İnşallah elenir ve Avrupa'ya havlu atarız. Böylece ne Rijkaard'dan ne Adnanlar'dan yok 5 kupa alacağız, yeni stadımıza lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor şekilde gideceğiz hikayelerini dinlemeyiz. Bu kadro Avrupa'da başarılı olamayacğına göre grup maçları üstene 1 veya 2 tur en fazla oynayabileceğimize göre elenelim hiç olmadı Avrupa maçarı ayak bağı olmasın. Yönetimde belki durumun ehemmiyetinin belki biraz farkında olur
yazıklar olsun sen nasıl bir GALATSARAY'lısın iaşallah elenir ne demek ya rikkardı beyenmeyenlerin ilk sırasınıdayım ve geçen sezon devre arası rikkard gönderlimlei konusu açtığımda hepinizden tepki almıştım ama bir GALATASARAY'lı asala işallah yeniliriz işallah eleniriz diye cümle kullanmaz paf takımla çıklaım 5 sene hiç transfer yapamayalım yinde bu cümle kullanılmaz hersene biz 10-15 oynucmu alıcaz allah aşkına keita,jo,dos santos,elano,neill hepsi geldi ne oldu 3 olduk ee hep kötüleri yorucağınıza iyilerde bakın GEÇMİŞTE SÖYLEMİŞTİM YİNEDE SÖYLÜYORUM TÜM PROBLEM TEKNİK HEYETTE
1:TÜRKİYE'de futbol fizik güçle oynanır
2:TÜRKİYE'de furbol aşırı motivasyonla oynanır
3:TÜRKİYE'de futbol sevgi ve saygı olduğu zaman üst düzeye çıkar
4:TÜRKİYE'de yıldız oynucuların sadece isimi oynar
5:TÜRKİYE'de T.D. sevemeyen takımlar asla başarılı olamaz
6:BİR TAKIMIN İÇİNDE ADNAN SEZGİN VARSA BARŞARI İMKANSIZA YAKINDIR
İYİ OLAN KONUYA GELİRSEK
1:BORŞLAR BİTTİ BİTİYOR FAKİR EDEBİYATINDAN KURTULUCAZ
2:3 SENEDİR SKATLIKLARDAN VE KONDİSYON EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORUZ SAĞLIK EKİBİ DEĞİŞTİ
3:YENİ STAD 2 DEVRE AÇILIYOR HELE ŞÜKÜR DOĞRU DÜZGÜN MAÇ İZLEYEBİLECEĞİMİZ BİR STAD'A KAVUŞUYORUZ
4:AMATÖR BARŞLARA ÇOK BÜYÜK YATIRIM YAPILDI GALATSARAY SADECE BİR FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR DİĞER BARŞLARDA NELER OLDUĞU HAKINDA BİLGİNİZ NEDİR?
5:FUTBOL ALT YAPISINA PROFESYONELLEŞTİ GELECEĞE YATIRM ANLAMINDA DÜZENLEMELER YAPILDI
6:PROFESYONEL ANLAMDA BİR SCOUT EKİBİ KURULUYOR İŞALLAH YARLI OLURDA 1 LİLARLIK ADAM 10 LİRA VERMEYİZ ARTIK
7:TÜZÜK DEĞİŞİYOR BU KONUDA BİR BİLGİM YOK İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BİLEMEM
8:KULÜBÜN MADDİ GELİRLERİ ÇOK DÜST DÜZEYDE ATIŞ GÖSTERİYOR