Webaslan Forum
Page 4 of 4 < 1 2 3 4
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475230 - Mon Aug 02 2010 20:16 PM Re: Haldun Üstünel [Re: xl_aslan]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
Tekrar soluyorum, üstünelli göndermek ne kadar hata ise Polat'ın kulübe kazandırdıklarını göz ardı edip onun kellesini istemekte o kadar hatadir renkdaslar... Üstünelin bu takıma kazandırdıklarını kimse inkar edemez... Ama polat yönetiminin kazandırdıklarını da inkar etmyelim... Evet bu takim jardelleri Gordu ancak o zamanki transfer yanlislarinin cezasini cekiyoruz... Surenin, cansunun, canaydinin yanlislarini cekiyor Hala bu kulup... Urfa kriterlerine uymak gerekiyorsa uyucaz... Evet bu senede cefa cekicez belki... Ancak unuulmasinki yeni Starla birlikte bu kulubun stad gelirleri en az 3 Katina cikicqk... 1-2 seneye butce yonunden daha guclu bi takim izlicez

your nightmare is back again

#475231 - Mon Aug 02 2010 20:18 PM Re: Haldun Üstünel [Re: al_bundy]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
Urfa- uefa, star- stad....kusura bakmayin renkdaslar yazim yanlislarindan dolayi... Iphone ile mesaj yazmanin getirdigi zorluklar...:))

your nightmare is back again

#475233 - Mon Aug 02 2010 23:32 PM Re: Haldun Üstünel [Re: al_bundy]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Adnan Polat'ın yaptıklarını bende inkar etmiyorum,Galatasaray tarihinin gelir kalemleri anlamında en büyük atılımını bu dönemde ortaya koymuştur ve gelirlerimiz her geçen gün artmaktadır bunu inkar edemeyiz kesinlikle
; ancak yaptığı yanlışları da görmezden gelmek olmaz çünkü bu kimseye fayda sağlamaz.

Adnan Polat'a bu konuda hak vermememin sebebini ilerde daha iyi göreceğiz.
Üstünel'in saf dışı kalması onun ve kulübün menfaatlerine aykırı bir durum bana göre bunu ilerde daha net bir şekilde göreceğiz.

Bana göre Basketbol şubesindeki olaylardan sonra istifa eden Yiğit Şardan'ı yeniden yönetime alması nasıl büyük bir hataysa bu da o denli büyük bir yönetim hatasıdır.

@al_bundy

Yazdıklarına katılıyorum renktaş transfer yanlışlarının cezasını çekiyoruz bu cümlenin altına imzamı da atarım fakat bende diyorumki transfer yanlışı yapmayan adamı yolladık hata orda ve büyük bi hata bana göre...

#475407 - Fri Aug 13 2010 13:26 PM Re: Haldun Üstünel [Re: Renato]
yönetici Offline
Üye
**

Haldun Ustunel beyefendi kisiligiyle Galatasarayimizda yillarca emek vermesi gereken birisidir.
Su anda transfer ve oyuncu takibi konusunda oldukca eksigiz.

Bugun cikan bir haberde Bulent Akin Galatasaraya 8 milyon dolara alindigi bilgisi yer aliyor, bu transferde Adnan Sezginin gorev aldigi donemde gerceklestigi bilgisi dogrumudur ,

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

Page 4 of 4 < 1 2 3 4

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı