Webaslan Forum
Page 5 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475767 - Mon Aug 23 2010 09:24 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: AslAnibal]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Renktaş iş sergen meselesi değil. İş ahlak ve edep meselesi. kim nederse desin. Rıdvan azizin kalemi ve uşağı. Adam milli takım maı için yorum yaparken bile fenev diyor. Adamın varı yoğu fener. objektif değil. Kim takar rıdvanı. Boş ver.

Önemli olan bu işin üstesinden nasıl gelmektir. Karpat maçından sonra "bende taraftarın yerinde olsam istifa diye bağırırdım." diyor, dün son on dakika taraftarın serzenişine ise hata yaptı diyor. Ben daha galatasarayda bu kadar arsız bir yönetici görmedim. Adam bıraksın yöneticiği kaypak bir siyasetçi olsun çıksın ya.

Teknik heyete gelince, Rijkaardın ilk geldiği günü hatırlıyorumda, çoğu hasta galatasaraylıya şöyle söyledim. bilin bakim kim geldi TD olarak bize. Herkes her ismi söyledi, en son dedim ki rijkaard diye. Herkes ama herkes ağzı kulaklarına var mıştı.Bu sevincin birde korkutucu tarafı vardı ki rakipler. O rakipler rijkaard ismini duyduğunda ne morarmışlardı. Şimdi ise takımın başından ayrılmasını istemiyorlar. Çünkü oynarsın, mücadele edersin,çaba gösterirsin anlrımda hala bir sistmin olayışını kimse izah edemediğinden dipteyiz ve hala dibe batıyoruz. isteme mi rakipler.Buradan az sallamamıştık skibbeye. Valal adam giderken şunu söylemişti. gelen gideni aratır diye. hadilan demiştik. SKİBBE özür dilerim senden. Vallahi bilememişiz kıymetini.

Yönetime gelince. yönetim hala transferi bitiremedi. ki yaptığı transferlerde ortada. çoğu sakat. belkide müzmin sakat. Üstünelin işi futbolcuyu ikna etmekti. Parsal boyutu ise başkanı ilgilendirir. Şuan bakıyorum geçen sene havalara atılan milyon eurolar vardı. bu sene para yok deniliyor. Hadi lan oradan. Yazıklar olsun size. Bu taraftar sizin beceriksizliklerinizi, vurdum duymazlıklarınızı hak etmiyor. hazırın üzerine kondunuz bari elinizzdekileri idare edin.

#475769 - Mon Aug 23 2010 09:36 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Fenerli yazarların yorumlarını okudunuzmu bilmem.Hepsi takımın ne kadar çok iyi top oynadığından bahsediyor.Evet istatistiklerde öyle diyor.Topla biz oynamışız,en fazla pası biz yapmışız,en fazla korneri biz atmışız.İş kaleye şuta geldiğinde Bursa bizden fazla şut çekmiş.Dün Şansal istatistiklere bakıp "hocam gs fena oynamamış,şansızmış "dedi.Mustafa Denizli "istatistikleri okumak önemli dedi,bakın galatasaray çok pas yapmış ama kaleye şutu bursadan az.yani kandırmaca top oynamış,üretmemiş.Bursa az ve öz pas yapmış,daha akıllı paslar kullanmış ve kaleye daha çok şut çekmiş"dedi.

#475770 - Mon Aug 23 2010 11:05 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
yönetici Offline
Üye
**

Hakem gol attin da saymadimi, ya da seni yenik duruma dusuren gollerde penaltimi caldi

Gozunun onunde elle topun tutuldugu pozisyona gozunu kapatmasi yardimcisina danismamasi bir rezalet ama

Bu rezalet baska bir rezaleti kapatmaz

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475773 - Mon Aug 23 2010 12:34 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: yönetici]
Tsubasa Ohzora Offline

GALATASARAYA 5-6 TANE YILDIZ OYNAYAN ADAM LAZIM TRANSFER EDİLMESİ GEREKEN
YOKSA GALATASARAY SEZONA ŞİMDİDEN HAVLU ATTI
DAHA HİÇ Bİ MACINA GİTMİCEM
FORMASINI ALMICAM YENİLGİLER DEVAM EDECEK
UEFA DAN DA ELENİCEZ
İSTİFA ETSİN ADNANLAR

#475776 - Mon Aug 23 2010 13:15 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: Tsubasa Ohzora]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
valla hakem kırmızıyıda gösterseydi birşey olmayacaktı bu sefer 10 kişi defansa çakılı kalacaktı bursaspor.o yüzden hakem hatasının arkasına saklanmamak gerek.
allah aşkına ve allah aşkına şu baltayı gönderin bu takımdan başka birşey istemiyorum.

#475781 - Mon Aug 23 2010 14:35 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: antata]
almac Offline

antata kardeşim;olmaz olmaz olmaaaz dedim dinletemedim.ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte.hiç bilmiyorsan taklit et demişler.sağ elle yemeğe alışmış çocuğa sol elle yedirmeye kalkarsan pek tabii ki döker çorbayı üstüne.tamam kabul.kasa tamtakır.eldeki değerleri kullansana en efektif.nerdeee.surinam asıllı yeni zevcesiyle boğazda dolce vita takılıyor umursamaz ve futursuzca.arda captain oldu,s.kobal'da bonusu olunca sen sağ ben selamet.gs.çubuklular gibi alex'li düzene özendiler ders almamacasına.arda stop gs.nakıs.haydii burdan yak.herkes ayrı tellerden çalınca ne akort tutuyor ne de tertip düzen.o halde ? yasin özdenak'ın ilk yıllarını hatırla.adı çıkmıştı kumbaraya.sonra ne mi oldu? ülkenin 1 numarası oldu iyi bilirsin.aykut,ufuk zemzemle yıkanmış.kaleyi versenize,güvensenize Türk gençlerine.ezelimiz 1989'dan beri uyguluyor canlı örneğini gözümüze sokarcasına.kaybedilen bir şey yok.geçen yılki 8'de 8 yapanlarıda gördük sene sonunda papazın çayırında.beylerbeyinde huzursuz ersun yanal bir telefon uzaklığında.gel desinler haftasına taşları yerli yerine sokmazsa adımı inkar ederim.amma velakin pire'de h.şükür'ü küstürdü diye nayıırr olamaz nakaratlarını duyar gibiyim.aşalım artık bu geyik muhabbetlerini.iki yıldır uyutuyorlar devrim ayaklarıyla.bize helva yapacak adam lazım.o da karşıda,köprünün ayaklarında odasından bakıyor aslantepe'ye, 52.000 kişi nasıl çıldırtılırın sihirli formülüyle...

#475787 - Mon Aug 23 2010 14:57 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: almac]
serefe67 Offline

Neill sagolsun yine yapti yapacagini...
Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az

#475788 - Mon Aug 23 2010 15:01 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: serefe67]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
İlk Gönderen: serefe67
Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az

neil sayesinde yemediğimiz golleride yazsan süper olur.ilk golde volkan şeni durduramayan 4 kazmaya laf yok ama topu uzaklaştırmaya calışan 6 pastan rakibe vurdurmayan adama sallayın bakalım.

#475790 - Mon Aug 23 2010 15:29 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Bence de olayı sadece neil e yüklemenin anlamı yok bence. Kazmalarla baltalarla alilerle olacak şey değil bu. Galatasarayın baştan sona revizyona ihtiyacı var. Baroş ve kewell, pino takıma ısınacak. sarp idare eder. Arda dahil para eden varsa sat kardeşim. Gerisi beş para etmez. Arda nın manevi babası Başkan. Oda ardayı saolsun şımarttıkca şımartıyor. Sen bu adamdan ne bekleyebilirsin ki. Arda galatasaraydaki misyonunu tamamlamıştır. Bundan sonra ondan fayda beklemek çok zor. Kendi sefasında mantığında gidiyor bu adam..Yani sonuç olarak takıma bir şok. Hani kalbi duran adama elektro şok verirler işte aynen ondan. Bu takım yoksa ayağa kalkamaz. bu saatten sonra inanın kaka, hatta messi dahi gelse yapaak bişey yok. Sadece yatırımlara darbe vurmaktan başka birşey olmadı yönetimin tavrı. Bakın arena için kombine satışları tehlikede. borsa deseniz düşüşte. yani sen kokskoca bir galatasaraysın. hadi o ismin büyüklüğünü unuttun diyelim. sen aynı zaman AŞ olarak tüccarsın be. Sen kendi iş yerini bu şekilde mi işletiyorsun adnan başkan. Yönetimi diğer adnana bıraktıysan o adamın batırdığı şirketler ortada. hakkındaki şaibeden daha kurtulmuş değil. Yapammıyorsanız bu işi bırakın gidin.

#475791 - Mon Aug 23 2010 15:48 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
serefe67 Offline

İlk Gönderen: los_galactiGS_07

neil sayesinde yemediğimiz golleride yazsan süper olur.ilk golde volkan şeni durduramayan 4 kazmaya laf yok ama topu uzaklaştırmaya calışan 6 pastan rakibe vurdurmayan adama sallayın bakalım.

Sevgili renktasim, sen her yedigimiz golleri analis etmesisin galiba.
Iyikide her pozisyonda hata yapmiyor yoksa kalkip gider bende oynardim.
Ama cogu golde onun hatasi bulunuyor

#475792 - Mon Aug 23 2010 16:12 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: serefe67]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
tek sorun neil değil bence bütün takımın komple hatası var yoksa birbirlerinin bireysel hataları mutlaka kapatırlardı kondisyon motivasyon istek yok yada futbolcular t.direktörü veya yönetimi düşürmek iinde isteksiz olabilirler gibime geliyor

#475793 - Mon Aug 23 2010 16:17 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: serefe67]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

İlk Gönderen: los_galactiGS_07

Sevgili renktasim, sen her yedigimiz golleri analis etmesisin galiba.
Iyikide her pozisyonda hata yapmiyor yoksa kalkip gider bende oynardim.
Ama cogu golde onun hatasi bulunuyor

ilk golü dikkatle izleyelim, 4 tane Bursasporlu oyuncu var, kaleciyle birlikte 9 tane oyuncumuz var. Neill ve Ali Turan 2 oyuncuyu aliyorlar. Neill özellikle arkasina bakan nadir oyunculardan birisi. 3 oyuncu arasindan Volkana orta yaptiran, resmen Volkan Sarpin belini kirdi. Servetin pozisyonu dogru mu? Kac oyuncu varken orada Ergic nasil bombos kaldi. 2'ye karsi, 7 golü attilar.

#475795 - Mon Aug 23 2010 16:48 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
İlk Gönderen: pikalo
Dün Elano önemli bir şey söyledi "takım ruhunu yakalarsak herşey düzelir".Yani takımda arkadaşlık yok,ruh yok.Herkes kendi havasında,takımın kaptanı bile yok.Arda'nın kolunda bir bant var ama sanki yas tutan futbolcu koluna bant takmış.Takıma bağıran çağıran,haydi diyen Kewell-Baroş.Arda nazlı bebe,küsmüş bize sallanıyor ortalıkta.
Tek tek futbolculara sallıyoruz ama futbolcuyu futbolcu yapanda TD dir.Ali Turan Kayseride ön libero,bizde sağbek.Neil sağbek,bizde stoper.Arkadaş Gökhan-Serveti koy göbeğe,Neili çek sağa.ALi Turanı koy ön liberoya al BArışı dışarı.Bu Barış Feldkampp ve Skibbe'de güzel oynuyordu,Rijkaarda dökülüyor.Mustafa Sarp Bursada playmakerdı,güzelde oynuyordu,Rijkaard adama futbolu unutturdu.Elano M.City'de Brezilyada sağ açık-hücum oyuncusu bizde ön libero.Adam nerdeyse Baroşu kaleci yapacakta o kadar abartmayım diye koymuyordur kaleye.Hakan Balta milli takımın sol beki.Feldkamp ve Skibbede soldan bindiren adam şimdi kanadını savunamaz oldu.Neden biliyormusunuz.Takımın kondisyonu yok,fiziki gücü yok,motivasyonu yok.Futbol şubesi öksüz.Abdurrahim Albayrağını arıyor,Fatih Terimini arıyor.Takım Hasanını,Hakanını arıyor.Belki Ayhan kaptan kalsaydı azda olsa yapabilirdi bu işi ama onuda küstürdü Adnan brothers.Adnanların en güzel özelliği futbolcu küstürmek futbolcu satmak.Yaşı ilerlemişler bilir,elimizde bir Kosecki vardı.Takımın herşeyi.Adnan Polat futbol şubeye geçer geçmez sattı.Lincoln Skibbe döneminde ilk yarı harikalar yaratıyor.Devre arası kampta Adnan Sezginle bir takışıyorlar,bir daha top oynamadı adam.Yönetici dediğin elemanlarını motive eder,çalıştırır.Bizimkiler kime nasıl sataşırım diye bakıyor.Adnan Polat yönetime geldi hemen Hakan Şükürü sonrada Hasan Şaşı kovdu.Neden çünkü bunlar popülerler,Adnanı bastırıyorlar.

imzamı atıyorum

#475796 - Mon Aug 23 2010 17:01 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: OnurKaya]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel ilginç açıklamalar yaptı.

Buyur burdan yak;
Galatasaray’ın transfer yapamamasına değinen Üstel, Haludn Üstünel’in istifa süreci hakkında çok ilginç bir açıklama yaptı.

Üstel, “Adnan Polat ve Adnan Sezgin futboldan anlamıyor. Haludn Üstünel kalsaydı çok daha iyi olacaktı. Haldun Üstünel’in ağzından söylüyorum, Haldun Üstünel yeni sezon için bir çok futbolcuyla anlaştı ve imza aşamasına geldi ama Adnan Polat bu transferlere izin vermedi. Haldun Üstünel’in transfer yapmasına izin verilmemesi Üstünel’in görevlerinden istifa etmesine neden oldu. Eğer Adnan Polat izin verseydi Galatasaray’ın transfer sorunu kalmayacaktı. Bu olayı Haldun Üstünel’in ağzından anlatıyorum” dedi.

#475797 - Mon Aug 23 2010 17:27 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: rezber]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Adnan Polat,çok kaprisli birisi.Benden başkası olmasın diyor.Bu yüzden Hakanı kovdu,Hasanı kovdu.Bir baktı Haldun Üstünel taraftarın gönlünde aldı başını gidiyor.Hooop Haldun hemen indiragandi yapıldı.Kaldılar iki sevgili Adnan brotherslar başbaşa.Al takke ver külah oynuyorlar Galatasaray ile.

#475798 - Mon Aug 23 2010 17:34 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
Adnan Polat,çok kaprisli birisi.Benden başkası olmasın diyor.Bu yüzden Hakanı kovdu,Hasanı kovdu.Bir baktı Haldun Üstünel taraftarın gönlünde aldı başını gidiyor.Hooop Haldun hemen indiragandi yapıldı.Kaldılar iki sevgili Adnan brotherslar başbaşa.Al takke ver külah oynuyorlar Galatasaray ile.

o zaman bizde sezgini sevelim :))) sezgini gonderir belki

#475800 - Mon Aug 23 2010 17:55 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: serefe67]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
neill den başka oyuncu yokmu Galatasaray takımında her mesajda neilli eleştiriyorsun..? hem de haksız yere.. senin yatan stoper serveti eleştirmeğe gücün yetmiyormu???

#475802 - Mon Aug 23 2010 18:45 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: GS_Tahir]
serefe67 Offline

İlk Gönderen: GS_Tahir
neill den başka oyuncu yokmu Galatasaray takımında her mesajda neilli eleştiriyorsun..? hem de haksız yere.. senin yatan stoper serveti eleştirmeğe gücün yetmiyormu???

Onu elestiriyorum cunku bence ilk on birde ilk onun cikmasi gerekiyor.
Ve de herkes onun hakkinda ovguyle anlata anlata bitiremiyor, halbuki bakarsaniz servet bence ondan daha iyi, ama servetin cok iyi bir stoper oldugunu demiyorum.

#475806 - Mon Aug 23 2010 19:23 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Bazı konuşluan duyumlara göre mesele ne Adnan Polat'ın kaprisi ne de Haldun Üstünel'in taraftarın gönlünde yer etmesiymiş.Mesele yeni stattaki rant kavgasıymış.Bu Adnan Brothers yeni stattaki büfe;otopark vesiare gelirlerini paylaşmak için anlaşmış.Baktılar bu işe çomak sokacak Haldun Üstünel var hoop bir indiragandi Haldun Üstünel şutlanmış.Adnan Polat'ın Adnan Sezgin'e olan göbek bağı da burdan geliyormuş.O yüzden Adnan Sezgin'e ağzını açamıyor ve her yaptığına onay veriyormuş.Çünkü göbeklerinden birbirlerine bağlılarmış.Adnan Polat'ın stadın üstünün kapanmasını beklememesi de bu yüzdenmiş.Biran önce geçelim de para akmaya başlasın diyeymiş.Klüpten bu duyumlar sık duyulmaya başlandı...İnşallah doğru değildir...

#475831 - Tue Aug 24 2010 13:25 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: serefe67]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: GS_Tahir

Onu elestiriyorum cunku bence ilk on birde ilk onun cikmasi gerekiyor.
Ve de herkes onun hakkinda ovguyle anlata anlata bitiremiyor, halbuki bakarsaniz servet bence ondan daha iyi, ama servetin cok iyi bir stoper oldugunu demiyorum.

Servet bu sistemde oynayamaz.. gidiyor geriye dönene kadar atak bitiyor.. karpat maçında 5 metre gerideki rakip geldi önüne geçti gol attı.. neill hiç bir zaman böyle bir şeye müsade etmez.. çünki servetten çok daha zeki ve çevik.. savunmanın her yerinde Neill oynasa bu takım gol yemez..

Page 5 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı