keitayı satma ardayı sat! Çığırından çıktı takıma yararı yok olmucaktır.
santosu al!
Ali T., m. sarpla, barışla, gökhan zanla, neille ve aykutla sözlemeyi fesh et ( kimse almaz çünkü)
serveti, hakan baltayı Sat!
Ufuk ( madem kaleci transferi yapmıcaz takıntısındasın)
sabri - Transfer - transfer- transfer
Cana - Transfer
Keita Elano Santos
Baroş
Neyse,
emana ve M. diarra deniyor ama
asıl bu takımı kurtaracak transfer defans hattını hızlı adamlarla değiştirmekten geçer. bitakımın hucum anlayışını ispanyol defans anlayışını italyan yapamazsın ama işte türk mantığı orataya karışık olunca böyle oluyor.. Yazıklar olsun yönetim istifa yönetim git yönetim istenmiyorsun yönetim!!!!!!!!
-Renktaş GS uğruna 6ay oynamamış A.Turan'dan sağbek yapıp o adamı yok eden Rijkaard'a ne demeli??
-Hakan Balta sapını da kimse almaz.Acaba bu kazma diyomudur takımın anasını belliyorum diye??
-Ne olursa olsun yabancı sayısını 10na çıkaracaksın,çünkü biz gibi sakatlar ordusu bir takımda 10 yabancı hakkını kullamak farz.
-Rijkaard ne yapsın eldeki malzeme bu,kazmalar topluluğundan bu kadar olur.Adnan Polat utansın.Balta gibi kazmadan solbek,Barış gibi geri zekalıdan ortasaha,Servet gibi sığırdan stoper,Sarp gibi maldan forvet arkası,ayhan gibi el freninden ön libero,Aykut gibi aptaldan kalecin olursa bu sonuçlar kaçınılmaz olacak.
................................UFUK
NEILL.........TRANSFER............A.TURAN........TRANSFER (DRENTHE)
...................CANA................TRANSFER (KALLSTRÖM)
PINO......................TRANSFER(MİSİMOVİÇ).................ARDA
..............................BAROS
NOT: İlk 11de 8 futbolcu yer alıyor duruma göre değişiklik yapılabilir.
YEDEKLER: S.KULBİLGE-KEWELL-ELANO-S.ÖZKAN-BATDAL-ÇAĞLAR-EMRE ÇOLAK-MUSA-SERVET-SABRİ
GÖNDERİLECEKLER: BALTA-BARIŞ-SARP-AYKUT-AYHAN-ZAN-
10 YABANCI
BAROS
KEWELL
PINO
CANA
NEILL
ELANO
SOLBEK (DRENTHE)
STOPER (OYUN KURAN CENGAVER BİR STOPER)
ÖN LİBERO (KALSTRÖM-DIARRA-LEDASMA)
ON NUMARA (MİSİMOVİÇ)