi formumuzda rakibi banko göstermek durumunda bırakılıyoruz..

#476067 - Sat Aug 28 2010 12:32 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
Kazanmamız gerçekten mucize olur.Taraftarın takımı şiddetli bir şekilde protesto etmesi gerekiyor

#476070 - Sat Aug 28 2010 13:10 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: aLiNnAs_1905]
antata Offline
Yeni üye

Milyon euroluk donkeys(eşekler)

Yıllar evvel çok transferler yaptığımız bir sene Eskişehir deplasmanında 3 gol yemiştik o zaman milyonluk eşekler diye bağırılmıştı.Şimdi yine yenileceğiz hemde en az 3 yiyerek.İşin kötü tarafı kişi başı en az 1 milyon euro alan ukala ve şımarık futbolcular yine kurtaracak paçayı, çünkü herkes yönetime sardı.Sanki bütün hata onların...
Şimdi biraz gerçekleri konuşalım.Eskişehir takımından Galatasaray da oynayacak tek bir futbolcu bile bulamazsınız oysa hepimiz biliyoruz ki Galatasaray takımında ki her futbolcu Eskişehir takımının ilk onbirinde oynar o zaman bu takımın yenilmesi tamamen futbolcunun kendi hatasıdır.Yok transfer yapılmamış yok iyi çalışmıyorlarmış. Be aptal adam transferler senin yerine yapılacak yani artık yedek kalacaksın, çalışmama konusuna gelince kamp yapılsın dediğinde profesyonel oluyorsunuz da antreman yapmaya gelince mi amatörsünüz. Metin oktay bile antreman sonrası extra çalışırmış.Çalışırmışki aldığı 3 kuruş boğazından geçermiş.Siz milyon Euroları cebe indireceksiniz reklamlardan dünya paralar kazanacaksınız transfer dönemi geldiğinde profesyonel olacaksınız.Asgari ücret için günde 10 saat köpekler gibi çalışan insanlardan hiç utanmadan sahada rezil olacaksınız ayıptır ya...Suçu hiç kimseye atmayın...Ha şu olur o zaman anlarız :Canını dişine takarsın 50--60 dakika kendin gibi oynarsın o zaman derizki hoca çalıştırmıyor.Ama yok maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar tel tel dökülüyorsunuz ve yönetim transfer yapmadığı için siz suçlu olmaktan yırtıyorsunuz.Yok ölye yağma...Sonuna kadar suçlusunuz..Eskişehire de yenilirseniz milyon euroluk eşeklersiniz bunuda böyle bilin...yani altın semerde yüklesen milyon eurolarıda kazansan, çalışmadığın sürece toplumun gözünde aynısın...EN BÜYÜK TARAFTAR BAKALIM FUTBOLCULAR NE ?

#476076 - Sat Aug 28 2010 15:02 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: antata]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Bi sürpriz olmazsa Eskişehir bizi yener.Başkan müsvettesi maçtan sonraki gün abuk subuk bi transfer yapar.Herşey güllük gülüstanlık olur.

#476077 - Sat Aug 28 2010 15:24 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: antata]
almac Offline

antata kardeşim;işte bu.olayı müthiş özetlemişsiniz,kutlarım.yok öyle yağma.gelsin cukkalar,bizde gezelim bebek'te,yiyelim istinye masa'da,binelim maserati'lere,fantezileri ruslarla yapalım muhabbetleri son bulmalı elbet.nerdee.. bu düzene dur diyecek zihniyet.bol paralı,göbeğini kaşıyan yönetici tiplemeleri kendi şirketlerinde aynı davranışları gösteren,vermeden alan çıkmaları birgün barındırırlar mı kendi özellerinde.varoşlardan gelip pırıltılı hayatla sınıf atladığını zanneden,alt yapısı eksik,mesnetsiz bu kişilikler ne oldum havasıyla elbet bir gün tüm defolarıyla yüzleşecektir.kafa yapısını beğenmediğim ancak 17 yılda 17 gün sakatlandığını duymadığım h.şükür'ü takdir etmemek mümkün değil.dedim ya;kutsal formaya sadece terini değil ruhunuda verecek anlayışın egemen olması gerek.süt dökmüş kediler gibi sabahın köründe havaalanında kaçacak delik arayan,taksiyle bölgeden sıvışıp ne haliniz varsa görün zihniyetinden ne beklersiniz ki..balık başta mı kokar,at sahibine göre mi kişner,ne ekersen o nu mu biçersin her neyse adını siz koyun ama görüne köy kılavuz istemiyor işte.es-es'in yüzyılın transferi diye lanse ettikleri pele,elano'nun onda birine mal olmuş.bakacağız ve de değerlendireceğiz pazar akşamı nerde yanlış yaptık diye.ilk haftasında sahaları patates tarlası olmuş,hakemleri eyyam uzmanı,yazarları kalemşör,yöneticisi ego tatmincisi,taraftarı at gözlüklü olan bu coğrafyadan çok şey mi istiyoruz acep ? hayır ! sadece herkes işini yapsın istiyoruz.bu güzel oyunun baş aktörleri rolünün gereğini yapsın,dublör kullanmasın yeteneği oranında da olsa kendisi olsun,kaçak güreşmesin istiyoruz.batınında batısında oynanan oyunun aynısını oynayamazsak bile taklit etmesinide mi bilmiyoruz...

#476078 - Sat Aug 28 2010 15:40 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: almac]
CaptainAdem Offline

Yer: edirne
Eskişehir eski gucunde degil berabere kaliriz buyuk ihtimalle....

#476080 - Sat Aug 28 2010 16:28 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: CaptainAdem]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Eskişehir maçı rahat alır lehimize bir hakem hatası olursa en fazla beraberlik.. o da hakem hatasıyla diyorum yoksa o da çok zor.. bu maç futbolcuların Rijkaard'ı satış maçı olacak..

#476082 - Sat Aug 28 2010 18:02 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: branege]
LevGS Offline
Yeni üye

kimsenin inancı kalmamış , ne hallere düştük

#476084 - Sat Aug 28 2010 18:42 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: LevGS]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Bu maçı kayıpsız atlatabilirsek, yapılması muhtemel transferlerle iyi bir yere gelme şansımız var.

#476085 - Sat Aug 28 2010 19:03 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: Seradonin]
antata Offline
Yeni üye

Sevgili almaç nick li arkadaşım öncelikle yazımı okuma nezaketi gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim.Belli ki futbol u yalayıp yutmuşsun,üstüne rahmetli İSLAM ÇUPİ gibi akıcı ve zaman zaman mecazi örneklerle nefis bir yazı yazmışsın forumları okurken, sen ve senin gibi bazı yazanları gördükce iki kelimeyi bir araya getiremeyen spor müdürlerinin bilgisizce körüklediği spor faşizmini ve sonuçta gelinen noktayı çok net görebiliyorum.onlar yazarsa sizin gibi insanlar YAZAN sınıfında yer alır.Yani onlar günün birinde yazar ama sizler yazmışsınız tekrar tebrik ederim...Saygılarımla

#476088 - Sat Aug 28 2010 20:54 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: LevGS]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
iddaa da eskişehire oynadım... süper ganyanı var... ilkdefa yenilmemizi istiyorum smile

#476089 - Sat Aug 28 2010 20:56 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: westsilwer]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: westsilwer
iddaa da eskişehire oynadım... süper ganyanı var... ilkdefa yenilmemizi istiyorum smile

yanlış anlaşılmasın isterdimki takımımız yensin eski şanlı günlerimize dönelim fakat benden önceki yazan arkadaşlar gibi favorim eskişehir...Zaten gecen senede gördük şansımız tutmuyor bunlara.... 1 yada 0.... ama ben 1 dedim....

polattan terime gel takımın basına otur...tek yetkili olaaraak

#476097 - Sat Aug 28 2010 21:46 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: aLiNnAs_1905]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Evet renktaş biz taraftar olarak hiç protesto etmiyoruz,dediğin gibi 90 dk yönetimi ve başta Balta sapı olmak üzere ruhsuz futbolcuları ve sahtekar yönetimi protesto edip Rijkaard'ı bağrımıza basmamız lazım..

#476098 - Sat Aug 28 2010 23:34 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: İskender Türk]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Şurdaki karamsar tabloyu görünce yorum yapasım yok.Bence biraz kendinize gelin tamam gerçekler acıdır şuan herşey s.o.s veriyor olabilir ama sadece iyi gün desteği taraftarlığı bizim değil başkalarının karakteridir.Hep kötü hep kötü olacak hali yok hep dibe vurmayacak bizim yüzümüzü kızartacaklardır inşallah.Yeneceğimizi ( ümit ) ediyorum her koşula rağmen , zorluğa imkansızlığa rağmen desteğimiz sonuna kadar devam edecek...

Asaletin bize yeter.İyi günde kötü günde armamla renklerimle aslan ruhumla herzaman ölümsüz Galatasaray...

#476099 - Sat Aug 28 2010 23:57 PM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: AseKaN]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: AseKaN
Şurdaki karamsar tabloyu görünce yorum yapasım yok.Bence biraz kendinize gelin tamam gerçekler acıdır şuan herşey s.o.s veriyor olabilir ama sadece iyi gün desteği taraftarlığı bizim değil başkalarının karakteridir.Hep kötü hep kötü olacak hali yok hep dibe vurmayacak bizim yüzümüzü kızartacaklardır inşallah.Yeneceğimizi ( ümit ) ediyorum her koşula rağmen , zorluğa imkansızlığa rağmen desteğimiz sonuna kadar devam edecek...

Asaletin bize yeter.İyi günde kötü günde armamla renklerimle aslan ruhumla herzaman ölümsüz Galatasaray...

Hiç kimse Galatasarayı artık sevmiyorum demedi ki.. burda eleştirilen bir kaç isim var.. çünkü onlar Galatasaraylı olmanın ne demek olduğundan habersiz.. başta adnanlar olmak üzere en çok eleştirilenler hakan balta, ali turan ve s. Galatasarayımızın renklerine sevgimiz sonsuz ki yüreğimiz acıyor bu duruma ve suçluları kınamak zorumluluğu hiss ediyoruz.. tarihimizin en kötü günlerinden birini yaşıyoruz.. nasıl eleştirmeyelim yönetimi, yüreğini sahaya koymayan oyuncuları ??

#476100 - Sun Aug 29 2010 00:03 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: GS_Tahir]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Herkes saakatalanırken bu Hakan Baltası niye sakatlanmaz ki

#476101 - Sun Aug 29 2010 00:38 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
mart07 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Çok düşük bi ihtimalle berabere falan kalırız diye düşünüyorum

#476102 - Sun Aug 29 2010 00:50 AM Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY [Re: redlion80]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Maçtan ümidim yok çünkü Rijkaard'dan ümidim yok. Bu adamı hala takımın başında görmek umudumu içice köreltiyor. Eğer İngilizce-Tükçe çeviride hata yoksa maç sonu verdiği demeçler sonu kovulması gereken tek isim...

"İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var"
sen daha nerede olduğunun farkında değilsin gelirken şampiyonlar ligi umuduyla gelmedin mi? geldiğinde galatasaray takımının en kalitesi kadrosu eline teslim edilmedi mi? sen o takımı şampiyonun 11 ezeli rakibinin 10 puan arkasında bitirmedin mi?

"Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak"
Sezonu resmi maçlarınla en erken açacak takım olmana rağmen antremanlara en son başlayan takım biz değilmiyiz? Sezon başı yatarsan hatalar tabi olur, elenmesek hedefimiz 3 kupa demeyecek miydin? Her sezon başı dinlediğimiz hikayelerden farklı bir cümle neden kuramadın?

"Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz"
Takıma yaz sonunda nasıl bir antreman programı verdin bunu sorguladın mı? Pino müzmin sakat sonuna kadar haklısın ama Cana oynadı her takımda adam neredeyse tam sezon oynamış sakatlık yüzü görmemiş gelir gelmez sakata çıkmasında payın nedir? Her sezon en çok sakatlıkla uğraşan takım olmamızın nedeni antreman programından başka nedir ya fazla yükleniyorsunuz ya da bizim gibi spor yapıyorsunuz sadece. Sadece spor olsun diye antreman yaptırdığın takımdaki oyuncuların dilinin 60'dan sonra dışarı çıkmasından belli değil mi? Elindeki futbolcuların insan olduğunu unutup ÜRÜN-KALİTE gibi yorum yapma cesaretini gösterebildiğine göre bir sonraki maç öncesi nasıl o ÜRÜNLERE "hadi Aslanlarım çıkıp şu maçı alalım, biz bu ülkenin en kaliteli takımıyız" konuşmasınu yapabileceksin?

"Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var"
EN CAN ALICI CÜMLEDE BU KİMSEYİ KADRO DIŞI BIRAKACAK LÜKSÜM YOK. BİR TAKIMDA OYUNCU NEDEN KADRO DIŞI BIRAKILIR OYUNU SABOTE EDİYORSA, OYUNCULARIN MAÇI SABOTE ETTİĞİNE GOL SONRASI SEVİNCİ TEKRAR SEYRETTİĞİMDE BENDE SABOTAJI FARK ETTİM. TURU GETİREN GOLÜ MAÇIN BİTİMİNE 3 DK KALA ATMIŞSIN VE GOL SEVİNCİNİ AYDINA SARILIP YERE YIKILAN İKİ KİŞİ DAHA VAR BAROS-BARIŞ. TAKIMIN KALANI RESMEN GOLE SEVİNMEMİŞ BİLE.

BUNU GÖRÜP SEN BU TAKIMDAN KADRO DIŞI FUTBOLCU YAPAMIYORSAN HİÇ DURMA GİT KARDEŞİM HEMDE HEMEN BUGÜN GİT ARKANA BİLE BAKMADAN GİT....

EĞER KUYUNU KAZDIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜN FUTBOLCULAR OLDUĞU BİLİP SEN HALA ONLARLA YOLA DEVAM EDECEKSEN TÜKÜREYİM SENİN HOCALIĞINA....

al gençleri yanına, karakterli bir mücadele göster bizden tam destek.... maçtan sonra başarısızlığını yıkacaksan oyuncularına yazıklar olsun hocalığına

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı