Webaslan Forum
Page 4 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475738 - Sun Aug 22 2010 23:50 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: İskender Türk]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Kewell gibi karakterli efendi profosyonel bir futbolcuyu az daha kalsın gönderek olan şerefsiz yönetim s....ktiringidin. Üstelik adamın 19 numaralı formasını da sıradan birine verip adama verip küfür ettiniz.

#475739 - Sun Aug 22 2010 23:55 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: los_galactiGS_07
ali turan bugün gayet iyiyydi sağ kanattan fazla atak vermedik. AMA GELDİĞİ GÜNDEN BERİ ELEŞTİRDİĞİM ALLAHIM KAZMASI BALTASI KÜREĞİ OLAN HAKAN BALTANIN KORUDUĞU KANAT RESMEN OTOBAN.HADİ DEFANSTA Bİ BO.. DEĞİLSİN İLERDE BİRŞEYLER YAP ODA YOK.BİRDE BU ADAM MİLLİ TAKIM SOL BEKİ.HEYTT BE NE GÜNLERE NE BALTALARA,BARIŞLARA SARPLARA KALDIK NE AYHANMIŞ BE.

O'nu milli takıma alanın ben ................

#475740 - Sun Aug 22 2010 23:59 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Helvacı açıklama yapıyor. GAlatasaray taraftarı yanlış yapmış, adnan sezgin neden istifa etsin ki, rijkaard neden gönderilsin baksanıza kornerlerde takım değişik kombinasyon uyguladı. Liğe bu şekilde başlamak olağan bişeymiş. Buyrun klübü bu adamlar yönetiyor ve alsıkları karar yola deveam mış. Transfer devam ediyormuş. Bu adamlar bu mantıkta kardeşim. Burada bir şeyleri tartışıp kendinizi üzmeyin boş verin yani. Biz taraftar olarak yanlış yapıyormuşuz. daha ne olacakki bu yönetimden.

#475741 - Mon Aug 23 2010 00:03 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: İskender Türk]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Geçen sene kaldığımız yerden devam ediyoruz.Hiçbir değişiklik yok.Zaten hazırlık dönemimize bakın.Alman ve Hollanda amatör takımları.Bursa Dortmundla,Kızılyıldızla hazırlık maçı oynadı.Gaziantep bile Schalke ile oynadı.Takım fizik olarak sıfır.Yav Skibbe'nin takımı bile rakibi silkeliyor,dağıtıyordu.Rikaardın takımı kız takımı gibi.Dokunsan dağılacak.Gerçi eurosportta bayan futboluda seyrediyorum,onlar bile yener bizi.
Hepiniz Ayhana söyleniyorsunuz ama bence takımın Galatasaray ruhunu taşıyan tek oyuncusu,ciğeri patlayana kadar mücadele ettti.Kewell-Baros-Ayhan diyorum.Gerisi çöp sepetine

#475742 - Mon Aug 23 2010 00:05 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: ultraking]
pikalo Offline
Müdavim

Bu Adnan Polatla Adnan Sezgin arasında ne var merak ediyorum.Karı-koca bile boşanıyor bunlar ayrılmıyor arkadaş.Helvacıda defolsun gitsin.Başlangıç normalmiş,hadi ordan allahın helvası.

#475744 - Mon Aug 23 2010 00:22 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
Holly-gun Offline

Yer: istanbul
keitayı satma ardayı sat! Çığırından çıktı takıma yararı yok olmucaktır.
santosu al!
Ali T., m. sarpla, barışla, gökhan zanla, neille ve aykutla sözlemeyi fesh et ( kimse almaz çünkü)
serveti, hakan baltayı Sat!

Ufuk ( madem kaleci transferi yapmıcaz takıntısındasın)
sabri - Transfer - transfer- transfer
Cana - Transfer
Keita Elano Santos
Baroş
Neyse,
emana ve M. diarra deniyor ama
asıl bu takımı kurtaracak transfer defans hattını hızlı adamlarla değiştirmekten geçer. bitakımın hucum anlayışını ispanyol defans anlayışını italyan yapamazsın ama işte türk mantığı orataya karışık olunca böyle oluyor.. Yazıklar olsun yönetim istifa yönetim git yönetim istenmiyorsun yönetim!!!!!!!!

#475745 - Mon Aug 23 2010 00:43 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: Holly-gun]
mart07 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Bu saatten sonra mourinho'yu td getirsen messi'yi sahaya sürsen değişiklik olmaz.Bu takım dagılmıs gitmiş kısa vadede hiçbir halt gelmez bunlardan şimdi gidecekler karpati kurpati onları yenip gelecekler(orası da düşük bi ihtimal ya neyse) sonra yine hadi baştan hazırız güçlüyüz yeneriz tüm kupalar bizim söylemleri falan filan.
Adnangiller övünsün bakalım yaptıkları işlerle yok şu kadar gelir elde ettik satışlarla bilmem ne. Bir başkan takımın esas gelirlerinin spotif anlamda başarılardan kazanıldığını bilmiyorsa onun o koltukta ne işi var. Eğer sportif başarın olursa sponsorun olur tv gelirlerin artar.Ne kadar ekmek o kadar köfte adnangiller.3 liraya 5 liralık malı alamazsın. Sen elde avucta ne var satıp savurursan kalırsın böyle armut gibi yersin gelen gecenden 2 şer gol. Ama daha dur bu işler böyle kolay degil yani elin oglu bursa sivas değil çakarlar sana bir 5 lik feleğin şaşar..

#475746 - Mon Aug 23 2010 00:54 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Kötü oynamadık, şanssızdık..
Sivas maçının en iyilerinden olan AYHAN GS adına bugün maçın en iyisiydi..
Ali turan rezalet.. hakan sapsız balta.. mustafa akılsız.. baroş gereğinden fazla sinirli..
arda trafik ışığı gibi bir yanıyor bi sönüyor..
Kevvel harika .. Takım şanssızdı bu gece..
Adnan Polat ve Sezgin gitmeli, acil bir kaç isim alınmalı.. zararın neresinden dönülse kardır..

#475751 - Mon Aug 23 2010 01:58 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: GS_Tahir]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Maci izleyemedim o nedenle fazla yorum yapmayacagim mac hakkinda.

Bu yönetim gitmedigi sürece biz daha cok malubiyet sonrasi takimi elestiririz yok o gitsin bu kalsin gibicesine.Yahu futbolculari niye lestiriyoruzki ? Onlara Galatasaray formasini layik görenleri bu koskoca takimin kadrosuna dahil edenlerde degilmidir en büyük kabahat ?
Ben bu yasima geldim Galatasaray yönetiminin bu kadar sahtekar,taraftari kandiran yönetim görmedim...
Tutturmusler 2012 kriterleri de.. bu kriter sadece bizemi gecerli diger takimlar takir takir transfer yapiyor bizimkiler Basketbol,Boleybol vs. durmadan Transfer yapiyor futbola gelincemi kriter olayi akillarina geliyor ?
Keita'dan ,Topal'dan,Ugur ve Emre'den gelen paralar nereye gitti ?
Sponsor ve yayinci kurulustan gelen gelirlerle ne yapildi ? Bunlari nicin bir Allahin kulu aciklamiyor ?

#475752 - Mon Aug 23 2010 02:04 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: GS_Tahir]
realmuRat Offline

Yer: meRsin
mustafa sarp a acil bi cepli şort diktirsinler. elini cebine koyup dolaşsın sahada. bu nedir arkadaş. sivas maçındada balıktan bi gol attı sonra maçın sonuna kadar yattı. bi dikkat edin adama. topu onu verirlerse hemen yan pas bitti. gerisinde sahada geziniyor. bu adam gitmeli arkadaş. reikard a sadece bu adamı oynattığı için kızıyorum. yoksa adamın hiçbi suçu yok. kıyma yok soğan yok adama lahmacun yap diyorlar.
adnan polat ında kafası güzel heralde. diyorki yatırımlar yaptık para kazanacaz ve3 böylece istediğimiz transferi yapacaz. galatasaray spor klübü futbol sayesinde ayaktadır. mart07 arkadaş doğru söylüyor. biraz başarı gösterki reklamdan sponsordan bşilmem neyden parayı kazan. bi forma alacam dedim, adamlar bi maç kazanamadı ki alalım forma. önce bi hakedinde forma yı öyle alalım. giyemeyeceksem almamın ne anlamı var.

sen kalk haldun üstüneli gönder adnan sezgin i getir. adam doğru dürüst bi transfer yapamadı. ne anlar o transferden. reikard dior bu oyuncuyu istiyorum, sezgin dior aynı özellikler şundada var. :S e geç sen direkte et takımıda. alsanıza kardeşim adamın istediği transferleri.

umarım eskişehir ede yenilirizde, birilerinin aklı başına gelir.

#475753 - Mon Aug 23 2010 02:29 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: realmuRat]
Tsubasa Ohzora Offline

İlk Gönderen: Tsubasa Ohzora
İlk Gönderen: serefe67
Lucas Neill oynamamali.
Adam geldidinden beri galatasarayimiz mac basi 2 golden az yemiyor.
Cogu golleri onun yuzunden yiyoruz.
Simdi ona kimse toz kondurmaz ama gorursunuz yakinda sizlerde benim gibi dusuneceksiniz.

ben bunu bu adam geldiğinden beri sölüyorum
adam da bişiler var
fakat takım oyuncusu değil ayak uyduramıyor cıkıyor acılıyor kademe bozuluyor basılmıcak yerde topa basıyor
biz bu takıma yeniliriz berabere kalırız eleniriz
bu sene gs erken havlu attı
karpaty sivastan kötü bi takım değil
karpaty macında adnan sezgin istifa diye bagırdı taraftarlarımız
bende ADNAN POLAT VE ADNAN SEZGİN İSTİFA DİYE bagırıyorum
eger bursa macı ve diger maclardaki kötü gidişat dewam ederse takfiye olmazsa bu takıma
gs bu sene ilk 5 giremez

ben bu yazıyı 1-2 gün önce yazdım arkadaşlar
fakat benim gibi düşünmeyenlere kınıyorum
galatasarayın yönetim kimseyi sorumlu tutmadan önce KENDİLERİNİ SORUMLU TUTSUNLAR
YÖNETİM İSTİFA ADNAN POLAT İSTİFA ADNAN SEZGİN İSTİFA
bu sesleri duymuyorlar sanırım tribünden
İSTİFA edin takıma bişe katamıyorsunuz

#475754 - Mon Aug 23 2010 02:33 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: los_galactiGS_07]
spartak Offline

umut beslemek yerine umutsuzluğa hapsolmuş bi taraftarım şu serin gecede...
2 tip görüyorum bu sayfada biri kolay üyelikle klavyeden rahat atanlar..
ötekiler ise biz 6-0 yendik keh keh diyebilecek mart ayını geçmiş kediler..
edep haya ne kelime herşey kaosun başkenti istanbulda .. kapıda elinde biletin hurra kalabalığın içine girmeye mecbursun maç başlayacak,it sürüsü(!) karaborsacılar peşinde .. pişmanım maça gittiğime .. parama değil .. zamanımı harcadığıma ..2 saat maç + 1 saat git-gel bahçelievlerden metrobüs .. yoksa para önemli değil ... söylenecek çok şeyim yok .. elde tutar hiç bişi yok .. takımda başka solbek yoksa oynar H.balta .. mustafa sarp ve ayhan gibi mahallenin kurtlar vadisi figuranlarıyla maç izlemekten başka çare yok .. bi umuttu sadece rüzgarın tersine döndüğünü görebilmek.. yok sanırım bu senede uçurtma uçuramayacaz .... SAYGILAR ......

#475755 - Mon Aug 23 2010 02:39 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: Holly-gun]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Holly-gun
keitayı satma ardayı sat! Çığırından çıktı takıma yararı yok olmucaktır.
santosu al!
Ali T., m. sarpla, barışla, gökhan zanla, neille ve aykutla sözlemeyi fesh et ( kimse almaz çünkü)
serveti, hakan baltayı Sat!

Ufuk ( madem kaleci transferi yapmıcaz takıntısındasın)
sabri - Transfer - transfer- transfer
Cana - Transfer
Keita Elano Santos
Baroş
Neyse,
emana ve M. diarra deniyor ama
asıl bu takımı kurtaracak transfer defans hattını hızlı adamlarla değiştirmekten geçer. bitakımın hucum anlayışını ispanyol defans anlayışını italyan yapamazsın ama işte türk mantığı orataya karışık olunca böyle oluyor.. Yazıklar olsun yönetim istifa yönetim git yönetim istenmiyorsun yönetim!!!!!!!!

-Renktaş GS uğruna 6ay oynamamış A.Turan'dan sağbek yapıp o adamı yok eden Rijkaard'a ne demeli??
-Hakan Balta sapını da kimse almaz.Acaba bu kazma diyomudur takımın anasını belliyorum diye??
-Ne olursa olsun yabancı sayısını 10na çıkaracaksın,çünkü biz gibi sakatlar ordusu bir takımda 10 yabancı hakkını kullamak farz.
-Rijkaard ne yapsın eldeki malzeme bu,kazmalar topluluğundan bu kadar olur.Adnan Polat utansın.Balta gibi kazmadan solbek,Barış gibi geri zekalıdan ortasaha,Servet gibi sığırdan stoper,Sarp gibi maldan forvet arkası,ayhan gibi el freninden ön libero,Aykut gibi aptaldan kalecin olursa bu sonuçlar kaçınılmaz olacak.

................................UFUK

NEILL.........TRANSFER............A.TURAN........TRANSFER (DRENTHE)

...................CANA................TRANSFER (KALLSTRÖM)

PINO......................TRANSFER(MİSİMOVİÇ).................ARDA

..............................BAROS

NOT: İlk 11de 8 futbolcu yer alıyor duruma göre değişiklik yapılabilir.
YEDEKLER: S.KULBİLGE-KEWELL-ELANO-S.ÖZKAN-BATDAL-ÇAĞLAR-EMRE ÇOLAK-MUSA-SERVET-SABRİ
GÖNDERİLECEKLER: BALTA-BARIŞ-SARP-AYKUT-AYHAN-ZAN-

10 YABANCI
BAROS
KEWELL
PINO
CANA
NEILL
ELANO
SOLBEK (DRENTHE)
STOPER (OYUN KURAN CENGAVER BİR STOPER)
ÖN LİBERO (KALSTRÖM-DIARRA-LEDASMA)
ON NUMARA (MİSİMOVİÇ)

Ancak butakım böyle düzelir..

Tarafından düzenlendi İskender Türk (Mon Aug 23 2010 03:14 AM)

#475756 - Mon Aug 23 2010 03:15 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: İskender Türk]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
maçta 17 korner verilmeyen kırmızı kart maçın kırılma anlarıydı takımı ateşleyecek kimse yok yani liderlik vasvı olan kişi yok eskiden hakan şükür hasan şaş vs vs bunlar varken ilk yarı yenik düşdügümüz maçları çevirmesini biliyorduk

#475758 - Mon Aug 23 2010 07:16 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: ONUR1905]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
tüm sorun oyuncularda değil rikkard ve ekibinde

#475759 - Mon Aug 23 2010 08:29 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: cesur_sado]
yönetici Offline
Üye
**

Bu sonuc supriz degil

Bu oyuncular topluluguyla ve bu yonetim anlayisiyla bu kadar.

Ilk olarak Adnan Sezgin istifasini vermelidir, bu onur sahibi olmanin geregidir

Sorunlari cozmez ancak actigi kapidan digerleri de gidecektir,

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475760 - Mon Aug 23 2010 08:46 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: pikalo
Bu Adnan Polatla Adnan Sezgin arasında ne var merak ediyorum.Karı-koca bile boşanıyor bunlar ayrılmıyor arkadaş...

smile

#475761 - Mon Aug 23 2010 08:52 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: ultraking]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: ultraking
Helvacı açıklama yapıyor. Galatasaray taraftarı yanlış yapmış, ...

evet ben de izledim bu demeci hatta NTVSPORda Sergen (burada bazı arkadaşlar sergeni yerden yere vurmuşlar ama dünkü yorumlara baktığımda Rıdvan Dilmen takımın sistemiyle alakalı en ufak bir laf etmezken takmış kafayı kaleci transferine dönüp dolaşıp ona vurgu yaparken, Sergen çıktı dedi ki ya çok önemli bir nokta var onu gözden kaçırmayın rijkaard geleli 2. senesi oluyor ve bu takımın hala bir sistemi falan yok.. yani benc sergenin bazı yorumları rıdvandan çok daha iyi... ayrıca sergeni fenevli ilan edenler de olmuş ki bence saçma... sergeni sevmeyebiliriz ama sırf bizim bu yerden yere vurduğumuz takımımızı eleştirdi diye de galatasaray düşmanı ilan etmek anlamsız gibi geliyor bana) bile inanamadı da tekrar sordu bu şeiklde açıklama yapınız mı diye evet dedi helvacı... galatasaray taraftarına yakıştıramadım dedi.. bu taraftar ali sami yende yitirdiğimiz nice maçtan sonra asaletiniz yeter diye takıma destek olmuşken şimdi bu tavırları yakışmadı...

evet helvacıoğlu pardon prof. dr. helvacıoğluna göre taraftar olarak olsun be aslanım asaletiniz yeter diyecekmişiz... ulan insan hem kendi ağzıyla söyleyip hem de başka tarafıyla anlar mı lafı ya... bu taraftar yenildiğinizde bile asaletiniz yeter demişse ve eğer şimdi dememişse takkeyi önünüze koyup düşünmeniz gerekmez mi... takımda asalet mi bıraktınız dalga mı geçiyorsunuz bizimle...

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Mon Aug 23 2010 08:53 AM)

#475763 - Mon Aug 23 2010 09:04 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

yenilen ilk gol tam anlamıyla rezalet üstü rezaletti... 3 tane adamı volkan şen oyuncak gibi önünde oynattı sağa yatırdı sola yatırdı 3 tane mal ona bakarken o bir de içeri orta yaptı... yani afedersiniz ama böyle mallarla diyeceğim şimdi olmayacak da böyle topçularla 10 kişi de defans yapsanız savunma yapsanız yine yersiniz... yahu 3 tane adam bir adamdan topu almayı bırak adamın orta yapmasını bile engelleyemedi ya...

#475766 - Mon Aug 23 2010 09:20 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: AslAnibal]
pikalo Offline
Müdavim

Dün Elano önemli bir şey söyledi "takım ruhunu yakalarsak herşey düzelir".Yani takımda arkadaşlık yok,ruh yok.Herkes kendi havasında,takımın kaptanı bile yok.Arda'nın kolunda bir bant var ama sanki yas tutan futbolcu koluna bant takmış.Takıma bağıran çağıran,haydi diyen Kewell-Baroş.Arda nazlı bebe,küsmüş bize sallanıyor ortalıkta.
Tek tek futbolculara sallıyoruz ama futbolcuyu futbolcu yapanda TD dir.Ali Turan Kayseride ön libero,bizde sağbek.Neil sağbek,bizde stoper.Arkadaş Gökhan-Serveti koy göbeğe,Neili çek sağa.ALi Turanı koy ön liberoya al BArışı dışarı.Bu Barış Feldkampp ve Skibbe'de güzel oynuyordu,Rijkaarda dökülüyor.Mustafa Sarp Bursada playmakerdı,güzelde oynuyordu,Rijkaard adama futbolu unutturdu.Elano M.City'de Brezilyada sağ açık-hücum oyuncusu bizde ön libero.Adam nerdeyse Baroşu kaleci yapacakta o kadar abartmayım diye koymuyordur kaleye.Hakan Balta milli takımın sol beki.Feldkamp ve Skibbede soldan bindiren adam şimdi kanadını savunamaz oldu.Neden biliyormusunuz.Takımın kondisyonu yok,fiziki gücü yok,motivasyonu yok.Futbol şubesi öksüz.Abdurrahim Albayrağını arıyor,Fatih Terimini arıyor.Takım Hasanını,Hakanını arıyor.Belki Ayhan kaptan kalsaydı azda olsa yapabilirdi bu işi ama onuda küstürdü Adnan brothers.Adnanların en güzel özelliği futbolcu küstürmek futbolcu satmak.Yaşı ilerlemişler bilir,elimizde bir Kosecki vardı.Takımın herşeyi.Adnan Polat futbol şubeye geçer geçmez sattı.Lincoln Skibbe döneminde ilk yarı harikalar yaratıyor.Devre arası kampta Adnan Sezginle bir takışıyorlar,bir daha top oynamadı adam.Yönetici dediğin elemanlarını motive eder,çalıştırır.Bizimkiler kime nasıl sataşırım diye bakıyor.Adnan Polat yönetime geldi hemen Hakan Şükürü sonrada Hasan Şaşı kovdu.Neden çünkü bunlar popülerler,Adnanı bastırıyorlar.

Page 4 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı