Webaslan Forum
Page 3 of 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475596 - Thu Aug 19 2010 22:58 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: aLiNnAs_1905]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Alın size Rijkaard,alın size Adnan brothers.Milanları,Barcelonaları ASY ye gömen takımdan,sıradan takımlar takımından ASY'de çimlere gömülen takımın yaratıcıları.Aslantepeye layık takımı kuran yönetim ve teknik ekip.Bu kadro değil aslantepe,sirkte bile oynayamaz.Sözüm Kewell'a değil,onu ayırıyorum.

#475597 - Thu Aug 19 2010 23:04 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: pikalo]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
helaal olsun size takım bizden soguttunuz için

#475600 - Thu Aug 19 2010 23:38 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: ONUR1905]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
yönetim de rijkaard da istifa etsin. hala onları savunan varsa da yuh diyorum

#475601 - Thu Aug 19 2010 23:41 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: ONUR1905]
mart07 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Beklediğim bir skordu zaten hiç süpriz olmadı bir yandan diyorum ki elenelim su belalar gitsin basımızdan bir yandan da ulan yakısır mı bize diyorum..
Allahınızdan bulun be beni ve benim gibileri böyle düşündürtenler(A-A)

#475602 - Thu Aug 19 2010 23:43 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: mart07]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

bizim oyuncular resmen toptan ve rakipten korkuyor.kimse koşmuyor,top istemiyor,şutlardan kaçıyor,kaleci aykut yerlerde sürünüyor.

#475603 - Fri Aug 20 2010 00:09 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Seradonin]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Çok basit kaçacak ama , herhangi bir amatör takımı koy daha yürekli oynar. Galatasaray'ımı bu hala getirenlerin hepsine yazıklar olsun. Maçta takımını destekleyeceğine, kötü durumda maç daha bitmemişken takımını yuhalayan taraftara da yazıklar olsun. maç 2-2 olunca ne oldu da değiştiniz. Adam gibi takımını destekle, ne yapacaksan maç sonunda yap.Haksızmıyım.
Rijkaard cidden tartışılmalı, anlıyorum ki büyük oyuncuların veya takımların hocası olabilir ancak. Yönetim bir an önce saçma sapan işleri bırakıp. İşini yapmalı.
Taraftarın ısrarı olmasaydı Kewell'ı bile göndereceklerdi bu numuneler.Gelelim maça,ya bu takımda en son görmek istediğim adam olan Ayhan takımın en istekli koşan adamı olmuş. Helal olsun diğerlerine. İstekli hırslı dediğimiz Sarp efendi geçen okuduğum bir analiz deki gibi bomboş dolanıyor.
Arda sadece mili maçlarda oynasın.Kafası dağınık beyimizin. Nereye gitsem diye düşünüyor. (gerçi suç yönetimde de neyse) Balta adı gibi oynamaya başladı bu sezon. Servet ve neil den bi cacık olmaz. ya servetin yanına gökhanı yada neilin yanına bi yabancı lazım. ikisi ile olmuyor. Serdar ve Ali turan da gitsinler. nereye gidecekseler. ya uğur iyi kötü idare ediyordu, sabri yokluğunda.
İnşallah yanılırım. verem edcek bu takımın hali beni.

#475604 - Fri Aug 20 2010 00:27 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: rezber]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Açıkçası ben zor günde takımın yanında olunması gerektiğini düşünüyorum. Ben de baya eleştirdim, ama sonuçta takım bu, oyuncular bu o halde en iyi şekilde desteklemekten başka çare de yok. İlk yarı için konuşmaya gerek bile yok ama, 2.yarı eldeki kadro en iyi şekilde oynadı. Bundan fazlasını beklemek yanlış olur.

#475605 - Fri Aug 20 2010 01:23 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: cesur_sado]
147black Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: cesur_sado
İlk Gönderen: 147black
İnşallah elenir ve Avrupa'ya havlu atarız. Böylece ne Rijkaard'dan ne Adnanlar'dan yok 5 kupa alacağız, yeni stadımıza lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor şekilde gideceğiz hikayelerini dinlemeyiz. Bu kadro Avrupa'da başarılı olamayacğına göre grup maçları üstene 1 veya 2 tur en fazla oynayabileceğimize göre elenelim hiç olmadı Avrupa maçarı ayak bağı olmasın. Yönetimde belki durumun ehemmiyetinin belki biraz farkında olur

yazıklar olsun sen nasıl bir GALATSARAY'lısın iaşallah elenir ne demek ya rikkardı beyenmeyenlerin ilk sırasınıdayım ve geçen sezon devre arası rikkard gönderlimlei konusu açtığımda hepinizden tepki almıştım ama bir GALATASARAY'lı asala işallah yeniliriz işallah eleniriz diye cümle kullanmaz paf takımla çıklaım 5 sene hiç transfer yapamayalım yinde bu cümle kullanılmaz hersene biz 10-15 oynucmu alıcaz allah aşkına keita,jo,dos santos,elano,neill hepsi geldi ne oldu 3 olduk ee hep kötüleri yorucağınıza iyilerde bakın GEÇMİŞTE SÖYLEMİŞTİM YİNEDE SÖYLÜYORUM TÜM PROBLEM TEKNİK HEYETTE
1:TÜRKİYE'de futbol fizik güçle oynanır
2:TÜRKİYE'de furbol aşırı motivasyonla oynanır
3:TÜRKİYE'de futbol sevgi ve saygı olduğu zaman üst düzeye çıkar
4:TÜRKİYE'de yıldız oynucuların sadece isimi oynar
5:TÜRKİYE'de T.D. sevemeyen takımlar asla başarılı olamaz
6:BİR TAKIMIN İÇİNDE ADNAN SEZGİN VARSA BARŞARI İMKANSIZA YAKINDIR

İYİ OLAN KONUYA GELİRSEK
1:BORŞLAR BİTTİ BİTİYOR FAKİR EDEBİYATINDAN KURTULUCAZ

2:3 SENEDİR SKATLIKLARDAN VE KONDİSYON EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ SAĞLIK EKİBİ DEĞİŞTİ

3:YENİ STAD 2 DEVRE AÇILIYOR HELE ŞÜKÜR DOĞRU DÜZGÜN MAÇ İZLEYEBİLECEĞİMİZ BİR STAD'A KAVUŞUYORUZ

4:AMATÖR BARŞLARA ÇOK BÜYÜK YATIRIM YAPILDI GALATSARAY SADECE BİR FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR DİĞER BARŞLARDA NELER OLDUĞU HAKINDA BİLGİNİZ NEDİR?

5:FUTBOL ALT YAPISINA PROFESYONELLEŞTİ GELECEĞE YATIRM ANLAMINDA DÜZENLEMELER YAPILDI

6:PROFESYONEL ANLAMDA BİR SCOUT EKİBİ KURULUYOR İŞALLAH YARLI OLURDA 1 LİLARLIK ADAM 10 LİRA VERMEYİZ ARTIK

7:TÜZÜK DEĞİŞİYOR BU KONUDA BİR BİLGİM YOK İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BİLEMEM

8:KULÜBÜN MADDİ GELİRLERİ ÇOK DÜST DÜZEYDE ATIŞ GÖSTERİYOR

Biraz uzun boylu bir yazı olmuş, Galatasaraylılığıma yazıklar olsun diyebiliyorsun. Eleştiri ayrı birşey konuştuğun lafın nereye gittiğini bilmemek ayrı birşey...

Yazılarımı aç bir oku ne savunmuşum ne savunmamışım kuru eleştiri anlamsız sözlerimin hala arkasındayım inşallah eleniriz ve yok 5 kupa alacağız bütün kupalara talibiliz hikayelerini dinlemeyiz...

Takıma destek vermek ayrı birşey salak yerine konulmak ayrı birşey bu kadroyla bu oyunla Avrupa bize ayak bağı olmaktan ileri gitmez. Biz şampiyonlar ligine abone bir takımken Şampiyonlar ligine en fazla katılan 2 takımdan biriyken bu hallere geldik ve kendini çok akıllı zanneden yönetici bozuntularının hikayelerini dinlemek istemiyorum.

yazdıklarına birkaç şey de ben ekleyim.

1:TÜRKİYE'de futbol fizik güçle oynanır
doğrudur fizik gücü önemlidir ama oyunun içine zekasını koyamayorsan sadece Türkiye'de futbol oynarsın, vizyonu dar bir görüş benim için...

2:TÜRKİYE'de furbol aşırı motivasyonla oynanır
Fatih Terim'le çürümüş bir olgudur aşırı motive olup elimizde patlayan çok maçımız oldu. Yeterli motivasyonu yakalamak kafidir, fazlası zarardan öteye geçmez

3:TÜRKİYE'de futbol sevgi ve saygı olduğu zaman üst düzeye çıkar
22lık tek dil bilen oyuncunu kaptan yaparsan o takımda sevgi saygı kalmaz, futbol küreselleşmiş durumdadır, Kaptanlık verilen bir olgu olmaktan çoktan çıkmış, alınan bir olgu haline gelmiştir. Kaptanlık takımı yönetme olgusudur ki saha içinde takımını en iyi kaleciler ve liberolar yönetir. Bunlardan birine verecek durumumuz yoktu diyorsan M.Topal geçen sene bu takımın kaptanı olabilecek yetileri olan bir futbolcuydu.

4:TÜRKİYE'de yıldız oynucuların sadece isimi oynar
Sözleşme yapmayı bilmedikleri sürece bu böyle olmaya devam edecektir tek yıldız oyuncuda gözümde hala Hagi'dir yeni bir Hagi gelmeyeceğine göre yıldızsız komple takım oyunu oynayan bir takımın hayaliyle yaşamaya devam edeceğim.

5:TÜRKİYE'de T.D. sevemeyen takımlar asla başarılı olamaz
Takımı bütünüyle değiştirmektense hocayı değiştirmek 2 yıllık yönetimlerin yapabileceği en kolay hamledir. Varsa bir delikanlı yönetim verir takımı Hagi'nin,Tugay'ın,Hakan'ın,Ergün'ün eline 5 senelik kontrat ve çok yüksek meblalı bir tazminatla oyuncular takım düşse hocanın gitmeyeceklerini bildikleri an o hocayı sevmemezlik yapma şansları kalmaz, Biletin kendilerine kesileceğini bildikleri an sonsuz saygı seyrederiz.

6:BİR TAKIMIN İÇİNDE ADNAN SEZGİN VARSA BARŞARI İMKANSIZA YAKINDIR
Ekstra bir yoruma ihtiyaç duymadan sonuna kadar destek vereceğim bir cümle....

İYİ OLAN KONUYA GELİRSEK
1:BORŞLAR BİTTİ BİTİYOR FAKİR EDEBİYATINDAN KURTULUCAZ
borçlar bitmedi sadece kandırılmaya devam ediyoruz. Stadın locaları tek sezonluk satılmadı kısa vadede ki bütün gelirimizi şimdiden harcamış durumdayız.

2:3 SENEDİR SKATLIKLARDAN VE KONDİSYON EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ SAĞLIK EKİBİ DEĞİŞTİ
Sakatlıklar sağlık ekibinden değil kötü antremandan oluyor. Sağlık ekibinin değişmesi sadece sakatlıkların süresini kısaltabilir, sakatlanmaların kesinlikle önüne geçmeyecek, Linderoth, Cana gibi oyuncular kariyerlerinde hiç sakatlık olmadan bu takıma geldiler. Biri müzmin sakat olarak futbolu bıraktı, diğeri daha 1 ayını doldurmadan sakatlığı yaşadı.

3:YENİ STAD 2 DEVRE AÇILIYOR HELE ŞÜKÜR DOĞRU DÜZGÜN MAÇ İZLEYEBİLECEĞİMİZ BİR STAD'A KAVUŞUYORUZ
Seyrantepe gibi dağın başındaki bir yerde maç seyretmek için mülkü benim üst kullanım hakkı daha 40 sene elimde olan bir yerden vazgeçeceğime, ASY'de devre arasında tuvalete gittiğimde pisuardan yaptığımın yarısı ayağıma gelen bir stadda maç seyretmeyi yeğlerim.Samiyenin arsası en az 5 seyrentepe arsası alıp 3 tane üstüne dikerdi yazıklar olsun bu yönetime...

4:AMATÖR BARŞLARA ÇOK BÜYÜK YATIRIM YAPILDI GALATSARAY SADECE BİR FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR DİĞER BARŞLARDA NELER OLDUĞU HAKINDA BİLGİNİZ NEDİR?
Diğer branşlarda gelen başarılar çok umurumda değil aslında keşke amatör branşlar kapatılsa Sadece Galatasaray Futbol klübüne dönüşebilsek. Futbol takımının 5. olduğu bir senede diğer branşların hepsinde alınan şampiyonluk sadece Fenerbahçe taraftarı zekasında olan insanlarda avunma konusu olmaktan öteye gitmez...

5:FUTBOL ALT YAPISINA PROFESYONELLEŞTİ GELECEĞE YATIRM ANLAMINDA DÜZENLEMELER YAPILDI
Alt yapısı en güçlü olan takımızdır yıllardır hep alt yapımızdan övünürüz ama çok az futbolcu seyredebildik nedense, küçük şeylerle mutlu olmayı seviyoruz. Sabri ve Arda'dan sonra çıkan tek isim Aydın'dı o da şuan yokları oynuyor. Balta'nın çıkıp çakma sağ bek Serkan'ın girdiği maçta 5 alt yapı oyuncumuzu verip aldığımız Çağlar 18 kişilik kadroda yok "bu ne yaman çelişki böyle"

6:PROFESYONEL ANLAMDA BİR SCOUT EKİBİ KURULUYOR İŞALLAH YARLI OLURDA 1 LİLARLIK ADAM 10 LİRA VERMEYİZ ARTIK
Bu takımdan topcu olmaz diye Nedvedler, Apiahlar,Gananın halen kalesinde olan Kingston Gürsoy gönderildi scoutting sistemi gelsede birşey olmaz sen hocana 2,000,000 euro şampiyonluk primi verdiğin sürece hazır oyuncusunu oynatıp risk almaz mal canın yongası

7:TÜZÜK DEĞİŞİYOR BU KONUDA BİR BİLGİM YOK İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BİLEMEM
Tüzük değişikliğimiz Anayasa paketine benziyor gibi olmazsa olmazların olduğu bir çok madde varken kesinlikle el uzatılmaması gereken bir çok şey değiştirilmeye çalışıyor...

8:KULÜBÜN MADDİ GELİRLERİ ÇOK DÜST DÜZEYDE ATIŞ GÖSTERİYOR
Ticaretle uğraşıyorsan bu şuna benzer dükkanında ki malı satıp yerine koymuyorsan evet bir girdi artışın vardır kağıt üzerinde bu doğrudur fakat envanterinde sürekli bir düşüş vardır ki Galatasaray'ın durumu buda değil sen 5m euroya 24 yaşındaki Topalı verip 4,5m euroya 28lik Cana'yı alıyorsan ticari karda yok sayılır..

Saygılar....

Maça gelirsek oyuncu eleştirisi yapmayacağım takımda organizasyo yok herşeyden önce 14 korner atıp tek bir tehlike yaratamıyorsan bu acizliktir. Bir korner organizyonu üst düzey dediğin bir takıma 2 ay hazırlık sezonu ve 1 tam sezonda öğretilmez mi? Stumph Falco'lu Galatasay'ı hatırlayanlar bilir hep ön direğe atılırdı top Stump arkaya sektirir 2-3 maçta bir korner golümüz olurdu. Korner'den gol atmayı geçtim kornerde kalemizi savunmayı öğretemedi bu teknik ekip oyuna yorum yazsak ne olur. Rakibin Altay, Şekerspor düzeyinde bir takım.Ayhan en verimli futbolcun.....

#475606 - Fri Aug 20 2010 02:13 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Raijart la ilgili eleştirilere katılmıyorum çünkü bana göre en son suçlanacak adamlardan biri.. her zaman dedim yine diyorum o deli değil sarpı 90 dk sahada tutuyor.. sanki bizim yaptığımız analizlerden td olarak o yapmıyor.. yapıyor tabi vesarp ın sahada ne yaptığından haberdar... ama adamı yok ki.. alınan cana bile sakat çıktı.. yönetimi görün raijard ı deil..

#475608 - Fri Aug 20 2010 02:41 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
Brian Birch Offline

*

Yer: USA
Gollerde Servetin ve Hakanin yaptigi hatalari benim 14 yasindaki oglumun takimind aoynayan defans oyunculari yapmiyor. Bu Servetin bu sene kacinci hatasi?
Bence Elano kalsin Servet gitsin. Koy kanatlara Kewell Elano ortaya Arda ileriye baros bu takim zirt pirt gol atar. Ne sarp ne cana defansif yonu yeterli degil. Servet en kotu donemini yasiyor..
Aykutun kapesitesi belli. Sonucda takimin acil toparlanmasi gerkiyor.

#475611 - Fri Aug 20 2010 05:59 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Brian Birch]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Keşke Bir imkanımız olsada kadromuzu baştan aşağıya Trabzonla, Kasımpaşa ile ya da başka bir anadolu klübü ile değitirsek sadece Kewel, Baros ve Arda kalsın şu an ki halimizden 1000 kat iyi durumda olurduk.

Bu takım Avrupa liginde Ukraynada elenir, Türkiye kupasında guruplardan çıkamaz ve ligde de malesef maksimum 3. olur... bunları söylemek çok acı ama gerçek..

#475612 - Fri Aug 20 2010 07:20 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: branege]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
bencede rijkaarddan once yonetim ve adnan sezginde suc aranmali... gecen sene rijkaard ne dedi, bu takim yeterli degil dedi... kimler vardi, jo(gitti), dos santos(gitti), topal(gitti), keita(gitti),emre gungor(gitti), ugur(gitti) gelenler, cana(hersene ortalama 30-35 mac oynuyordu, bize geldi sakat), pino(muzmin sakat oldugu soyleniyor), serdar ozkan(ne olacagi belli deil), mehmet batdal(bekleyip gorucez)... baktiginiz zaman, gecen seneki takima katki yerine elddekileri cikarmisiz... rijkaard liste veriyor, adamlar alamiyorlar... kimse para pul demesin sakin... gecen sene ustunel 3 sene vadeli de olsa oyunculari aldi... kiralik da olsa aldi... ama aradan bi sene gecti transfer donemi bitecek hala transfer yok...
aykut efendi bize sans verilmiyor diyordu... sen bole oynamaya devam et, sen sivasta bile sans bulamassin...
allahtan baros ve kewell var..
ayrica su takimda orta sahada tek teknik oyuncumuz elano bu yonetim onu bile satmaya calisti... allahtan onuda beceremedilerde en azindan orta sahada top yapabilecek oyuncumuz kaldi...
yapilmasi gerekenler bu kadar basitken neden hala onlem alinamiyor anlamiyorum... ben rijkaardin yerinde olsam, ciddi bisekilde altyapindan koyarimm 5 oyuncuyu, alin size siz bana transfer yapmiyorsunuz, en azindan sezon bosuna gitmesin, bi kac genc yetistireyim derim...

your nightmare is back again

#475613 - Fri Aug 20 2010 09:03 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: al_bundy]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Rijkaardın en iyi hamlesi Mehmet Batdalı oyundan alıp yerine Barosu sokmasıydı... O değişikliği de Batdal sakatlandığı için mecburen yaptı...

onun haricinde maçın bitimine 15 dakka varken bizim topçular heyecanlanmışlar habire top şişiriyorlar.. allahtan kewell bir pozisyonda topu tutup rakibin üzerine gitti de golü attırdı.. yoksa ne gol atardık ne de bişey...

Bu takımda ciddi ciddi elanonun kalması lazım... Alınan oyuncular ortada yok... Ali Turan denen bir adamı almışız sahada varlığı baştan aşağı hata...

hakan balta üst üste iki maçtır ciddi hatalar yapıyor...
aykut deseniz bir gram ilerleme yok...
barış efendi 2-1 yeniliyoruz maç bitecek taa orta sahadan kaleye şut çekiyor...
anlayacağınız takımda disiplin diye birşey kalmamış...

Bu takımın en iyi topçuları: Arda... Kewell... Baros... Neill...
Bunları elde tutun bir de Elano'yu diğrelerini yakın gitsin...

#475614 - Fri Aug 20 2010 09:19 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Evet kara bir geceyi yine geride bıraktık. Dünkü oynanan maça bakıldığında 2-2 lik skor çok iyi bir skor demiyorum,mucize bir sonuç diyorum. Çünkü mucize sonucu sağlayan iki adam kewell ve baros. Onlarda iki hareketiyle gösterdiler kalitelerini. Yoksa dün kewell da çok iyi olduğu söylenemez.

Kampanya başlatalım. ŞU AŞAMADA YILMAZ VURAL GELSİN. vallahide billahide gelsin arkadaş. Bu rijkaarddan daha iyi bir td dir. Çünkü rijkaard 400 milyon euroluk bir takım td si . ki burdada yapacağı işio da eli bi trarafında maçı seyredip kendi kendine oynayan bir takımı taraftar gibi seyretmektir.

İlk yarıya özellikle değinecem. İlk yarıda oynanan futbol ile galatasarayı liğde ezemeyecek pestilini çıkarmayacak bir tek takım yoktur. Abartmıyorum, kümeye bile düşer bu oyunla. Bakın bu hafta bursa maçı var. Vallahide ezerler billahide ezerler. Şu ana kadar adam gibi top oynayan bir takımla karşılaşmadık. Bir tek ezikler deseniz onlaerın içler acısı hali ortada. onlara bile 10 kişiyle yenilen bir takımız.

Diğer sözüm adnanlara. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Buradan daha ağır şeyler söylerim ama, galatasaray gibi şerefli bir klübün başkanısın. Ama ıo başkanlıktan in. Sana söyleyeceğim çok söz var. sadece biriktiriyorum.

Dün maçı kahrolarak seyretmeme neden olan, Ali samiyene gitmeme sebep olan, şu yaşıma kadar ilk kez bu kadar rezil bir galatsaray izletenlere, ve bizle dalga geçilmesine neden olanların allah be......versin.İnşallah okursunuz lan burayı.

#475616 - Fri Aug 20 2010 09:47 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: ultraking]
kara2609 Offline

Rijkaard tı suclayan arkadaşlar bu kadroyla kim ne yapabilir.
bir sürü kazma gs ye dolmuş. dünkü kadroda 4 kişi galatasaray oyuncusu. ( lucas neill, kewell, arda, baroş) diger oyuncular bırakın gs de oynamayı süperlikte hicbir takımda oynamayı hak etmiyorlar..
bu gidisle teknik direktör kalmas dünyada
SABRI, AYKUT, BARIS, SARP,SERVET hele hele AYHAN kac sene daha böyle bos kazma oyunculara para harcanacak cok merak ediyorum sattin gitsinler fener giderler insallah smile

#475617 - Fri Aug 20 2010 09:55 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: kara2609]
kara2609 Offline

komik bir sey gördüm Transfermark.de oyuncularin fiyatlari yaziyor paylasiyim dedim SABRI (degeri 6.5 million Euro) 50.000 euro bile etmes
ayhan(2 million euro) aykut(1 million euro)

satin bunlari al sana 9 million smile
http://www.transfermarkt.de/de/galatasaray-istanbul/startseite/verein_141.html

Tarafından düzenlendi kara2609 (Fri Aug 20 2010 09:55 AM)

#475618 - Fri Aug 20 2010 10:02 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: kara2609]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Mücadele gücü cok daha yüksek,savaşçı bir kadro olusturacaz dediler Takım geçen sezondan daha kırılgan oldu.

#475619 - Fri Aug 20 2010 10:32 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: kara2609]
147black Offline
Yeni üye
**

Rijkaard'ı suçlamayıp kimi suçlayacağım futbol kapasiteleri düşük diye futbolcuları mı?

4-3-3 oyun sistemi futbolda rüya sistem diye bilinen 3-4-3'ün biraz daha ucuz kadrosuyla oluşturulur.
Bu kadroyla 4-3-3 oynatacağım Galatasaray'ı diyen her hocayı eleştirir, futbol bilmediğini söyleyecek kadar ileri gidebilirim. Nedeni çok açık, bunu görmek için dahiane futbol bilgisi olmasına gerek yok. İleri 3'lü Serdar(Pino)-Baros(Battal)-Arda(Kewell) gibi olması dışında başka alternatifi olmayan bir kadro.Savunma yapma, geriye dönme özelliği bu kadar düşük ileri adamı ve orta saha oyuncularının hepsinin teknik kapasitesi-hucüm gücü düşük.
O zaman transfer yapamayan yönetimden, teknik kapasitesi düşük futbolculardan önce ÇOK YÜKSEK TEKNİK KAPASİTE GEREKTİREN SİSTEMDE direten Rİjkard efendiyi eleştiririm.

#475620 - Fri Aug 20 2010 11:08 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Rijkaard ın sistem anlayışına saygım sonsuz ancak eldeki futbolcularla bu 4-3-3 sisteminin olmayacağını görmesi lazım.Aslında o kadar da aptal değildir, kesin görüyordur.Peki bu inat niye onu da anlamış değilim.Bence bu kadronun en iyi oynayabileceği sistem 4-4-2.Şunu demiyorum tabi.Bu takım 4-4-2 oynarsa mükemmel oynar.Yalnızca en uygunu bu sistem olur.

Eskiden Real Madrid le oynarken 0-2 geriden maçı 3-2 ye getirirdik.Şimdi sıradan bir takıma karşı en fazla 2-2 ye getirebiliyoruz.Hey gidi günler hey be.

Baros ve Kewell müthiş futbolcular.Tek sorunları sakatlık problemleri.Zaten sağlam olsalar büyük takımlar bize bırakırlarmıydı ki?Futbol zekaları üst düzey.İnşallah istikrarlarını korurlar da futbolu bizde bırakırlar.Bir de Kewell ı göndereceklerdi.Hadi tamam çok sık sakatlanıyor, verim alamıyoruz diye göndermeyi düşünmek mantıklıydı.Lakin yerini doldurabilirmiydik.Mehmet Topal ın yerini Cana doldurur da bir farkı yok.Hemen hemen aynı futbolcular.Ki Mehmet hem Türk hemde Cana dan daha genç.Keita nın yerini Pino ile Serdar birleşirse anca doldururlar.

Beni heyecanlarından tek şey yeni stad.O da olmasa hiç çekilmez bu sezon.

#475621 - Fri Aug 20 2010 11:19 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: ultraking]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

İlk Gönderen: ultraking
... ŞU AŞAMADA YILMAZ VURAL GELSİN. vallahide billahide gelsin arkadaş. Bu rijkaarddan daha iyi bir td dir..

gelsin bence de .. bir de onu görelim... fenev bile hocasını arkadaşını sırtından bıçaklayan dingil aykutla yola devam deyip gidiyorsa (şimdilik) yılmaz vural bu takımı uçurur uçurur... tabii tercihim Fatih Terim... ne hazindir ki bu forumda kaç defa Fatih Terim hoca falan değildir diye yazmış olmama rağmen kurtuluşumuz yine ona kalacak gibi... benim hoca moca değil dediğim fatih terim rijkaardan 1000 kat daha iyi hocadır vesselam...

Page 3 of 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı