Webaslan Forum
Page 2 of 12 < 1 2 3 4 ... 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475562 - Thu Aug 19 2010 03:27 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: branege]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
şu konuşulanlara bak ya son 2 sene'ye kadar böyle takım karşımıza çıkınca kaç fark atarız diye konuşurduk şimdki halimize bak.BENCE PEROBLEM TAMAMEN TEKNİK HEYET BUNU SİZLERDE GÖRECEKSİNİZ

#475564 - Thu Aug 19 2010 06:46 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: cesur_sado]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Olabilir sonuçta bazen teknik heyette yapılan değişikliklerde takım 180 derece değişiyor bir anda! önemli olan karar anı geldiği zaman o anı kaçırmamak.. eğer böyle bir durumla karşılaşırsak lütfen Lucescu'ya iyade-i itibar..!!!

#475567 - Thu Aug 19 2010 10:12 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: serefe67]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: serefe67
Lucas Neill oynamamali.
Adam geldidinden beri galatasarayimiz mac basi 2 golden az yemiyor.
Cogu golleri onun yuzunden yiyoruz.
Simdi ona kimse toz kondurmaz ama gorursunuz yakinda sizlerde benim gibi dusuneceksiniz.

Sivas maçında Neill in kaç tane atak kestiğini görmedin sen galiba.. Servet ağır ağır kıpırdamaya çalışana kadar Neill iki kere üst üste atak kesiyor.. sorunu başka yerlerde ara.. Mesela, Sarp koşmuyor diye maç başı 2 goldan az yemiyoruz diye bilirsin ama Neill suçlanacak en son adamlardan biri..

#475569 - Thu Aug 19 2010 10:50 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
bence neilde değil sorun sorun komple takımda takım olamamada irtibat kuramamalarında

#475573 - Thu Aug 19 2010 12:35 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: xanthos]
cesur_sado Offline
Üye
**

defans'ta servet,hakan balta topu ilereiye oynayamıyor genelde orta saha'da ayhan'a,mustafa'ya,barış'a,cana'ya top geldiğinde topu devamlı geriye oynuyorlar takım atağa çıkarken dahi topu geri oynuyorlar topu ileriye taşıyacak atağı kesmiyecek orta saha orta ya sadece 3 oyuncu var
ELANO=SAKAT
MUSA=ÇOK GENÇ TECRÜBESİZ(ancak mustafa'dan'da ayhan'dan da barış'tanda daha faydalı bence)
E.ÇOLAK=topu ilereiye taşıyabiliryor arapasları güzel cesaretli ancak FİZİK GÜCÜ YETERSİZ VE DEFFANSİF ÖZELİĞİ YOK DENCEK KADARAZ EĞER ŞU ANKİ OYUNCULARLA OYNAYACAKSAK VE SKATLARI DÜZELDİĞİ ZAMAN BENCE EN İYİ KADRO

UFUK--SABRİ---ALİ T.----NEİLL----ÇAĞLAR----MUSA----ELANO-----KEWEL---ARDA---BAROŞ

#475576 - Thu Aug 19 2010 12:39 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: cesur_sado]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
zar zor 1-0 ve ya 2-0 sıfır kazanırız bu arada umarım aykut maçta oynamaz

#475578 - Thu Aug 19 2010 13:42 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
vitesang Offline

İlk Gönderen: 147black
İnşallah elenir ve Avrupa'ya havlu atarız. Böylece ne Rijkaard'dan ne Adnanlar'dan yok 5 kupa alacağız, yeni stadımıza lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor şekilde gideceğiz hikayelerini dinlemeyiz. Bu kadro Avrupa'da başarılı olamayacğına göre grup maçları üstene 1 veya 2 tur en fazla oynayabileceğimize göre elenelim hiç olmadı Avrupa maçarı ayak bağı olmasın. Yönetimde belki durumun ehemmiyetinin belki biraz farkında olur

Eleniriz kısmına katılmıyorum ancak bende artık herkes gibi bıktım cocuk avutur gibi taraftarı avutmalarından bu takımın başarılı olamayacağını görmek için gözlerin kör kulaklarında sağır olması gerekli

#475580 - Thu Aug 19 2010 16:08 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
cesur_sado Offline
Üye
**

İlk Gönderen: 147black
İnşallah elenir ve Avrupa'ya havlu atarız. Böylece ne Rijkaard'dan ne Adnanlar'dan yok 5 kupa alacağız, yeni stadımıza lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor şekilde gideceğiz hikayelerini dinlemeyiz. Bu kadro Avrupa'da başarılı olamayacğına göre grup maçları üstene 1 veya 2 tur en fazla oynayabileceğimize göre elenelim hiç olmadı Avrupa maçarı ayak bağı olmasın. Yönetimde belki durumun ehemmiyetinin belki biraz farkında olur

yazıklar olsun sen nasıl bir GALATSARAY'lısın iaşallah elenir ne demek ya rikkardı beyenmeyenlerin ilk sırasınıdayım ve geçen sezon devre arası rikkard gönderlimlei konusu açtığımda hepinizden tepki almıştım ama bir GALATASARAY'lı asala işallah yeniliriz işallah eleniriz diye cümle kullanmaz paf takımla çıklaım 5 sene hiç transfer yapamayalım yinde bu cümle kullanılmaz hersene biz 10-15 oynucmu alıcaz allah aşkına keita,jo,dos santos,elano,neill hepsi geldi ne oldu 3 olduk ee hep kötüleri yorucağınıza iyilerde bakın GEÇMİŞTE SÖYLEMİŞTİM YİNEDE SÖYLÜYORUM TÜM PROBLEM TEKNİK HEYETTE
1:TÜRKİYE'de futbol fizik güçle oynanır
2:TÜRKİYE'de furbol aşırı motivasyonla oynanır
3:TÜRKİYE'de futbol sevgi ve saygı olduğu zaman üst düzeye çıkar
4:TÜRKİYE'de yıldız oynucuların sadece isimi oynar
5:TÜRKİYE'de T.D. sevemeyen takımlar asla başarılı olamaz
6:BİR TAKIMIN İÇİNDE ADNAN SEZGİN VARSA BARŞARI İMKANSIZA YAKINDIR

İYİ OLAN KONUYA GELİRSEK
1:BORŞLAR BİTTİ BİTİYOR FAKİR EDEBİYATINDAN KURTULUCAZ

2:3 SENEDİR SKATLIKLARDAN VE KONDİSYON EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ SAĞLIK EKİBİ DEĞİŞTİ

3:YENİ STAD 2 DEVRE AÇILIYOR HELE ŞÜKÜR DOĞRU DÜZGÜN MAÇ İZLEYEBİLECEĞİMİZ BİR STAD'A KAVUŞUYORUZ

4:AMATÖR BARŞLARA ÇOK BÜYÜK YATIRIM YAPILDI GALATSARAY SADECE BİR FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR DİĞER BARŞLARDA NELER OLDUĞU HAKINDA BİLGİNİZ NEDİR?

5:FUTBOL ALT YAPISINA PROFESYONELLEŞTİ GELECEĞE YATIRM ANLAMINDA DÜZENLEMELER YAPILDI

6:PROFESYONEL ANLAMDA BİR SCOUT EKİBİ KURULUYOR İŞALLAH YARLI OLURDA 1 LİLARLIK ADAM 10 LİRA VERMEYİZ ARTIK

7:TÜZÜK DEĞİŞİYOR BU KONUDA BİR BİLGİM YOK İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BİLEMEM

8:KULÜBÜN MADDİ GELİRLERİ ÇOK DÜST DÜZEYDE ATIŞ GÖSTERİYOR

Tarafından düzenlendi cesur_sado (Thu Aug 19 2010 16:08 PM)

#475581 - Thu Aug 19 2010 16:37 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
serefe67 Offline

ben Serveti, veya mustafa sarpin iyi olduklarini soylemedim..
Sadece Neilli daha met etmeyelim o kadar... Bence Servetten hic farki yok.
Tekrar yedigimiz golleri izleyin, cogu Neillin yuzunden. O geldikten beri mac basi en az iki gol yiyoruz...

#475585 - Thu Aug 19 2010 19:57 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: serefe67]
cesur_sado Offline
Üye
**

İlk Gönderen: serefe67
ben Serveti, veya mustafa sarpin iyi olduklarini soylemedim..
Sadece Neilli daha met etmeyelim o kadar... Bence Servetten hic farki yok.
Tekrar yedigimiz golleri izleyin, cogu Neillin yuzunden. O geldikten beri mac basi en az iki gol yiyoruz...

renktaş bir yerde hakılsın benimde gördüğüm neill iyi top kullanabiliyor iyi kademeye giriyor ancak hava toplarında etkisiz ve yarıca markaj yeteneğide yetersiz ama diğer stoperlere bakınca çok iyi bir stoper bizim gol yememiz dedeiğin gibi %40 nill ın yetersizliklerinden kaynaklanıyor ama takımda doğru düzgün stopr mi var?
HANGİSİ:
NEİİL----SERVET
NEİLL-----G.ZAN
NEİLL------HAKAN BALTA
NEİLL-------ALİ TURAN
HANGİSİNİ OYNATIRSIN?

#475586 - Thu Aug 19 2010 21:36 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: serefe67]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İnanmadığımı söylemiştim.. taraftarlar falan hiç kimse inanmıyor..

#475587 - Thu Aug 19 2010 21:41 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
cesur_sado Offline
Üye
**

2-0 ALIN SİZE RİKKARD

#475588 - Thu Aug 19 2010 21:42 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: serefe67]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

çok iyi oldu... 0-2 .. adnanlar görsünler bu takım hangi kalitede..

#475589 - Thu Aug 19 2010 21:43 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: cesur_sado]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Hala Raijkarda suç yükleyenler oluyor ya.. peessss ...

#475590 - Thu Aug 19 2010 21:44 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Bu takimdan bi cacik olmaz , rezil bi futbolla anca bukadar olur iste ! 2-0 gelde sinirlen me !

#475591 - Thu Aug 19 2010 21:47 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: E05]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
takım baştan aşağı değişmeli. iki adnan yıldızları satıp böyle capulcuları alırsa işimiz iş

Tarafından düzenlendi aLiNnAs_1905 (Thu Aug 19 2010 21:47 PM)

#475592 - Thu Aug 19 2010 21:49 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: aLiNnAs_1905]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
takım baştan aşağı değişmeli. iki adnan yıldızları satıp böyle capulcuları alırsa işimiz iş

adnan sezginmidir nedir onun aldığı tüm oyuncular sakat.. hiç birinden bir hayır gelmedi.. rezillik diz boyu sayelerinde..

#475593 - Thu Aug 19 2010 21:52 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Yıllardır ilk kez bu kadar ezildiğimizi görüyorum. 3.sınıf Anadolu takımı gibiyiz. Galatasaray bu olmamalı. Kaleye şutumuz dahi yok. Bu kadroyla Teknik direktörümüz ne yapsın? Bu kadro ligde 7. olsa şanstır.

#475594 - Thu Aug 19 2010 21:56 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: Seradonin]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
Artık futbol kosarak oynanıyor.Bizim türk futbolcular tembel.Hicbiri kendilerine bakmıyor.Mac bitsin de gitsek...

#475595 - Thu Aug 19 2010 22:55 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: aLiNnAs_1905]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
2. yarı cidden iyi oynadık.

Page 2 of 12 < 1 2 3 4 ... 11 12 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı