Webaslan Forum
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475652 - Sat Aug 21 2010 01:57 AM Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Galatasaray - Bursaspor

Pazar, Saat: 21.00

#475653 - Sat Aug 21 2010 02:58 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: 9#Elano]
spartak Offline

lig şöyle bi kaç hafta ertelense de daha rahat şu maçı izlesem diyebiliyorum .. bursaspordan önce kendi takımımızda acaba bu hafta kim sakatlanacak ve hala transfer yokmu diye sabırsızlanmaktan yoruldum.. karpaty lyiv maçını en azından 2-2 ye getirmek bi nebze moral getirecek gibi duruyor .. bana göre ortada maç şuan formda olmasak da.. Hayırlısı diyelimm

#475655 - Sat Aug 21 2010 03:07 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: 9#Elano]
BBB Offline
Üye
**

.....................Ufuk...........................
Sabri......Neill........Servet...........Çağlar
....................Cana............................
..........Barış..............Ayhan................
Arda..............Baros...................Kewell

#475656 - Sat Aug 21 2010 03:34 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: BBB]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Benim maçı kazanacagımıza dair hiç bir umudum yok aslına bakarsanız kaybetmemiz daha hayırlı olur gibi yol yakınken bazı şeyler degişir belki örneğin teknik heyet ve yönetim

#475665 - Sat Aug 21 2010 10:02 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: redlion80]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
Yönetim karpaty rövanşı öncesi transferleri yetiştirmeli.yoksa elenmemiz çok olası !

#475666 - Sat Aug 21 2010 10:22 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: aLiNnAs_1905]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
.....................Ufuk...........................
Sabri......Ali Turan........Neill...........Çağlar(çetin)
....................Cana............................
..........Emre..............Musa................
Arda..............Baros...................Kewell

#475667 - Sat Aug 21 2010 10:23 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: aLiNnAs_1905]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
Yönetim karpaty rövanşı öncesi transferleri yetiştirmeli.yoksa elenmemiz çok olası !

yetiştirse ne olcak nasılsa oynayamıyacaklar sadece uefa'ya ismi bildirilen oyuncular oynayabilirler

#475668 - Sat Aug 21 2010 10:41 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: cesur_sado]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Haydi Bursa haydi bursa haydiii,tam zamanı tam zamanı şimdi.Adnan brothersların sonunun gelmesi için bu şart.Gelecek güzel günler için bu mağlubiyet şart.Yoksa biz bu adnan brothersla 20 yıl geriye gideceğiz.

#475670 - Sat Aug 21 2010 11:15 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: redlion80]
yönetici Offline
Üye
**

Bu rezalet durum bursaya kaybeder, ukraynada elenir doner

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475671 - Sat Aug 21 2010 11:32 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: yönetici]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
bursa maçından ümidim yok açıkcası ama karpaty rövanşını alırız gibime geliyor

#475675 - Sat Aug 21 2010 12:30 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: xanthos]
CaptainAdem Offline

Yer: edirne
Bursa macini kazaniriz inshallah....:

#475677 - Sat Aug 21 2010 12:42 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: CaptainAdem]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Bu Adnan S İstanbulspordayken galatasarayın şampiyonluğunu engellemek için fenevle şike yapmış ve belgelenmiş birisi.A.Polat bu adamı nasıl gs ye getirir aklım almıyor.Tribünler pankartla dolsun ve Adnan Sezgin aleyhine tezahurat yapalım arkadaşlar.Ultraslan ve diğer gruplar hadi iş bize düştü yine.Nasıl ki Kewell'da ayaklandık ve başardık,şu Adnanında kellesini alalım.Halduna karşılık Adnan S nin istifası arkadaş.Abdurrahim Albayrak gelsin,ya da şube boş kalsın daha iyi.

#475678 - Sat Aug 21 2010 13:01 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: pikalo]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
şu duruma bak ali samiyende bile bursa yı yenebilecekmi diye düşünüyoruz

#475684 - Sat Aug 21 2010 14:57 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: ONUR1905]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
Galatasaray'ın Sivas'a yenilmesinde bir hayır var. Hatta bu hafta Bursa'ya da yenilirlerse o zaman bu Adnan Polat'tan, Adnan Sezgin'den ve bu Rijkaard'dan kurtulma umudu doğar. İki haftada kaybedilen 6 puan hiçbir şey değil. Galatasaray şampiyon bitirir. Çünkü Bursa yenilgisi de gelirse o zaman ne Adnan Polat, ne Rijkaard hiçbir mazeret üretemezler. Yer yerinden oynar. İyi Galatasaraylının Sivas yenilgisine hayırdır gözüyle bakıp, Bursa karşısında da yenilirse daha da hayırlı olacağına inanması lazım.

#475686 - Sat Aug 21 2010 16:56 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: xanthos]
KEWELL-_-SERKAN Offline

ARKADAŞLAR HERŞEYİ ZAMAN DEĞİŞTİRECEK...EĞER BU MAÇTAN DA PUAN KAYBI ALIRSAK, GÖZLER UKRAYNADAKİ MAÇA ÇEVRİLECEK. UKRAYNADA TURU GEÇEMESSEK BU İŞ BİTER..2 ADNANLAR VE RIIJARD GİDER. AMA EĞER KEWELL,BAROS GİBİ 11 OYUNCUMUZDA İSTEKLİ OYNARSA HEM DAHA İYİ OLUR HEMDE ADNANLAR VE T.DİREKDÖRÜMÜZ TAKIMDA KALIR...2 ŞIKTA BİZE UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ;;;EĞER YENİLİRSEK ADNANLAR VE T.D GİDER AMA GALATASARAY LİGDE ANADOLU TAKIMI HALİNE GELİR... YENERSEK ADNANLAR VE T.D GİTMEZ AMA GALTASARAY LİGDE YİNE UMUTLANIR VE UKRAYNADAKİ MAÇA MORALLİ ÇIKABİLİP,,TURU GEÇEBİLİRİZ.......SEÇİM SİZİN...LÜTFEN SEÇİMİNİZİ BANA MESAJLA İLETİNN....

#475687 - Sat Aug 21 2010 17:06 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: xanthos]
KEWELL-_-SERKAN Offline

sana katılıyorum ama başka kişilerde var... örneğin SERGEN YALÇIN. tamamen fenerbahçe taraftarı ve galatasarayı hem aşağılıyor. NTVSPOR YÖNETİMİNİ KINIYORUZ.....YAZIKLAR OLSUN SERGEN KENDİNİ ÇOK BİLMİŞ...

#475688 - Sat Aug 21 2010 17:17 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: KEWELL-_-SERKAN]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Keşke Bursayı rahat bir şekilde yenebilsek ama bu nu takımda göremiyorum. gelelim takıma;
Ben olaya farklı bir yönden bakıyorum, umarım yanılıyorumdur. sanki oyuncularımız oynamak istemiyorlar. Özellikle yerli oyuncular. Yönetime veya rijkaard'a mesaj vermek için olsa gerek diye düşünüyorum.Hoca geçen sene oyunculardan yana sitem etti, bundan dolayı olabilir gibime geliyor. Yoksa bu h. Balta Arda veya Sarp bu kadar kötü değillerdi. Bunda bir iş vaar. Uefa maçından sonra kızgınlıkla yazmıştım ama, beğenmediğimiz ali turan için kayseriyle kavgalı olduk. bu adam 6 ay maç yapmadı. Çok ürkek oynadı. Serdar Özkan da ya tutarsa diye alındı . birde Arda'nın kankası olmasından kaynaklı alındı. Bjk den biliyoruz Serdar 'dan bir cacık olmayacağı. Bizde benzerleri var zaten Aydın ve Barış. serdara hiç gerek yok böyle yedek oyuncu bile olmaz.
Hangi devirde yaşıyoruz ki hala bir oyuncunun satın alınmadan sakatlığı olup olmadığını göremiyorlar. (bkz. Çağlar ve Pino) birde sabri nerde sakatlandı Allah aşkına.

Arda tüm topları ben kullanacam diyor ve kornerleri dahi direk kaleye vurma derdinde.
Adnan sezgin için se bişey demiyorum. Arakdaşlara katılıyorum taraftarlar sadece ve sadece Adnan sezgini protesto etmeli.
son olarak da ne Lig tv de nede ntvspor da bir tane Gs 'li yok. bu durumuda göz ardı etmeyelim protestomuzu yapalım. Yeter artık bu kanalların GS düşmanlğı. zaten kendi tv mizide ancak paralı izleyebiliyoruz.

Tarafından düzenlendi rezber (Sat Aug 21 2010 17:17 PM)

#475691 - Sat Aug 21 2010 21:53 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: rezber]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Bu maçı alacağız başka şansımızda yok. Bu maç ile talihimiz dönecek. Zaten destek olmaktan başka çaremiz de yok. Orta sahaya takviye yapamasak dahi sakatlarımız iyileşince çehremiz değişecektir. Adnan Sezgin hariç hiçbir eleştiriye katılmıyorum. Yönetimde başarılı olmak istiyor. Belkide büyük yıldızlara kanca attık, ama alamadık. Sanki diğer takımlar Dünya yıldızları getirdi. Övüp bitiremediğiniz Beşiktaş İnter'den kovulan Quaresma ve artık futbolu için son senesi olan Guti'yi aldı. Eleştiri yaparken insan biraz düşünür. Eksiklerimiz tabiki var. Takımımızın çok kötü olduğun asla inanmıyorum. sadece, sakatlıklardan da kaynaklanan eksiklikler var. Ve tabi motivasyon eksikliği. 1-2 takviye ile bu takım şampiyonluğa oynar.

#475692 - Sat Aug 21 2010 22:13 PM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: ONUR1905]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: ONUR1905
şu duruma bak ali samiyende bile bursa yı yenebilecekmi diye düşünüyoruz

katılıyorum...

düştüğümüz duruma bak

#475693 - Sun Aug 22 2010 04:10 AM Re: Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta [Re: westsilwer]
spartak Offline

bişiyi farkettik mi arkadaşlar ? biraz klasik olacak ama gözümüzden kaçırıyoruz sanki bu durumu.. ki illa ki farkeden olacaktır.. bence bu transferlerin gecikmesi tamamen gruplara kalınıp kalınamayacağı ile endeksli .. yani turu geçersek alınacak birileri yoksa bu kadro yeter mantığındalar .. hatırlayın önceki seneleri de.. maalesef daha karpaty lyiv takıımı için bunu bekletiyorlarsa en çok takıma haksızlık ediyorlar .. çünkü oynayan oyuncu der kendi mantığıyla ..''' ben bugün iyi oynuyorum ama yerime birisi gelip oynayacak '' .. bunu demez mi ? ve şu transfer dönemi boyunca da akılları hep orada olacaktır.. bu bana göre yansıyor takıma ki .. karpaty maçına kadar da bu böyle devam eder.. bursaspor maçı için umut edinemiyorum hiç bi türlü .. bi nebze olsa 2-0 dan 2-2 duruma getirmeyi ..hatta 3-2 yapacak durumda idik.. belki o .. kewell ve baros un durumları .. Hakkımızda hayırlısı demekten bişi elden gelmiyior ..

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı