#447158 - Wed Feb 11 2009 20:31 PM
Re: Hakemler
[Re: suskun]
|
Yek35
Üye

Yer: BUCA
|
BU HAFTA Bİ SPOR PROGRAMINDA İZLEDİM.. AVRUPADA OYNAYAN FUTBOLCU KENDİLERİNE FAUL YAPILDIKTAN SONRA HAKEMİN ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİDİP KART İŞARETİ YAPIYORLAR AMA İKİSİDE SARI KART FİLAN GÖRMÜYORDU.. TRT-1 Stadyum'da yayınlandı o görüntüler... Arjantin ve İspanya liglerinden örnekler verdiler oyuncular buradakinden daha agresif şekilde kart istediler hakemlerden fakat hakemler ikisiniede kart vermediler... Başı sıkışınca "Avrupa'da böyle abi.." diyen yorumcular veya yöneticiler ne dediler bilmiyorum 
|
|
|
|
#447564 - Mon Feb 16 2009 16:46 PM
[Re: shiroi_ch]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
HAKEMLERİN ÇOĞU FENERLİ ADLI BİR HABER OKUDUM ORADA YAZAN HAKEMLER VE TAKIMLARI ŞÖYLE: FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar
GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci
BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa
TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz
BEN GSLİLERE İNANMIYORUM AMA NEYSE...
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#451309 - Sat Mar 21 2009 19:13 PM
[Re: Scarface]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
Halis Özkahya Bursaspor-Fenerbahçe maçının 93.dakikasındaki verdiği penaltıdan sonra sezonu kapatır büyük ihtimalle... Satılmış Federasyon onu banko yapar hiç merak etme Zaten federasyonun böle olduğunu bildiğim için dedim bi daha maç vermezler diye.Penaltıyı Bursaspor lehine verdi son dakikada fenev lehine değil..
|
|
|
|
#451318 - Sat Mar 21 2009 19:50 PM
[Re: Raist]
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#475812 - Tue Aug 24 2010 01:51 AM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Galatasaray-Bursa maçında hakem tribünlerden ve futbolculardan çok tepki topladı ama bence Volkan Şen'e 2.sarı kart göstermediği pozisyonda %100 haklıydı. Her elle oynama sarı kart olmaz. Elle oynama ancak; ***Umut vaad eden bir atağı elle kestiğinde, ***Elle kendine gol pozisyonu hazırladığında, sarı kart verilir. Orta sahadaki basit elle oynamalara kart verilmez. Bu açıdan hakemin yorumunu doğru buluyorum.Hakemin tek hatası vardı, o da 2.devre Ayhan'ı 2.sarıdan kırmızı kartla oyundan atmamasıydı. Beşiktaş-İbb maçında hakem Fırat Aydınus bir pozisyon dışında başarılıydı. İlk yarının sonlarında bariz gol şansı olan pozisyonda topa elle müdahele eden Mehmet Yılmaz'a göstermesi gereken kartın rengi sarı değil kırmızı olmalıydı. Bilerek yapılan her elle oynama sarı karttır.Bu dünyyanın her yerinde böyledir. allahtan sen hakem degilsin renkdas:)) bole bi yorum mu var... futbolcu bile yaptiginin sari kart oldugunu biliyordu... %200 2. sari karttan kirmizi karttir o pozisyon.. ve karaktersiz hakemin atmadigi volkan sen, takimimizi en cok zorlayan oyuncuydu mac boyunca... sanirsam macin sonucuna etki etmek buna denir..
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|