#475976 - Fri Aug 27 2010 03:25 AM
Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff
[Re: xl_aslan]
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
Yönetimler kendini kurtarmak için her zaman TD taraftarın önüne atmışlardır. Yönetim gazetelere haber yaptırarak göndermeye üzerindeki baskıyı arttırmaya çalışacak ama rijkard bu oyuna gelmeyip ingilizce açıklama yaptı ve oyunu bozdu, ben teslim olmayacağım dedi. Bakalım yönetimin sonraki hamlesi ne olucak. Katılıyorum , şuanki yönetim Rijkaard a oyun yapmaya çalışıo . Onların şuanki mantığı başarısızlığın bi kısmını td ye atalım yarında bi flaş transfer yaparsak taraftarın öfkesi geçer... Ama bizim gibi şerefli taraftarların bu oyuna geleceğini sanmıyorum . Ben şahsım olarak sonuna kadar Rijkaard ın arkasındayım ....
|
|
|
|
#475977 - Fri Aug 27 2010 03:26 AM
[Re: Ali_Cetiner]
|
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
|
Yanlış anlaşılmak istemem bende Rijkard ın arkasında durulmasından yanayım ama Rijkard a hiç bir zaman istedikleri verilmeyecektir bu durum da da başarılı olması beklenemez o yüzdendir ki yollar ayrılmalı bakınız şurda aylardır transfer bekliyoruz forum forum dolaşıp bi haber bekliyoruz PC başında birde Rijkard ı düşünün biz PC başında kafayı yiyoruz adam ne yapıyordur kimbilir Bu açıdan bakarsak doru Rijkaard ın gitmesi lazım ... Ama şöle bi durumda var , bu takımın 4-3-3 oynaması çokda zor değilki . Ya şuan en kötü isabetli 3 transferle bile 4-3-3 oynayabiliriz . Yani yönetim geçen yıldan biraz altyapı oluştursaydı bu yılda bi kaç nokta transferle bu takım çok iyi sonuçlar alabilirdi. Yani anlıyacağımız yönetim yönetim yönetim .... Şimdi farzedelim ki bu yönetim gitti başka bi yönetim geldi çokmu farklı olacak sanıyorsunuz bence hayır aynı seneryonun bi başka versiyonunu izleyecegiz o kadar dedigim gibi mantelite ve kafa yapısı farklı bakınız takımın kaptanı denen adam Arda Efendi Rijkard takımın lideri yoktu dedi diye küsüp idamana çıkmıyor bu her şeyi yeterince özetliyor zaten
|
|
|
|
#475979 - Fri Aug 27 2010 03:30 AM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Yer: muğla
|
ilginizi çekermi ne kadar doğru bilmem ama misimoviç galatasarayda diye geçmişler.http://feeds2.feedburner.com/footbaLLove
|
|
|
|
|
|
#475985 - Fri Aug 27 2010 05:29 AM
[Re: xl_aslan]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Sonuna kadar Rijkaard'ın arkasındayım...
Kimse kusura bakmasın ama bu sefer kazanan futbolcular olmayacak... her zaman bir sorun oldu mu takım içerisinde futbolcular hocanın kuyusunu kazar... hoca gider... futbolcular sanki kötü oynayan kendileri değilmiş hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ederler..
ama artık yeter Allahın Baltasının nasıl hiç bir şey yapmadan adamın geçişini izlemesini hepimiz gördük....
bu adamlar içeriden bir çatlak ses almışlar artık Fatih Terim mi başkası mı bilemem ama oyuncular Rijkaard'ı gönderme derdine düşmüş gibi görünüyor..
|
|
|
|
#475993 - Fri Aug 27 2010 09:43 AM
[Re: pikalo]
|
Üye

Yer: istanbul
|
Şimdi bundan sonrasına bakmak lazım. Dün sinirden hepimiz ne söyleyeceğimizi bilemedik.Sadece içimizi boşalttık.
Td tabiki takıma futbol oynatamama konusunda birinci derecede sorumlu. Ben kusuru sadece TD de bulmuyorum. Yönetim 3 gün kalmış hala transferi gerçekleştirememişler. Dün galatasaray herşeyini ortaya koydu.Pres yaptı canla başla mücadele etti. Ama gerçek şu ki, gücü bu kadar. ben kendimi yırtsam da ancak bukadarım diyor. Oyun kurucu yok, o 10 numarayı baştan beridir karşı çıkmış olmama rağmen sırtındataşıyan arda asla haketmiyor. 10 numaraın anlamı büyüktür. Ama arda oyun kurucu değil. Sal ortaya, serbest oynasın. Arda bu. dün oyun kurucu yoktu. Eğer topu atağa planlı bir şekilde sokacak adam gibi biri olsaydı bu iş farklı skorla biterdi. Ama ne yazıkki dam güm dam güm yine dam güm.
Rickaard artık yönetimi şikayet etti resmen. Çünkü adamlarda bir umursamazlık bir aldırmazlık var. Td yi ne kadar eleştirsekde içimizden şunu da diyoruz. Yav adamın elinde kim var ki diye.
Baştan berrdir, iki sezondur eleştirdiğim, hatta dün pikalo arkadaşla kısa bir diyalogla eleştirdiğim beğenmediğim AYHAN dün sahanın resmen yıldızıydı.
Ama allah için biri söylesin. Bu ALİ TURAN denen kerkenez, futbolcu mu. Futbolcu ise dünkü maçta bir tek verdiği pasın bizim oyuncumuza ulaştığını kim söyleyebilir. Orta sahadan kullandığı taç atışını avuta atacabilecek bir salak hangi takımda var. ve bunu transfer eden bir salak yönetici ortaya çıkıp en iyi yerli transferini biz yaptık diyecek bir aptal hangi klüpte yönetici. Sakat sakat futbolcu alan, Elano gibi bir adamı satamıyorsan onu oynatmayan bir salak, bu saatten sonra sana büyük paraya kakalayacak futbolcu almak zorunda kalacak bir salak, hala herşey düzelecek diye konuşan bir salak, gittiği ve bulunduğu her ortamda şaibeli işler yapan ve sürekli zarar veren bir salağı klüpte barındıran yine bir salak yönetici veya yöneticiler grubu nerede ve hangi klüpte var.
YÖNETİM, NE OLURSA OLSUN ŞUAN İTİBARİYLE İSTİFA ETMELİDİR. YENİ STAD PROJESİNİ KENDİ MARİFETLERİYMİŞ GİBİ GÖSTERİP, BAŞKAN OLARAK O STADDA ŞEREF TRÜBÜNÜNDE MUTLAKA OTURACAM ZİHNİYETİNDE İSEN, ÇOK BASİTSİN ADNAN POLAT.
İLKEZ GALATASARAY TARAFTARI A DAN Z YE; HEM BAŞKANINDAN; HEM TD SİNDEN HEMDE TAKIMINDAKİ OYUNCULARDAN NEFRET EDİYOR. SEN HALA NEYİ BEKLİYORSUN, HALA TAKIMIN İÇİNE EDECEK BİŞEYLER Mİ VAR.ONUDA HALLEDEYİM ÖYLE GİDEYİM Mİ DİYE DÜŞNÜYORSUN.
BU GALATASARAYIN ALLAH AŞKINA SAHİBİ YOK MU. BİZ NECİYİZ,KİMİZ YAHU.
|
|
|
|
#475994 - Fri Aug 27 2010 09:47 AM
[Re: GsAslan]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
ya beyler bazilariniza gercekten guluyorum. guluyorum cunku rijkaardi gonderip yerine fatih terimi getirmek istiyosunuz. tmm rijkaard bence de galatasaray icin yanlis adam ama fatih terimin rijkaardtan farki ne ki? fatih terimin takimlari da defans yapmasini bilmiyo rijkaardin da! fatih terim ve rijkaard gibi hocalara cok iyi oyuncular verceksin ki bu defans acigi gun yuzune cikmasin. yani yonetimin neden rijkaardi getirdigini hala anlamis degilim cunku servet, hakan balta, ayhan, mustafa sarp, baris gibi oyuncularla olcak is degil bu. madem boyle oyuncularla devam etcektiniz o zaman lucescu gelcekti bu takimin basina. ancak lucescu bu kadroyu basarili yapabilir cunku. katılıyorum.... zaten hayatimda tanidigim en kral hocadir Lucescu. kesinlikle katılmıyorum... ... zamaninda fatih terimi getirmek icin gonderdik ama o zaman bu zamandir avrupada adimiz yok nedense. baska birsey soylemek istemiyorum. katılıyorum...
|
|
|
|
#475999 - Fri Aug 27 2010 10:01 AM
[Re: pikalo]
|
Müdavim

Yer: ASY
|
Bu saatten sonra transfer yapıp paramızı çarçur etmesinler.Takımda arkadaşlık,takım ruhu,galatasaray sevgisi yok.En fanatik dediğimiz Arda bile surat bi karış dolaşıyor ortalıkta.Yeni alacağımız adamlarmı bu takıma arkadaşlık,ruh ve galatasaray sevgisi getirecek.Bu işin son mohikanları Hakan Şükür ve Hasan Şaştı.Onlar gitttiii ruh bittti.The End.84 den beri takip ederim,Cüneyt Tanman,Tugay,Bülent,Hakan.Bunlar adam gibi adamlardı.Takımı etraflarında toplar mücadele ederlerdi.Şİmdiki kaptanımız Servetle dalaşıyor,Neille dalaşıyor,pas vermeyene kızıyor.Takımı toplayacağına dağıtıyor.Umut Bulut'un bile taliplisi var,Arda'nın yok.Neden aceba.Tek resmi teklifi Aziz Yıldırım yaptı.Para veren varsa şimdi satın.Seneye üstüne para versek almazlar Ardayı.İddia ediyorum Arda gitsin takımda çok şey değişecek.Elano maestro görevini alır ve layıkı ile yapar.Arda varken kimse pas alamıyor.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|