#475653 - Sat Aug 21 2010 02:58 AM
Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta
[Re: 9#Elano]
|
|
lig şöyle bi kaç hafta ertelense de daha rahat şu maçı izlesem diyebiliyorum .. bursaspordan önce kendi takımımızda acaba bu hafta kim sakatlanacak ve hala transfer yokmu diye sabırsızlanmaktan yoruldum.. karpaty lyiv maçını en azından 2-2 ye getirmek bi nebze moral getirecek gibi duruyor .. bana göre ortada maç şuan formda olmasak da.. Hayırlısı diyelimm
|
|
|
|
|
|
#475675 - Sat Aug 21 2010 12:30 PM
[Re: xanthos]
|
Yer: edirne
|
Bursa macini kazaniriz inshallah....:
|
|
|
|
|
|
#475686 - Sat Aug 21 2010 16:56 PM
|
|
ARKADAŞLAR HERŞEYİ ZAMAN DEĞİŞTİRECEK...EĞER BU MAÇTAN DA PUAN KAYBI ALIRSAK, GÖZLER UKRAYNADAKİ MAÇA ÇEVRİLECEK. UKRAYNADA TURU GEÇEMESSEK BU İŞ BİTER..2 ADNANLAR VE RIIJARD GİDER. AMA EĞER KEWELL,BAROS GİBİ 11 OYUNCUMUZDA İSTEKLİ OYNARSA HEM DAHA İYİ OLUR HEMDE ADNANLAR VE T.DİREKDÖRÜMÜZ TAKIMDA KALIR...2 ŞIKTA BİZE UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ;;;EĞER YENİLİRSEK ADNANLAR VE T.D GİDER AMA GALATASARAY LİGDE ANADOLU TAKIMI HALİNE GELİR... YENERSEK ADNANLAR VE T.D GİTMEZ AMA GALTASARAY LİGDE YİNE UMUTLANIR VE UKRAYNADAKİ MAÇA MORALLİ ÇIKABİLİP,,TURU GEÇEBİLİRİZ.......SEÇİM SİZİN...LÜTFEN SEÇİMİNİZİ BANA MESAJLA İLETİNN....
|
|
|
|
|
|
#475687 - Sat Aug 21 2010 17:06 PM
|
|
sana katılıyorum ama başka kişilerde var... örneğin SERGEN YALÇIN. tamamen fenerbahçe taraftarı ve galatasarayı hem aşağılıyor. NTVSPOR YÖNETİMİNİ KINIYORUZ.....YAZIKLAR OLSUN SERGEN KENDİNİ ÇOK BİLMİŞ...
|
|
|
|
|
|
#475692 - Sat Aug 21 2010 22:13 PM
[Re: ONUR1905]
|
UltrAslan
Üye
Yer: istanbul
|
şu duruma bak ali samiyende bile bursa yı yenebilecekmi diye düşünüyoruz katılıyorum... düştüğümüz duruma bak
|
|
|
|
|
|
#475693 - Sun Aug 22 2010 04:10 AM
[Re: westsilwer]
|
|
bişiyi farkettik mi arkadaşlar ? biraz klasik olacak ama gözümüzden kaçırıyoruz sanki bu durumu.. ki illa ki farkeden olacaktır.. bence bu transferlerin gecikmesi tamamen gruplara kalınıp kalınamayacağı ile endeksli .. yani turu geçersek alınacak birileri yoksa bu kadro yeter mantığındalar .. hatırlayın önceki seneleri de.. maalesef daha karpaty lyiv takıımı için bunu bekletiyorlarsa en çok takıma haksızlık ediyorlar .. çünkü oynayan oyuncu der kendi mantığıyla ..''' ben bugün iyi oynuyorum ama yerime birisi gelip oynayacak '' .. bunu demez mi ? ve şu transfer dönemi boyunca da akılları hep orada olacaktır.. bu bana göre yansıyor takıma ki .. karpaty maçına kadar da bu böyle devam eder.. bursaspor maçı için umut edinemiyorum hiç bi türlü .. bi nebze olsa 2-0 dan 2-2 duruma getirmeyi ..hatta 3-2 yapacak durumda idik.. belki o .. kewell ve baros un durumları .. Hakkımızda hayırlısı demekten bişi elden gelmiyior ..
|
|
|
|
|
|
#475701 - Sun Aug 22 2010 21:33 PM
[Re: antata]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
Mustafa Sarp diyorum baskada bir şey demiyorum bu kazmanın yüzündn 2.yi de yiyorduk az kalsın...
|
|
|
|
|
|
#475702 - Sun Aug 22 2010 21:57 PM
[Re: spartak]
|
Yer: izmir
|
Nerede hata yapıyoruz ya sorun nerede?Koskoca Galatasaray bu hallere nasıl düşer ilk atakta gol ye olacak iş değil......
|
|
|
|
#475706 - Sun Aug 22 2010 22:12 PM
[Re: OnurKaya]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#475710 - Sun Aug 22 2010 22:29 PM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
Yeni üye
|
Rijkard daha bekliyor oyuncu değişikliği yapmayı. Heralde 90+ da fln değişikliğe gidecek 1-0 öndeyiz ya..Allahım yarabbim seni basımızda tutan yönetime tüküreyim
|
|
|
|
|
|
#475711 - Sun Aug 22 2010 22:30 PM
[Re: mart07]
|
GALATASARAY
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#475712 - Sun Aug 22 2010 22:32 PM
|
Yeni üye
|
Takımda bir cenabetlik falan var sanırım maç öncesi toplantıları bence hamamda falan yapmaları lazım...
|
|
|
|
|
|
#475713 - Sun Aug 22 2010 22:35 PM
|
Yeni üye
Yer: Hollanda
|
Rijkard daha bekliyor oyuncu değişikliği yapmayı. Heralde 90+ da fln değişikliğe gidecek 1-0 öndeyiz ya..Allahım yarabbim seni basımızda tutan yönetime tüküreyim Adam kimi alsın oyuna bi elano var bide Cana kenarda, elano girdi iste
|
|
|
|
|
|
#475714 - Sun Aug 22 2010 22:41 PM
[Re: OnurKaya]
|
GALATASARAY
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#475715 - Sun Aug 22 2010 22:44 PM
|
Yeni üye
|
Yiyin efendiler yiyin 3-4 yemek yakısır size serefsizler...
|
|
|
|
|
|
#475716 - Sun Aug 22 2010 22:45 PM
|
GALATASARAY
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#475720 - Sun Aug 22 2010 22:56 PM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
GALATASARAY
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#475730 - Sun Aug 22 2010 23:19 PM
[Re: redlion80]
|
Yer: muğla
|
Arkadaş ne olursa olsun birdaha takım da Hakan Baltası Mustafa Sarp ve Barış malını görmek istemıyorum bu takım da ayhanı ve serveti unutmuşsun renktaş. EN SONUNDA MAÇ İZLEMEK YERİNE ALACAM BİR METİN OKTAY FORMASI ODAMDA ONA BAKIP DURUCAM BU ŞEREFSİZ VE RUHSUZLARI İZLEMEK YERİNE.
|
|
|
|
|
|
#475731 - Sun Aug 22 2010 23:22 PM
[Re: westsilwer]
|
Üye

|
Özgüven eksikliğimi. Senin karşında bursa var. Biz ise koca galatasaray. avrupa fatihi. Türkiyenin en büyüğü. En çok taraftarı olan takım. Bizim öz güvenimiz yoksa çekilsin liğden. Allah allah şu anki takımın özgüveninden bahsediyor arkadaş..Namımızdan değil Atrkadaşımın neden bahsettiğininin farkındayım. Bursa kadar, sivas kadar özgüven hala yoksa ne diyeyim kardeşim. Sadece yzıklar olsun ya.
|
|
|
|
#475733 - Sun Aug 22 2010 23:30 PM
[Re: Raist]
|
|
İdmandan daha çok tatil yapanlar ellerde bavullar bide kaçanlar nedense üzülen yine taraftar şimdi hesap verin bize çocuklar şampiyonluk gitti biz destekledik kupadan elendik CİMBOMBOM dedik sadece formayı armayı sevdik siz haketmediniz biz destekledik primler paralar... istemek kolay hiç olamadınız tırnağı kadar onun tek aşkıydı GALATASARAY seni çok özledik biz "METİN OKTAY" sakatim diyipte maça çıkmayan içinde CİMBOMBOM aşkı olmayan aldiği parayı çok duşuk bulan Formanın Hakkını Versenize Lan!! Maçtan sonra koşun discoya gidin yenilsekte sakın hiç uzulmeyın yeter artik daha zarar vermeyin Formayı cıkartın defolun gidin
|
|
|
|
|
|
#475734 - Sun Aug 22 2010 23:42 PM
[Re: Raist]
|
Yeni üye
Yer: Mardin
|
demi ya geçen sene 6 da 6 yapıp coşmuştuk sonra bir daha toparlanamadık. bu sene de galibiyet gözü görmeyelim biraz, sonradan açılırız bu takım psikolojimi bozacak. genç yaşımda kalpten gidecem . ciddi söylüyorum kaçan pozisyonlarda kalbim daha hızlı atıyor. Balta 'da bu sene birşeyler var. Arda'da milli takım dışında top yanmadı bu sezon başında. İstekli başlandı. ama gol yollarında beceriksiz olunca. adamlar bir geldi gol oldu. Ataklarında kardeşime dedim gol olacak diye. Zaten belliydi volkanı önde 4 kişi karşılayacak gibi duruyor ama sadece duruyorlar. M. sarp gibi topa neresiyle vuracağını bir türlü karar veremeyen adam gol pozisyonlarında girerse olacağı bu. Üstüne Baros da etkisiz olunca berbat bir takım görüntüsü vardı. Ayhan deli gibi mücadele edecek havasında ama sadece havasında. Yine takımda en iyi o diyebilirim. Ne sağ nede sol kanat çalıştı. Ali turan biraz daha istekliydi. ama oda ileri çıkmıyor. gerçi çıksa Arda paşa nın pas verdiği yoktu. Arda, Vedersonu geçemedi bir türlü.ve hala ısrar etti onu geçmek için. bir kere pas vermeyi denedi . baroş çok güzel geçti ordan ama bu seferde baroş bencillik yaptı. adamların kalecisi şişiriyor , tek adamları var ileride yine bizim kalede pozisyon oluyor, anlamış değilim. tamam hakem saçmaladı ama bir kerede adam akıllı sarı kart alın be. hep itiraz itiraz. neresinden tutsan hiç bir şey olmayacak durumda takımımız. gerçekten sözün bittiği yerdeyiz. Uefa dan sonra takımda bişey kalmadı. hala onun etkileri var. bir şeylerin değişmesi gerekiyor gerçekten ve bu adnanlarla olucak iş değil. sanki Rijkaard ve neskeens ile olucak gibi de gözükmüyor.
|
|
|
|
|
|
#475737 - Sun Aug 22 2010 23:47 PM
[Re: İskender Türk]
|
|
ali turan bugün gayet iyiyydi sağ kanattan fazla atak vermedik. AMA GELDİĞİ GÜNDEN BERİ ELEŞTİRDİĞİM ALLAHIM KAZMASI BALTASI KÜREĞİ OLAN HAKAN BALTANIN KORUDUĞU KANAT RESMEN OTOBAN.HADİ DEFANSTA Bİ BO.. DEĞİLSİN İLERDE BİRŞEYLER YAP ODA YOK.BİRDE BU ADAM MİLLİ TAKIM SOL BEKİ.HEYTT BE NE GÜNLERE NE BALTALARA,BARIŞLARA SARPLARA KALDIK NE AYHANMIŞ BE.
|
|
|
|
|
|
#475744 - Mon Aug 23 2010 00:22 AM
[Re: pikalo]
|
|
keitayı satma ardayı sat! Çığırından çıktı takıma yararı yok olmucaktır. santosu al! Ali T., m. sarpla, barışla, gökhan zanla, neille ve aykutla sözlemeyi fesh et ( kimse almaz çünkü) serveti, hakan baltayı Sat!
Ufuk ( madem kaleci transferi yapmıcaz takıntısındasın) sabri - Transfer - transfer- transfer Cana - Transfer Keita Elano Santos Baroş Neyse, emana ve M. diarra deniyor ama asıl bu takımı kurtaracak transfer defans hattını hızlı adamlarla değiştirmekten geçer. bitakımın hucum anlayışını ispanyol defans anlayışını italyan yapamazsın ama işte türk mantığı orataya karışık olunca böyle oluyor.. Yazıklar olsun yönetim istifa yönetim git yönetim istenmiyorsun yönetim!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#475745 - Mon Aug 23 2010 00:43 AM
[Re: Holly-gun]
|
Yeni üye
|
Bu saatten sonra mourinho'yu td getirsen messi'yi sahaya sürsen değişiklik olmaz.Bu takım dagılmıs gitmiş kısa vadede hiçbir halt gelmez bunlardan şimdi gidecekler karpati kurpati onları yenip gelecekler(orası da düşük bi ihtimal ya neyse) sonra yine hadi baştan hazırız güçlüyüz yeneriz tüm kupalar bizim söylemleri falan filan. Adnangiller övünsün bakalım yaptıkları işlerle yok şu kadar gelir elde ettik satışlarla bilmem ne. Bir başkan takımın esas gelirlerinin spotif anlamda başarılardan kazanıldığını bilmiyorsa onun o koltukta ne işi var. Eğer sportif başarın olursa sponsorun olur tv gelirlerin artar.Ne kadar ekmek o kadar köfte adnangiller.3 liraya 5 liralık malı alamazsın. Sen elde avucta ne var satıp savurursan kalırsın böyle armut gibi yersin gelen gecenden 2 şer gol. Ama daha dur bu işler böyle kolay degil yani elin oglu bursa sivas değil çakarlar sana bir 5 lik feleğin şaşar..
|
|
|
|
|
|
#475752 - Mon Aug 23 2010 02:04 AM
[Re: GS_Tahir]
|
Yer: meRsin
|
mustafa sarp a acil bi cepli şort diktirsinler. elini cebine koyup dolaşsın sahada. bu nedir arkadaş. sivas maçındada balıktan bi gol attı sonra maçın sonuna kadar yattı. bi dikkat edin adama. topu onu verirlerse hemen yan pas bitti. gerisinde sahada geziniyor. bu adam gitmeli arkadaş. reikard a sadece bu adamı oynattığı için kızıyorum. yoksa adamın hiçbi suçu yok. kıyma yok soğan yok adama lahmacun yap diyorlar. adnan polat ında kafası güzel heralde. diyorki yatırımlar yaptık para kazanacaz ve3 böylece istediğimiz transferi yapacaz. galatasaray spor klübü futbol sayesinde ayaktadır. mart07 arkadaş doğru söylüyor. biraz başarı gösterki reklamdan sponsordan bşilmem neyden parayı kazan. bi forma alacam dedim, adamlar bi maç kazanamadı ki alalım forma. önce bi hakedinde forma yı öyle alalım. giyemeyeceksem almamın ne anlamı var.
sen kalk haldun üstüneli gönder adnan sezgin i getir. adam doğru dürüst bi transfer yapamadı. ne anlar o transferden. reikard dior bu oyuncuyu istiyorum, sezgin dior aynı özellikler şundada var. :S e geç sen direkte et takımıda. alsanıza kardeşim adamın istediği transferleri.
umarım eskişehir ede yenilirizde, birilerinin aklı başına gelir.
|
|
|
|
|
|
#475753 - Mon Aug 23 2010 02:29 AM
[Re: realmuRat]
|
|
Lucas Neill oynamamali. Adam geldidinden beri galatasarayimiz mac basi 2 golden az yemiyor. Cogu golleri onun yuzunden yiyoruz. Simdi ona kimse toz kondurmaz ama gorursunuz yakinda sizlerde benim gibi dusuneceksiniz. ben bunu bu adam geldiğinden beri sölüyorum adam da bişiler var fakat takım oyuncusu değil ayak uyduramıyor cıkıyor acılıyor kademe bozuluyor basılmıcak yerde topa basıyor biz bu takıma yeniliriz berabere kalırız eleniriz bu sene gs erken havlu attı karpaty sivastan kötü bi takım değil karpaty macında adnan sezgin istifa diye bagırdı taraftarlarımız bende ADNAN POLAT VE ADNAN SEZGİN İSTİFA DİYE bagırıyorum eger bursa macı ve diger maclardaki kötü gidişat dewam ederse takfiye olmazsa bu takıma gs bu sene ilk 5 giremez ben bu yazıyı 1-2 gün önce yazdım arkadaşlar fakat benim gibi düşünmeyenlere kınıyorum galatasarayın yönetim kimseyi sorumlu tutmadan önce KENDİLERİNİ SORUMLU TUTSUNLAR YÖNETİM İSTİFA ADNAN POLAT İSTİFA ADNAN SEZGİN İSTİFA bu sesleri duymuyorlar sanırım tribünden İSTİFA edin takıma bişe katamıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#475754 - Mon Aug 23 2010 02:33 AM
[Re: los_galactiGS_07]
|
|
umut beslemek yerine umutsuzluğa hapsolmuş bi taraftarım şu serin gecede... 2 tip görüyorum bu sayfada biri kolay üyelikle klavyeden rahat atanlar.. ötekiler ise biz 6-0 yendik keh keh diyebilecek mart ayını geçmiş kediler.. edep haya ne kelime herşey kaosun başkenti istanbulda .. kapıda elinde biletin hurra kalabalığın içine girmeye mecbursun maç başlayacak,it sürüsü(!) karaborsacılar peşinde .. pişmanım maça gittiğime .. parama değil .. zamanımı harcadığıma ..2 saat maç + 1 saat git-gel bahçelievlerden metrobüs .. yoksa para önemli değil ... söylenecek çok şeyim yok .. elde tutar hiç bişi yok .. takımda başka solbek yoksa oynar H.balta .. mustafa sarp ve ayhan gibi mahallenin kurtlar vadisi figuranlarıyla maç izlemekten başka çare yok .. bi umuttu sadece rüzgarın tersine döndüğünü görebilmek.. yok sanırım bu senede uçurtma uçuramayacaz .... SAYGILAR ......
|
|
|
|
|
|
#475755 - Mon Aug 23 2010 02:39 AM
[Re: Holly-gun]
|
Üye

Yer: Uşak
|
keitayı satma ardayı sat! Çığırından çıktı takıma yararı yok olmucaktır. santosu al! Ali T., m. sarpla, barışla, gökhan zanla, neille ve aykutla sözlemeyi fesh et ( kimse almaz çünkü) serveti, hakan baltayı Sat!
Ufuk ( madem kaleci transferi yapmıcaz takıntısındasın) sabri - Transfer - transfer- transfer Cana - Transfer Keita Elano Santos Baroş Neyse, emana ve M. diarra deniyor ama asıl bu takımı kurtaracak transfer defans hattını hızlı adamlarla değiştirmekten geçer. bitakımın hucum anlayışını ispanyol defans anlayışını italyan yapamazsın ama işte türk mantığı orataya karışık olunca böyle oluyor.. Yazıklar olsun yönetim istifa yönetim git yönetim istenmiyorsun yönetim!!!!!!!! -Renktaş GS uğruna 6ay oynamamış A.Turan'dan sağbek yapıp o adamı yok eden Rijkaard'a ne demeli?? -Hakan Balta sapını da kimse almaz.Acaba bu kazma diyomudur takımın anasını belliyorum diye?? -Ne olursa olsun yabancı sayısını 10na çıkaracaksın,çünkü biz gibi sakatlar ordusu bir takımda 10 yabancı hakkını kullamak farz. -Rijkaard ne yapsın eldeki malzeme bu,kazmalar topluluğundan bu kadar olur.Adnan Polat utansın.Balta gibi kazmadan solbek,Barış gibi geri zekalıdan ortasaha,Servet gibi sığırdan stoper,Sarp gibi maldan forvet arkası,ayhan gibi el freninden ön libero,Aykut gibi aptaldan kalecin olursa bu sonuçlar kaçınılmaz olacak. ................................UFUK NEILL.........TRANSFER............A.TURAN........TRANSFER (DRENTHE) ...................CANA................TRANSFER (KALLSTRÖM) PINO......................TRANSFER(MİSİMOVİÇ).................ARDA ..............................BAROS NOT: İlk 11de 8 futbolcu yer alıyor duruma göre değişiklik yapılabilir. YEDEKLER: S.KULBİLGE-KEWELL-ELANO-S.ÖZKAN-BATDAL-ÇAĞLAR-EMRE ÇOLAK-MUSA-SERVET-SABRİ GÖNDERİLECEKLER: BALTA-BARIŞ-SARP-AYKUT-AYHAN-ZAN- 10 YABANCI BAROS KEWELL PINO CANA NEILL ELANO SOLBEK (DRENTHE) STOPER (OYUN KURAN CENGAVER BİR STOPER) ÖN LİBERO (KALSTRÖM-DIARRA-LEDASMA) ON NUMARA (MİSİMOVİÇ) Ancak butakım böyle düzelir..
Tarafından düzenlendi İskender Türk (Mon Aug 23 2010 03:14 AM)
|
|
|
|
#475761 - Mon Aug 23 2010 08:52 AM
[Re: ultraking]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
Helvacı açıklama yapıyor. Galatasaray taraftarı yanlış yapmış, ... evet ben de izledim bu demeci hatta NTVSPORda Sergen (burada bazı arkadaşlar sergeni yerden yere vurmuşlar ama dünkü yorumlara baktığımda Rıdvan Dilmen takımın sistemiyle alakalı en ufak bir laf etmezken takmış kafayı kaleci transferine dönüp dolaşıp ona vurgu yaparken, Sergen çıktı dedi ki ya çok önemli bir nokta var onu gözden kaçırmayın rijkaard geleli 2. senesi oluyor ve bu takımın hala bir sistemi falan yok.. yani benc sergenin bazı yorumları rıdvandan çok daha iyi... ayrıca sergeni fenevli ilan edenler de olmuş ki bence saçma... sergeni sevmeyebiliriz ama sırf bizim bu yerden yere vurduğumuz takımımızı eleştirdi diye de galatasaray düşmanı ilan etmek anlamsız gibi geliyor bana) bile inanamadı da tekrar sordu bu şeiklde açıklama yapınız mı diye evet dedi helvacı... galatasaray taraftarına yakıştıramadım dedi.. bu taraftar ali sami yende yitirdiğimiz nice maçtan sonra asaletiniz yeter diye takıma destek olmuşken şimdi bu tavırları yakışmadı... evet helvacıoğlu pardon prof. dr. helvacıoğluna göre taraftar olarak olsun be aslanım asaletiniz yeter diyecekmişiz... ulan insan hem kendi ağzıyla söyleyip hem de başka tarafıyla anlar mı lafı ya... bu taraftar yenildiğinizde bile asaletiniz yeter demişse ve eğer şimdi dememişse takkeyi önünüze koyup düşünmeniz gerekmez mi... takımda asalet mi bıraktınız dalga mı geçiyorsunuz bizimle...
Tarafından düzenlendi AslAnibal (Mon Aug 23 2010 08:53 AM)
|
|
|
|
#475766 - Mon Aug 23 2010 09:20 AM
[Re: AslAnibal]
|
Müdavim

Yer: ASY
|
Dün Elano önemli bir şey söyledi "takım ruhunu yakalarsak herşey düzelir".Yani takımda arkadaşlık yok,ruh yok.Herkes kendi havasında,takımın kaptanı bile yok.Arda'nın kolunda bir bant var ama sanki yas tutan futbolcu koluna bant takmış.Takıma bağıran çağıran,haydi diyen Kewell-Baroş.Arda nazlı bebe,küsmüş bize sallanıyor ortalıkta. Tek tek futbolculara sallıyoruz ama futbolcuyu futbolcu yapanda TD dir.Ali Turan Kayseride ön libero,bizde sağbek.Neil sağbek,bizde stoper.Arkadaş Gökhan-Serveti koy göbeğe,Neili çek sağa.ALi Turanı koy ön liberoya al BArışı dışarı.Bu Barış Feldkampp ve Skibbe'de güzel oynuyordu,Rijkaarda dökülüyor.Mustafa Sarp Bursada playmakerdı,güzelde oynuyordu,Rijkaard adama futbolu unutturdu.Elano M.City'de Brezilyada sağ açık-hücum oyuncusu bizde ön libero.Adam nerdeyse Baroşu kaleci yapacakta o kadar abartmayım diye koymuyordur kaleye.Hakan Balta milli takımın sol beki.Feldkamp ve Skibbede soldan bindiren adam şimdi kanadını savunamaz oldu.Neden biliyormusunuz.Takımın kondisyonu yok,fiziki gücü yok,motivasyonu yok.Futbol şubesi öksüz.Abdurrahim Albayrağını arıyor,Fatih Terimini arıyor.Takım Hasanını,Hakanını arıyor.Belki Ayhan kaptan kalsaydı azda olsa yapabilirdi bu işi ama onuda küstürdü Adnan brothers.Adnanların en güzel özelliği futbolcu küstürmek futbolcu satmak.Yaşı ilerlemişler bilir,elimizde bir Kosecki vardı.Takımın herşeyi.Adnan Polat futbol şubeye geçer geçmez sattı.Lincoln Skibbe döneminde ilk yarı harikalar yaratıyor.Devre arası kampta Adnan Sezginle bir takışıyorlar,bir daha top oynamadı adam.Yönetici dediğin elemanlarını motive eder,çalıştırır.Bizimkiler kime nasıl sataşırım diye bakıyor.Adnan Polat yönetime geldi hemen Hakan Şükürü sonrada Hasan Şaşı kovdu.Neden çünkü bunlar popülerler,Adnanı bastırıyorlar.
|
|
|
|
#475773 - Mon Aug 23 2010 12:34 PM
[Re: yönetici]
|
|
GALATASARAYA 5-6 TANE YILDIZ OYNAYAN ADAM LAZIM TRANSFER EDİLMESİ GEREKEN YOKSA GALATASARAY SEZONA ŞİMDİDEN HAVLU ATTI DAHA HİÇ Bİ MACINA GİTMİCEM FORMASINI ALMICAM YENİLGİLER DEVAM EDECEK UEFA DAN DA ELENİCEZ İSTİFA ETSİN ADNANLAR
|
|
|
|
|
|
#475776 - Mon Aug 23 2010 13:15 PM
[Re: Tsubasa Ohzora]
|
|
valla hakem kırmızıyıda gösterseydi birşey olmayacaktı bu sefer 10 kişi defansa çakılı kalacaktı bursaspor.o yüzden hakem hatasının arkasına saklanmamak gerek. allah aşkına ve allah aşkına şu baltayı gönderin bu takımdan başka birşey istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#475781 - Mon Aug 23 2010 14:35 PM
[Re: antata]
|
|
antata kardeşim;olmaz olmaz olmaaaz dedim dinletemedim.ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte.hiç bilmiyorsan taklit et demişler.sağ elle yemeğe alışmış çocuğa sol elle yedirmeye kalkarsan pek tabii ki döker çorbayı üstüne.tamam kabul.kasa tamtakır.eldeki değerleri kullansana en efektif.nerdeee.surinam asıllı yeni zevcesiyle boğazda dolce vita takılıyor umursamaz ve futursuzca.arda captain oldu,s.kobal'da bonusu olunca sen sağ ben selamet.gs.çubuklular gibi alex'li düzene özendiler ders almamacasına.arda stop gs.nakıs.haydii burdan yak.herkes ayrı tellerden çalınca ne akort tutuyor ne de tertip düzen.o halde ? yasin özdenak'ın ilk yıllarını hatırla.adı çıkmıştı kumbaraya.sonra ne mi oldu? ülkenin 1 numarası oldu iyi bilirsin.aykut,ufuk zemzemle yıkanmış.kaleyi versenize,güvensenize Türk gençlerine.ezelimiz 1989'dan beri uyguluyor canlı örneğini gözümüze sokarcasına.kaybedilen bir şey yok.geçen yılki 8'de 8 yapanlarıda gördük sene sonunda papazın çayırında.beylerbeyinde huzursuz ersun yanal bir telefon uzaklığında.gel desinler haftasına taşları yerli yerine sokmazsa adımı inkar ederim.amma velakin pire'de h.şükür'ü küstürdü diye nayıırr olamaz nakaratlarını duyar gibiyim.aşalım artık bu geyik muhabbetlerini.iki yıldır uyutuyorlar devrim ayaklarıyla.bize helva yapacak adam lazım.o da karşıda,köprünün ayaklarında odasından bakıyor aslantepe'ye, 52.000 kişi nasıl çıldırtılırın sihirli formülüyle...
|
|
|
|
|
|
#475787 - Mon Aug 23 2010 14:57 PM
[Re: almac]
|
|
Neill sagolsun yine yapti yapacagini... Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az
|
|
|
|
|
|
#475788 - Mon Aug 23 2010 15:01 PM
[Re: serefe67]
|
|
Neill sagolsun yine yapti yapacagini... Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az neil sayesinde yemediğimiz golleride yazsan süper olur.ilk golde volkan şeni durduramayan 4 kazmaya laf yok ama topu uzaklaştırmaya calışan 6 pastan rakibe vurdurmayan adama sallayın bakalım.
|
|
|
|
|
|
#475791 - Mon Aug 23 2010 15:48 PM
[Re: los_galactiGS_07]
|
|
Neill sagolsun yine yapti yapacagini... Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az neil sayesinde yemediğimiz golleride yazsan süper olur.ilk golde volkan şeni durduramayan 4 kazmaya laf yok ama topu uzaklaştırmaya calışan 6 pastan rakibe vurdurmayan adama sallayın bakalım. Sevgili renktasim, sen her yedigimiz golleri analis etmesisin galiba. Iyikide her pozisyonda hata yapmiyor yoksa kalkip gider bende oynardim. Ama cogu golde onun hatasi bulunuyor
|
|
|
|
|
|
#475793 - Mon Aug 23 2010 16:17 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Neill sagolsun yine yapti yapacagini... Adam galatasarayin en kotu stoperi. Geldiginden beri her mac iki gol yiyoruz en az neil sayesinde yemediğimiz golleride yazsan süper olur.ilk golde volkan şeni durduramayan 4 kazmaya laf yok ama topu uzaklaştırmaya calışan 6 pastan rakibe vurdurmayan adama sallayın bakalım. Sevgili renktasim, sen her yedigimiz golleri analis etmesisin galiba. Iyikide her pozisyonda hata yapmiyor yoksa kalkip gider bende oynardim. Ama cogu golde onun hatasi bulunuyor ilk golü dikkatle izleyelim, 4 tane Bursasporlu oyuncu var, kaleciyle birlikte 9 tane oyuncumuz var. Neill ve Ali Turan 2 oyuncuyu aliyorlar. Neill özellikle arkasina bakan nadir oyunculardan birisi. 3 oyuncu arasindan Volkana orta yaptiran, resmen Volkan Sarpin belini kirdi. Servetin pozisyonu dogru mu? Kac oyuncu varken orada Ergic nasil bombos kaldi. 2'ye karsi, 7 golü attilar.
|
|
|
|
#475795 - Mon Aug 23 2010 16:48 PM
|
Yeni üye
Yer: Mardin
|
Dün Elano önemli bir şey söyledi "takım ruhunu yakalarsak herşey düzelir".Yani takımda arkadaşlık yok,ruh yok.Herkes kendi havasında,takımın kaptanı bile yok.Arda'nın kolunda bir bant var ama sanki yas tutan futbolcu koluna bant takmış.Takıma bağıran çağıran,haydi diyen Kewell-Baroş.Arda nazlı bebe,küsmüş bize sallanıyor ortalıkta. Tek tek futbolculara sallıyoruz ama futbolcuyu futbolcu yapanda TD dir.Ali Turan Kayseride ön libero,bizde sağbek.Neil sağbek,bizde stoper.Arkadaş Gökhan-Serveti koy göbeğe,Neili çek sağa.ALi Turanı koy ön liberoya al BArışı dışarı.Bu Barış Feldkampp ve Skibbe'de güzel oynuyordu,Rijkaarda dökülüyor.Mustafa Sarp Bursada playmakerdı,güzelde oynuyordu,Rijkaard adama futbolu unutturdu.Elano M.City'de Brezilyada sağ açık-hücum oyuncusu bizde ön libero.Adam nerdeyse Baroşu kaleci yapacakta o kadar abartmayım diye koymuyordur kaleye.Hakan Balta milli takımın sol beki.Feldkamp ve Skibbede soldan bindiren adam şimdi kanadını savunamaz oldu.Neden biliyormusunuz.Takımın kondisyonu yok,fiziki gücü yok,motivasyonu yok.Futbol şubesi öksüz.Abdurrahim Albayrağını arıyor,Fatih Terimini arıyor.Takım Hasanını,Hakanını arıyor.Belki Ayhan kaptan kalsaydı azda olsa yapabilirdi bu işi ama onuda küstürdü Adnan brothers.Adnanların en güzel özelliği futbolcu küstürmek futbolcu satmak.Yaşı ilerlemişler bilir,elimizde bir Kosecki vardı.Takımın herşeyi.Adnan Polat futbol şubeye geçer geçmez sattı.Lincoln Skibbe döneminde ilk yarı harikalar yaratıyor.Devre arası kampta Adnan Sezginle bir takışıyorlar,bir daha top oynamadı adam.Yönetici dediğin elemanlarını motive eder,çalıştırır.Bizimkiler kime nasıl sataşırım diye bakıyor.Adnan Polat yönetime geldi hemen Hakan Şükürü sonrada Hasan Şaşı kovdu.Neden çünkü bunlar popülerler,Adnanı bastırıyorlar. imzamı atıyorum
|
|
|
|
|
|
#475802 - Mon Aug 23 2010 18:45 PM
|
|
neill den başka oyuncu yokmu Galatasaray takımında her mesajda neilli eleştiriyorsun..? hem de haksız yere.. senin yatan stoper serveti eleştirmeğe gücün yetmiyormu??? Onu elestiriyorum cunku bence ilk on birde ilk onun cikmasi gerekiyor. Ve de herkes onun hakkinda ovguyle anlata anlata bitiremiyor, halbuki bakarsaniz servet bence ondan daha iyi, ama servetin cok iyi bir stoper oldugunu demiyorum.
|
|
|
|
|
|
#475806 - Mon Aug 23 2010 19:23 PM
|
Yeni üye
|
Adnan Polat,çok kaprisli birisi.Benden başkası olmasın diyor.Bu yüzden Hakanı kovdu,Hasanı kovdu.Bir baktı Haldun Üstünel taraftarın gönlünde aldı başını gidiyor.Hooop Haldun hemen indiragandi yapıldı.Kaldılar iki sevgili Adnan brotherslar başbaşa.Al takke ver külah oynuyorlar Galatasaray ile. Bazı konuşluan duyumlara göre mesele ne Adnan Polat'ın kaprisi ne de Haldun Üstünel'in taraftarın gönlünde yer etmesiymiş.Mesele yeni stattaki rant kavgasıymış.Bu Adnan Brothers yeni stattaki büfe;otopark vesiare gelirlerini paylaşmak için anlaşmış.Baktılar bu işe çomak sokacak Haldun Üstünel var hoop bir indiragandi Haldun Üstünel şutlanmış.Adnan Polat'ın Adnan Sezgin'e olan göbek bağı da burdan geliyormuş.O yüzden Adnan Sezgin'e ağzını açamıyor ve her yaptığına onay veriyormuş.Çünkü göbeklerinden birbirlerine bağlılarmış.Adnan Polat'ın stadın üstünün kapanmasını beklememesi de bu yüzdenmiş.Biran önce geçelim de para akmaya başlasın diyeymiş.Klüpten bu duyumlar sık duyulmaya başlandı...İnşallah doğru değildir...
|
|
|
|
|
|
#475831 - Tue Aug 24 2010 13:25 PM
|
1_9_0_5
Üye

Yer: AZƏRBAYCAN
|
neill den başka oyuncu yokmu Galatasaray takımında her mesajda neilli eleştiriyorsun..? hem de haksız yere.. senin yatan stoper serveti eleştirmeğe gücün yetmiyormu??? Onu elestiriyorum cunku bence ilk on birde ilk onun cikmasi gerekiyor. Ve de herkes onun hakkinda ovguyle anlata anlata bitiremiyor, halbuki bakarsaniz servet bence ondan daha iyi, ama servetin cok iyi bir stoper oldugunu demiyorum. Servet bu sistemde oynayamaz.. gidiyor geriye dönene kadar atak bitiyor.. karpat maçında 5 metre gerideki rakip geldi önüne geçti gol attı.. neill hiç bir zaman böyle bir şeye müsade etmez.. çünki servetten çok daha zeki ve çevik.. savunmanın her yerinde Neill oynasa bu takım gol yemez..
|
|
|
|
#475832 - Tue Aug 24 2010 15:35 PM
|
|
Topa hakim olma yüzdesine ve korner sayısına bak, bir de çektiğimiz şut sayısına bak. Yanlışım yok ise benim maçta hatırladığım uzaktan şut yok. Peki rakip sahada bu kadar vakit geçiriyoruz 60-70 dk nerdeyse tek kale, neden şut çekmiyoruz? Neden şut sonucu kaleden veya defanstan dönebilecek, sekebilecek topların tehlikesini hiç kullanmıyoruz? Vurun kaleye dönen topa gidin, nefes aldırmayın, hata kovalayın. Hiç yok arkadaş..
|
|
|
|
|
|
#475856 - Wed Aug 25 2010 13:13 PM
[Re: Cim]
|
|
Topa hakim olma yüzdesine ve korner sayısına bak, bir de çektiğimiz şut sayısına bak. Yanlışım yok ise benim maçta hatırladığım uzaktan şut yok. Peki rakip sahada bu kadar vakit geçiriyoruz 60-70 dk nerdeyse tek kale, neden şut çekmiyoruz? Neden şut sonucu kaleden veya defanstan dönebilecek, sekebilecek topların tehlikesini hiç kullanmıyoruz? Vurun kaleye dönen topa gidin, nefes aldırmayın, hata kovalayın. Hiç yok arkadaş.. Tamam top ceviriyoruz da, onu dafansta yapiyoruz. Serveten neille, neillden hakan kazmaya, hakan kazmadan ayhana, ayhanda direkt servete donuyor. Neden? Oortada ve forvette top isteyen yokki!! Hepsi seyrediyor, devamli kosan top isteyen olmadigindan kaynaklaniyor. Rijkardtin 4-3-3 taktigi bizim kadroyla olamaz. Bu taktikle orta sahadaki uc kisi top tutabilecek, pas yapabilecek ve devamli top isteyecek nitelikte olmasi gerekiyor. Bizim orta sahaya bakin: Ayhan (bence o isi becerek bir tek o var ama rijkaard onu bitirdi, yaslandida), Baris ozbek (Superligin en kotu futbolcusu, galatasaray gibi bir takimda ne ariyor bilmiyorum. Bucasporda bile onun kadar kotu futbolcu yok), Mustafa Sarp , Lorik Cana ve Elano. Elanonun durumu belli adam oynayamiyor, satilmasi gerekiyordu ama neyse. Uzaktan sut pozisyonuna bile giremiyoruz. Bunlarin hic biri rijkaardin sistemine uymaz. Arkadaslar soyleyin, Mustafa Sarp bu sezon ve gecen sezon il birlikte en formda oyuncumuz. Sarpin en iyi oldugu bir takimdan ne beklersiniz?? Defansda adam yok. Gokhan Zan sakat dogmus, Ali turani rijkaard sag bek yapti (inanilmaz), Servet (Eski formundan cok uzak) ve Neill. Neilli herkes ovuyor anlamadim neden. O takima geldiginden beri kime karsi oynasak fark etmez, ister Fener ister Beograd, her macta en az iki gol yiyoruz. Cogu gollerde onun yuzunden. Ya hata yapiyor, ortalarda devamli tuttugu adamlar golu atiyor, olmiyacak sutlar ona carpip giriyor. Bence defansin en kotusu. Hakan Baltami dim Kazmami dim, oda cok dustu. En istikrarli futbolcumuzdu. Kaleci zaten yok. Arda simardi gitti. Avrupada sedece ruyalarinda oynar boyle giderse. Avrupanin buyuk kulupleri istedigini begendini sip aliyor. Ister 3 Milyon olsun ister 30 milyon. Demekki onu isteyen yok. Kewellde bir var bir yok. Anlicaniz galatasarayimiz bos bir takim, oyuncu yok. Ve bencede superligin en kotu kadrolarindan biri. Rijkaarda antrenorlukten anlamiyor. Saniyorki barcelonada gibi Takimi o kuracak futbolcular kendileri oynayacak. Adamalar tabiki oynar 4-3-3 u. Orta sahaya bakin: Xavi, Iniesta, Busquets hepsi cok zeki topcu ve yukarida saydigim ozeliklere sayip. Galatasarayda Sarp, Baris, Ayhan ile olacak is degil. Galatasarayimizin malesef durumu cok kotu. Iyi bir temizlik yapmak gerekiyor. Ve bu takima en az 5 transfer sart. Ama ne olursa olsun Galatasarayli olmak bir ayricaliktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24