Webaslan Forum
Page 9 of 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475956 - Fri Aug 27 2010 02:53 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
neyse ben gerginliğimden dolayı hassas davranmış olabilirim.

Tarafından düzenlendi los_galactiGS_07 (Fri Aug 27 2010 02:55 AM)

#475957 - Fri Aug 27 2010 02:55 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: los_galactiGS_07]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
02.33 - 02.34 saate bile bakmayı bilmiyosunuz ne diyim size...!
Şahıslarla polemik anlamında ilgilenmem ...
Burdaki yönetim anlayışını sizden daha iyi bildiğime emin olabilirsiniz...
İçiniz rahat olsun yani.....

#475958 - Fri Aug 27 2010 02:55 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
anladığım tek şey var bu oyuncular hocayı istemiyor ve sonucu ne olursa olsun oynamıyorlar.

#475959 - Fri Aug 27 2010 02:56 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: redlion80]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: redlion80
İnanın arkadaşlar Bursa maçının bitiminden itibaren bu maçı kazanamayacagımızı biliyordum son dakika golü ile 1-0 öne geçtik ama 2dk bile koruyamadık böyle bi takımın gruplara kalamaması inanın ki daha hayırlı ve ben bursa ve bu maçın kaybedilmesine hiç üzülmedim içim burkuldu belki ama inanın üzülmedim böylesi daha hayırlı olucak bence neden mi bu takım zaten bu oyunla bi yere varamazdı en azından tek kulvarda yani Türkiye şampiyonlugun da yarışmamız daha iyi olacak ama kesinlikle ve kesinlikle RADİKAL kararlar alınmalı bu takımın birlikteligi kazanma hırsı birbirlerine olan saygısı sevgisi yardımlaşması eksik bu saydıklarımı bu takıma kazandıracak biri lazım ADRES BELLİ her ne kadar son zamanlarda öncelikle biz taraftarları ve caimanın güvenini kaybetmiş olsa da bunu saglayacak tek isim FATİH TERİM dir. Durum itibari ile şuan hem bizim ona hemde onun bize ihtiyacı var gel FATİH hoca geldi bu takımın kaybetiklerini (Ruhu,Hırsı,Azmi,Savaşmayı,Cesareti) tekrar kazandır

renkdas fatıh terımı cok severım hatta rıjkaard gıttıkten sonrada gsde gormek ıstedıgım tek adam ancak rıjkaardın gıtmesını hıc ıstemıyorum... cunku bu adam 2 sezondur bas bas bagırıyor takım kalıtesız dıe ama kus beyınlıler hala bı transfer yapamadılar... kımse bana para pul yok demesın arkadas... hersey ıkna kabılıyetınde bıter... gecen senede para yokken ustunel cıktı taksıtle oyuncu aldı... koyarsan oraya becerıksız adnan sezgını olmaz... umarım onumuzdekı secımlerde ustunel rakıp olur ve tekrardan yonetıme gırer... yeter artık yaa... burda belkıde en cok sabır dıyenlerden bırıydım ama yeter...

your nightmare is back again

#475960 - Fri Aug 27 2010 03:00 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: redlion80]
xl_aslan Offline
Üye
**

Ya ne fatih'i bırakın allah aşkına fatih'i 2. gelişinde de milli takımda da gördük!
Ki o milli takımın hiç bir yabancı oyuncusu yoktu. Fatihin verdiği o gazı yediği halde gazla bir yere gidemedi.Bizim en az 6 yabancımız olucak bunların hangisi fatih terimin verdiği gazı alıcak?

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Aug 27 2010 03:02 AM)

#475961 - Fri Aug 27 2010 03:01 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: al_bundy]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Açıkçası F.Terim i tekrar Galatasaray ın başında görmek istemem...
Ayrıca şuan bu takımın azda olsa bi umudu varsa ligde Rijkaard ı göndererek onuda kaybedeceğimizi düşünüyorum şahsen ....

#475962 - Fri Aug 27 2010 03:01 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: rezber]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: rezber
anladığım tek şey var bu oyuncular hocayı istemiyor ve sonucu ne olursa olsun oynamıyorlar.

aynen banada ole gelıyor renkdas... anlamadıgım sudurkı rıjkaard gıbı bı adamla calısma fırsatını yakalamıssın ama bunu kullanmak yerıne herıfı gonderme derdındesın... ıste bızım futbol mantalıtemız bu ne yazıkkı...

#475963 - Fri Aug 27 2010 03:02 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
Açıkçası F.Terim i tekrar Galatasaray ın başında görmek istemem...
Ayrıca şuan bu takımın azda olsa bi umudu varsa ligde Rijkaard ı göndererek onuda kaybedeceğimizi düşünüyorum şahsen ....

aynen renkdas...

#475964 - Fri Aug 27 2010 03:03 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: al_bundy]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL

renkdas fatıh terımı cok severım hatta rıjkaard gıttıkten sonrada gsde gormek ıstedıgım tek adam ancak rıjkaardın gıtmesını hıc ıstemıyorum... cunku bu adam 2 sezondur bas bas bagırıyor takım kalıtesız dıe ama kus beyınlıler hala bı transfer yapamadılar... kımse bana para pul yok demesın arkadas... hersey ıkna kabılıyetınde bıter... gecen senede para yokken ustunel cıktı taksıtle oyuncu aldı... koyarsan oraya becerıksız adnan sezgını olmaz... umarım onumuzdekı secımlerde ustunel rakıp olur ve tekrardan yonetıme gırer... yeter artık yaa... burda belkıde en cok sabır dıyenlerden bırıydım ama yeter... [/quote]

Bende Rijkard ı seviyorum ama bu tarz teknik adamlar la türk takımlarının çalışması ve başarılı olması zor bakış açısı farklı bi kere Adamı takımın başına getiriyosun ama istediklerini yapamayacaksın bu belli hatta 3/1 ini bile yapamıyorsun Rijkard ın maçtan sonra söylediklerine katılıyorum nededi kalite yok sakat çok yalanmı allah aşkına o yüzden diyorum ki ben biz Rijkard ın istediklerini yapmadık bundan sonra da yapamıcaz o yüzden FATİH Hoca gelsin isterim ben o dedigim gibi saha dışı faktörleri ile takımı ayakta tutabilir en azından

#475965 - Fri Aug 27 2010 03:04 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: al_bundy]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: al_bundy
İlk Gönderen: rezber

aynen banada ole gelıyor renkdas... anlamadıgım sudurkı rıjkaard gıbı bı adamla calısma fırsatını yakalamıssın ama bunu kullanmak yerıne herıfı gonderme derdındesın... ıste bızım futbol mantalıtemız bu ne yazıkkı...

İşini profesyonelce yapan, ciddiye alan, insanlarla değil işiyle ilgilenen yabancı futbolcular takır takır oynuyor ama bizim yerli oyuncular hep bir sinsilik, hep bir hesap içindeler.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Aug 27 2010 03:05 AM)

#475966 - Fri Aug 27 2010 03:04 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: al_bundy]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Bence Rijkaard ın oyun sistemine uymadıklarından dolayı iyi performans sergileyemiyorlar , bunun sonucundada Rijkaard ı istemiyorlar ...
Yönetimde yeterince Rijkaard ın arkasında durmayıncada , ellerine doğal olarak koz geçiyor ve bu kozda oyuna yansıyor ...

#475967 - Fri Aug 27 2010 03:07 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Arkadaşlar dikkatimi bişey çekti bu takımdaki yerlilerde Arda da dahil son 2 yılda en ufak bi değişiklik oldumu ?
Şahsen gerileme oldu ama ilerleme olana rastlamadım ...

#475968 - Fri Aug 27 2010 03:10 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
los_galactiGS_07 Offline

ya arkadaşlar bırakalım fatih terimi getirince 2000 yılındaki ruhun geri gelecegine inanmayalım.her başarısızlığımızın ardından bunu yapmayalım.rijardın maç sonu röportajını iyi okuyalım 2 senelik birikimi patlattı adam.çünkü günah keçisi olmak istemiyor.ve kaçmayacağım diyor.şuan rijkard bıraksa bizi onu almayacak klüb tanımıyorum dünyada.eğer o karaktersiz biri olsa hemen istifasını verir 3 ün 5 in hesabını yapmaz çeker gider.

#475969 - Fri Aug 27 2010 03:11 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
xl_aslan Offline
Üye
**

Rijkard ilk geldiğinde dağıtıyorduk taki sakatlıklar başa bela olup yenilgiler gelene kadar.
Sonta kötü sonuçlar motivasyonu bozdu ve puffff bütün sihir dağıldı.Halbuki eğer kadro geniş tutulsaydı rijkard sakatların yerine yeni adam koyabilip icat çıkarmak zorunda kalmayıp sistemi ile oynamasaydı ben bu noktalara geliceğimizi hiç düşünmüyorum.

#475970 - Fri Aug 27 2010 03:12 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: los_galactiGS_07]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: los_galactiGS_07
ya arkadaşlar bırakalım fatih terimi getirince 2000 yılındaki ruhun geri gelecegine inanmayalım.her başarısızlığımızın ardından bunu yapmayalım.rijardın maç sonu röportajını iyi okuyalım 2 senelik birikimi patlattı adam.çünkü günah keçisi olmak istemiyor.ve kaçmayacağım diyor.şuan rijkard bıraksa bizi onu almayacak klüb tanımıyorum dünyada.eğer o karaktersiz biri olsa hemen istifasını verir 3 ün 5 in hesabını yapmaz çeker gider.

Evet katılıyorum , ne yazıkki bu tür başarısızlıklarda önce td günah keçisi yapılıyor...
Eğer Rijkkarda istifa etmicekse bu onun ne kadar karakterli olduğunu gösterir bence ...

#475971 - Fri Aug 27 2010 03:14 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Rijkaard gelirken sistemide oynattığı futbolda belliydi.
Yönetim eğer Rijkaard ı getiriyorsa 4-3-3 göre transfer yapıp kadro kurması lazımdı .
Kusura bakmayın ama Rijkaard ı suçlamayı çokda adil bulmuyorum ...

#475972 - Fri Aug 27 2010 03:16 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: los_galactiGS_07]
los_galactiGS_07 Offline

ayrıca yönetim rijkard kadar yürekli olupta çıkıp yalnışlarımızı kabul ediyoruz biz bu işi bu sene kıvıramadık diyebilecek medeni cesareti bulacaklarmı ?

#475973 - Fri Aug 27 2010 03:17 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Yanlış anlaşılmak istemem bende Rijkard ın arkasında durulmasından yanayım ama Rijkard a hiç bir zaman istedikleri verilmeyecektir bu durum da da başarılı olması beklenemez o yüzdendir ki yollar ayrılmalı bakınız şurda aylardır transfer bekliyoruz forum forum dolaşıp bi haber bekliyoruz PC başında birde Rijkard ı düşünün biz PC başında kafayı yiyoruz adam ne yapıyordur kimbilir

Tarafından düzenlendi redlion80 (Fri Aug 27 2010 03:18 AM)

#475974 - Fri Aug 27 2010 03:19 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Ali_Cetiner]
xl_aslan Offline
Üye
**

Yönetimler kendini kurtarmak için her zaman TD taraftarın önüne atmışlardır.
Yönetim gazetelere haber yaptırarak göndermeye üzerindeki baskıyı arttırmaya çalışacak ama rijkard bu oyuna gelmeyip ingilizce açıklama yaptı ve oyunu bozdu, ben teslim olmayacağım dedi.
Bakalım yönetimin sonraki hamlesi ne olucak.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Fri Aug 27 2010 03:21 AM)

#475975 - Fri Aug 27 2010 03:22 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: redlion80]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: redlion80
Yanlış anlaşılmak istemem bende Rijkard ın arkasında durulmasından yanayım ama Rijkard a hiç bir zaman istedikleri verilmeyecektir bu durum da da başarılı olması beklenemez o yüzdendir ki yollar ayrılmalı bakınız şurda aylardır transfer bekliyoruz forum forum dolaşıp bi haber bekliyoruz PC başında birde Rijkard ı düşünün biz PC başında kafayı yiyoruz adam ne yapıyordur kimbilir

Bu açıdan bakarsak doru Rijkaard ın gitmesi lazım ...
Ama şöle bi durumda var , bu takımın 4-3-3 oynaması çokda zor değilki .
Ya şuan en kötü isabetli 3 transferle bile 4-3-3 oynayabiliriz .
Yani yönetim geçen yıldan biraz altyapı oluştursaydı bu yılda bi kaç nokta transferle bu takım çok iyi sonuçlar alabilirdi.
Yani anlıyacağımız yönetim yönetim yönetim ....

Page 9 of 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı