Webaslan Forum
Page 11 of 12 < 1 2 ... 9 10 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476002 - Fri Aug 27 2010 10:12 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
evet döndük galatasarayımıza...

rakibin etkili atakları var ama bizim nedense yok...

Ali Turan diye bir topçu almışız.. ya bin insanın 890 dakka içinde attığı bir tane bile top kendi arkadaşına gitmez mi ya... bütün toplar mı rakibe gider... orta sahadan attığı tacı bile arkadaşı yakalayamıyor da top auta gidiyor... bir insan taç atışında bile nasıl pas hatası yapar ya... bence hiç bu adam, adam olacak diye beklemeye gerek yok.. hemen feneve satılmalı...

Hakan Balta... İlk maçta yediğimiz golde hatası vardı... bu maçta yediğimiz golde rakibe ikramı vardı... Ligte oynadığımız maçlarda yediğimiz gollerde katkısı vardı... Hülasa çok düşük performansı var... Biz bu adamı, elimizde adam olmadığı için sol bekte oynatıyoruz da nasıl oluyor da bu adamı bir de milli takımda sol bek yapıyorlar ona şaşıyorum...

Lorik Cana... İddia ediyorum 100 tane Lorik bir tane Mehmet Topal etmez... Sattık Mehmeti aldık Loriki...

Sattık Keita'yı aldık Serdar Özkan'ı...

Kewellı da satacaktık döndürdük...

Yönetim hala Elano'yu satma derdinde... Sanki Elano'yu satınca yerine ondan iyisini alabileceğiz...

Arda'ya HAKLI OLARAK laf atanlar olmuş... Buna rağmen bu takımın en iyisi hala Arda Turan ise anlayın takımın halini yani... Adam sırf keyfemaaş idmana çıkmadı ya iki gün... balkondan oturup idman yapan arkadaşlarını izledi... Böyle kaptanlık olmaz... Kaptanlık nasıl olur bakın anlatayım... İzmir'de kamp yapan Galatasaray hazırlık maçları oynamaktadır... Ertesi gün de Kuşadası ile oynayacaklardır... Bu arada izmirde fizyoterapi okuyan öğrenciler, okul yararına engelliler yararına bir açık artırma yapmayı düşünmektedirler ve akıllarına galatasaraylı topçulara top imzalatıp bunu açık artırmayla satmak fikri gelir... toptan giderler galatasarayın kaldığı otele akşam üstü.. bakarlar ki Uğur tütüneker var aşağıda oturan sadece.. Uğura anlatırlar dertlerini.. Uğur da der ki: takım şimdi istirahate çekilde yarın kuşadası ile maçımız var.. sabahtan gelirseniz burada yakalarsınız takımı der... öğrenciler de sabahın 8'inde orada olurlar.. beklerler beklerler kimse yoktur.. sonra saat 9:30 civarı bakarlar ki aşağıdan otelin alt katından Hakan Şükür çıkıyor.. sırıl sıklam ter içinde... ulan derler biz sabahın 8'inden beri burada bekliyoruz kasabın önünde ciğer bekleyen kediler gibi bizim kaptan ne zaman aşağıya indi de görmedik... meğer kaptan, takım arkadaşları uyurken ve de o öğrenciler henüz oraya gelmeden (muhtemelen sabah namazını kıldıktan sonra) aşağıya inip ağırlık çalışmıştır ve şimdi de kahvaltı için aşağıya inecek olan takımla birlikte kahvaltıya inmek için odasına çıkıp duşunu almaya çıkıyordur... bir iki saat sonra da maça çıkacaktır... evet işte takım kaptanı dediğin böyle olur... arkadaşları uyurken idman yapar, idmanda arkadaşları bir koşuyorsa o iki koşar... abilik yapar, idare eder, arkadaşlarının sıkıntılarını hocaya ve yönetime iletir... ama bizim arda arkadaşları iman yaparken onları kulağında mp3çalarla balkondan izlemeyi yeğliyor... AMA BUNA RAĞMEN ŞU ANDA ARDA BU TAKIMIN HERŞEYİ BANA GÖRE...

Mustafa Sarp... Çok ama çok ağır.. sanki ayaklarında pranga varmış gibi koşuyor... dün gece çok koştu çok mücadele etti hakkını yemeyelim ama kapasitesi bu kadar süratli değil... ve oyunu okuyamıyor futbol oyunu açısından zeki değil...

#476003 - Fri Aug 27 2010 10:17 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: pikalo]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: pikalo
... ntv dende sergeni seyrettim.Bence Rıdvandan daha iyi.Fenev 70 den sonra çöker,şimdi gol atamazsa yer dedi.Dediği oldu.

katılıyorum sana renktaş.. daha dün ya da ondan önceki gün yazmıştım... bursaya yenilmişiz.. rıdvanın yaptığı yorum şu: sen 4 aydan beri kaleci almamışsın bu takım napsın hoca napsın... sergenin yaptığı yorum da şu: galatasarayda bir kere sistem mistem diye birşey yok... 4-3-3 diyorlar ben onu da göremiyorum... yani sergenin ufku daha geniş bence rıdvana göre.. ayrıca Rıdvan kendisini fenevli olarak tanımladığı için bazı yerlerde duygusal davranıyor ama Sergen 4 büyüklerin hepsinde de oynamış bir topçu olduğu için daha geniş bir bakışı var...

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Fri Aug 27 2010 10:18 AM)

#476004 - Fri Aug 27 2010 10:26 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Şuanda transfere gerek yok mantığı çok yanlış. Olan oldu. Tarnsfer şart. Messiyi getirseler bile umrumda değil artık Ama transfer şart ki, bu takım bu kafa bu yönetim, bu td bu futbolcularla vallahş de billahi de KÜME DÜŞER. abartmıyorum. Bu hafta eskişehir sonrasında bilmem ne bilmem ne. Senin yöneticin ortaya çıkıp mesela şu helvacı gereksizi, bunlar olağan şeyler diyebiliyorsa ben korkarım bu adamlardan. TRANSFER ŞART. KÜME DÜŞMEMEK ADINA. İki Kupadan vazgeçtim. Son puan tablosundaki gibi son 3 takım içinde olmayalım yeter. Allah kahretsin yönetim sizi bana bu cümleleri yazdırdığınız için.

#476005 - Fri Aug 27 2010 10:49 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: 147black
...Takımın başarısızlığında en büyük suç yönetimdedir. Hala Transfer konuşuluyorsa en büyük suçlu yönetimdir.

Daha sonra Rijkaard

Daha sonra takımın futbolcuları

Daha sonra takımın diğer futbolcuları.

evet doğru... ama Rijkaard Dos Santos kalsın dediği halde Dos Santos'u opsiyon hakkı bizde olduğu haldealmayıp da onun yerine müzmin sakat Pino'yu alan babam değildi heralde...

Sonra Rijkaard, Dünkü maçın kadrosuna Elano'yu aldığı halde "bu adamı avrupa maçında oynatırsak satamayız" diyerek Ukrayna göndermeyen de babam değildi...

Sonra savunma savunma diye aylardır transfer isteyen Rijkaarda al sana savunmacı diye sakat Çağlar ile kendi takımına ihanet edip 6 ay evvelden ekmeğini yediği takımını yüzüstü bırakan Ali Turan'ı getiren de babam değildi heralde...

Rijkaard defansa takviye diye çabalarken sanki inadına yaparmış gibi Uğur Uçar'ı ve Emre Güngör'ü satan da babam değildi heralde... (Tamam bunlar satılırken o kadar da tepki göstermedik çünkü en nihayetinde yerlerine adam alınır diye bekledik ama madem adam almayacaktınız bunları 3 milyon için niye sattınız Allah aşkına ya...)

Senelerdir şu takımın sağ beki, aslında sağ açık olan Sabri ise ve artık onun yokluğunda onu bile arar hale geldiysek bunun da sorumlusu babam değil heralde...

Elindeki 23 yaşındaki Mehmet Topal'ı satıp da yerine Lorik Cana'yı alan da babam değildi heralde...

BU SEZONU EN ERKEN AÇAN TAKIM KİMDİ ARKADAŞLAR????

Beşiktaştı...

...SEZONU EN ERKEN AÇACAK TAKIM NASIL EN SON OLARAK LİG HAZIRLIKLARINA BAŞLAR??

beşiktaş lig hazırlıklarına erken başladı aslında...

..SAKATLIKLARDAN DERT YANAN HOCA TAKIMINI ERKEN TOPLAYIP FORM TUTTURSAYDI. TAKIMDAKİ 1-2 KRONIK SAKATLIK DIŞINDA DOĞRU DÜZGÜN ANTREMAN YAPMAMADAN KAYNAKLANAN SAKATLIK PROBLEMİ ÇEKİYORUZ...

çok haklısın... hatta bırak form tutturmayı Rijkaard feneve yenildiğimiz batasıca dostluk (!) kupası maçından sonra çıkıp "hazırlık maçlarında yorgunduk ondan dolayı yenildik" deme gafletinde bile bulundu.. daha hazırlık maçlarında yorulan bir takım bütün bir sezonu nasıl kaldıracak Allah aşkına ya...

...TUTTURMUŞ BİR SİSTEM 4-3-3 DİYE GEÇEN 4-3-2-1 GİBİ SAÇMA BİR DİZİLİŞ? BU ADAM HANGİ TAKIMIN BAŞINDA OLDUĞUNU BİLE BİLMİYOR. SIRADAN ANADOLU TAKIMLARINA, 3. SINIF AVRUPA TAKIMLARINA KARŞI TEK FORVET 7 ADI SAVUNMA, AMA SAVUNMA YAPMAYI BİLMEYEN OYUNCULARLA SAHAYA ÇIKARSAN RAKİBİNE MORALİ GÜCÜ SEN VERMİŞ OLURSUN, TAKIMIN ÖZGÜVENİNİ SEN SİLMİŞ OLURSUN?

çok doğru.. Fatih Terimin dediği gibi bir takımda savunma forvet oyuncusundan ve de rakip yarı alanında başlar... sen hücum edersen rakibe nefes aldırmazsan zaten defans yapmana ihtiyaç olmaz.. ama 6-7 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkarsan illa ki bir duran toptan veya karambolden yersin...

...SİSTEME GÖRE TAKIM OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILMAZ. OYUNCULARINA GÖRE SİSTEM YAPARSIN.

çok doğru bir tespit... buna şöyle bakalım ... mesela madem sen sisteme göre oyuncu almaya çalışıyorsun fenevin aldığı Stoch 4-3-3 oynayan bir takımdan geldi.. aynı şekilde Dia da... biri sağda biri solda görev yapıyor ve 4-3-3 sistemini biliyor... eee peki bu adamları niye almaz yönetim de gider sakat Pino ile ne olduğunu hala anlayamadığım ama iyi niyetinden de şüphe etmediğim Lorik Cana'yı alır...

...SENİN ELİNDE TEK GERÇEK FORVET OYUNCUN KİM BAROS, VAR MI BUNA İTİRAZI OLAN...

yok doğru diyorsun hatta şu anda Süper Ligte mücadele eden en iyi forvettir...

...SİZ BAROSU KAÇ KERE ADAM ÇALIMLARKEN GÖRDÜNÜZ? ADAMIN BU YETİSİ YOK

ben çok gördüm çalım atarken... adam at gibi köpek gibi ciğerlerini parçalayıncaya kadar rakiple boğuşuyor düşüyor kalkıyor adam geçiyor...

...O ADAMLA TEK FORVETLİ TAKIM DİZERSE SAHAYA BEN BU ADAMIN HOCALIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM.

buna birşey diyemeyeceğim... görüşündür saygı duyarım.. ama bana göre bu takımda Baros ve Kewell olduğu sürece hücum anlamında bir sorun yok... o yüzden bu konuda hocaya da birşey diyemeyeceğim... ama baros yanında otururken forvette kewellı oynattığı zamanlar da oldu... işte o zaman halt etti...

...İSTİFA KESİNLİKLE ETMEZ, KOVULDUĞU ANDA OPSİYON OLAN SENENİN ÜCRETİNİDE PEŞİNEN ALIP GİDECEK DERDİ DE O. GALATASARAY SEVGİSİ FALAN SANMAYIN DAHA LİGİN BAŞIYMIŞ AVRUPADA HAVLU ATMIŞSIN LİG BİTMİŞTİR GALATASAY İÇİN.

bana göre istifa etse de etmese de birşey fark etmez.. Tugay gelse o da en azından bu kadar top oynatır bu takıma.. istifa etmesinin de etmemesinin de hem olumlu hem de olumsuz yanları var.. o konuda birşey diyemem...

..22 YAŞINDAKİ VELETTEN KAPTAN OLMAZ, YATSIN KALKSIN GEREKSİZ İTİRAZLARI SONUCU KIRMIZIYI ÇIKARMAYAN HAKEME DUA ETSİN İLK YARININ SONUNDA ATILSAYDI, BU YÜKÜN ALTINDAN KALKMA ŞANSI OLMAZDI.

tabii tercih meselesidir... Ne kadar beğenmesek de Ayhan'ın olduğu yerde hatta Neillın olduğu yerde kaptanlık onlara daha çok yakışır... çünkü kaptanlık biraz yaşla başla ilgili birşey.. şu anda dünyanın en iyi topçusu denilen Messiye barcelona kaptanlık mı verdi iyi oynuyor diye ya da iyi oynasın diye... yoo hayır... kaptan hala kasap Puyol... messinin esamesi bile okunmuyor kaptanlıkta.. ama sen yönetim olarak ben bir sene daha oynamak istiyorum diyen Hakan'ı sırf dini inançları yüzünden "gel senin heykelini yapıp tesislere dikelim, ya da gel senin adını alt yapının antrenman yaptığı sahaya verelim" gibisinden dalga geçer bir şekilde takımdan ayırırsan yerine kaptan yapacak adam bulamazsın... bu da benim suçum değil...

#476006 - Fri Aug 27 2010 10:55 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: pikalo]
AslAnibal Offline
Müdavim

Golu yediğimiz anın bir fotoğrafı var.2 dakika var gol yemememiz gerekiyor.Arda beyfendi orta sahada eli belinde bekliyor.Evet Baltaya kızıyoruz ama önündeki baltada adama hiç yardım etmiyor ki.Rakip o kanattan 2-3 kişiyle geliyor,karşılayan sadece Hakan Balta,yardımına gelmesi gereken Arda Baltası eli belinde.

Servet, Ali, Neill, Sarp, Ayhan, Barış varken Arda'nın niye Hakan Balta'nın yardımına gitmesi gerekiyor onu anlamadım renktaş... Hakan Balta denen kazma omzuyla rakibe asist yaptığı halde rakibi kovalamayıp seyrediyorsa Arda mı gelecek de alacak orta sahadan o topu...

#476007 - Fri Aug 27 2010 11:01 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: ultraking]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Türk futbolu tekrar geriye dönmekte.Son 20 yıldır dönem dönem başarılı olan Türk futbolu çöküntü içinde.Bursa tecrübesizliğinden dolayı ŞL grubunda 4. olur.Zaten pek şaşırmamak lazım.Beşiktaş ın UEFA da gruplardan çıkması beklenebilir.Fakat ondan sonra ki turu geçmesi zor.

Gelelim Galatasaray a.Sözün bittiği yerdeyiz.Bir büyük takımın sportif anlamda yavaş yavaş nasıl çöktüğünü gösterdiler bize.Ligde ve kupada hiçbir şey olmaz.Hiçbir beklentim yok.Zaten en kötüsü de bu.İnsanlar da umut kalmazsa, heyecan kalmazsa futbolun ne zevki kalır.

''İyi günde kötü günde her zaman yanındayız''sözü doğru bir sözdür.Taraftarlık onu gerektirir.Fakat Galatasaray kötü gün yaşamıyor ki, rezil günler yaşıyor.Kötü oynayarak maç kaybetmiyoruz ki.Çünkü oynamıyoruz, oynayamıyoruz.Baştan aşağı rezil bir durum var.Eskiden ekonomik sorunlar çokken, sportif başarı üst düzeydeydi.Şimdi ekonomik olarak rahatlamışken ve önümüz açıkken, sportif olarak rezil bir durumdayız.Bu iki temel olguyu neden bir araya getiremedik anlayamıyorum?

#476008 - Fri Aug 27 2010 11:03 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: pikalo]
AslAnibal Offline
Müdavim

Takım yetersiz diyen arkadaşlar,evet katılıyorum ama dönün şu Trabzona bakın.Geçen sezon başladığında Belçikalı hoca "takım eksik,takım eksik" dedi durdu.Sonra Şenol Güneş geldi.Sadece Teofilo aldılar.Şimdiki Trabzona bakın.İş birazda TD de bitiyor.Dün Liverpoola kök söktürdüler.

Çok doğru bir gözlem ve tespit renktaş... Gerçekten de Trabzon çok iyi bir örnek.. aynı oyuncularla farklı hoca çalıştığında takım ne kadar değişiyor görmek açısından.. ama bu her zaman tutmaz... biz de hocamızı gönderdikten sonra Cevat hocayla şampiyon olmuştuk ama sonraki sene olamadık... Ayrıca Şenol Güneş dün yine yaptı yapacağını ve 1-0 kendisine yetmediği halde golcü oyuncusunu Jaja'yı yanında tuttu 83. dakkada golü yedikten sonra oyuna aldı... adamın ayağına top bile değmedi... tamamen şenol güneşin oyunu okuyamamasından dolayı elendi trabzon... şenol hoca'da takımı hazırlama, motive etme çok iyi ama oyun sırasında oyunu okuyup anında müdahale etme diye birşey yok...

..Bizse Karpative 2 dk dayanamadık.2 dakika savunma yapacaksın,yapamadık.Bir savunma oyuncusu kale ile rakip arasında durur.Bunu mahallede top oynayan çocuklar bile bilir.Bizim Balta rakibe omzuyla asist yapıyor,kaleyle rakip arasına girmiyor ve top auta gidiyor diye rakiple koşmuyor bile.Fizik kondisyon yok çünkü (takım iyi çalışmamış).O pozisyonda rakiple beraber koşsa orta yapamıyacak.Peki Balta rakibini kaçırdı,diğer defans oyuncuları ne yapıyor,onlarda top auta gidiyor diye bakıyor.Sadece Ufuk olaya konsantre,sadece o rakibi takip ediyor.Biz Balta'nın alternatifi olarak dünyanın bonservisi ve ümit vaat eden futbolcuları karşılığında Çağları aldık o da sakat.Adnan Sezgin demişti ya "bizim transferler tez konusu olur " diye.Harbiden bu kadar sakatı transfer edip k

evet çok doğru tespitler bunlar renktaş.. ben maçın son 15 dakkasında kahveden çıkıp evin yolunu tuttuğum için izleyemidim ama eve vardığımda bir baktım ki skor 1-1.. ulan dedim 1 gol attığımız halde ne zaman 1 gol yemişiz... sen istanbulda 2-0dan 2-2 yaptır skoru.. burada 1 dakka skoru koruyama... bu kadar mallık olmaz buna hoca da bişey yapamaz...

benim hocaya kızdığım nokta şurada.. bizim takımda hala oturmuş bir sistem mistem yok... arda alıyor içeri şişiriyor... serdar özkan içeri şişiriyor... ayhan içeri şişiriyor... sarp içeri dandun vuruyor... ama gol atacak olan adama top gelmiyor hep rakibe gidiyor... yani sistemimiz şu: sağdan gir soldan gir durmadan topu içeri şişir... böyle sistem artık halı sahada oynayanlarda bile yok ya...

#476009 - Fri Aug 27 2010 11:24 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: los_galactiGS_07]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
İlk Gönderen: los_galactiGS_07
İlk Gönderen: ONUR1905
bu saatten sonra transfere gerek yok

aksine her mevkiye transfer lazım...

Orta sahaya ,defansa forvete adam alınsa nolacak ki
Bize ivedi bir şekilde SOLBEK,SOLBEk,SOLBEK,SOLBEK lazım

#476010 - Fri Aug 27 2010 11:24 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: branege]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: branege
GALATASARAY' I BU KADAR ACİZ VE REZİL DURUMA DÜŞÜRENLER MUTLAKA BUNUN HESABINI VERMELİLER.....

ADNANGİLLERE BUGÜN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ ZATEN HEPİNİZ BİLİYOR AMA YAZAMIYORSUNUZ.. ANLADINIZ ZATEN...!!!

UKRAYNA'NIN VAROŞLARINDAKİ EN FAZLA TÜRKİYE 2. LİG B KLASMANINDA OYNAYABİLECEK BİR TAKIMA ELENDİK...

BAŞROLLERDE...
A.POLAT
A.SEZGİN

ALİ TURAN
SERVET
NEİL
M.SARP
BARIŞ
AYHAN
SERDAR ÖZKAN
VEEEEEEEEEEEEE.....BALTA... YEMİN EDİYORUM BİR DAHA ASY'NİN ÖNÜNDEN GEÇMESİNE İZİN VERMEM... DİREK KOVSUNLAR BU KADAR VURDUM DUYMAZ OLUR MU BİR İNSAN YAA.. SEN NASIL BİR İNSAN EVLADISIN ALDIĞIN PARAYI HAK ETMİYORSUN İNŞAALAH HAYATINDA BİR YERDE BUNLARIN ACISI ÇIKAR SENDEN... ALDIĞIN PARALAR HARAM OLSUN SANA... KADRO DIŞI KALIRSIN İNŞALLAH... SEN 2. LİG OYUNCUSU BİLE OLAMAZSIN ŞU HALİNLE... YEMİN EDİYORUM BENİ BUGÜN ŞU SIKINTIYA SOKTUN YAA.. ÖMÜR BOYU SIKINTI ÇEKESİN! BELİN DOĞRULMAZ...

İnşallah bacağı kırılır da kurtuluruz..

#476011 - Fri Aug 27 2010 11:25 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: xl_aslan]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: xl_aslan
Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var'' diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı

Adam yerden göğe kadar haklı kardeşim......
Yani adamda kör değil neresinin aksadığını görüp transfer istiyor ama bizim adnans yok alamayız diyor!!!

Hakan BALTA SAPINI kadro dışı bıraksın yeter

#476013 - Fri Aug 27 2010 11:36 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
İlk Gönderen: AslAnibal

Servet, Ali, Neill, Sarp, Ayhan, Barış varken Arda'nın niye Hakan Balta'nın yardımına gitmesi gerekiyor onu anlamadım renktaş... Hakan Balta denen kazma omzuyla rakibe asist yaptığı halde rakibi kovalamayıp seyrediyorsa Arda mı gelecek de alacak orta sahadan o topu...

Sağ ve sol kanattaki oyuncular defansına yardım eder.en azından orta sahadaki oyuncu kaçtığında onu kovalar.Durum 1-0 rakip atak yapıyor ve 2 dakika kalmış.İlerde bırakırsın Baroşu toplu savunma yaparsın.Arda eli belinde seyrediyor.Koca poposunu kaldıracak derman kalmamış.Kızdığım nokta son dakikada bile defansta çarpışmaması.O bir kaptan,önce o savaşacak.Ondan 10 yaş büyük Ayhan'dan daha fazla savaşacak.Rakiple savaşacak.Arda kimle savaştı.Hakemle !

#476017 - Fri Aug 27 2010 11:42 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Takım top oynamıyor değil oynatılmıyor. yönetimi eleştirirken sonuna kadar haklısınız fakat bu takımı bu Rijkaard oynatamıyor. Eleştirdiğimiz savunma milli takımın savunması Sabri Gökhan gönül'ün yedeği orta ikili Servet-zan sol bek balta- çağlar

Bi gökhan gönül oldumu milli takımın yedeğiyle asıyla galatasaraydan gidiyor olacak.

Hala çıkmış savunma oyuncusu istedim şu bu konuşuyor bu adam. Elindeki oyuncuları hazır duruma getirmek zorunda yok sakat yok cezalı yok şu yok bu hikaye anlatmasın hazırlıklara çok geç başladık, milli takımlarına gitmiş oyunculara haddinden fazla izin verdik tek ciddi hazırlık maçı yapmadık. takımda kordinasyon yok orta saha oyuncuları o kadar kısıtlı ki kimse elini taşın altına sokmuyor. topu ileri taşıyamıyor alan sağa sola geriye. ayhan savunma yönüyle kendini biraz gösteriyor. bu kadro çok iyi kadro Abdullah avcı, ertuğrul sağlam bunlardan çok daha kaliteli isimlerle oynamıyor. beğenmeyip kovduğumuz hatta zorla gönderdiğimiz ömer bursanın savunma dengesini kuruyor.

Rijkaard bu oyunculara futbol oynatabilecekse hocadır takımım yetersiz demekle olmuyor. Tamam takımın yetersiz Avrupada başarı beklemeyelim bu kadroyla Fenerden 10 puan fark yedik ve fener şampiyon olamadı. Hikaye anlatmasın alsın bavulunu gitsin. hocasız oynasak bundan kötü duruma düşmezdik

#476018 - Fri Aug 27 2010 11:47 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
İskender Türk Offline
Üye
**

Bir takım bu kadar mı basiretsiz oynar !
Bir takım bu kadar mı ruhsuz oynar !
Karşısındaki takım ile arasındaki ekonomik değeri kiyasladığımız zaman dağlar kadar fark var.. Kalite olarak dağlar kadar fark var.. Ama elin takımında öyle bir yürek varki, aslanı dize getirmesini bildi..
Galatasaray gibi bir takım, 90'da golü bulup 90+2'de golü yiyip eleniyorsa, burada futboldan, kaliteden söz etmek mümkün değil.. Bu resmen sabotajdır.. Galatasaray'a, sarı-kırmızılı formaya ve camiaya karşı yapılmış koskoca bir ayıptır.. İnsan, biraz olsun üzerinde taşıdığı forma için yırtınır..
Al birini vur ötekine.. Servet'i, Hakan Balta'sı, Ali Turan'ı, Barış'ı, Sana'sı !!
Bunlar Galatasaray'ın yükünü taşıyacak insanlar değil..
Ali Samiyen'de HAKAN BALTA DİYE FUTBOL GÜNAHI BİR FUTBOLCU, rövanş maçında da Galatasaray'a ihanet edercesine yaptığı hata ile milyonların hüzüne boğulmasını sağlıyor.. İlk maçta göğüsüyle pas verircesine topa giren ve takımının 2. golü yemesine neden olan Hakan Balta, rövanşta da yapacağını yaptı.. Sevgili Servet de yapacağını yaptı ve film izler gibi pozisyonu izledi.. Yahu, dakika 90+2 olmuş.. İnsan orada ölür, yine o topa vurdurmaz.. Ama dedim ya... Ruh olmazsa.. Arzu olmazsa, olacağı bu !..
Helal olsun adamlara.. 10 kişi kalmasına rağmen, Galatasaray'ın üzerine geldi.. Pozisyon yarattı. Şut çekti.. Saldırdı.. İnanmış insanlar, golü de buldu..
Utanın ey Galatasaraylı futbolcular.. Utanın !
Öncelikle Galatasaray'ı bu hale getiren, başta Galatasaray Başkanı Adnan Polat olmak üzere, Transfer Komitesi'ne, sonrasında ağzını açıp da, masaya yumruğunu vurup da Galatasaray'a yakışır bir kadronun kurulmasını sağlayamayan Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard'a ve sonrasında üzerine giydiği o formanın hakkını vermeyi bir kenara bırakın, adeta Galatasaray'ı sabote edercesine futboldan uzak duran o futbolcuları kınıyorum..
Yazıklar olsun.. Milyonları, böylesine basite indirgemenize tepkimi koyuyorum..
Abdel Kader Keita gibi bir adamı satıp da, Pino gibi sakat, Cana gibi sıradan oyuncuları umut olarak buraya getirenleri Allah'a havale ediyorum !
Pino diye bir adam transfer edilmiş.. Geldiğinden beri oynadığı 1-2 maç... Şu ana kadar en önemli maçlarda beyefendiyi göremedik. Sanki turistik geziye getirilmiş gibi.. Cana, dersen.. Bu adam gibi Türkiye'deki alt liglerde bile çuval çuval var.. Neymiş efendim, babası da Galatasaraylıymış.. Bu 2 adamı kim Galatasaray'a yamaladıysa helal olsun.. İyi kazıklamış !!
Sırf inat uğruna Galatasaray'ı rezil eden insanlar, buyurun bayramınız olsun.. Galatasaray'ı ne hallere soktuğunuzu görün.. Aslan'ı kediye boğduranlar, kına yaksın !.

#476019 - Fri Aug 27 2010 11:52 AM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: 147black]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
iyi diyorsun güzel diyorsunda milli takımında savunma problemleri var bizde nasıl oynuyorlarsa milli takımda da aynı şekilde hata yapıyorlar

#476021 - Fri Aug 27 2010 12:13 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: xanthos]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var'' diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı

Her şey bu kadar ortadayken hala Raijkard ı eleştirip yönetimi ikinci planda tutanlara deyecek bir şey bulamıyorum! Bu adamın basın toplantısında söyledikleri bile yalnış çeviri yapılıyor. Yönetim işini biliyor nede olsa, yedikleri b..dan haberdarlar çünkü.. bu kadar namussuz insanlar varken Galatasaraya Mourinyo da gelse, takım aynı halde olur. kalitesiz kadron var senin ne sistemi eleştiriyorsun.. hoca sistemi değiştirseymiş, takımı forma getirseymiş. geçin bunları.. ne o, adnanları eleştirecek gücü bulmuyormusunuz kendinizde Raijkarda suç yüklüyorsunuz. yazıklar olsun adnanlara da, size de !
Raijkard ın sonuna kadar arkasındayım, onun için gitmesini istiyorum.. şerefsiz insanların arasında daha fazla kalmasın.. kendini kurtarsın, çünkü onu yakmaya çalışıyor şerefsizler..
Hala polata taraf duranlara da YAZIKLAR OLSUN !

#476022 - Fri Aug 27 2010 12:21 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: GS_Tahir]
AslAnibal Offline
Müdavim

Ayhan'dan güvenlik görevlisine ilginç soru...
Uzatma dakikalarında yediği golle gruplara kalma şansını yitiren Galatasaray'da futbolcuların oldukça üzgün oldukları gözlendi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, Ukrayna'nın Karpaty Lviv takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda eden Galatasaray, İstanbul'a gelişte Atatürk Havalimanı'nda yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı.

THY'ye ait özel bir uçakla 03:45'de İstanbul'a gelen Galatasaray kafilesini sadece bir taraftar alkışlayarak protesto etti. Taraftar tepkisi olabilir düşüncesiyle polisin dış hatlar terminali içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Galatasaraylı futbolcular, havalimanına sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisinin oluşturduğu güvenlik kordonundan geçerek takım otobüsüne bindiler.

Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan'ın güvenlik görevlilerine "Dışarıda seyirci var mı?" diye soru sorduğu görüldü. Öte yandan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan takım otobüsü yerine ticari bir taksiye binerek havalimanından ayrıldı.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/ayhan-dan-guv...638/default.htm

#476023 - Fri Aug 27 2010 12:27 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

AHMET ÇAKAR: Yazıklar olsun size!

Hakan Balta, Lucas Neill ve Servet; sözüm ona ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncular. Ama son saniyelerde yenen gole baktığımızda üçünün de bırakın Galatasaray'da oynamayı, futbolla alakalarının kesilmesi lazım.

Kötü oynuyorsunuz, son dakikada rakip defans oyuncusunun ayağı kayıp düşünce golü buluyorsunuz ve böylesine hayati bir maçta 3 dakika daha dayanamıyorsunuz. Üstelik rakip 10 kişiyken. İddia ediyorum 1930'ların Galatasaraylı oyuncularını mezardan çıkarıp iskeletlerini son üç dakika sahaya koysak, Galatasaray için turu alıp İstanbul'a gelirlerdi. Ama Galatasaray Ukrayna'da tarih yazdı! Hem de ne tarih.

Artık Galatasaray'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Avrupa bitti, ligde büyük sıkıntı var. Camia fokur fokur kaynıyor ama Adnan Polat ve ekibi Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü teknik direktörü Rijkaard'a sahip çıkmaya devam ediyor. Bakalım artık sahip çıkabilecekler mi? Bakalım artık arkasında durabilecekler mi? Galatasaray gerçekten tarih yazdı.

LEVENT TÜZEMEN: Amatörce elendiler

Galatasaraylı futbolcular Lviv'de yaşadıkları şoku uzun süre atlatamazlar. Bu dram lige olumsuz yansır. Dünyada böyle amatörce elenen başka bir takım hatırlamıyorum. Galatasaray gibi bir kulübün oyuncuları skoru iki dakika koruyamayacak kadar ruhsuz ve düşüncesiz olabilir mi? Üstelik Alman hakem Kinhofer Galatasaray'ı hep kolladı, rakibi 10 kişi bıraktı; ilk 10 dakikada Ayhan'ın kartlık hareketlerine sadece faul verdi.

Galatasaraylı futbolcular bu maçı izleseler ve oynadıkları futbolu görseler para verip tribünlere gelirler mi? Taraftarın yerinde olsam izleyene azap veren, karnına ağrılar sokan bu takımı izlemek için Ali Sami Yen'e gitmem. Yazık! Bu utanç tablosunda kimlerin payı varsa utansın.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2010/8/27/yaziklar_olsun_size_337973667769

#476025 - Fri Aug 27 2010 12:51 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Ceketini yollasa Adnan Polat'ı ezer geçer!
Fatih Altaylı yazdı!

[img:left]http://im.htspor.com/2010/08/27/546337_detay.jpg?1282901693[/img]

GALATASARAY'ın hasbelkader başkanı olmuş Adnan Polat'a dün verdiğim yanıt üzerine Galatasaraylı dostlarım aradılar, mesajlar attılar.

"Yazdıkların az" diyenler, "Düşük tonda bunlar" diyenler çoğunlukta.
Ne olursa olsun bir Galatasaray Başkanına daha ağır bir yazı yazmam, yazamam.
Galatasaray terbiyem müsait değil.

Ama genel kurula katılır, söyleyeceklerimi orada söylerim.

Polat ve şürekası da dinler. Yüzleri kızarır mı bilmem. Bu arada Galatasaraylılar'dan gelen mesajlarda önemli bir vurgu var. Hepsi Erman Toroğlunun birkaç gün önce dikkat çektiği meseleye takılıyor.

"Bunlar Seyrantepe Stadının rant dağıtımını yapmadan gitmezler" diyorlar. Yani
orada, gelir getirecek unsurların eşe dosta peşkeş çekileceği inancı
hâkim. Bu yönetime güven bu düzeyde. Dahası da var. Yine camianın ortak fikri olarak öne çıkan bir görüş, "Polat yönetiminin Rivayı da talan etmeden gitmeyeceği" yönünde.

Yani Rivadaki o değerli araziyi benzer bir yöntemle birilerine pazarlayacaklarını düşünüyor Galatasaraylılar. Ben de diyorum ki "O kadar da uzun boylu değil. Hadi sıkıysa yapsınlar". Ve tabii ilginç bir de gelişme var. Yıllardır başkanlıktan uzak duran Ali Dürüst, bu kez farklı bir noktada.

Önceki gün, başka bir nedenle aradığım Ali Dürüstle söz dönüp dolaşıp Galatasaraya geldi.

Ali ilk kez, "Bu kez aday olmam diyemiyorum. Galatasarayı eski güçlü ve
saygın durumuna getirmek bir görev oldu" diyor.

Ben de şunu söyleyeyim: Ali Dürüstün, Adnan Polat ve nota bilmeyen saz arkadaşlarına karşı kongreye bizzat gitmesine gerek yok.

Ceketini yollasa Adnan Polatı ezer geçer.
Hatta iç çamaşırı bile yeter bunlara.

Kaynak: http://www.htspor.com/galatasaray/haber/546337-ceketini-yollasa-adnan-polati-ezer-gecer

Galatasarayın bugünkü halinde senin de payın büyük Fatih yapma.. Hakanı Hasanı şutlayan yönetimi gizliden onaylayan sen değil miydin...

#476028 - Fri Aug 27 2010 13:22 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: AslAnibal]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
"Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan takım otobüsü yerine ticari bir taksiye binerek havalimanından ayrıldı."
vay vay vay kaptan ha.iyi zamanda da kötü zamanda da takımı toparlayacak adam.ne yapmış takımla birlikte gitmemiş,taksiyle gitmiş nereye gittiyse koşa koşa.Annesine değil herhalde.Nerde görülmüş takım yurt dışından maçtan gelir gelmez futbolcunun takımdan ayrılıp gittiği.İşte size takım olamamış gs nin durumu.Otobüsle beraber gitmeye bile tahammülleri yok.Arda'nın Galatasaraylılığına turrrp sıkayım.Aldığın para,seni izlemek için tribünlere gelen insanların verdiği paralar haram olsun.Ben seni floryada bekçi bile yapmam ya (ahlaki olarak) dua et adnan brothers sayesinde şerefli takımın en sıradan (küfredemiyorum,kaptan pozisyonundasın) kaptanı oldun.

Tarafından düzenlendi pikalo (Fri Aug 27 2010 13:23 PM)

#476036 - Fri Aug 27 2010 15:51 PM Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff [Re: pikalo]
uk99 Offline

*

Su medyanın rijkaard'dan ne istedigini anlamıs degilim. Yedek kulubesine bakınca musa emre ve ne zamandır sakat olan aydının kurtarıcı sıfatında oldugunu goruyoruz. Yonetim konusunda kim ne dusunuyosa ben de aynı fikirdeyim. Benim dile getirmek istedigim turk futbolcuları. Boyle is bazında ahlaksızlık yapmalarına anlam vermis degilim. Yanından gecen adama '' ne oluyor '' demeye mecali mi yok yoksa ustundeki formayı halı sahada mı giydigini zannediyor bunlar anlamadım. Yok rijkaard bizimle konusmuyor,yok iletisim sıkıntısı var yok su yok bu. Bir turk futbolcusu illa sırtı sıvazlanınca mı oynayacak allah askına. Sen oynadıgın mactan 1 gun once kampa tutulmak zorunda kaldıktan sonra bu zihniyete kim ne yapsın? Kısıtlama konuldugunda hareket alanımız yok derler,serbestlik getirilince de disiplin yok takımda der sikayet eder bu oyuncular. Ama tabi rijkaard futboldan anlamıyor,isi bilmiyor,biz her seyi cok iyi biliyoruz her sene sampiyonlar liginde yarı final oynayan takımlar arasında 2 turk takımı oluyor,4 yılda 1 dunya kupasına katılıp avrupa sampiyonasını es gecmiyoruz bunun dısında sayısız uefa kupası ve super kupa ulkemize gelmis (!) Rijkaard her sene sampiyonlar liginde en az ceyrek final oynayan takımı lviv denen 3.sınıf takıma karsı aciz duruma dusurdu ustune ustluk her sene mudavimi oldugu sampiyonlar ligine de katılamamasının sucu rijkaard (!)

Page 11 of 12 < 1 2 ... 9 10 11 12 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı